Коментари - ЕС дава 2.26 млн. евро за наводненията в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак ще се облажат еврогейските подлоги а истинските потърпевши ще се заблуждават че ''природата е виновна'' и няма как да им се покрият щетите от безхаберието на властващите.. 13 загинаха в Аспарухово ама все природата и дъжда са ''виновни'' та се чудя като излизат с такива ''заключения'' как не са проумели че основния виновник е ''намесника'' на Господ в България дето всяко дете го знае кой е...

по-точно ги дава?

На власта да види колко може да крадне

Нищо даром няма всичко се пише -след време ще дължим като Гърците това е целта роби за винаги.

Това исках да питам и аз. Дали ще ги получи този хубавец на фотото или неговата партия?

Заглавие: ЕС ДАВА 2.26 млн. евро за наводненията в България В текста: ПРЕДСТОИ докладът ДА БЪДЕ ГЛАСУВАН В ПЛЕНАРНА ЗАЛА на ЕП на 11 септември. .... Пак сложили каруцата пред коня... Между гласуванията в комисиите и в европарламента журналистите слагат знак за равенство :(

"Бързата реакция" от октомври миналата година, та чак до сега. Лесно му е на момчето - има си осигурени хубави доходи, охолен живот и светло бъдеще, какво са за него тези месеци, които пострадалите хора сами си знаят как са преживели. Но нищо, нека работи, задават се следващите избори в ЕС, трябва да има активност, да се забелязва грижата на управляващите за народа. Все някой може да се зарадва и пак да ги избере.

Ама тия от Европа пак ли ще ни наводняват?

" ЕС дава 2.26 млн. евро за наводненията в България " - добре , ама на кого ги дава - може ли поименно - те ще са 2-3 от ферб ?

Въпросът е колко от тези пари ще стигнат до всички, които наистина имат нужда или ще се раздават на партиен принцип?

Ама Вие си мислите че тези пари ще стигнат до хората ? Моля Ви се - тук е България - те вече са разпределени между актива на герб !

Ми те за Герб няма да стигнат до никъде! Мизата е 20 милиона за джоб!

Винаги съм се ядосвал, когато чуя , или прочета глупостите от сорта: - ЕС дава на България, или която и да е друга членка..........Ами мили моии НЕОФИТИ , това е по договор, и ни дават нашите пари , които са предвидени.........Ние член ли сме на ЕС, или не сме , какво означава "ЕС ДАВА" от личния джоб на Юнкер ишиаса, дето залита от алкохолен делириум ли? НИЕ СИ ИМАМЕ ДОГОВОР ПОДПИСАН , И СМЕ ЧЛЕН НА ЕС ОТ 2007 ГИДНА и всичко си е наше.....Това че ЕС позлва България , като територия, трябва ли да е безплатно? Това да ми дадете парите си и после аз да ви давам по малко, а вие да ме обявите за човек с добро сърце е ИДИОТИЗЪМ!

Мноо бре , че оно и само за краденето нема да стигнат.

Хайде на маслините..... Сега ще започне субективното разпределение и кражбите.

взехте ми думите от устата xD