Жена загина при тежка катастрофа в София

Жена загина след тежка катастрофа в столичния квартал "Хладилника", недалеч от винзавода.

Обратно в новината

Коментари - Жена загина при тежка катастрофа в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А сега един въпрос към всички дето пожарната им била бавна - колко от вас имат изправен пожарогасител в колата си с обем поне 5 литра? Аз имам едно "дезодорантче"дето става за пред КАТ, но един път ми се наложи да гася с подобен "пожарогасител" запалена кофа и да Ви кажа с два литра вода (една бутилка от лимонада) изгасих повече. Още един въпрос - колко от вас ас способни сами да окажат адекватна помощ?

Трагедия!!! Преди около 4 г. съпругът и също загина при катастрофа- на магистрала Тракия го отнесе тир докато сменяше гума. И в резултат на това безхаберие две момичета останаха саме. Познавам ги, много много тежко...

Автомобила от снимката е дошъл от Илиенци. На него пише Аспо, а то е там в Илиенци. А за 112 просто без коментар. Молете се да не останат само те като диспечери че жална ни майка на всички.

нино, прав/ а си!!! Aма с к а к в о да помислят?... и пак, виновните са живи а невинните сакати или на оня свят!!!! Dано, там "умните от KAT направят по-ясни и видими промени или знаци! Aми да сложат 30 км./час-това може да стресне и вразуми някои "кратунки"....

Не знам с каква скорост е карана колата но как никой не обърна внимание, че е била засечена. Колкото и бавно да карат жените все ще се намери някой мъж на когото му пречи и веднага започват обиди и засичания. Не виждам спирачен път което ме навежда на най-различни мисли. И естествено е избягал.

Съжалявам за случилото се, но питам редакцията ЗАЩО нивини като тази са водещи, а че Петър Стойчев вчера за 10 път печели преплуването на езерото Сейнт Жан в Канада (32км) нито се анонсира предварително - така че хората да знаят и да дойдат; нито се отразява като новина?????

Това и аз много пъти съм се питал Маги. Не конкретно за петър Стойчев а за подобни новини с които могат да се гордеят и всички наоколо, а не да цъкат и да се чудят как е станала поредната катастрофа

Скоростта, вниманието и толерантността на пътя, дами и господа. Скоростта, вниманието и толерантността на пътя, дами и господа. Скоростта, вниманието и толерантността на пътя, дами и господа.

Тоя псевдо пожарникар май нещо не е довидял както трябва - то и от снимките се вижда че колата е горяла ... боже боже ... след като пожарната пръкна пожарникарчето Бойко ... какво ли се учудваме за наследниците му

Драги ми Йордане идете на очен лекар.

Не пише кой е карал - мъжът или жената. Лека й пръст на починалата!

Жената си е виновна сама,защото ако беше карала с 50 нямаше да има жертви,даже и да са и отнели предимството.Добре,че не е убила и други хора.Всеки е яхнал 20г. бричка и се мисли за безсмъртен,е помислете пак....

На снимките се вижда, че колата е БМВ, макар и не последен модел. Аз не съм виждал БМВ да се движи бавно, освен в някакво задръстване. Жалко за хората, но всеки на пътя поема големи рискове и отговорности. Пътуването не е безопасно.

Това е доста ссемпла информация. Все едно да питат ако стане пожар при сблъскали се коли и пожарната закъснее кой е видновен? Да ама не. Първо някой бил казал, че закъсняла. Второ ако това е колата от снимката, не ми изглежда да е горяла. Трето работата на пожарната по света била .... Вие знаете ли какво са направили пожарникарите и при какви условия, че плямпате. Едно е да те снимат за новините (или да правят нагласен сериал), в който супер екипиран западноевропеец е главен герой и спасява от невероятни ситуаций, друго е да идеш и ти да спасяваш ( нещо ми подсказва, че нашите полицай нямат таква екипировка.

А на мен ми се чини, че когато са предавали за множественото число по български език ти си блеел някъде..... ситуация - ситуации, полицай - полицаи..... Та тия, дето плямпат , освен че са прави, са и по-грамотни от тебе :)

От снимката се вижда, че колата е горяла. Всеки ден минавам през Могилата по два пъти, пожарната е на 100метра, така че какво означава в рамките на норматива. Друг е въпроса, дали в колите си всички имат изправни пожарогасители, трябва да се презареждат всяка година. А за карането какво има да се каже, точно там има знак за предимство, но никой не го спазва. Всеки иска да мине преди другия и много пъти се е разминавало на косъм или с леки злополуки, сега вече може би ще направят по-добра маркировка. Кръстовището е Т-образно, между два по вида си третостепенни пътя, наскоро положиха и малко асфалт, но маркировка не. Основния виновник, естествено е не спазилият предимство, но не е по-малка вината и на изграждащите пътната мрежа. Жалко за човешкия живот и жалко, че точно виновниците не мрат.

По коментара ти съдя, че ТИ ГОРЯЛА кола не си виждал. Тази е просто ударена и се е преобръщала и влачила по улицата ;)

Aбе какви са тия хора? Kъде им е акъла??? Kой е виновен? B града, "засечена"....? Aма такава дума н я м а на 3апада. има с в е т о ф а р има и дясно правило. Kолата която ти идва отдясно има п р е д и м с т в о и така всички се и з ч а к в а т. Aми искала ли е да се убие - та да кара така бързо?Tака излиза....или ако не тя другата кола.... Hедоумявaм - хора на години, с професии, с акъл -ама къде е???? A тия, които слагат знаци къде сте бе хора???? Hаправете нещо с в я с н о по регулирането!!!! ж алко,много жалко! Mир на праха и и здраве на пострадалите.

Aбе умнико, а случайно да знаеш, че на Запад не във всяка държава важи правилото за десностоящ? В Сащ на неурегулирано кръстовище минава пръв този, който пpъв е стигнал. А да си чувал, че и на Запад стават катастрофи в града, следствие на неспазено предимствo! С една дума, май самият нямаш много акъл, а си тръгнал да поучаваш останалите!

И в коя държава в Европа не важи правилото на дясностоящия ?? Освен във Великобритания и Малта, където е обърнато движението и е на лявостоящия !? А в щатите как е въобще не ни интересува. Най-важното е че в Европа е така и в България...

Прочетох какви ли не безумия тук и не мога да се сдържа и да замълча ... ПЪРВО - Какво са виновни БСП , СДС, КГБ и тнт за това че някой кара като луд и успява да се преобърне с колата .. пиите си хапчетата !!! Второ - не плюите по пожарникарите защото са първите които се намесват и последните които пискат за заплати , техника и тнт (въпреки че техните са трагични) !!! ТРЕТО - за тези които не са виждали как гори кола и говорят глупости - всичко става за броени секунди и дори някой неподготвн да успее да реагира както трябва (което повярвайте ми хич не е лесно) , то той с какво да го направи - с пожарогасителя който има в колата - ами с него нищо повече от барбекю не може да се изгаси, камо ли кола !!!

Прав сте. Мъжка професия-мъжки момчета.

относно "първото". Естествено, че са виновни, макар и косвено. За последните 15 години по пътищата стана анархия, защото овластените блееха някъде. А беше очевидно, че с експлозивното увеличение на броя автомобили ще зачестят инцидентите. Хората, които трябваше да въдворят ред не направиха нищо.

На нас българите все някои ни е крив. Докато карате така безотговорно, винаги ще има жертви, жалко че в повечето случаи са невинни.

аз днес карах с 50 градско -и не съм умрял,значи не е толкова страшно!

имал си голям късмет... че някой не те е отнесъл... хахаха

Четирима души в кола движеща се с 50км/ч са мъртви от няколко дни, защото джип с хайванин зад кормилото ги е срещнал. Моли се денем и нощем, дори когато ставаш нощем се моли и във ВЦ-то, да не те среща безмозъчен зад волана! Дяволът мили, най-много обича самохвалковците!

За мен е виновна полицията. Безхаберие по отношение на нарушителите, уреждане на нашите хора да не се плащат и да бъдат оправдавани!По улиците е ужас, т.к. няма кой да контролира и да наказва грешките. Не новите шофьори, а онези, които остават ненаказани за техните груби нарушения са проблема. А тези хора са безпардонни и с връзки.

да бе :)) тоя карал кои знае с колко км в час и полицията му е виновна... аиде стига сте писали простотии. кво искате до всеки автомобил и полицаи ли? не се ли спазват правилата ще има и по големи катастрофи.

Защо всички говорите само за пожарната?Аз пък се питам-не е ли имало възможност околните да помогнат?Толкова коли минават,нямаше ли пожарогасители?Какво става ,хора?! Станахме сиирджии и коментатори...

Все накой ни е виновен , само ние сме невинни. А видждате ли как се е обърнала колата на покрив, и горяла. Не могли да излезнат , ами сигурно са в безсъзнание при силния удар и не могат да излезнат от една смачкана до неузнаваемост кола , няма как да излезнат. Пожарната виновна - ха ха Карайте внимателно , ето това е .

Който плюе пожарникрите е пълно говедо! Това са абсолютни професионалисти и са най-смелите пичове в тая държава. Ама само те за съжаление!

Че пътищата ни са лоши-това е истина...Жалко е когато един човешки живот сърршва така нелепо! Лека и пръст на жената!

е какво е имало, дъжд ли, тъпаци, толкова ли не се вижда

Плюхте по пожарната, а сега се оказа , че колата даже не е горяла.........

Което значи, че именно пожарната е закъсняла, за да извади жената от премазаната кола и да бъде спасена евентулано.... По цяла Европа, "европеецо" точно пожарната е тази, която прави това - реже врати и друга ламарина, за да имат достъп парамедиците.....

Пожарната закъсняла!? А пожарната ли е виновна че караме като за последно?

вижда се че балгарина си е прост.винаги ще говори за червени и сини и гербери за погребение..ами и да се затрие балгаря вас се ще ви удря на политика а не на човещина.. и герберите са червени пумяри . човешкото умря ..останаха само багри на пумяри от всички партии обединете се да крадем.

Не че по принцип не си прав, но виж бе синко: в интернета като напишеш "Правописен речник" ще ти се покажат много хубави сайтове. Виж там как се пишат думичките. Айде, няма нужда да ами благодариш.

А защо никой от коментиралите малоумници не си зададе въпроса защо колата се е движела с такава скорост, че водача й да не може да я контролира, а само плюете тая или оная институция, пожарната е виновна, че има изроди каращи със 100 и нагоре в центъра на София!

По-точно казано е, бг дебил.Що не оставите по-грамотните и по-умните да кажат нещо, а вие да ходите да приберете овцете от паша и да не си врете гагите навсякъде, че място вече не остана, което да не сте нацвъкали с простотия.Байгън.

Какво е "байгън"? Това от "байгънетки" ли идва? Щот ако е така, много са вкусни.....

ДА.. ДА.. ТОЧНО ТАКА! ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ПЛЮЕТЕ, ДРУГО НЕЗНАЕ БЪЛГАРИНА! ТЕ КАТАСТРОФИ СТАВАТ САМО В БЪЛГАРИЯ, ПОДОБНО НЕЩО НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ В ДРУГА ДЪРЖАВА СИГУРНО! САМО ПРИ НАС! И ЕСТЕСТВЕНО ПАК СА ВИНОВНИ УПРАВЛЯВАЩИТЕ! ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ?!!!? СЕРИОЗНО?!

Какво е виновна пожарната, че жената е решила да кара като в състезание от формула 1.

А защо някой не се запита с каква ли снорост е шофирал онзи в критичното състояние...И докога все ще ни е виновна пожарната, Бърза помощ и полицията? Що за хора сте всички... Кой от вас е виждал пожарникарите в действие? Защото аз съм ги виждала...И няма по-смели и ортанизирани мъже от тях... А вие сте плямпала....

Какво пък се правят всички , винейки служителите на пожарната.. ЧЕ за това има ПОЖАРОГАСИТЕЛИ .. Ако стане нещо на магистралата , дали в България или Германия , за това е измислена "портативната" пожарна .. ПОЖАРНАТА им е виновна.. Не познавам пожарникари , не съм пожарникар .. ама е глупаво! Къде са пожарогасителите на хората , нали трябва аптечка да имаш в колата , пожарогасител , телефон , презерватив , 3 кила картофи и БАС туба в багажника.. ВСЯКАКВИ глупави правилници , за които никой не следи , после пожарната е виновна..

Жалко за жената и роднините и! който иска да живее, не е зле да ЕМИГРИРА!!!

Е, айде сега! То щото в странство такива работи не стават.

Пожарната закъснявя. Така е. Причината е в тел 112най вероятно. Пътувайки срещнах човек ударен от автомобил и потърсих помощ от 112. Обясних на операторката кратко и ясно мястото и състонието на пострадалия, а тя започна да ми задава въпроси,който дори не бяха и медицински.Неможахме лесно да се разберем за мястото, защото вместо в Габрово съм се свързал с център Русе. Габрово нямало такъв. Само на 2 км. град със спешен център,а линейката дойде след близо 20 мин.

аман от ''евронаблюдатели'' можеш преди да звъннеш на който и да е тел. да слезнеш и да помогнеш тъпако - саирджия и идиот

абе ти ако си доктор (но едва ли), не всички сме. човека е спрял и се е обадил за помощ - 95% изобщо няма да намалят.

Е какво да му помага човека бре! Той да не е лекар или полицай бе, тъпак! Ти лично на колко пострадали хора си помогнал до сега? Нали пича си е направил труда да потърси оторозирана помощ, какво още искаш?

Ми той нали това е направил, обадел се е на 112, да не е длъжен да е лекар, че да помага на ударен човек на кола???? И ти ли пишеш от 4 км????

Пожарния автомобил на снимката е поне 30 годишен. Навсякъде в Европа възраста е от 8 до 12 години , след което са ненадежни и се продават в третия свят където ги карат още толкова. Този е каран 3 пъти повече и е подържан с тел и клещи, за да излезе от гаража са необходими 5 мин. да вдигне въздъха в системите.

Господ да прости жената и да даде сили на близките й! А към долуписалите (изходили ли се) малоумници - вие знаете ли колко бързо гори кола? Ще ви кажа - за 5-10 мин. Пластмасите и изкуствените тапицерии горят като барут. Газовете ще задушат хората още на 5-тата минута. Не бързайте да плюете по пожарникарите, защото не знаете за колко минути са дошли. В статията не пише.

Лека и пръст на Женицата не е ли могло да се деиства по бързо знам че сме вав българия но все пак още повече че е била близо до пожарната еми толкова близо ако се деиства така народе жална ни маичица при по големи пожари и по далеко а пък вав провинцията да не говорим .Мир на прахъ и

абе каквото и да си говорим,държавата отива към тотален разпад!!!

Сега остава министър Цеци да се извини за станалото, ма сигур жената е била наркодилър и твърдо застава зад служителите на пожарната, които са действали съобразно закона и е трябвало първо да си допият бирата и да си доиграят сантасето и тогава да се отзоват на сигнала..... А Бойко ще рече, че така й се пада, щом не ползва метрото, дето ТОЙ е построил ми има наглостта да кара кола...... Бог да я прости , милата.... колко ли още ще има....

хайде БСП да вземе позиция по случая! да чуем червената измет какво ще каже пак по посока на ГЕРБ! Пътищата и всичко свързано с дъжавата, включително и това да накарате хората да шофират с "бомби" в багажниците си, са плод на многогодишното "ЧЕРВЕНО" управление! Така че трябва да мълчите поне сега червенушковци насрани!!!

Ако бат Бойко беше наблизо, щеше да си влезе в ролята на спасител. Господ да прости невинната женица.

не беше с бабушкерите на Бузлуджа, щеше да дойде от "Позитано" и да прочете цитати от книжлето си "Защото сме специалисти ..."

Поредното доказателство за абдикирала от задълженията си власт.

Смяташ, че държвата трябва да сложи по един полицай, един надзорник на полицая и един групов началник над всеки дебил като теб и мен дето не знаем да караме, дето нямаме пожарогасители в колите, дето караме като луди, дето...абе кретени като нас. Смяташ, че държвата трябва да ни купи нови коли и да ни научи на елементарни правила и елементарно уважение към другите....Прав си братко, държавата е длъжна....абдикирала държава...като главния ти чип

Не...работата на държавата е да създава максимум условия това да не се случва, когато се случи да може да се отреагира максимално бързо и адекватно и най-вече ДА ПРАВИ ВСИЧКО необходимо да променя мисленето на хората....и тя, държавата го прави....само че в посока, дето е угодно на управляващите - и сегашни и предишни - тотално затъпяване, тотална подмяна на ценностите и глад и мизерия...щото гладен, прост и злобен човек се управлява лесно и се манипулира в правлината посока.....Не е ли така?

всеоще има кретени малоумни като теб дето не са схванали че си го вкараха мг на 05 07 и сега колкото мърдат по им влиза)))))