17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ненормален е този военен, нямаше ли други варианти за разрешаване на конфликта, изтрепа жената, себе си и едно сираче остави. Бог да ги прости душите.

Бог да ги прости и двамата. Жената сигурно не е била ангел, за да се стигне до там. Любовта може и да убива.

Изтрещелник

военните са най безмозъчната част от населението!

Така е,като подбора е изключително слаб.

Когато един народ го обезвериш, няма страх от Бога, стане от неграмотен по- неграмотен, сведеш до битовизъм всичките му нужди, на практика си го унищожил, ето резултатите - катастрофи, битова престъпност, самоубийства и още ще има, проклети да са всички, които докараха народа на България дотук, бял ден да не видят!

Като има страх от Бога стават педали и педофили - справка - манастирите и всички скандали.... Да не говорим, че тия, дето най-много имат страх от Бога, още живеят от времето преди средновековието и убиват хората с камъни... то щото много хуманно, нали? Проблемът е в липсата на психическа устойчивост. Това е набито в главите на хората от поколения с фрази като - Какво ще кажат хората! Затова никой не търси специализирана помощ, нито говори за проблемите си, а ги крие и изведнъж - що стана така? Ми така ще стане - всички тия комплексари по пътищата са същите и за това е виновно възпитанието, защото не се възпитават силни личности, а комплексари!

Оправдавайте още дебилите с държавата! Хайде да си кажем истината, воене, прост, необразован, нищонеставащ индивид! Вероятно и комплексар! Имам двама подобни за съседи... една дума: добитък! Единият със сигурност шще гръмне жена си! Надявам се да е скоро, защото са отвартителни!

Да благодарим на СДС-Шайката, която опростачи нацията, прилагайки пъкления англо-краварски "План Ран-Ът".

Такава ревност, присъща за нашите балкански ширини.... Горкото дете!

Акъл под шапка не вирее. Стара максима. Но най-вероятно има замесен и някой доктор. Медицинските сестри са същите като стюардесите с пилотите. Много жалко за момиченцето. Такава травма остава за цял живот.

Да ви имам заглавието...

Поредният прибързан бърз кредит Младите искат всичко тук и сега на ръка разстояние Нооо идва видов ден и сметките трябва да се плащат Лошото е че жените са научени от фейсбук, инстаграм, влогъри и инфлуенсъри що е то съвременен живот Мъжа дърпа кредит щото за това е мъж Обаче наем ли да плаща, ипотека ли да бълбука Клюки в мола и сладки приказки с приятелки Накрая му загрява бушона и дърпа спусъка Мача приключва

От мачове няма време да даде "пас" в реалния живот

Съболезнования и кураж на бабата и на детето да продължат напред в тези трудни дни.

Военните често не са у ред. Вероятно причините са комплексни. Жалко за жената и сирачето.

Много от качени млади мъже, субстанции за мускули, дрога и тн. Никакво отношение към децата, а те питали ли са, мама и татко наред ли са!!??

Едните дават живот ,другите отнемат живот. Кой каквото умее.

По бай Тошово време помня га бях още малко пионерче, у нашия град имаше поделение. И там на един фатмак жената беше медицинска сестра. И една вечер докат била на смяна са пърцала с дежурния доктор. Па мъжа и зел един калашник от казармата и почнал да стреля отвънка през прозореца на болницата. Само че тая била качена връз доктора и само нея утепа. Доктора оживя макар и насеран

Все това се по повтаря - при бай Тошо та при бай Тошо , един не рече при Фердинанд или пак при Георги Димитров

Е, няма столетници във форума.

на детето и баба му! Дано успее да го изгледа в тези трудни времена, само на една пенсия да отгредаш дете, майко мила, превърнахме България в АД!

Много идиоти се изредихада да управляват България след 89-та, това е една от основните причини да оскотеем!

Къде е военен, къде е медицинска сестра. От кое имаме повече нужда, народе? Да благодарим на военослужещия че останахме с една медицинска сестра по-малко, олигофрен

Ревнивец с оръжие, не е ли минавал през психотест или това е само за парлама/заплата.

Животъъъ Ядене и Сране

Това, че вие медиите пишете само негативни неща е ясно. Не знам обаче, защо пишете неграмотно и неразбираемо понякога. Словореда на това заглавие е тотално обърнато, но няма как да знаете защото за вас е по-важно да гоните рейтинг. Срамота!

Ревността е страшна болест!!! Детето е важно.... не се шегувайте и подигравайте!!!! Говорим за унищожено семейство и дете!!!

Шавливи са мед сестрите....

са ангелчета.