37-годишен датчанин е стрелецът, убил петима души край Осло

При снощното нападение има и двама ранени, единият от които - полицай, който не бил на работа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДА ПОЗНАЕМ ЛИ КАК СЕ КАЗВА ДАТЧАНИНЪТ - МАХМУД или АХМЕД?

Въпреки световното превъоръжаване и електроника, Лъкът и стрелата си остават основно исконно човешко средство за поразяване! Сега остава само и да се обживеят отново пещерите....А казват, че ние сме били диваците....

И защо изрода още е жив?Вероятно защото в тези лезбо/гейски държави и полицията е с меки китки.Дотам я докарахме стази американска слободия.

Щом го крият е мюсли от тези дето ги посрещат с плюшени мечета.Няма проблем,вместо да го накажат ще го пратят на масажи в публичен дом,защото горкият е бил сексуално подтиснат.

100 процента не е мюсулманин. Ако беше мюсулманин нямаше да ползва лък а да ги коли с нож. Те на подсъзнателно ниво обичат да колят и да режат глави. Ще видиш накрая че е бял когато изкарат цялата информация

Този се казва Ахмед, нали?

Ахмедите не ползват лъкове. По-скоро е някой Бьорн, спазващ традициите на народа си.

яко се е бил напушил за да грабне лъка

Полицията в Норвегия не носи оръжие. Само при случаи като снощния се издава заповед за въоръжаване. Днес всички полицаи в цялата страна са с пистолет, деянието се разглежда като терористичен акт . Жалко за невинните жертви.

Леголас елфът ще да е. Дошли са му в повече неолибералните практики в Средната земя.

Откачалките нямат цвят. :( ... "Задържаният датски гражданин е живеел от няколко години в Конгсберг. Майка му е датчанка, а баща му норвежец."

Нормален викинг, със какво друго ако не с лък. Традиционалист.

Излезе истината . Ислямизиран скандинавец ,тотален боклук .