27 руски деца, държани в затвор, бяха докарани от Багдад в Москва

Продължава връщането от Ирак на всички непълнолетни наследници на терористи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо няма коментари, бе! Хайде сега обяснете тролове руски, че терористите са създадени от ЦРУ. Ама те бойците с руска кръв. Давам ви една опорка да се измъкнете - само проститутките на терористите са били рускини и затова са народили много деца русначета.

Schilo

Това не е тайна. Чужденците са много. Има от Русия, наскоро връщаха деца в Германия. Радикали има навсякъде. Но, като говорим за Русия- тези радикали, там много не виреят и затова са отишли в Ирак и Сирия.

Schilo

Кой създава терористите? Обикновенните бойци, или някой друг? Апропо, малко материали ли излязоха за участие и на хора от Западна Европа? Радикали има навсякъде

има пенсионирани служители на спецчастите, военни, полицаи, криминални престъпници, които търсят точно такъв тип "работа". Там можете да намерите бивши "тюлени", бивши служители на делта форс, САС и прочее, които в родните си страни могат да работят само като пазачи. Със сигурност има и българи, че размахването на тоягата си е нещо, което българина си го влече - ние сме страната с най-голяма полиция и охранителни фирми. Логично е да има и руски и украински авантюристи отишли там заради парите. Наскоро даже хванаха британец, отишъл да се бие за Ислямска държава и се чудиха как да го вкарат в пандиза. Просто в Ислямска държава, Азов, донбаските миньори, никарагуанските и кубинските контри и прочее привличат криминалния контингент и хората, склонни към криминални прояви и по-специално насилие. Това е

Schilo

В Ирак щяха да бесят някаква германка, щото била жена на джихадист. Върнаха няколко деца. Въобще, мешавица

Честити им талибанчета.

Не замазвай, куче. Руската следа е очевидна

Долна соросоидна пропаганда, подкрепяна от Б.Б. и Цв. Цв. Никога не е имало такъв самолет и руски деца. Това е статия преписана от манипулаторите от Дойче Веле. По руската телевизия няма такава новина.

Абе те, кавказците и те са с руски паспорти, ама някой от тях са боевики (терористи ),та затова и Путин ги праща при Аллах, а тук се отнася за деца, които все още могат да се променят

Пак важна и често срещана журналистическа неточност предвид многонационалния състав на Русия и незнание на тази подробност. Това са деца най-често на татари и чеченци и някои други мюсюлмански националности, а не руски деца. Но те са руски граждани.

Русначета в ИДИЛ?! Не ги пипайте! Те са ни освободили и са православни... аааа... мюслита?? Явно ЦРУ е набирало бойци в Русия :))) Видяхте ли се, колко жалки лъжци сте??

Гледай си обяснението на Хилъри Клинтън, как са съдали Ал-Кайда. youtu.be/Y5uCHHWOU-k Да поясня, че при подкрепяното от СССР правителство в Афганистан, е имало дори модни ревюта там. Нещо немислимо след "демократизацията" на САЩ. Иначе в Сирия се наливат от всякъде ислямисти, а тук и в Ирак. Путин си го каза, че предпочита да се бие с тези в Сирия, отколкото да се върнат. Но все пак тук става дума за деца. Западна Европа не говори по темата, но е бъкано също. Всички терористични актове там, бяха извършени от френски, белгийски и подобни граждани.

Малоумник.

А бе, русофили, аз от колко години ви пиша , че минимум 40% от населението н голямата северна империя е буртии бе??? Защо иначе най-голямата джамия в Европа е в Москва??? Защо по време на Байрям, Московските улици са пълни с молещи се карабинери??? По- последни данни, само в Москва Бургиите се между 2 и 3 000 000!!!

Дори и да са 3 000 000 в 15 000 000 Москва това са 20% а не 40

В Москво 20%, а малко по на изток в нижни Новгород 80%!!! Само виж в правителството на Русия колко министри с Бургии има бе!!!

И като видяха клоакаката, в която ги връщат, казаха "НЕ, ПО-ДОБРЕ В ИРАКСКИ ЗАТВОР!"

Да се пише, че малките карабинки, заедно с чаршафосаните си майки, са насила отвлечени и продадени в робство!!!! И да не съм видял някой да пише, че в Русия има 40% карабити!!! Ще се глобяваме иначе!!! Всички на амбрязурата, че иначе няма пари за сметки!!!

Не - има самолет с деца, но тези деца не са руски деца, макар,че са руски граждани. Православните деца както и възрастните руснаци няма какво да правят там.Воюват там тези около 3 хил. мюсюлмани, за които говорил Путин и те са унищожени. Останали, жените и, естествено, децата, които не са виновни тях ги връщат.

Това напълно потвърждава че хиляди руски граждани са се сражавали на страната на Ислямска държава и че Русия е терористка държава.

клоака викаш , затова ли британстие фенове на световтоп по футбол там пред репортери на пропагандата БИБИСИ- казаха за ужас на репортерите: Англия в сравнене в Русия е буквално една кочина.

Koга са го казали това, че не съм чул? Или са били твърде фиркани с водка? А кое е кочина говори фактът колко руснаци бягат от путкинският рай и колко западняци обратно.

Недодялан, иди пиши в "Щеркел". Той бил писал, виждаш ли. Писател без читатели . А за сериозни хора - четите енциклопедии. В Русия 80 % руснаци по националност.

песнионер пий си хапчетата дето ти отпускат от козяак и бягай в лудница ,че търсят бармани да изкаращ 2 стотинки.Само бавно развиващи останахте на едната хранилка.

Ти във Великобритания стъпвали си бе русофил??? Ако Великобритания е зле, то Русия е някъде, където не е за описване!!!

То беше ясно кои са Ислямска държва. Само тъпите русофилистици си заравят главата в пясъка.

кой бяга в опосканата вече АнглияТам бяха пращани правилнините руснаци които за 2 години изтеглбиха от ситито едни 250-300 млрд.паунда посока русия/ инфо на аг.блумбърг/.а Общо чудите компани паради брекзит са изтеглили билзо 1 тлрн.долара от скапанато сити.Иначе си е е кочина -като излезеш само на 10 км.от центъра на лондон влизаш в нещо като Столипиново.За другите градове в Англия нама смисъл да се говори.Поради това там ходят 99 % индо-талибани и афроапакистанци.Това е и населениет им.

В Русия 80% са руснаци по националност , но 60% от тези 80% са с мюсулманско вероизповедание, будисти или шаманисти!!! Да не говорим, че ако в Кавказ, гъдето живеят няколоко милиона население 90% от тях са каарбинери, пък ако им кажеш на тези буртии, че са руснаци, ще ти отделят главата от торса!!!

Малките ще се радикализират.

малките бургийки, къде ще ги пращат в Кавказ или напров в Сибир, за превъзпитание!!!

Колкото и да е опоскана Великобритания е 1000 пъти по- добре от "Прекрасна" Русия!!!

Той в Англия може и да е стъпвал, но май Русия я е виждал само на картичка :))

Русия се грижи за гражданите си навсякъде по света. А в посолствата на Герб не може да се влезе. Да не дава Господ да закъса човек по света.. няма да ни погледнат.

За тъпаците, които четат само заглавието и имат трудности със съобразяването, "това" го потвърждава, да.

Русия се грижи единственно за инвестициите на вожда и близките до него олигарси, иначе казано за Сирийският и Венесуелският сатрапи!!! Пък тези деца, ако бяха останали в затвора с майките си щеше де бъде по-добре за тях!!! Сега ще ги подложат на КГБ-ейско превъспитание, и от тях ще излязат само много лоши хора!!!

Как така в свободна и демократична Русия могат да отвлекат 699 непълнолетни граждани? Бъркаш държавата.

Русия изпрати в Ирак терористи, а в Сирия редовна войска и ихтамнети. Разпали конфликта, а сега ще си събира вересиите. Междувременно руските майки ще народят нови глупаци за пушечно месо на вожда.

Добре, че бившите руски граждани сами се грижат за себе си в Европа и Щатите. От такива грижи са избягали.

КОЛКО СА РУСКИ-НИКОЙ НЕ МОЖА ДА КАЖЕ...

PEYTSCH

Доколкото помним, червеноармейците също са имали малолетни бойци и дори се гордеят още с тях и сега...Следователно комунисти и ислямисти са под един знаменател - терористи.

Това не са малолетни бойци, а деца, чийто единствен останал жив родител е в затвора. Тук сигурно щяха да им намерят приемно семейство, но изглежда в арабския свят порядките са други.

Това са опорни точки, бе тъпък!!! Глобявам те 3 наднаци и ти увеличавам с 50% задължителните коментари!!!

Мужиците си прибират ,,джихадистчетата,,. Бъдещи Суворовци! ЕВАЛА!

Ако Кремъл реши, тогава може.

Е, тва е приказка! На место.

Руските граждани представляват голям процент от бойците в ИДИЛ.

само се питам до кога такива "гости" като теб ще цапат държавата ни а не си заминат за родината?

В България, да облагородяват такива продажни нпо-подлоги като теб!

За това ли руското посолство в Ирак се помещава в затвора? От съображения за целесъобразност?

излиза , че американците са изтрепали бащите и са превърнали милите русначета в сирачета