Коментари - 3568 са новите случаи на заразени с коронавирус у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заразен след заразен...

Заразен не значи болен

Но заразява други...

Няма как да бъда по-щастлив! Простата рая с преклонената главица плаща и измира, шкафчета и гардероби преливат от кеш!

Всеки ден умира по едно средноголямо село в България, а Ганьо продължава да не вярва и да не се пази. Сваля си маската, изкашля се здраво и я слага отново (само на устата).

Потърси вината в себе си!

Камен Чанев! (И той ли беше суха съчка)???

колко са аутопсиите на хора от "умрялото село", доказващи смъртта от ковид?

Крайно време е да се потърси причината за тази смъртност и да се види къде са най-многото смъртни случаи конкретно и защо. Не може мантрата ковид да е оправдание за лиспващо, неадекватно или безотговорно лечение.

Не не беше. Но е емблематичен за недъзите на здравеопазването ни - търсиха му плазма през фейсбук!!! Докато лежи в болница, в която не могат да ми я осигурят. Какво ли друго са пропуснали? Ковид вече е индулгенция за лекарски грешки.

Мама ви мръсна лъжлива.

Аутопсиите иди да ги правиш ти.

Идиот!

Точно казано!

Ааабе, сега малко тита-цица, футболеро-драма, кафенце с гала, нещичко за издрискване с предястие от манчев... И след минутка ще си хрупате сеното без стрес, че добичето до вас не е оцеляло до следващото преброяване. Всичко ок.

goose

Е те всички управляващи групово ти обясниха къде е причината - народът бил виновен, че не спазвал мерките :) Това, че сме в топ 3 по детска смъртност от години, това, че сме с най-ниска продължителност на живота в ЕС, това, че СЗО определя 65% от смъртните случаи в БГ за предотвратими при адекватна медицинска грижа от 8 години насам, това, че има болници, които споделят едни и същи лекарски екипи и лекарите масово са в предпенсионна възраст - това са дребни нещица, за които никой не е виновен. п.с. Всъщност - прави са, народа наистина е виновен, защото ги търпи 10 години и явно си е доволен от кочинката, щом тези горе още дишат.

Всеки си поема неговия риск отивайки на своята си работа. И аз срещам заразени. Не оравя драма от това. Това е живота - има си и хубавото и лошото и доста често случайността решава вместо теб, колкото и да се опитваш да я избегнеш.

А защо има толкова самоубили се, скачайки от болници?

Лъжата коронавирус продължава. След истерията с маските и тестовете, сега ще ни пробутат ваксини.

Всичко, което си написал е така. Проблема обаче е липсата на реакция в момента, на ежедневна база. Липса на анализ и причино-следствена връзка. Липса на съмнение, че някъде са сбъркали, дори когато хора мрат по стълбища. Това ми е конкретния проблем.

Има много безотговорни които се разхождат на вънмесе едно е панайр. Полицията да се намеси и да проверява ,хората умират като пилета събудете се

Симптом на ковида. Според министъра и щаба.

Съгласен съм но тук става въпрос за оправдан риск. С какво аутопсиите ще помогнат на умрелите.

Да проверява какво? Що са навън?

Ще помогнат на живите. Тази смъртност не е от правилна терапия. Грешките трябва да се установяват и поправят. А не да се замитат безследно.

Спасението е Ваксината. Прави се и всичко е ок. Ако не искаш , да не ме беше да ползваш транспорт ,да ходиш по супер маркети и тн. После да видим..правиш ли я ваксината или не..

Хм направо ги разстрелвайте тия дето не искат ваксина, след като им отнемате всички останали права.

Да ,дали имат сериозна причина. и да се мери температурата по челото..ако имаш , хиляди евра глоба ,за това че си опасен за обществото.

Браво сериозен спад. Генерал Пл ъх и Министър Издубаи вежди са ги излекували с брифинг и коремна хирургия

О,Шипка!Кой ще ми вдига "егото"сега?

Не искам да те разочаровам, но нивото ти на човечночст е близко до това на овца заведена на курбан байрям.

Ганьо си даваше парите за футбол, чалга и хазарт, дава и по 300 лв. на месец за цигари, а спестява от парите за здраве. Масово не се тестват, за да не бъдат под карантина, въпреки че са болни. Има нещо сбъркано в софтуера на повечето българи.

Иди един ден доброволец в една болница и после ми говори ,празна тиква.

Като си толкова отговорен стой си вкъщи и ще си опазиш собственото общество. Не очаквам да разбереш какво ти говоря...

Стига глупости. Всички щяха да се тестват, ако вместо безлихвени кредити за колекторски фирми бяха пуснали направление за пср. Не може всяка седмица едно семейство да дава по 400 лева за тестове, а и не може да спре да работи при карабтина без компенсации. Бай ти Ганьо е на власт, винаги е бил и според Алеко, не е сред народа.

Плазмата не расте по дърветата!

Българи са ,това е причината. Средновековен човек

Има повече оздравели. Явно мерките започват да дават резултат.

Не по мен със мантрите ви гербаджии. Не ми минават. Върша повече работа от половината ви министри на ползу роду.

Или друго миризливо л..но

Такива като тебе са в основата на проблеме. Не вярват на професионалистите. Затова сме на това дереже навсякъде. В развитите държави умните хора са на почит и издърпват останалите след себе си. Ти като не вярваш, какво направи, за да се убедиш че те лъжат и няма проблем? Или просто повтаряш това, което си си наумил без никакво съмнение дали е правилно?

Ми мерките са от довечера 23:30. Пак изпълнихме петилетката за 3 години, а?

Купи си папагал за да ти каже какво се случва в твоя дом и намираш кревата ти топъл.

да му го засмучи / без маска/!

Друго ти казах ама простата ти душа ме разбира. Иди в една болница за един ден ,не казах че ме работиш.иди за един ден и после се прави на умен. А доколкото си работлив ,виждам.. чат кафе и цигара ,келеш

Но е работа на мрежата от кръвни центрове във цялата страна да я осигури, а не на фейсбук. Въпрос на организация и компетентност.

Около мен масово са точно така, както казвате. Накрая заразиха мен, но не им дреме! Българина има нещо сбъркано в главния мозък. Данните, които четем са поне 3 пъти по - ниски от реалното.

Ама, после има десерт - дървена кутия и ров за няколко хилядарки за които няма да ти пука. Супер, а?

И в момента се грижа за болни. И в доста болници съм бил, баща ми и сестра ми са там в момента на първа линия. И не търсят доброволци. Гледаме си всички работата, както сме научени - с грижа към хората независимо колко малко акъл имат или колко го оценяват. Кафенце, чат? Бъркаш - мнение и възмущение от неадекватниците, които подкрепяш за заплата.

Ако ти се счупи колата, пак ли очакваш от министерството на транспорта да ти я оправят?