17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой и как ги излекува? Дир?

Тоя министър е готов за дране! И после овъргаляне в сол!

Айде, стига с тия едни и същи въпроси. Как с мерак, с търпение, сам вкъщи, какво значение има.

Пуснах БНТ и почувствах обида за интелекта ми! Простотия на талази!Нямам да конкретизирам, който разбрал - разбрал.

Абе да питам - със скафандър може ли? За един съсед питам! Че от март не е излязъл от мазето.....

От другия месец , става задължително поставянето на анален разширител , по специална препоръка на ботокса .

За простия няма :) първо ЛЪЖАТ, че лекуват! Второ лъжат и източват средства от здравната каса! Трето цоцат от пациентите! Това малко ли ти се струва? А знаеш ли, че по документите си личат огромните злоупотреби със средства, но има забрана проверяващи да ходят и да разследват? А знаеш ли чия е забраната? Дали няма значение, че "ангелите" ограбват в момента и твоите пари за твоето здраве? Толкова си проста, че няма степен, която да е достатъчно точна за да те опише!

А като всеки ден умират десет пъти повече хора от тютюнопушене, алкохолизъм, от болести, причинени от отровнитв салами, имитиращи сиренета и продукти с палмово масло? Защо не ги забраните, а? Не от ковид, а от стрес , напрежение, психически натиск страдат почти всички граждани благодарение на некадърниците от ГЕРБ, измисления щаб, медиите, които насаждат страх, несигурност и паника. Не ковидът е опасен, а страхът от него. И ТЕ го знаят и продължават да ни обработват и мачкат психически. Днес мисля да изхвърля интернета от ежедневието си. Също и фейсбоклука. Телевизията я изхвърлих преди 5 години. Това е болест и отрова. Телевизиите са по- опасни от ковида.

При 105 ваксинирани за последните 24 часа е впечатляващо какви глупости пишете за пари...

Ибете се пардащите ости...

Със сигурност е преувеличено, но как да си признаят, че са 3ма ;)

От България има поръчани "само" към 18 милиона ваксини! За ентусиастите като тебе ще има по 2 по 3, а може би и повече, понежа аз ти подарявам своята...

До 10 години идва вирус, който ще избие цялото население на земята, така че не се правете на интересни. Защото един много по смъртоносен вирус е вероятен да срещнем в скоро време. И тогава какво ще говорим, ако въобще можем?

?

все едно те няма! Не ти пука навън вакуум ли е, -200'С ли е... За Корони и морони да не говорим - може да гъмжи от тях...

Ваксинираните са едва 4 хиляди, като половината от тях чрез познати и връзки им е бито Вит. С за парлама. Останалите 37 хиляди ги водят само по документ за пред ЕС, откъдето трябва мафията да опъне парите. Все пак трябва да има по документи някакъв минимум ваксинирани, за да може антибългарите от ГЕРБ да си получат комисионните.

Със противогаз и шише рикия мога ли ходя

Цъкането на минуси в дира е до време, след това сме в гроба всички, така че тъпанра, наслаждавайте на това ваше удоволствие :*

А безработните колко станаха? Или тая тема не е "обществено интересна"?

пустеят. Така че много добре си се насочил. Изброените неща наистина са вредни и убиват всъщност повече хора от ковид, но целокупния електорат не си ги дава и си ги търси така че няма да си вкарат автогол да му ги вземат. А и файдата никаква от сухи режими само контрабандисти и престъпници ще захлебят. А за стреса и ковид категорично и доказано не си прав. В началото на миналата година нали имаше паника и страх от ковид. И бяха блокирали всичко и пак се ревеше за хорската психика. Ковид обаче почти нямаше у нас и имаше страшно малко заболели и починали. Ами общата смъртност тогава беше рекордно ниска. Като си дойде наистина ковид в края на същата година общата смъртност стана рекордно висока. Така че оставете ги тези че стреса а не ковид убива. Доказано вече не е вярно.

Ти си толкова непрост! По добре не пиши, освен, че си прост се и излагаш!

СЪС - можеш, СЛЕД шише рикия - едва ли. Поне не по права линия...

знам може. Добави и морков отзад. Или краставица. За мезе.

и опорки основани на информацията от една жена дето каза. Пълни глупости. Космати глупости направо.

пред лабораториите за тестове - да изкарат много заразени, за да се вземе европейската субсидия за "борба" в короната... Срещу почерпка 20-50 лв. + безплатен тест от нашите пари...

Гледайте какво става днес в моловете и фитнесите

Нито е политкоректна, нито е етнически толерантна...

Schilo

Бяха по 4000 заразени на ден, сшлемове и шалове-може. Станаха по 100, въпреки мерките, с шлемове и шалове не може. Пълен хаос и безполезност демонстрира тия министър и тия нещастници от НОЩ

едни тъпотии. Предполагам си чувал за Ебола. Това е вирус стократно по-смъртоносен от ковид. И понеже е толкова смъртоносен епидемичните взривове се самоограничават много често. Така че не се паникьосвай.

по-добре късно, отколкото по-късно. Иначе ясно че не са от най-пъргавите в главата.

Ще гледам от разстояние. Всяко чудо за 3 дни. Не е хубаво да се ходи в тълпи, освен Коронавирус има и други опасни зарази: например хепатит, мононуклеоза, пневмония, папиломавирус, ХИВ и т.н. и т.н.

Schilo

Кръчмарите са прави. С какво риска при тях е по-голям от този в търговските центрове, фитнес залите, транспорта? За школите по танци, където пък контакта е пълен, да не говорим.

Schilo

Ами нека някои-по-пъргави, да се заемат. Аз ползвам маски KN 95 от април миналата година, защото ми е ясно,че един шлем не пази, ама на тия, една година ли им трябваше?

Сандьо, Сандьо, За жалост мнозинството от тия, които останаха в Бг са все прости парчета като тебе.

да не може да смята. Поставените дози са 41 125, от които 13 084 са поставени като втори. Обшият брой ваксинирани българи са : 41 125 - 13 084 = 28 041. Което си е пълна трагедия.

Индия от 10млн. случая досега активните са само 170000, а докато в една Франция от 3млн. случая активните са 2,8млн.

Не е изпълнено изискването на закона и следователно заповедта е нищожна: ЗАКОН ЗА ЗДРАВЕТО Чл. 63. (9) Държавните и общинските органи създават необходимите условия за изпълнение на мерките по ал. 4 и 7, като средствата за осъществяването им се осигуряват от държавния бюджет, съответно от общинските бюджети.

Бил Гейтс ли ти го каза?

Мама ви мръсна лъжлива.

По-натам може да стане ясно , че и тези маски не пазят, ама няма значение. Важното е мерки да има!

ЗАКОН ЗА ЗДРАВЕТО Чл. 63. (Изм. - ДВ, бр. 44 от 2020 г., в сила от 14.05.2020 г.) (1) При непосредствена опасност за живота и здравето на гражданите от епидемично разпространение на заразна болест по чл. 61, ал. 1, с цел защита и опазване живота и здравето на гражданите, се обявява извънредна епидемична обстановка. (4) При обявена извънредна епидемична обстановка по ал. 1 министърът на здравеопазването въвежда със заповед временни противоепидемични мерки по предложение на главния държавен здравен инспектор за територията на страната или за отделна област. (7) Временни противоепидемични мерки по ал. 4 може да се въвеждат и със заповед на директора на съответната регионална здравна инспекция съгласувано с главния държавен здравен инспектор за територията на отделна област, община или населено място. (9) Държавните и общинските органи създават необходимите условия за изпълнение на мерките по ал. 4 и 7, като средствата за осъществяването им се осигуряват от държавния бюджет, съответно от общинските бюджети. (10) Заповедите по ал. 4 и 7 подлежат на обжалване пред съответния административен съд по реда на Административнопроцесуалния кодекс. Чл. 63. (9) Не е изпълнен и следователно заповедта изпълнява закона следователно е незаконна.

Да не искаш да кажеш, че маските вредят!?!? Ето я поредната конспираторка!

кажа, че индийската здравна система е по-добра от френската )

Направо си купи един стъклен аквариум 2 на 2 и стой там. Само внимавай кой и с какво те храни през илюминатора.

Ами 1/3 от индийците ползват хомеопатия

Ей са вече няма да се прибирам дома. Свърши! Цял ден в мола. Ше пукам тва дет го скатах. Наздраве!

Що бе, яд те е че не само ти ще имаш такъв ли?

Ми тъпотии.

Че подобен коментар най-редовно получава такова одобрение говори много. Нищо добро, но говори.

преди това, че и миризми се разнасят, не само вирОси