17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кастрация трябва. като му отрежат топките и му намалее тестостерона ще утихне.

е на тоя пикльо му забивам два теи тупаника и ако оцелее оцелее ако не да не е бил агресивен… ще ме удря и аз ше седя и ще гледам….лелеее

A едно време какви педагози имаше в детска педагогическа стая. 100 процента успеваемост. Сега-пълни аматьори

дс ти се акам на демокрацията, бай Тошо щеше да го превъзпита за месец в трудови войски да кооа за релси

Това е целенасочен опит за убийство на рецидивист. На 15 години перфектно разбира какво прави! Стига с тия адвокатски увъртания! Трябва да понесе адекватно наказание за тези си действия. Стига сте пазили психиката на всякакви нехранимайковци изколачени, а жертвите да не усещат дори адекватна защита.

Тоя тинейджър бих го резнал в точката на 3 мастики. Ако квичи и бат Десо дебелия ще му се израдва. Ще влезе в пътя и мед ще носи

Родителите на тоя дрисък да взимат мерки защото утре тях ще рита в главите за пари. Няма да им се размине, да не се заблуждават.

"Младежът не е задържан, не е тестван за алкохол и наркотици, казаха от прокуратурата" Предполагам полицаите не са иззели и телефона на снимащия като веществено доказателство. Хвала на такава полиция!

Да си лекува гъбичките, че постоянно чопли пишката, кой знае къде я завирал. кх

Може да отиде в затвор но теоретично....защо не е арестуван

Всичко това е заради лицевата книга и неговите производни ! Всеки идиот се бори лайкове !

15 годишното леке може да бъде превъзпитано точно със същото което е направило.

Най-вероятно е античен северомакедонец, наследник на Римската империя и носи италиански имена.

Чакайте го да стане на 18 и да убие човек,да ви ева м@айката и нещастни ците скапа ни.

И тука една специално дошла в Христо Ботев да произвежда такива бойни еденици, крещят в трамвая като психично болни бият си шамари и подскачат по седалките като маймуни, поглеждат нахално към хората, ако си сам с тях ще се изгаврат като нищо. Горките ученици от транспортната гимназия в Дружба, добре има по-ербап възрастни та озаптяват, това са психично болни и нагли хора.

С италианско име, но без италиански произход. Очевидно е с ромейски произход.

Нема нищо общо с гърците, по скоро с индииците, тези дет са мургавосиньотъмни от мааалата.

Откога на гастербайтери с италиански имена им викат професори.

Все едно не са смачкали дядото пак такива лешпери.

не мърдам от София

15-годишния пикльо ако ми го направи това и съм пиян, ще изтрезнея, ще го намеря и ще го шомполирам.

Направо си станал от стола в кръчмата.

Интересно ми е защо видеото е с качество сеедно е сниман с телефон със шайба. В днешно време и най смотаните телефони имат по2-3-4 камери. Въпреки това изглежда “италиянчето” е с леко лилав цвят което едва ли е изненада за някой. Въпросът е защо това продължава да се случва трябва ли да бъде издирен от хората и наказан той “клана “ който явно го покровителства при положение че полицията и въобще държавата неможе да се справи с проблема.

това ако се случи в някои други държави полицията ще намери труп на 15 годишен (или много лошо пребит) . даже в софия група китайци бяха хванали и свалили на земята едни джебчии на летището . нашите са стояли и са гледали

кво стана с прокурорският син от перник мама ви ????????????????

някой вземе и го денацифицира, ще има : "Той беше много добро дете" :))))))))))))))

Детската педагогическа стая да го д*ха. Очеизвадно е, че малолетния олигофрен щом веднъж проявява агресия, пак ще прояви, същото се отнася и за убийците със смешни присъди. Само тежък физически труд ще оправи подрастващите дебили с животински мозък и инстинкти. Чул съм (не съм живял по тези времена), че навремето е имало трудови поделения. Не знам кой или кои нищожества са решили да ги затварят, но изглежда, че българското общество спешно се нуждае да се върнат. Да не споменавам и циганските престъпления любезно подкрепени и с главното съдействие на еврогейско атлантическите ни политикани. България за българите! Да живее България!

България на тъпаците като теб.

Това просто не е държава, а кочина! За зокони да не говорим.

Мда, италианец или по-точно римлянин.

Прокурорът ви казва че за побой няма наказание в татковината за побой в центъра на града. Те това е. За това няма развитие в България. в развитият свят минимум 3г.

При "ужасния" комунизъм на Бай Тошо не си спомням такива инциденти.

Защото не ги обявяваха а и ти тогава сигурно си живял в саксия .

не обявяваха ги, но веднага следваше продъвжение в статията как гамена е бил осъден и пратен в ТПУ при бай Ставри - строг, но справедлив възпитател.

Да, вече се е изявил на малкия екран като ММА боец, сега трябва да помоли друг приятел да го снима как се изявява като порноактриса в затвора. Там обичали млади и наежени д*пенца.

Каква детска педагогическа стая? Този термин трябва да се извади от обръщение. Този е готов престъпник рецидивист. Това било дете. Що за закони имаме. Този трябва по съкратена процедура да бъде вкаран в затвор или в нещо като възпитателна колония. Да работи тежък физически труд от сутрин до вечер под заплахата на камшика. Ех, Белене….къде си.

Написах подобен коментар малко по-горе. Хубаво е, че има и доста мислещи хора, а не само мърши. Дано да се сбъдне и обществото се подобри, както и качеството на живот в близко бъдеще. Да живее България!

Това, което се вижда е, че единият келеш поваля другия, като в тренировка. Нещо нагласена работа ми се струва. И двамата са в спортни екипи. Или поне това се вижда от размазания клип.

ТВУ му е лека!

Преди време слушам трима келеша, единия вика дай да пребием някой. Вървях зад тях и се правих на пиян. Исках да ми скочат и да пречукам копеленцата. Нося си и добър нож в мен, само камери да бяма и ще му срежа врата като на пиле.

И ти си някакъв психар. Вземи мерки.

съсед беше в затвора за три месеца и като излезе каза: тези хора там не са за затвора, те са за психиатрията. И сега като чета за този, дето бие без причина беззащитен човек и иска да го снимат, това нормално ли е? Разни психари и дрогирани правят катастрофи, нанасят побои и държавата нехае. Е, да ме извинявате, ама при соца не беше така, имахме спокойствие и сигурност. За какво са ми парите, като всеки циганин може да те пребие на улицата или да ти влезе в къщата и да те ограби.

Този очевидно е "италианец", от "етническата" махала на Сандански... Надявам се, че се изразих достатъчно политически коректно...

Аз пък си мисля за пушка, италЯнска, лупара....

Виновни са родителите. А Дир-а...вие си знаете...

какво било нищо : Налъм без каишка на кой липсва дървената част! Вица на демокрацията е какво е циганин : младеж с италианско име, но с българско гражданство и без италиански произход

това са си 'талянци

Здравейте, аз съм директорът на Кариера - Санаториум Голямо Чуково. В рамките на проект по реорганизация на дейността, разработихме напълно успешна програма по лечението на следните детски заболявания с напълно натурални методи: - Хипер-активност - Липса на внимание - Затлъстяване - Хормонален дисбаланс - Наднормено тегло За контакти, Бай Киро Хамала в Голямо Чуково.

КАТО Е ХИПЕР АКТИВНО ДА БЛЪСКА ЗЛОБАРКИ>>>>>

На Лоренцо...

Не плагиатствай!

Изглежда политкоректността в думата ром се изчерпа и придоби същия смисъл както циганин, мангал, брикет...! Следва вече думата "циганин" да се замества с политкоректното българин с италианско име, без италианско гражданство! Да живее Шморош, Хамерика за БълХария, БУлгарски Хелзинкски комитет и прочие НПО измет! 3 ... 2 ... 1 .... изтрито!

Същото като етническа махала.

това копеленце трябва да бъде кастрирано ..така че какви 2 години какви 5 години ...за да го храни народа в пандиза ли ..той не заслужава и залък хляб да му се дава

се, че "и лудия бяга от пияния", а пък циганина - не.

Момчето, както биха казали специалистите и неговите родители е хиперактивно. Реално, ако сега не му нашокат здраво главата и дълго време да му държи влага, утре е готов престъпник и убиец.

Два удара с винкел в пищялите ,два в бедрата и по два в предмишницата и мангала няма да може да си дъгне гащите до дълбока старост ....ВУНКЕЛО ЛЕКУВА ХИПЕРАКТИВНОСТА И ГЛУПОСТА !!!!!

На времето е имало ТВУ-та за такива.

Първо ТВУ, после Белене. Някой само за фураж ана прасетата стават.

Детска педагогическа стая?!?!?!??!?!? Тия не са добре! Тази отрепка трябва да чука камъни на някоя кариера до припадък всеки ден най-малко една година, Да видим дали ще проявява агресия след това. Ще се успокои за цял живот.

"15-годишен младеж с италианско име, но с българско гражданство и без италиански произход ......." абе кажете направо, че е ЦИГАНИН бе тъпанари! Вече вие страх от всичко и думата циганин я заменихте с "ром" , ама сега и нея ви е страх да я произнесете и я заменяте с цели изречения неадекватни обяснения.

Това е бъдещето на България. 30 години криворазбрана "демокрация" доведе до едно поколениие, чиято ценностна система се ограничва до, дрънкулки, насилие, алкохол, чалга и мимилетни удоволствия...

Що не му напишете името на тоя херой?

Мога само да предположа - Гучи или Вирсачи

В цивилизования свят след навършване на 7 години подлежи на наказателна отговорност. А тук до 18 са безсмъртни... Не че след това нещо се променя.... По интересното че че медиите официално споделят на първа страница, че ако си келеш под 18 в бг. спокойно можеш да пречукаш някой без последствия....