17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никакви магистрали за вас бе мама ви селяндурска! Само пътнически влакове да пътувате 12 часа до бургас! По злобно и безумно същество от българин на магистрала няма!!! Хората ползват магистралите да се предвижват бързо, българина да си избива комплексите!

И къде са били до този момент тези 4 ЕКИПА фатмаци? Кой дувар на сокак са подпирали играейки ДЖОБЕН ТЕНИС....че не са на магистралата да контролират трафика и гяволите?

По магистралите ни всеки кара в лява лента понеже навсякъде дясна лента е отвратителна и не можеш да караш нормално

Гаранция са гастарбайтери , не че ние сме цвете , но тези са пълни олигофрени .

Крайно време е да се намали максималната скорост по магистрала Тракия отново на 120 км/ч. И камери за скорост през 10 км да се сложат.

е ужасен шофьор!!! Магистрала Теакия е най-опасната магистрала в Европа с най много катастрофи!! С две думи българска работа

Едно време със Запорожеца отивах и се връщах от София до Бургас и обратно за 16 часа

ела в САЩ да видиш как се избиват расови и социални комплекси по пътищата! Магистралите дори са от БЕТОН....но липсват електрически сигнали между ганглиите на задкормилните устройства. Всяка година поне по 1000 човека са избити във ВСЕКИ ЩАТ в катастрофи. Пътищата на САЩ са осеяни с кръстове, показващи къде е имало убит/и в катастрофа. Но кръстове и цветя няма да върнат убитите....нито ще налеят мозък в празните кратни....на дебили, както теб.

преспиване?

Бълагрия едва 5млн

Ами с Балканчето тръгвах от София сутринта в 6часа и пристигах в Бургас в 18 часа

Какво ме интересува сащ бе мизерник! Ако искаш ми давай примери и с русия, пакистан, индия!!! Що не ми дадеш за пример Германия, Холандия, Австрия където смъртноста по пътищата е 20 пъти по-ниска от БГ!!!! Деееба и мекерето поамериканчено!!!

Нефелници с нефелниците изобщо не се качвате да карате!

Мен до сега гастербайтер не ми се е лепил с 140км/ч на задната броня и да ми мига да му правя път докато изпреварвам колона от тирова и се вижда, че няма къде да се престроя!!! На гастерите проблема им е че карат в групи и от страх да не се изпуснат правят глупости! Бъларина кара като обезумял!

Дебилите дето избраха Бай Чалга се блъскат на прав, еднопосочен път в ясно време

Твоята философия е "до всеки шофьор полицай, за да се кара нормално"! Така ли бе овчице вакла! Без гега над главата няма дисциплина! Иначе полицаите в България били много, ама ги искаме на всяко кръстовище и на всеки километър! Кажи БЕЕЕЕЕЕ и ходи шляпни жената по дупарата и си сипи ракия!!!

Е, анджек, де! Много са полицаите, безобразно много, и това че никога ги няма там където трябва да бъдат е проблемът. Хрантутници, тумбаци, некадърници, корумпета, мързеливци с големи заплати - това имаме, а не истинска полиция.

Време да се въведи изпит на всеки 5г ! Аман от такива които си мислят , че умеят да шофират , а не могат да ходят без да спънат !

Ами наистина си мунчо. Знаеш ли какво е КОНТРОЛ НА АВТОМОБИЛЕН ТРАФИК? Може да се сложат камери, могат да се събират глоби, могат да се конфискуват таралясници и да се затварят джигити... Може, но никога няма да стане у нас.

То вие в САЩ биете черните и бомбардирате арабите. Какво повече да ви гледаме.

Само простия български катаджия ще изтегли катастрофирал автомобил в аварийната лента. По този начин ще блокира изцяло спасителни действия ако се наложат, но това няма никакво значение за него!

Няма кой да научи тъпия българин какво е това дистанция

Така е по-добре да затворят другите 2 ленти. Мислите ли въобще или само си хейтите?

Крайно време е всички пътища за обществено ползване да бъдат обхванати от система за видеонаблюдение, която - разпознава номерата - е в състояние да отчита скоростта - различава кога си в твоята си лента - идентифицира неправилно изпреварване и опит за отнемане на предимство Начи: - Изпреварваш като принуждаваш този остреща на намали и да изхвърчи в банкета - оставаш без книжка и отиваш на проверовъчен - изпреварваш на завой(сечеш лента) - също без книжка и проверовъчен - за скоростите и предимствата (без ПТП ) - глоби (с принудително изпълнение) Аман от глупаци със свръхсамочувствие

Направо да сложат ограничение 90 км/ч и да се разришава само минаване с камиони. Леките коли да д.хат супата.

по-добре е . Чакането часове наред в колона за да преминеш в компанията на полицаи които само дебнат да си изтървеш нервите понякога сваля на земята

Това ограничава правото на придвижване на Ганчо.

Никога няма да се оправим с пътуването по Тракия, средното платно е отврат на 90% от магистралата, тези които карат в него се движат с 110 км/ч, дори на новите очастаци, в скоростната лента се кара с по 160 км/ч и нагоре, гастарбайтерите правят трафика още по интензивен, а никой не се сеща да спре тировете в дните с натоварен трафик…