17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смешо и несериозно! Стига с тези фейкове!

Зеленски-Повелителят на мухите,както е тръгнало,може да отмени и закона за четирите сезона на нашите географски ширини:))

те тези държави, дето приеха бягащите руснаци, да внимават, че като нищо Мечокът може утре да реши да ги освободи от потисничеството и ето ти нова СВО....

Вчера четох за 30000 напуснали Русия Как за една нощ станаха 700000 ?? Този който ви дава информация се опитва да ни подведе.До кога ще си преписвате фалшива информация.Моля да сте коректни и да не Вярвате на това което ви подават вашите приятели от Америка и шута Зеленски.

Много си прав!!

Не е много за коментар, но и не бива и да се подминават манипулаците. Преди десет години Украинци и Руснаци бяхте един народ. Прегръщахте се като братя и сестри. После някой се намеси. И така...

Смазвай Зелен!

Значи внезапно границата Русия-Грузия се задръсти от километрични опашки от коли и самолетните билети до Истанбул и Тбилиси се изкупиха, защото на руснаците рязко им се приходи на почивка ? Точно след като Путин обяви мобилизацията ?

Това в отговор на "умникът" по-долу - _stankow

Хага- Путин- съд - затвор.

Хаха какъв е Зеленски, че ще отменя укази на Путин? Зеленски да не управлява и Русия. Страшен измекяр е зеления чорап

Зеления наркоман от Киев още не е разбрал, че испусна влака и няма начин да го догони...

Смърт на Путин! Свобода за Русия!

В момента съм в Мармарис, Турция, пълно е с руснаци - млади семейства и двойки, вероятно също в тези 700 000 избягали от Русия. Не изглеждат нещастни бегълци, да ви кажа...

Вярваш ли си ?

Много повече са !

но пак са по-малко от забегналите усраинци... и то в пъти

Те са няколко милиона!

Няма по голяма издънка от теб в Руската История . Прееба ' страна огромная' за 100 години напред !

_stankow

Значи четем: Източникът на изданието отбелязва, че не е възможно да се изчисли колко от тези, които са напуснали страната, са заминали с туристическа цел Това обаче изобщо не притеснява авторите, откъде накъде !? Малко по-горе четем в заглавието. 700 000 избягали от Русия заради мобилизацията Така де, майната ѝ на истината. :D :D

Къде на почивка през края на септември началото на октомври се е запътила за пръв път в историята тая огромна цифра къмпингуващи?

Затова ли бягат в Грузия, Армения, Казахстан, Киргизстан, Монголия?, руска тикво?

Лъжат , мамка им! Аз съм сигурен, че поне 7000000 , а може и 70000000 са избягали - питайте Дойче Веле,те стоят по границите на Русия, и броят всеки който излиза от там. Ама не били сигурни, колко от тях били с търистически визи! Ами защо не ги проверявате бе , джендъря! Всеки руснак, да излиза от Русия с отворен паспорт,вдигнат висока над главата, и да крещи -слава кокаина!

Това не се беше случвало от времената на апартейд в САЩ шейсетте, седемдесетте години и от 1933-1945 във фашистка германия!!!! ....сперма могат да дават само чисти арийци...пардон, окраинци!!!!!! https://rusvesna.su/news/1664948476 СЛАВА НА НАШИТЕ НОВИ ПАРТНЬОРИ В НАТО!! ДА ВЪЗРОДИМ ФАШ ИЗМА!!!!

_stankow

Ако не можем да го възродим - поне да го оправдаем исторически и да го възвеличаем !

еми това си е специализирана операция, сега тия 2 армии в грузия и казахстан като извадят калашниците и проведат референдум...

Това е руският Виетнам - младежи хвърлят призовки и бягат, интелигенти издигат лозунги и проповядват против войната, музиканти сигурно вече пишат песни срещу нея. Властта отговаря с репресии. Американците някога бяха отрезвени и това им дойде благодатно. Дано сега и Русия мине по този път - ще й е полезно!

тия дезинформаторски пропагандистки акции не само са жалки, но и смешни, а жалкия прецедент-клоун, напушеният Зеленчук, просто кърти миФки с тъпотията и комплексарщината си. Но така или иначе процесите са необратими и началото на световните промени е на лице...

Над 7 милиона са избягалите от Украйна от които над 3 милиона в агресора Русия. Това що не го коментирате?

Пипо я виж твоите идоли как молят САЩ за помощ и тогава коментирай!

А колко са дезертиралите от Украйна,които хранехме? Мъжаги с мощни джипове!

И много се върнаха в Украйна и останаха достатъчно, че да изгонят узурпатора. Украйна е призната държава и териториалната и цялост е неприкосновеност. И да ако Путин и издавал незаконно укази на територията на Украйна то Зелаенски е точно в позиция да ги обяви за такива.

А колко ще дезертират ,ако при нас има мобилизация`?

от Усрайна се ометоха 7 милиона бежанци по данни на евростат, като 700 хиляди от тях са мъже!

90% значи са жени и деца. И те не идват тук през оградата, всички със “загубени” документи, а с паспортите си се редят на опашка за регистриране. И те ли са виновни че нашите управници са толкова неорганизирани, че ги настаниха за зимата в хотели, за които сега им завиждате че са били,а вие не сте били никога?

Рускоезичните се освобождават поединично. В съседни държави.

Путин се чеше по клитора. И се чуди какво да прави.

Винаги е имало предатели и ще има!

Те за това в украина 1/3 са руснаци

Каква „велика“ и „мъдра“ мисъл: „Зеленски ОТМЕНИ всички укази на Путин!“ Не знаех, че смешник може да отменя укази на президенти на други държави! От скромност навярно, автора го е досрамяло да си напише името.

Смешник ама разказва играта на Кремъл!

Изкаш да кажеш 1:1 следва каквото USA/Nato му кажат? Абсолютно.

Бря не знам, но пак ше попитам! Що сите п.ткинофили тука не идат да се бият за главната си п.тка! мобилизация е бря! пък и поред вас руснаците не само не бягат от русия ами отиват там бря! Еее така тука в БГ ще останат по-малко предатели! Ама явно и за п.ткинофили не ставате ей!

Чудя се когато Америка нападна толкова много държави, защо ЕС не и направи никакви санкции

А БОЙ ДЕ!

Верно отменил всички укази на Путин?! Бах тоя титан! Абе смеш.ницит.е от Днес, някой чете ли какво дращите във вестника?! Редактори имате ли, ако да - за какво им плащате?! После искате хората да ви вярвали и да ви вземали на сериозно! Ами как да стане?!

кой е този тип ,за да отменя

докъде се докарахме - Зеленски да отменя укази на Путин....

Че 5 човека на секунда са влизали в Казахстан.

Ами те са летели...

и тебе да те гони фургона за мобилизация и ти ще хвърчиш.

И още ще избягат. Докато путин, песков, лавров и всички мухоморки от кремъл не застанат отпред пред армията си, биейки се с пушки и танкове, мъжете им ще бягат. И правилно.

Не се нерви,скъпа.Ще вдигнеш кръвното.   

Още съвсем малко ще се посмееш долен комуноид и след това ще се чудиш къде да се скриеш-Видьов ден идва за всички руски подлоги в държавата ни!

_stankow

Ескадрони на смъртта ли ще има ? По случай 100 годишнината от Септемврийското въстание може би ? Тогава имало такива гонения на левите комунисти и земеделци. Това ли имате предвид ? Армията ли ще тръгне против народа ? Ама коя армия - българската, или чуждата, дето е разположена в България ? А преврат ще правите ли ? Срещу кое правителство, те сега всичките са евро-атланто-ориентирани.

От къде изскочи? И защо толкова късно, скъпа ?

и ти скоро ще бягаш

поредните инфо партенки. Избягали са и то стояха на границата с Казахста 25 000-30 000 души от които 20000 обратно са се върнали.Като ония дето "избягаха" -либерали още март месец и през май -юни се върнаха обратно щото видяха "цветятята и розите" на запад. Медийните циркове не хващат отдавна дикиш, както и телевиознните перемоги на Нарколенски и Потрошенски.

"Източникът на изданието отбелязва, че не е възможно да се изчисли колко от тези, които са напуснали страната, са заминали с туристическа цел" - а дали е възможно да се види и колко са влезли през това време? Защото ми се струва, че 700 хиляди при 150 милиона население не е чак толкова невъзмоно да пътуват. Интересното обаче е друго. Че Русия не е спряла тия 700 хиляди (не се уточнява мъже, жени или деца) да пътуват, докато Украйна забрани на всички мъже да напускат не просто страната, но дори и окръга си. Не че пак не напускаха, ама трябваше да плащат по 3000 евра подкупи на границата. Само да уточня - аз на тяхно място също нямаше да искам да се бия нито за Путин, нито за Зеленски. Кой от двамата е по-виновен за тая война е трудно да се каже. Но не виждам глас на разума нито в Русия, нито в Украйна, нито в ЕС и още по-малко в САЩ. Който продава оръжието, той поръчва музиката.

И за мен беше чест...не съм изпитвал по-голяма радост от това за 3 месеца инфлацията да гони 50%, да плащаме горивото по близо 4 лв., да умират деца и хора поради липса на средства за лечение, я вие да давате по 50-60 млн. на месец за украинските мързеливци, и да им пращате гориво от държавния резерв. Също се чувствам горд с размера на заемите, с които заробихте България, както и с чуждопоклонната политика, която водехте.

Ми другарю,то това е заради Путя,той напада,не другите!?!?

не знам дали знаеш но по здравна каса имаш право на безплатен преглед и лечение в психиатрична клиника

Глупости!

Явно си много ТЪП,АХА,след като СРАВНЯВАШ несравними НЕЩА.Не се учудвам,на подобна руска подкрепа.Само промит мозък може да смята за нормално ,чрез военна сила да се заграбват ЧУЖДИ територии.

В долната част на клавиатурата има един дълъг клавиш с който се поставят интервали. Освен това да ти кажа, че има правила къде се поставят запетаи, не е просто където ти скимне.

Адаш, не девалвирай думата „Българин“! Единственото полу-извинение може да е, че скоро си завършил образУвателната система в България (това относно правописа ти), но нямаш никакво оправдание за това, което си написал! За твое сведение: „несравними НЕЩА“ в твоя случай са липсата на каквато и да е логична мисъл (показателна за наличието на интелект) у теб и логичната мисловна дейност при наистина мислещ човек!

Мангал, аз казах ли ти да си смениш ника бе идиот? До кога ще петниш думата "БЪЛГАРИН"? Ще те намеря ей! Ще ми побелееш в ръчичките!

....хаха голям майтап е този Зеленски ! Скоро ще му припомнят,че той е само шут и то употребен и низвергнат от господарите си !!!

Акъла ти личи по името което си си избрала.

още един идиот...

Това "скоро" кремълските пут ки го обещавате от ноември миналата година... Пък то май единственото, което ще е "скоро" е путкин да се поклаща, висейки от някой клон

Всички нормални хора бягат от руZкий мир :)

Който краде 600 г.и експлоатира роби затова забогатя Западът попиля и България в аН рюин и Ньой, не. В Москва

още един идиот...

Резултат: 1. Загубени 5 войни 2. Загубени 42% български територии 3. Огромни репарации 4. Фашистки режим през 1923 г.Бесене с тел у горене живи на над 7000 леви интелектуалци. Убийте ми детето пък ще видите как хвърчи не само Се Неделя но наред 5. Така тази русофобска класа предизвика гражданската война в България. 6. Фашисткия режим плащаше по 50000 лв.ьа отрязана глава на партизанин. 7.Разстреля от упор 12 годишни деца в Белица и Веселиново. 8.Обяви война на САЩ и Англия които ни бомбардираха и убиха над 5000 души. 9.Остсвиха 5 млрд.д.активи Никакъв НСъд н е бил нужен за тези мръсници а ликвидиране на място

Ляв интелектуалец?

Йосиф Хербст. Гео Милев.

Комунистите трябва да се избиват с тел и да се горят. Също и техните деца. И няма, ама аз съм Вапцаров. Всичките комунисти са изроди.

Изгрухтяло прасето и продължило да се храни с помията отпусната от Козяк.

Патриот (нерегистриран) Време е за Възраждане Време е за Възраждане Време е за Възраждане

Европейският съюз и САЩ съзнателно и упорито смазват България и българския народ. Забраниха ни Южният поток да мине през страната ни, забраниха ни и да построим Белене. Съвсем наскоро ни забраниха да плащаме руския газ с рубли, поради което изпаднахме в газова криза, а сега ни забраняват и да внасяме петрол от Русия. Към това трябва да прибавим и факта, че ни изнудват да допуснем Македония в Европейския съюз, което ще причини ужасяващи бъдещи проблеми за България. Никога България не е била така зависима, така поробена!

Копейкин пак ли си ти?

Рускопитек по скоро!!!!!!Мършо, СССР какво ни довлече,даже мълчаха като избухна Чернобил,техните деца де...се криха в бункери!!!

А ти нахрани ли кравите?

Да ви прибират с дългите ръкави

А ти нахрани ли кравите?

Абсолютна „атомна бомба“ в неолиберализма пусна носителят на Нобелова награда за икономика Джоузеф Стиглиц. Той обяви, че Източна Европа е поне двойно по-бедна, отколкото би могла да бъде, ако не беше влязла в ЕС. С това жестоко се удря най-големия успех на глобализма и неолиберализма – създаването на най-голямата единна икономика в света, състояща се от 28 отделни държави, част от които с обща валута. „Източна Европа“ е големият губещ от началото на 21 век. В момента тя плаща 300-400 милиарда долара всяка година на Западна, и основно на Германия“ – обясни Стайниц. Според учения, който освен наградата, е известен и, че предвиди срива на „дотком балона“, както и кризата през 2008 г., та според него, Източна Европа е в типична „хватка на доминионите“, известна още от Римската империя. Това е моделът една държава да се колонизира като се подкупи елитът и. „Римляните не са завладявали само с легиони. Много повече земи са присъединили мирно. Отиват, подкупват местните вождове и те от вождове стават управители на Римски провинции. Империята ти е зад гърба, и с нея заедно можеш да събереш много повече данъци от преди. Т.е. това е съюз на елита с империята, за да се издоят поданиците. Системата е работела с векове. Прилагана е и от Англия в Индия например – там провъзгласявали махараджи от името на кралицата. И после заедно изсмуквали обикновения народ“ – обясни Стайниц. „В момента ЕС е точно това. Западът, но основно Германия, подкупва местния елит чрез еврофондовете. Елитът вкарва държавата в ЕС, и превръща членството в абсолютна религия, включително с репресии срещу който е против. Излизането се превръща в ерес. А вкараната страна се изсмуква чрез други механизми – изкупуват местни монополи, търговски вериги, сключват се неизгодни договори с дълъг период, които не могат да се сменят при смяна на властта и пр.“ – поясни Стайниц. Още преди време писахме за анализ на ЦРУ, според който Източна Европа бива брутално изсмуквана, докато ръкопляска, „благодарна“ за еврофондовете. Сега ученият потвърждава тази информация. Еврофондовете и високо платените служби в ЕС за шепа чиновници, са „подкупът“, платен на елита. В замяна се завзема пазарът на съответната страна и той се дои в полза на западните корпорации. Това става чрез електроснабдяване, водоснабдяване, топлофикация, чрез западните стоки монополно налагани в търговските вериги, чрез далеч по-големи и недостижими за местния бизнес бюджети за реклама, маркетинг, чрез изкупуване на медии и пр. Съотношението между фондове и източени пазари е по-лошо от 1:10. „Ако Източна Европа излезе от ЕС и спре тази огромна субсидия, която плаща на Западна, тя може да е двойно по-богата. Минимум. Това би успокоило обществото и доста би намалило и натиска за емиграция, който е друг начин за изсмукване. Чрез по-високи заплати, Западът прибира най-добрите специалисти на Изтока, и така разширява изоставането.“ – завърши Нобеловият лауреат.

Ленин го е писал, да те ева у графомана болшевишки.

Шегобиец мамин!

Когато ти се струва, че всички около теб са идиоти, а умните се броите на пръсти, има няма 15%. То най-вероятно имаш грешна представа за Света и себе си.

Такива си мислят, че Достоевски е пицария в студентски град.

"От 21 септември, когато започна мобилизацията в Русия, страната са напуснали около 600 000-700 000 души, съобщава сп. Forbes, позовавайки се на събеседник в руската президентска администрация. Друг източник, запознат с оценките на Кремъл, е заявил пред изданието, че близо един милион души са напуснали Русия от началото на мобилизацията." Трети пък източник (по-близък до ЦРУ от горните, но не мога да го цитирам по понятни причини), съобщава за 10-15 милиона. :-)) Ако говорим сериозно, не знам докога ще има хора, вярващи на подобни лъжи. "Избягали" има (къде ли ги е нямало, да си спомним виетнамската война на САЩ), но 500 000? Сериозните анализатори ги оценяват на максимум 70-80 хиляди. Интересно е, че почти всички от "избягалите" въобще не са получили повиквателни (и нямаше да получат). Следователно, по руските закони те не са нарушители. Струва ми се, че са младежи, решили, че това е удобен начин да емигрират, след като ЕС затегна емиграционната си политика спрямо Русия. Още един аспект - защо не се пише, че има повече от 100 000 доброволци (непризовани), от които руските въоръжени сили казват, че могат да вземат максимум 50 000, тъй като са им нужни хора с военни специалности (това е декларация на военното мин. на Русия). Горната статия в момента е една от "опорните точки" на западните медии, а нали ние трябва да повтаряме. Веднага ще ви кажа още няколко (следете дир.бг!) 1) Мобилизационния план се проваля 2) Опозицията в Русия срещу войната е огромна 3) Украина се радва на огромни победи 4) Сред ръководството на Русия (военното и политическото) има огромни разногласия 5) Скоро Путин ще бъде свален 6) Русия ще използува тактически ядрени оръжия в Украйна, но НАТО ще заличи руската армия с мълниеносен ответен удар Всичко това би било смешно (освен последното, което също е невярно, но не е смешно), защото просто представя желаемото за действително. Лошото е, че лековерната публика в ЕС и англосаксонския свят вярва на всичко това, а това прави невъзможно да се даде "на заден ход".

Шегобиец мамин!

Лъжите? Че има сигурно 30 милиона руснака извън блатната империя ли? Че са избягали от хубаво ли?

То на такива като теб е трудно да се обяснява, но нека опитам - лъжа е, че от мобилизацията са избягали 700 000 души. А колко руснаци има зад граница е съвсем друг въпрос. Случайно да се сешташ колко българи има зад граница? Те не са избягали от мобилизация, а от нежелание да живеят в България. И не съм сигурен, дали не е (поне тчасти) заради такива като теб.

https://youtu.be/1J3GaBlwen8

Избягаха синчетата на олигарсите ,половината от тях са от третия пол а бащите им са от петата колона на световната ЛИБЕРАСТИЯ

Пълно безобразие. Докато уж българските путинофили бранят самоотвержено кремълския си идол, руските им колеги напускат бойните позиции и бягат в чужбина.

А ти нахрани ли кравите?

Боли вата, нали. И това е само началото.

по-добре да мълчиш и да изглеждаш прост, отколкото да си отвориш устата и да разсееш всякакви съмнения...

Ама виж твоите хора.... https://youtu.be/1J3GaBlwen8

Бяга майка ти на околовръстното

Не се нерви,скъпа.Ще вдигнеш кръвното.   

Време е за Възраждане

Само ДС агенти,и малоумни са русофилите в България!¡Радев Кауна,Венци Стефанов Шопара,Янев Катила,Волгин меката китка,Дърева Изрода, Копейкин сребролюбеца,Един дето кара Мерцедес.....

Време е за Възраждане Време е за Възраждане Време е за Възраждане

Всичко бяга от тая смрад,Ленин Сталин сега и тоя анимационен герой!!!!

още един идиот...

Не е ли прав? Та то има още една Русия от емигранти...

Преди видяхме че русо-гъзо-фирмите са прави за безаналоговата Руска техника, като видяхме как корабите им стават на подводници (с малко помощ от Украйна). Сега се оказва, че на Путин май и войниците му са безаналогови.

Много ме кефи че украинските нацисти ги превъзпитават. Защото слугинските медии крият истината.

1 000 000 000+++

Ако продължава така има шанс Украинците да освободят и денацифицират Руската Федерация.

Дано дано.....Дай Боже!!!

предполагам и си ваксиниран с 5 дози .. за по сигурно ...

Да със Спутник,ватенко мръсна!!!!

Не се нерви,скъпа.Ще вдигнеш кръвното.   

Си ваксиниран с комунизъм?