17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма нито една страна в света, която да живее добре, благодарение на Русия. Русия носи на света само бедност, разруха и смърт !!!

Модераторе, триете коментари под други статии без да са обидни или скандални , а тук сте оставили такива които ме карат да се съмнявам че са писани от човешка ръка. Наличието им тук неизтрити говори и за това що за човек би го допуснал.

Да заминава цялата им нация

Да заминава и елият ти род....

дано да нямаш потомство - ще ми е жалко ако децата ще имат за родител един дебил.

Природата се самоочиства от руската зараза. Дали ще се гътне там или няколко години в Сирия е все едно.

Болен мозък!!!

Тоз не е болен мозък! Той си е БЕЗ мозък...по рождение...

.

"новината" е идеологически изключително удобна за да може да пробуди съчувствия към руското момче и омраза към "лошите" турци … ДА, АМА НЕ !!! Турция и турците НЕ СА врагове на България и това може да ви го каже всеки, който поне веднъж е ходил до нашите добри съседи, докоснал се е до тяхната гостоприемност и култура.

в аквапарк в турски курорт миналата година загина българско момиченце . Медицинска помощ дошла със закъснение. Сега под моя коментар можеш отново да повториш свои думи.

Турците свалиха цял руски самолет и оправиха нещата, сега за едно дете едва ли ще се карат пак. Ще си платят отново и всичко ще се оправи.

Турция те еба V века ама им купуваш и им рупаш резаните краставици ве добитък чиракопитешки.мбууухахаха

3евзек

Аз съм руснак. Ебала те е теб и сега пак се продаваш.

Под такива новини коментарите трябва да са забранени. По-долу се вижда защо.

Chefo77

Русначе, засмукано в басейн в Турция ... Каква го ДИР-и тази новина в български сайт???

Ще я уморят турчолята. Повечето им доктори са на ниво знахар от средните векове.

В Турция медицината е на много високо ниво

и там е като у нас - на ниво е, когато я има.

Да щото е на много високо ниво миналата година затриха едно момиченце със спукан далак от разхождане от болницата до другата....

Само глупаФ псевдонационалист може да мисли така! Маса български граждани търсят медицинска помощ в Турция, защото нашите медицински "светила" не могат да направят нищо! Разрови се из мрежата и ще видиш колко нашенци са излекувани у съседите, а у нас са ги били обрекли...

Мечтая моя да ме заведе в Бодрум ама засега стигаме само до Павел баня!

подводни кавали на някой резак и така се е отплеснала, че се е нахендрила в канализацията

това е дете на 12 години. Копелдак мръсен. Дано да се оправи детето и много сила на родителите.

На " САМЫЙ ВЕЖЛИВЫЙ ИЗ ЛЮДЕЙ " мъжът и го няма в къщи и пак печели от писане на простотии.

Щерюпитеко, моеш само да квичиш на умрело, щот си останал последния недоклан чумав праслак.!. мбууухахаха

докторе...бързо този е за евтаназия ... болен е от африканска чума..ха.ха

Има едни решетки на тия резервоари, но като се амортизират почват да падат. Не са проверявали басейна достатъчно често. Те вече по цяло лято не ги изпразват, даже и цяла година, защото с новите дезифектанти може да държат водата с месеци, в нея няма нищо живо.

Как да няма нищо живо? Майка ми е забременяла в такъв басейн непорочно без мъж.

ай стига бе. То тогава майка ти още е девойка..ха.ха.ха

Да на тебе чирака тъпоръбест,дет и ник немое си измислиш сам, сигурно майкати е забременяла в такъв бассейн, па после е бременяла другите чавета по магистралите от резаните турски ТИРаджии.!. мбууухахаха

нали знаеш кой си приказва сам?

3евзек

САМЫЙ ВЕЖЛИВЫЙ ИЗ ЛЮДЕЙ-, ти собствена форма май нямаш. Точно като едни гумени изделия - трябва някой да влезе в теб, за да придобиеш някаква.

и аз един път така щях да загина от засмукване. една рускиня тъй ме засмука че чувствах чаршафа да навлиза в дебелото черво.

изкара ли ти сиренцето? Рускините умират за българско сирене ферментирало под сянката на български орехи..ха.ха

Те затва в Германия ипишяха от вас мизерниците,щот сте много чистоплътни и истински "европейци" па и сё хвалиш къв си мизерник.!. мбууухахаха

да се караш точно със Щерев е признак на слаб ум.

ДИРа - насрахте се. Честно. Като че са малко убитите у нас деца, та зехте да ги събирате по света... ОТКАЧИХТЕ ЛИ? Махам се от тоз сайт.....

Не се ядосвай бе "ru"... Нека пуснат и някой материал за платените русофоби..."Павката" ,"Рейгъна","Чикагото"..."Щерю" и тем подобни ,малко и те да захлебят тази вечер..да изкарат някоя и друга стинка за патронче с менте и кутия цигари....

а ваш'та надница за какво стига ?

разбира се.

Хора дошли от руския свинарник все ги влече да се къпят в канализацията.

Преди време имаше подобен случай във Варна... та разследващите могат да питат.

Стига глупости. Тия съоражения трябва да ги забранят навсякъде. Не е за първи път. Циркове аква паркове. Какво ли не опасно правят хората за пари.

Много ми харесва в Турция, пак ще отида там.

Тия с минималната заплата от 132 долара са напълнили курортите по света???

турците обичат задни части да ползват под наем, а руснаците пък са дащни и мъже и жени щом е за пари...

Ти тия неща ги знаеш от опит, 500 години си клецан от резан патламак, че и сега Ви клецат кога си искат!

Чувал ли си за рускинята Хурем....Роксалана... Та гледах един филм как руските момичета се убиват да си легнат с турците !!!мбхаааааа В Турция на рускините които печелят пари и се продават на турския хайван пазар се наричат подигравателно "наташки" мбхаааааа

Ко беше там във вица дето и к-ура изял, и боя отнесъл че и накрая си платил щото като българин смятал че от него по-голям тарикат няма.

САМЫЙ ВЕЖЛИВЫЙ ИЗ ЛЮДЕЙ моя патлак е резан.... що не пратиш майка ти за малко евро мбхаааааа

За твое сведение само 7% от целокупния руски народ някога е излизал зад граница. Просто 7% от 140 млн. си е около 12 млн. души. Толкоз за руските туристи, като в тази бройка са и олигарсите естествено.

просто държавата им е толкова ОГРОМНА, че спокойно могат да отидат на далечна екскурзия в рамките и. недейте да сравнявате бакалски.

Водата от бсейна да се оттича гравитационно в резервуар и от там помпите. водата. за налягане да смучат . Пазете децата!

И колко длъбок требе да е този резервУар, че да насмогне на дебита на помпите ? Ти за "пад","дебит"...чувал ли си? Като малък в отделенията не си ли решавал задачки с "пълнене и изпразване на (не в) басейни" А ?

От такива хидроинженери. Много деца вече са осакатени.Исмукванста вода е равна на изтичащста,но скоростите на изсмукана вода е различна.

3евзек

Аз мисля, че изсмукваната вода трябва да е повече, защото и плуващите дават своя принос.