Коментари - 28-годишен чернокож издъхна задушен от полицаи в щата Вирджиния (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудесна новина !!!

Странно... след като полицаите без един, са тъмнокожи, как не опищяха света че са расисти?? Защото ако беше обратното- само бели полицаи, щяха да вият и обвинят полицаите в расизъм. Тъпа криворазбрана идеология за расизма са наложили някои либерални в Америка. Идиотия до шия

САЩ трябва да върнат всички негри в Африка. Свобода за негрите на африканска земя.

.

Бе вие що биете негрите бе?

Silverado

няма нищо, няма нищо! Важното е, че тия, същите, нас ни критикуват в доклада си за едн бит студент!

Този "ха-ха-ха" по-долу верно е много прост трол.

Крайно време е тази фашистка, варварска държава да бъде поставена в пълна изолация. Очевидно в американсерските щати човешките права никога няма да започнат да бъдат спазвани, колкото и въоръжени безредици да има заради това.

ПЪЛНИ ОЛИГОФРЕНИ СА КРАВАРИТЕ! ДОЛНА ПАСМИНА! ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ МЪРШИ!!!

Голям смях - всички са черни, само един бял имат за цвят от цялата група. А от видеото нищо не се разбира. Интересно какво дело ще излезе и за какво ще бъде....Расизъм? А да видим.....Според черните те нямало как да бъдат расисти....

Задържащите го куки са афрота. Значи не е на раситка основа. Остана да е на основата на ред-анархия. И медиите застават на страната на анархията....

В 21-ви век да си расист означава да си прост човек. Много от надзирателите в робските плантации които са изтезавали роби са били черни. Това означава ли че не е имало робство нормализирано с идеята за бяло превъзходство? Концепцията е подобна на тази с еничарите по нашите земи. Отделно не знаеш какво означава "анархизъм".

И звездите ли ти го казаха, че не знам какво е "анархизъм"? Аргументирай се, преди да си вириш носо, че ставаш смешен! И не само надзирателите - в Африка всички от заробващите, през надзиратъелите, собствениците на роби и търговците са били черни - до последния човек в брънката. Е по-насевер са се намесвали други едни малко по-бледолики с чалми. Чак след това идват търговците от Европа, които са прекупували вече заробените хора от Африка. И псоледната държава, основана на робство е пак Африканска. То знанието не е като нечленоразделното пуфтене и "многозначитлените" намеци и недомлъвки.

Научете ги, че да рипат срещу полицията е същото като да си блъскат главите в стената. Никой не му е виновен ако се е блъскал сам , нали? Апропо, кога ще ги видим тез опечалени хуманисти да си посипват главите с пепел за единия милион убити от гангстерските банди, доминирани от афрота? А десетките милиони изнасилени? Имате ли представа колко нежки случаи и трагедии са описани? А те искат да изкарат полицията извън закона? Медиите да спрат да показват истината едностранчиво!

Какви десетки милиони изнасилени бе човек? На 350 милиона 20 милиона са изнасилени ли? Какво искаш да ми кажеш, че един от 20 е изнасилен??? Мислиш ли с тая глава?

Ами пукъле безподобен, откакто съществуват бандите са живели повече хора от тези 320 милиона. Но ти е тесничък вторият етаж и не можешщ да си направиш сметката. А за подобни престъпления давност няма! За 100 години тези престъпления , повечето от които дори ненаказани, се описват с 6 и 7 цифрени числа!

Ами печката очевидно е надрусана до козирката, какво да го правят.

Полицията в САЩ има системни проблеми с методите на задържане. В резултат на тях продължават да умират хора. Тези притискания, задушаващи хватки и то когато ОЧЕВИДНО не са необходими, водят до този изход. Та, ще е добре преди да сочат другите с пръст да погледнат себе си - това към Държавния им департамент. Но е много по-удобно да сочиш другите с пръст!

Просто трябва да криминализират оказването на съпротива при арест щото саждите сега вярват, че им е право гарантирано от конституцията. Па вчера на един клип една woke пастърма вика фак дъ полис и онея вместо да й изкъртят зъбите с палките се хилят като пачи... Изтървана работа. То затова колкото и да натикат в кафеза още има наглеци, които да правят каквото им е кеф.

От два дена водеща новина за трите най- големи телевизии в България е докладът на департамента на САЩ, където сме представени като държава, която се отнася изключително лошо към малцинствата в нея, човешките права били нарушени и други такива глупости. Всевъзможно евроатлантически папагали се изредиха по същите тези телевизии да обясняват колко сме били изостанали и как трябвало да вземем САЩ за пример. А то какво излиза - в САЩ полицията убива хора като кучета, съдебната им система издава брутални присъди без да са събрани достатъчно доказателства и съсипват съдбите на невинни хора, и т.н.

Заглавието и текстът на статията представят нещата съвсем тенденциозно. 1. Освен полицаи, в задържането и усмиряването има и медицински персонал. Всъщност, пет са полицаи, останалите седем са медицински лица. 2. От всички 12 само двама са бели, останалите са черни. Гледайте видеото, двамата бели през по-голямата част стоят и гледат отстрани. Единият бял се присъединява към задържането накрая. 3. "Адвокатът допълни, че Отиено не е бил агресивен и не се е съпротивлявал." Адвокатът лъже, на кадрите ясно се вижда, че се съпротивлява. 4. От кадрите не става ясно дали го душат или не. Опитват се да го усмирят, но не се вижда дали някой притиска гръдния му кош или врата му, за да му попречи да диша. Само се чудя, ако починалият беше бял, щеше ли да има такава олелия?

Вече западните страни назначават само цветни, за да избегнат постоянните расистки обвинения. Братята англичани чак азиатец от африка си назначиха за ПМ по същата причина.....

И ся ко праим? Няма размирици, негри полицаи задушили арестуван негър... Жалко, че не са били бели полицаите, сега щеше да има размирици.

Е, сега като полицаите са черни ще има ли протести и счупени витрини?

Да ще има естествено. Там един бял сполицай търчи като пън и гледа сеира, вместо да се намеси и да предотврати упражняването на прекомерна полицейска сила над задържания. Той ги е подтикнал, като се е възпозвал от положението си на бял и привелигирован и ги е контролирал със страх от уволнение и други психологически похвати на белите да тормозят на работното бясто черните

"стърчи", не " търчи"

Не знам какъв кретен трябва да е било ченгето, което викало линейка насред болница, или какъв кретен го е написал.

Странно че повечето полицаи и други зяпачи са също черни! Къде са виновните бели?

Полицаите пак ли са били негри? И ще реват за престъпник (крадец с психически отклонения), само на расова основа.

А у нас се клаха две цигански фамилии в центъра на града. Няма голяма разлика със краварския кенеф.

Поредният случай на преднамерено убийство във "великата демокрация". А после дефекаторите от кафявата им организация ни дават акъл на нас как да живеем. Да ходят да се удавят в някоя общинска фекална яма. Ама те и такива нямат...

Когато някой ам.посранник ни дава акъл как да живеем, ще го питаме "А вие що биете негрите?"

От 1917-та СССР задават точно същия въпрос на САЩ, когато американците се заинтересуват за убитите с глад украинци, за жертвите в Гулаг, за избитите журналисти, за спазване на човешките права.... Нищо ново под слънцето. Само дето никой не бяга в Русия. Всички плюете САЩ, ама там искате да живеете...

Искахме, вече не.

на всеки 3 секунди има един арестуван в сащ а не дават всеки ден за задушени . даже много меко действат полицаите . ние в бг също имаме един задушен - бяха му заврели главата към краката в патрулката

Доста често попадам в интернет пространството, на клипове на полицаи, как се опитват да проверят документите на черни. Доста малък % от тях, правят това което им се казва от полицая и всичко приключва без проблеми. Повечето нямат никакво подчинение, разтягат се какви ли не локуми, какво имали право да насоят, какво имали право да показват, какво да не показват и после знаете до къде се стига всичко това. Също така качват и клипове от разни заведения, как точно тези твари, бият и трошат всичко и всички наоколо и пищят, все едно ги колят с тъп нож.

Американските полицаи имат един много голям проблем - действт строго по инструкция. И затова стават толкова бели при тях. Гледал съм мнго клипове дето арести завършват със стрелба защото просто полицая не може по инструкция да го фрасне с палката или с дръжката на пистолета в главата

Полицаите и лекарите в Америка си нямат друга работа освен да убиват чернокожи.Нещо е скочил.

Вместо да им дадат награда, че са оттървали обществото от една утайка - те ще ги съдят?

По времето на лошия комунизъм тук в България ако милицията ти викнеше "Стой!", никой не смееше да мръдне.

Целият BLM трябва да бъдат задушени така заедно със създателите им. Кога ще дадете статия за ежедненевните убийства на Бели фермери из цяла Африка за изнасилванията на Бели от свръхкафеви Мигри от Африка за това как ядат и готвят на супа бели франзуцойки Вие джурналята сте из-мет и заслужавате судбата на тая утайка .

Ако беше бял нямаше да се разбере изобщо. Тия съвсем са се объркали

В следващия доклад на Българското правителство за Състоянието на Законността и Правата на човека в САЩ , това поредно варварство на САЩ над своите граждани да бъде отразено!!! България да Изиска от САЩ пътна карта за справяне на Убийствата на цивилни от Държавата САЩ!

В щатите е време да се прекрати всякакъв вид насилие над чернокожи. Трябва да им правят път, да им се кланят и да им плащат по пет милиона годишно заради робството. Само така ще измият срама от вековете деспотизъм над малцинствата. ;)

Седнали да получават другите.

В любимата ви руска кочина направо ги застрелват в главата а за човешки права не са и чували.

Я покажи видео да видим?

Сигурно медицинския персонал и полицаите ей така за кеф са се нахвърлили върху негрото щото са нямали какво друго да правят. Предлагам от утре разбирачите да се нахвърлят върху едри психари чернилки за удоволствие с риск да им разбият зъбите. Иначе за семейството този е мамин черно-златен и ако може сега обезщетение пет милиона.

Изненадана съм да чуя, че и там се нарушават човешките права. Според САЩ това се случва само в другите страни. Те са справедливи, демократични и миролюбиви.

Задържан престъпник започва да буйства в болницата. Се тая бял или черен, редно е да го озаптят. Дали силата е прекомерна или не, може лесно да се съди по-късно. Ако обаче не го бяха повалили и беше изтрепал 10-20 човека, щяха да ги обвинят в бездействие. Много тънка ситуация - трябва да се внимава при отсъждането.

Борците за ''граждански права'' защитават правата на онези, чиито права трябваше отдавна да са отнети! Адвокати по граждански права - престъпници, защитаващи престъпници! Джордж Флойд - утрепката и този ор ко, са в нарушение на закона. Със серийни престъпления, с психични отклонения, с наркотици в кръвта, с пълни джобове с трева.... Тези ли имат нужда от граждански права?! Само им вижте затворите - 90% вътре са тъмнокожи, някой им е казал за права, ама е пропуснал да им спомене задълженията. Ако тоя психясал беше убил някой, заради параноята си, щяхте да редите плюшени мечета, нали?! Това не е правораздаване, това е извращаване на правосъдната система. Правата идват с много задължения! Семейството му е знаело, че е с психични отклонения, защо не са си го гледали у дома, а сега квичат, за пари?! Поне няма да съдят бял полицай, че си е вършил работата. Прогнила държава е САЩ - и в отчаяните си опити, да остане хегемон, вече го удариха на извращения.

Е, то в САЩ населението е черно, нормално и тоя да е негро

Блек лайв матерс 2 Излезна втори епизод.

Путин е виновен. Трябва 28 пакет санкции. Това е анимация рисувана лично от Путин. еленски ще направи контраатака и ще оправи нещата. и тия американци пускат доклади за полицейско насилие в България. Кога ли България ще пусне доклад за САЩ

Кога, кога? Ами на лятос. На куково.

Да беше си в Кения пак същото но в ужасно по-мизерни условия и без надежди за майка му за милиони...

Добре правиш сравнението, че и в Кения, и в американсерските щати е едно и също. На американсерите хубаво им викат Зимбабве с фондова борса.

В стаята имаше 13 черни МАЙМУНИ заедно с арестуваният и само един бял човек Аз това виждам на камерата

А, белия не го е пипал! Че, щеше да го отнесе само той.

Тези американски малоумници ли ще ни порицават в разни измислени долнопробни докладчета какво да правим в собствената си държава? "Демократите" от ФАЩ са доказан световен терорист №1 и долни убийци на невинни жени и деца!

Никой не ти казва какво да правиш, а какво е констатирал като проблеми.

Да си констатират техните проблеми.Нямст никаква работа на 10000 км от тях.

Да, братле. И са ми чудни хората, тук, които подкрепят Лайняната Америка - платени чуждопоклонници. Надяваме се на Видовден, но май за България няма да настъпи...

Айде гражданска в Щатите та светът да отдъхне

От твоите уста, в Божиийте уши!

аз наскоро го изпитах, една сутрин в метрото толкова хора се наблъскаха, че започнах да се задушавам, прилоша ми, сърцето ми излезе извън ритъм веднага от задуха и не колабирах само защото нямаше къде да колабирам в тая шибана блъсканица от говеда, под земята в тесен вагон-ковчег...и никой от биомасата около мене дори не забеляза,че ми стана лошо....просто хората станаха много опасни анпоследък , безмозъчни

Получил си панически криза. Случва се.

мигрантите в камиона не бяха умрели от паническа криза, а от задушаване при наблъскаване.....докато задушаването се случва, естествено че и паника възниква....но това не е проста паническа атака...всеки ден пътувам в това метро, но такова нещо не бях изпитвала...трябва да има контрол върху броя на хората, които се тъпчат в пиковите часове...ако имаше дете, тълпата щеше ад го убие, гарантирам.....просто всяко екстремно притискане може да задуши човек, едни хора по-бързо от други,...отврат...това е ужасна смърт...от глупостта на някои хора

Хаха, контрол върху броя на хората ? У нас мисленето е колкото толкова, пък да се оправят както могат. Преди години имаше един случай с един влак до София от близките градчета, откъдето хората пътуват за работа. Бяха пуснали двойно по-малко вагони, обаче ония вагабонти застанаха на релсите и блокираха цялата гара, та се наложи от БДЖ после да се извиняват. Докато не направите това с метрото, никой няма да ви обърне внимание, но пък и метрото върви много по-често.

Ха-ха, аз тъй в далечното минало всяка сутрин ходиш на училище с автобуса. Такава тъпканица едва ли си виждал. Най-гадното стана един ден, когато едно лапенце се изповръща отгоре ми. Цял ден вонях на училище, нямаше с какво да се преоблека.

Расистиии, расистииииии...Големите евроатлантици дето задават тон навсякъде! Расистииииииии!

Крайно време е тази фашистка, варварска държава да бъде поставена в пълна изолация. Очевидно в американсерските щати човешките права никога няма да започнат да бъдат спазвани, колкото и въоръжени безредици да има заради това.

Тва кат нашите цигани от Казанлък. Само липсват мотиките и брадвите.

Е, сега BLM няма ли да започнат пак да грабят, блокират, тормзят? Или вече е е като преди - няма го Тръмп и всичко е наред? Иначе е малко странно - в болница, полицаи, медицински персонал.