Коментари - Корнелия Нинова направи първото дарение от заплата си за деца с увреждания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дори и ПР-да е ( какъвто най-вероятно е ) , се радвам че се дават едни пари на хора в нужда а не на някви псевдо организациики и т.н.

Така се постъпва, а не като повечето министри и депутати да имат стотици хиляди левове, спестени от отпуски и заплати, тъй като няма харчове

Поздравявам Корнелия Нинова за това свое решение! Крайно време е във всеки българин да се събуди добротата, човечността, състраданието ! По този начин нацията ни ще оцелее! Браво, такава постъпка ме кара да си мисля, че не всичко в България е загубено !!!

Г-не (г-жо, г-це) Ффффф, споделям радостта Ви. Нека има повече такива ПР-и дори да са най-вероятни.

600 лв и струва костюма, без обувките и чантата.

Боце и Цеци да не одат голИ?

Де е цепелина? Онова нахалното, монтанчето? Забравихме ли го веКе?

Защо ли подозирам, че догодина НАП ще провери дали е декларирала тези 600 лева и платила ли е 10% данък...

изтриха ме дирниците

изтриха ме защото съм писала, че Корнела муха я охапала, а комеунетата се разтопяват. Тя да каже за колко пари работи синът ѝ в Рокфелерова банка в НюЙорк. Верно - може момчето - взели го на работа. Но защо в НюЙорк, а не в Москва. Ами много просто там плащат в долари, а не в рубли.

И това сигурно са от ''спесяванията '' и ?! Така ще е докато не се докопа и тя до 3 мандата и после правете що знаете !!! Тя на кончето , Вие на тръстиката !!!

Това си е купуване на гласове. Ако беше съпричастна към тези деца щеше да дарява анонимно....а тази търси публичност като Сидеров преди време...Лицемерието е грях!!!

НЕ плачи Танче , има време и да плачеш , но още е рано !!!

Колко снимки, какво нещо и все Корнелия отпред. Ама нейното дете да не е идвалид, не -е-е в САЩ е , в НюЙорк работи след като учи там в банка на Рокфелер за много пари. Муха я ухапала Корнела. И защо в НюЙорк, а на в Москва. Ами защото там плащат долари, а не рубли другарко социалистке.

Тя в едно интервю каза , че '' той е едно много добро дете....'' ! Той и на Цецето сина и е там , сигурно и той е ''много добро дете '' ?! Имаше една поговорка : '' Роди ме мамо дете на БГ политик - Па ме хвърли в Америка ... '' , или нещо такова !!!! Аз сам ще се оправя !

Нали знаеш : За да вземеш трябва да дадеш ?! Интересно става когато започне взимането !

Танче , аз съм никой но ме предизвикваш , пък може и други ...колко съм давал ,давали !!! Но даваш , давали...никога не съм казвал , ,

казвали ,аз дадох , дадох ме. Това е разликата между мен ,нас и Курна.

Да бе, повярвахме ти, бе Нинова, че ги даваш от добро сърце, а не че защото електорат ти трябва за да ти върви тлъстата заплатка и да трупаш за пенцийка. To ясно като бял ден за тази ви фондацийка, че ни парички от джобовете ще извадите, ама и сметчицата сте си направили, тези дето ги давате пак при вас да се върнас сте си ги уредили! Търгаши с търгаши и то с нещастието на хората в нужда. Ай да видим и тази ви наглост до къде ще стигне.

Това е можеби най-тънкият политически ПР който някой може да си направи - ВИЖТЕ МЕ КАКЪВ СЪМ БЛАГОДЕТЕЛ , а после аз си знам !!!!

пък бих аз казал. Верно олигофрени сме, тъпи сме ама не чак толкова. С този жест всички ѝ се смеят освен някои изкуфели баби. Нали каза преди няколко месеца че ще дава 600 лв. от заплатата си благотворително, а чак сега - първа вноска. Муха я охапала на фона на бедния ни народ както сдама казва. Мъжът ѝ работи в Лукоил, синът ѝ - в НюЙорк в банка на Рокфелер, а тя се прикъсала с тази благотворителност. Но няма лошо - у нас пълно с идиоти, които си дават /хвърлят/ парите през тераси и то с десетки хиляди, а тая - 600 лв. ха-ха.

нарочно пиша - дебела с...я след като за Боко пишат ТИКВА и никой не ги трие. Та ти дебелогъзата с...ня, не разбра ли че никой не ти пожела мръсните пари. Дадоха ги на една бедна стара циганка и тя ги взе все пак ха-ха

за купуване на гласове. Тая се е сетила по-отрано, та да не я подгонят.