4500 учители се пенсионират до две години

С увеличаването на заплатите се отчита и повишаване на интереса към професията, казва Янка Такева

Обратно в новината

Коментари - 4500 учители се пенсионират до две години | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А лентяйската мумия Такевата кога ще си ходи !, гати дъртия недохранен паразит!

Баси тая изглежда по-противно от кристалина...... и на 73 що не си гледа пенсията и да даде път на младите? А верно - кокал без бой се не дава!

Ма Янке Таплиеро 1мааонке. Няма нужда от учителки БЪДЕЩЕТО е в електронно дигитално обучение Мощни компютърни програми (изкуствен интелект) ЩЕ преподават онлайн знания на Ученици. И сега го има програмата КИРИ дава бърз светкавичен отговор на трудни въпрос и задачи Така че бягай в дупката от дет си изпълзяла с ония измамници ДС ченгето Румен Ралчев, брадатия козел Константин Тренчев и фантазьора Овчаров И Такева гледай филма "Матрицата" с Кийану Рийвс филма е от 2000 год но там се показва точно това сядаш и и програмата ти вкарва знания директно в паметта

Ауу! Ами сега твоите хора се пенсионират, кой вече ще гласува за теб. Макар и с ботокс не можеш да скриеш годините, мозъкът ти те издава, че вече си увеличила и "Гинко Билобата".

искам да се оповести и на тази къде ще и бъде гроба!

Това бабе ВЗЕМА ПЕНСИЯ вече 6 год. , но понеже не и стига взема и заплата през тези години в размер на 3 234лв

Тя е ТАМПЛИЕРКА от ордена на Йерусалим размахва мечове носи бяла роба и чака нареждане от ченгето Ралчев

А баба Яна кога?

67 годишната надежда на образователната система, гид на подмладяването на кадрите. Нема да се пенсионира, докато не построят магистрала Хемус.

В грешка си- 73 е.

Младолика е.

Не младее, вампирее.

47 набор е! 73 години!

4500 учители се пенсионират ! Какво откритие на 80 годишният динозавър! Явно си решила да надминеш известната Цола Драгойчева, която ходеше с памперси на заседания, само да я показват, че е жива! Учителите се срамуват от средновековния ти език и нищо неправене! Пенсия плюс заплата, кола и кабинет за това е този ламтеж! Дай път на младите !!! Престани да унищожаваш и унижаваш българския учител!

Ей така се шири невежеството по цялата държава, тази нищоправеща плесен с претенции се е завързала за стола на учителският синдикат! Не ми се използват епитети, но да наречеш един човек ПРОСТ, ако наистина е прост е качествена квалификация, другото са алегории!

Само за вечната янка няма пенсия! Отвратителна нахалница!

То на тия животни учениците учители не им трябват, трябват им звероукротители!

Тая баба няма ли да е в числото на пенсионираните?

Пенсиониран лекар, адвокат, зъболекар, собственик на фирма не познавам. Защо не и даскал. Не са се узорили много. Ако им е тежко да заповядат в частнине фирми. Добре са дошли. Тагава ще разберат за какво иде реч.

Озорвам! Не си се озорвам в училище @

Само че докато родителите си въртят частния бизнес някой трябва да им бави децата. Та е за те тава са даскалите-прости,глупави, некъдр требва да си фурлиш децата

А тази бабишкера кога изпусне кокала?

А застрахователната компания на госпожата, която всъщност не застрахова учителите а дава заеми кога ще бъде разгледане от КФН??? Г-жо Такева вярно ли е че лично участвате в тази кражба?

А Такева кога?

Като Ви гледам как сте захапали кокала г-жо Такева и не го пускате , явно много сок пуска като го смучете. Затова образованието ни е в такова състояние- с хора като Вас и като Росица Иванова Началник на РИУ София област

И Кастрева!

За какво са ви учители. Нали ревете да си спирате децата от училище? Тъкмо без училище, без учители и с масчици вкъщи.

динозавър отминалия век управлява системата през 2020 година това е номанклатурата и затова образованието се сгромолясва всяка година

Още по-лошо, човек който не е бил в системата, оглавява синдиката, тая не може да стъпи на млкият прът на най-простата учителка, толкова е куха, политическо- синдикална подлога!

Хората са казали - зелен кон и умен даскал няма!

100 годишна ще ми управлява образованието на 21 век -тотален крах

Тая още ли е в синдиката!? Баааа си вечните.

УЧИЛИЩЕТО НЕ Е ЗАДЪЛЖИТТЕЛНО НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ МОЖЕ СЪВСЕМ ЛЕГАЛНО ДА НЕ СЕ ПОСЕЩАВА А ДА СЕ ДЪРЖАТ ПРИРАВНИТЕЛНИ ИЗПИТИ В КРАЯ НА УЧЕБНАТА ГОДИНА

Айде вече и ти да се махаш

А Вие кога ще се пенсионирате, или по скоро отстъпите на младите учители поста, който сте окупирали , а може би се имате за незаменима?

САМО ЧОВЕК, КОЙТО СИ Е КЛАТИЛ КРАКАТА ОКОЛО ОБРАЗОВАТЕЛНАТА СИСТЕМА МОЖЕ ДА ДА ОТЪЖДЕСТВИ ИНТЕРЕСА КЪМ ЗАПЛАЩАНЕТО С ИНТЕРЕСА КЪМ ПРОФЕСИЯТА!!!!!!!!!!!!!!!!!! МАЛЪК ПРИМЕР: НЕ МОЖЕ УЧИТЕЛ, КОЙТО НИКОГА НЕ Е ИЗУЧАВАЛ "ОСНОВИ НА МАТЕМАТИКАТА" да е учител по математика в среден и горен курс!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НАЛИВАНЕТО НА ПАРИ В "НЕРЕФОРМИРАНА СИСТЕМА" Е БЕЗПОЛЕЗЕН ХОД!!!!!!!!!!!!!!

По думите й, сега ръстът на младите учители в образователната система е 18 процента. Тази година работа са започнали 2500 млади педагози. Не знам ,но една баба от неолита какво общо има с младите учители и прилагането на новите технологии в училище. Тя отдавна трябва да е в пенсия , а не да плаши младите педагози.

Докато в образованието се плаща за САМО за количество няма как да се получи качество. Не знам защо това министерство продължава да се нарича министерство на образованието. В българските училища и университети на никой вече не му е основната цел да ОБРАЗОВА, а гледат да си задържат бройката ученици, че им се плаща на калпак.

Когато Янка си тръгне, да вземе и Кастрева!! Няма оттърване от тия двете !!

А леля Янка е вечна. Кат Лили И. Венсеремос!

Какви глупости. Вярвате ли си. Качеството е ниско. Айнщайн да преподава по програмата на МОН пак ще е ниско. Парите се дават на калпак като в комунизма. Те това е.

Тая баба докара до пенсия с нищоправене. Сега обаче е стиснала кокала и не пуща беззъбата уста.

Това бабе от отдавна е навършило годините за пенсия/която получава/ и още се напъва заемайки място на МЛАД и начетен специалист в областта на образованието? ЗАЩО още се търпят такива мухлясали пенсии, а младите НЯМА работа? Колкото по-надолу се слиза в йерархията на образованието се вижда колко МНОГО пенсионери се напикават но заемат работни места! До КОГА? Има работещи след пенсия родени преди 1955г ! ЗАЩО се търпят?? Вън и да си гледат внуците!

То дано деца да има, че както е тръгнало...

Тоя дърк вампир другарката Такева няма ли най накрая и тя да се пенсионира, че ми омръзна да и гледам нахалната физиономия всеки път когато стане въпрос за учители. При толкова кадърни и свестни учители как все тоя вампир е на първа линия.

А другарката Такева, набор '47, кога ще се пенсионира?

Адашче, тя ще се пренесе директно от кабинетчето в казана. Няма да има междинна станция - право в казана

Това бабе ВЗЕМА ПЕНСИЯ вече 6 год. , но понеже не и стига взема и заплата през тези години в размер на 3 234лв!!!

Да ги съкращават всичките ретро лелки и чичковци, в 21-ви век няма нужда от тях. Бъдещето е в онлайн образованието. Няма нужда всяка година бюджета да изразходва милиарди за заплати, осигуровки и пенсии в един вече дигитален свят. А и децата не се "социализират" в училищата, а точно обратното, много от тях деградират, пропиват, пропушват, надрусват, разболяват, учат се да псуват и др. идиотщини.

И кой ще ги учи онлайн? Нали пак трябва да се плаща на някого?

Изкуствен интелект, бе! С един хакер изотзаде и бам - ето ти едно готово зомби в 11-ти клас:(:(

Да, то се видя при онлайн обучението какви блестящи станаха.

Учителите ще се оправят веднага щом разкарат тази бабичка с боядисаната коса.

Тая костенурка още ли е жива?

Това безполезно, дори много вредно, изкопаемо от палеолита няма ли да бъде изритано най-сетне от тая синекурна длъжност?! Кой изобщо й слуша шаблонните простотии, които дрънка непрестанно?!

А,ти кога ?

Поредната калинка с поредното бръщолевене на глупости...

Махай се , смрадло герберска! Знаем какви далавери се въртят, а ти си една неука, проста жена

Учителите са ненужни! Важното е да гледаш планета фолк! Кой ахмак дето е учил 15 години ще се хване за 700 лева да се занимава с олигофрени??? Учителките трябва да вземат поне 3000 лева заплата! Тогава ще постъпват по добри кадри.Ще имат мотивация.Ще може даскалицата да си позволи тоалети и прическа и децата ще я имат нея за кумир!

Кой ахмак дето е учил 15 години ще се хване за 700 лева да се занимава с олигофрени??? - човек не трябва да се разголва чак толкова в мрежата !!!

... а учителите - по 5 бона! Само ника си нацелил в тъпото си писание.

А Баба Янка кога ще се пенсионира ?!?

Ценните кадри не се пенсионират. Просто се преселват в небитието.