17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Промяната на етническия състав не прощава и резултатите от мултикултурализма са видими - втората гражданска война е неизбежна.

туй от ковида и мерките ше да е.. ората са изнервени напоследък....

Не се споменава боята на престъпниците? Когато полицаи убият неподчиняващ се нигър на Закона - Black LYES matter. Но когато нигър извършва престъпление било - неопознат стрелец.....тамошния Жоро Плъха.

PEYTSCH

Байдън? Той е стрелеца...Смотан дядка.

Еми докато американците държат кой когато си поиска да може да си купи оръжие и че това е изконно право от конституцията, ще си плащат цената за това право.

От лакомията на оръжейните корпорации всеки ден се избиват. Всичко е за пари. Какви ценности, каква демокрация?!!!. И тези владеят света!!! Най-фалиралата икономика. Печатат си парите, а няма инфлация?! И всички ге.... ги благославят. Хахаха

А в Русияаа , а в Русияяя ъъъ ...... Путин. такова..... той ъъъъ е президент.Долу Путин.

Трямп е виновен.

Гледах по СNN заподозрения. Типична печка с прическа тип Боб Марли.

То пък у нас като че ли през ден няма някоя новина за заклани и убити хора? И какво значение има прическата и цвета на кожата, ако става дума за урод? Уродите са интернационални и няма никакво значение къде е била стрелбата.Сигурно е бил някой ревнивец и нещо му е прещракало.

Не, у нас е в пъти по рядко, на брой население. Не знаеш ли това?

работиш в НПО, нали?

Че никога, никой не пише какви неща стават в Лусия. Това се казва информационно затъмнение, а то крие много по - мръсни тайни от ранените хора. Някой да е прочел някъде дали няма стрелби в Русия? Или там живеят ангелчета))))

Или пък току що падаш от Марс... та не знаеш че Русия е основна тема в пресата, и веднага ни уведомяват дори и комар да се разчекне нейде из Сибир.