17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вече не пишете по случая, защото се появи информация за наркотичната връзка, нали

Ченгесарите гледайте дали има гражданска че аверите ви мутри дават по 10 кинта на умрел. Па да не заемете да се затъкнете със СУДЖУК с осраните си задници.

В планините и горите наши настъпи сезонът на гъбите.гъбари са казвали,че си докарват до 30 лв на ден,а за половин година до 5 бона,колкото е една заплата от висшия ешалон на МВР.Орбан пък плаща на "ловците" на незаконно влезли мигранти по 480 евра месечно да патрулират,в САЩ пък дават награди.Нашите гъбари могат да проследят и гущер и са нашите индианци,но за разлика от оригиналните не биха свършили работа само за една "огнена вода",а за поне 300 бутилки уиски,а и Дан Колов е казал на американците,че храната прави борбата.

4oooo4oo

Тялото на Стоян Зайков бе намерено в нива близо до Костенец . Най -вероятно става въпрос за самоубийство

Тоя започва да ми харесва. То не, че нашата полиция не я е връткал само този който го мързи, ама този направо се прави пишка с тях.

Неефективната ни система на МВР, доказала се за пореден път освен реформи не изисква ли ОСТАВКА !!!

не ни осведомявате той ли е убиецът? Ако го намерите и убиете при задържането, вече няма и да разберем, нали. Кажете сигурни ли сте, че той е извършителят на първото убийство.

Хайде да вдигат блокадата и стига са харчили пари на вятъра! При тая корупция няма шанс да провеждаш успешно такива мероприятия!

щом досега не са го хванали, значи се е покрил някъде - нито интернет , нито телефон ползва и някой явно го укрива. Така може с месеци да продължи. Сигурно накрая ще го хванат, защото няма финансовите възможности, като на Очите или Галеви....

Няма как да го хванат, не съди по себе си...

Ми що не потърсят в парламента..."краставите магарета през 9 дерета се подушват"...Престъпник при престъпници отива....

Скрънзи. Обявете награда 50 хиляди лева, и ще ви го докарат вързан. До сега сте похарчили 100 хиляди без резултат.

Но ние сме длъжни да защитим гражданите и да издирим извършителя на тежкото престъпление" Не четете г-н министър Тодор Колев го беше казал : Доносник -милиционер - доносник - -милиционер

Как ли го търсят? Като любезно се информират дали е удобно да претърсят подозрителен адрес? Дали не притесняват с присъствието си?

ако го разширите ще стане работата!

ТЕЗИ И ОХЛЮВ НЯМА ДА МОГАТ ДА ХВАНАТ !!!!

12-и ден не могат да хванат Стоян Зайков, разширяват периметъра на търсенето Те вече го разшириха до Черно море,а сега трябва и до Атлантичекият океан. Ей пусти "периметър",много сложен се оказа за нашите милиционери.

Омръзна ми да бъда прав и в началото да получавам масово несъгласие с коментарите ми по дадени теми. При поредната новина как полиция и жандармерия за N-ти ден са стегнали обръча около Костенец, бях написал, че е вероятно нашият човек вече от седмица да мие чиниите в някой си ресторант в туристически комплекс на остров на N на брой часови зони от Костенец. През слабо охраняваната граница със Сърбия и нататък изборът му се разширява. И не е нужно да разполага с пари, за да го направи това. И доколкото го описват като справящ се с много неща, вероятно е да е бил подготвен предварително.

Сигурността била скъпо нещо,казва министърът.Не сигурността,а некадърността.

Tia mogat da hvanat samo niakoi kvartalen pianica ,nishto poveche. Nishto Vojda shte im kupi novi jipove i shte povishi zaplatite na darjavnite slujiteli,posle shte vdigne zastrahovkite,hliaba i toka za da plashta na hrantutnicite.

Палячовци !

Този вече не е между живите, незнам до кога ще го търсят. Търсете причините за убииството на семейството и ще стигнете до убийците. Цървула,скрил пушката в кошера да си признае, за да не затруднява следствието, защото всичко ще излезе и горко му после. Признат грях не е грях.

МАМИН СЛАДЪК ДАЛИ СИ ВЯРВА ? ПОЛЮЦАЙ КАКВО ДА ГО ПРАВИШ ТОЛКОВА СИ МОЖЕ.

Ако е с качулка и си е пуснал брада забравете да го хванете ! Да няма после - той се криеше , но никой не го търсеше !!!!! ПАРОДИЯ НА МВР !

и пазареше в супера, е камератие са го заснели , ама МВР забранило да дават записите на жугнаГлистите...(то и те кат полицаите ни де)

СмЕх!

Cezarbg

Тази охранена Св...........я може да хване от три пера само тр............Ра !!!!! За другото се иска акъл и безсънни нощи Ан лакърдии !!!!! Ще го хванем!!ще го намерим !!!ще го осъдим!!!!!! Никого няма да хванеш !!!!човека е отлетял далеко и ви се смее на простащината!!!!!

Това да не е опозиционна кметица да я хванеш с подхвърлени пари и да я оковеш и показваш като мечка Това е истинскибпрестъпник ! Откъде на Мето шофьора да знае как се хващат истински бандити ?

Късно е! Нямат шанс да го намерят! Вече сигурно си е пуснал брада...

Абе за него не знам, ама едни други вече брадясаха...