Коментари - Еврокомисарят Хан: Китай прави "троянски коне" от страните от Западните Балкани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Които само взимат и налагат лгбт идеология са светъл лъч. Който дава е заплаха. Това нещо да Ви говори за плана на ЕС за нас?

Ех завист, завист :-)

Та казваш ще съсипят монопола на МВФ? Ще се създаде реална конкуренция? Кофти. Ще трябва да се свалят лихви и намаляват заплати в банковия сектор.

Западняците пък направиха от целите Балкани фекална яма, тъй че да мълчат!

Стига сте равела глобалисти гнусни,ще си агубите колониите на целите Балкани защото ги клахте и грабихте така както турците не са ни клали и грабили. Китай са временно явления,с пари само не става,трябват и други неща.

За нас като потребители в консоматорското общество най-голямото предизвикателство е без съмнения наплив на менте . Ако Китай произвежд троянски коне да си признаем , нека . Ако са качествени . Но какво ни продават ? Троянски магарета, троянски катъри , троянски понита . Това е същинският проблем !

А САЩ прикрити зад НАТО , не използва ли ЕС за троянски коне ?

""Китайската комбинация от капитализъм и политическа диктатура може да привлече отделни лидери в района", каза Хан за "Политико"." ТОЯ ДА СИ ПАСЕ ОВЦЕТЕ И ДА НЕ СЕ ИЗХОЖДА ПО ВЪПРОСА!:))))))))))

не сме част от ОЕСД . Иначе би трябвало да се предложат техните стандарти . Вместо соя китайска , соя американска !

С една дума - никакви китайски инвестиции на Балканите! Точна и вече публично оповестена заповед на ЕС, така че забравете за китайски инвестиции в България. Ще се разтягат само политически локуми и накрая едно голямо нищо.

Изобщо не става въпрос за конете или друго животно , троянско . А става въпрос за троянски килими , вълнени одеяла , китеници и прочее .

Самият Тръмп се изплю най-нагло в лицето на ЕС ... САЩ и РУСИЯ смазаха ЕС за да нпма по-силни от тях , ,....А СЕГА ИМ ПРЕЧИ КИТАЙ ! ФАКТ !

Брюкселски тъпанари , докато вие спите и "размишлявате" , китайците ще действат! И да не им е забранено и те да инвестират тук - само вие искате да цоцате от дойна крава , мама ви!

Тоя камък е по дебелата тиква на Бою!:)))))) ...приятелски огън!:))))))

Добре бе, г-н Хан, ми като не искате да идват китайците, давайте вие по-изгодни кредити и няма да имате проблем! Ама не го правите! Готови сте (вместо да затворите границите) да давате милиарди за нелегални мигранти и още повече милиарди на африкански и азиатски диктаторски режими, които "произвеждат" още мигранти. Правите го вече десетилетия. Но съвсем не сте готови да дадете същите тези пари на европейски граждани или на европейци от страни извън ЕС - напр. на Балканите. И после - "лошите" балканци се договаряли с още по-лошия Китай! Ама когато подписахте (само преди седмица - две) многомилиардни договори с Китай в полза на Западноевропески компании, тогава от "лоши" китайските пари станаха съвсем "добри", а самият Китай го определихте в Брюксел като важе партньор! И с какви очи след всичко това, после пак искайте от нас да не считаме ЕС и върхушката му за лицемерна организация с двойни, че и стройни стандарти, а вас - еврочиновниците за мошеници и двуличници?

,..не става ли на въпрос и за другото , МНОГО СИ ПРИЛИЧАТ ТЕЗИ КОНЕ , КИТЕНИЦИ , КИЛИМИ И ОДЕЯЛА !

А тези наводнения всяко година на какво се дължат ? Липса на канализация . Вместо това всяка къща собствена яма .

ЕС трябва да се реформира и да стане съюз на независими държави. В противен случай всички ще робуват на интересите на Германия и Франция, и Запада ВИНАГИ ще е по-богат от Истока в съюза!

А защо нямат наводнения в София , например ? Защото имат си Метро .

троянски коне и европейски каруци! ха ха ха! а....... всички пътища водят до ... Освиенцим!

ТОЯ КОМИСАР Е ХАН , ОБАЧЕ ОТ ХАЗАРСКИТЕ - КАТО ЕВРЕЙ СЕРЕГЕЙ :))) ... А ВРЪХ Хан Тенгри е величествен пирамидален връх, вторият по височина в Тяншан. През него се пресичат границите на 3 държави: Киргизия, Казахстан и Китай (Синдзян-уйгурски автономен регион). ...

ЕС нали прави същото бе мухльо... или за едни може, за други не може...

еропата изпрати в новите конц. лагери над 50 милиона души от балканите , източна европа и СССР! и някои все още и се надяват! на кво, бе? на новите отрови ли, а?

Alo komisare Han, Evropa li e Troia, umniko? Gluposti. Nali ste globalisti?

Стратегическия инвеститор на калинка петкова за "Белене"------е китаец!:))))))) ....хлэц, боко !:))))))))..

То вие взехте китайските инвестиции вече, че взехте да се ррпчите на ЕС. Хехе . Каруците пред катърире, каруцарите на по кило ракия.

говори това за което му плаща Сорос,а истината е че България трябваше да тръгне по пътя на Китай ,а не по пътя на соросо-либерасто-евроатлантическо робство

Това дебилно дете Хан още не е било раждано, за да помни, че в миналото Югославия беше активен член на Движението на необвързаните страни и имаше тесни приятелски връзки с Китай.

1500+

Вашите пе...и и продажни задници , направиха от алчност Китай Супер Сила във всяко отношение - Да сте мислили - Ако имате с какво , но явно нямате !!! Тези пари и технологии които инвестирахте , за да правите бързи печалби , сега със същите тези пари Китай ще зароби цяла Европа и ''умниците '' като Меркел , вместо картофи ще почнат да садят ориз ! Не знам за бликоизточните традиции и култура , но Вие и на Китайската култура няма как да се напаснете , така че сваляйте гащи и си купете мноооого вазелин , защото идват тези със сладкият сос !!!!

индивидът на снимката е агент на Сорос-не му обращайте внимание !!!!!!!!!!!!!!!

Лекичко ни подготвят за краха на еврокомисарския педерастки референдум в БЮРМ наесен, когато Заю ще увисне на въжето като всички национални предатели.

АЙДЕ , ТУНЕЛА ПОД ШИПКА ОТИДЕ ПРИ БЪЛГАРСКИЯ ПОТОК И АЕЦ БЕЛЕНЕ .... СЕГА ОТ БРЮКСЕЛ ЩЕ МУ СТЕГНАТ КАИШКАТА НА БОЦИ МАЙМУНАТА .... АКО НЕ Е УМРЯЛ РАЗБИРА СЕ - ОТКАКТО ИЗКОЛИ ЖИВОТНИТЕ В СТРАНДЖА СЕ Е ПОКРИЛ КАТО ПРЪДНЯ В ШАЛВАРИТЕ НА МЪЖА НА ДОГАН :))

Най характерни особености на западният начин на мислене е късогледство и елементарност Вместо да инвестират в Източна Европа, те направиха това в Китай. По тоя начин направиха китайците икономически гигант. С натрупаните финансови ресурси, сега Китай отвръща на удара. Той не конкурира ЕС само в западните Балкани. Той атакува в самото сърце на Европа. Тихомълком купува само скъпи и престижни неща. Това е обективен, неизбежен процес. И той няма защо да плаши бедните балкански народи. Само пък ако знаете до каква степен Китай е колонизирал Африка и още колко други по света. Ако отидеш на американски пазар, не може да разбереш в Америка ли си или в Китай. И така, нека кажем добре дошъл на Китай при нас.

Типичен двуличен австриец. Я погледнем австрийско-китайските отношения, преди да нахлуваме в чуждите кошници. И такаааа: по време на посещението си в Пекин федералния министър на икономиката на Австрия Маргарете Шрамбьок заяви, че се стреми за двойно и дори тройно увеличение на Китайските инвестиции в Австрия. Австрийката бизнес с китай е в рамките на 11,7 милиарда долара. Единствени по-напред са отношенията със САЩ – 16 милиарда. По време на същото това посещение през април Австрия открито и официално заявява, че иска да бъде мост между ЕС и Европа. По тази причина много мазмантийско ми се струва изказването на този двуличен австриец.

НЯМАТ КИНТИ , СТИСНАТИ СА ЕВРЕИТЕ .... .. ИНАЧЕ В ЗАПАДНА ЕВРОПА И САЩ НЯМАШЕ ДА ИМА БЕЗДОМНИЦИ

И того китайците комунисти са се научили на такива хитрости? От същите които дават пари на нашите тиквеници да строят магистрали и после очакват услуги в замяна, повечето от които са против националните интереси! Само СССР беше тъп и прост да дава петрол, ресурси и оръжия и в замяна да иска да продаваш продукцията си на тяхна територия, тоест подаряват ти пазар. Никой не дава нищо ей така нит европейци нит немци нит американци....винаги сикат повече от това което дават и затуй България е на това дередже!!!

ЕвроГъузарят решил да се изкаже и той и както винаги друг виновен за еврогейската им далавера само дето този път са заменили Русия с Китай:(((( Предизвикателство пред европейците е да ви изхвърлят всички вас тунеядци дето дублирате националните власт ама с много по големи харчове и много повече подлоги високо платени от нас около вас..

Болен ,Болен човек е този хан ! Много лоша му е кармата ! Как може да пречи на други Държави да влязат в ЕСД и си измисля глупави аргументи ! Германците родени след властта на Хитлер почти всички са Душевно болни и не трябва да им се дава да Управляват ЕС ! ОСТАВКА !

Тоя миндил не знае ли че , в БИЗНЕСА няма комунисти и капиталисти , има точност и коректност !

От евробюрократите до сега не съм видял проактивни действия. Все някой друг е виновен, а те неразбрали. Какво правят с голямото количество информация и разузнаване?

Защо в Русия няма бездомници , а само в САЩ и ЕС ?

Много глупав и наивен коментар. Запада не е по-багат от изтока, и няма смисъл от съюз ако държавите са национални,и си пазят интереса. Всяка държава ще си гледа и защитава сама интересите. Защо тогава ни е ЕС?

Защо издигат за комисари такива глупаци като този Хан?ЕС има кадрова политика подобна на тая на Бойко Борисов , т.е. събират ги от кол и въже!

Целия ЕС е залят от китайски стоки,сега когато евроджендърите ходиха да молят Китай за подкрепа срщу Тръмп очаквам още китайски стоки. Китай са глобалисти,точно като тези,които държат ЕС. Рева на този е смешен.

Че каква по-добра комбинация може да има от капитализъм и политическа диктатура? Тя е жадувана от всички балкански и банкянски политици. Както гласи македонската поговорка "У мене е ножето, у мене е и лебето. Колкото ти отрежа, толкова ке ядеш". Има и друга поговорка на българските другари: "Ние тая власт с кръв сме я взели и без кръв няма да я дадем".

Когато "Стара Европа" - демек колониалните държави усвояват китайски пари всичко е окей, но ако някой друг иска да седне на масата, той е Троянски кон. и староевропейците резонно си задават въпроса как има той наглостта да иска да яде заедно с тях, как може така?!

А КАТАРЦИТЕ ЩО СА СЪДРУЖНИЦИ В OMV ??

Всички в Русия са бездомници; немити, опикани и болни.

Има бездомници и те ще се увеличават с времето , защото ''западът'' НЯМА морал , а единственната сила която го движи е АЛЧНОСТ и ЕКСПЛОАТАЦИЯ !!!! Китай може да е ком. държава , но я да сравним едно китайско училище и дисциплината в него , и едно западно , с разглезените си пе.....а , дето ходят на училище с коли и харчат безразборно !!!! Когато китайците завладеят света , никак няма да е лесно , защото те са много по-различни от нас , но затова е виновен единственно и само запада с неговата ГЛУПАВА АЛЧНОСТ и липса на среда за нормалните хора създаващи и работещи !!!!! Наблюдавам че и Бг върви по тази плоскост - пример за това са младите , които НЕ ценят нищо а искат всичко сега и веднага на готово !!! За 30г. говорене и мислене само за ПАРИ - И НИЩО ДРУГО освен ПАРИ съсипахте България , и тежкО ви когато дойдат Китайците и въдворят техният ред !!!!