Съд чака румънците били се с охраната на Цачева

Прокуратурата повдигна обвинение срещу румънци, които се сбиха с полицай и охраната на шефа на НС Цецка Цачева. От компанията, в която работят "Ромпетрол" защитиха своите служители.

Обратно в новината

Коментари - Съд чака румънците били се с охраната на Цачева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе това са инсинуации. Шеф на компания никога няма да скочи на полицай. Тези тиквеници са били цивилни, заяли са се с румънците, а после са измислили късането на пагоните. Пуснете ги на детектор на лъжата и ще видите.

шеф на компания да, ами много пиян шеф на компания??? напили са се е са решили да си играят на тоспод. голям идиот е тоя шеф така да си излага фирмата. може да си изпроси уволнение за такова уронване на имиджа на фирмата си.

това не са били случаини румънци. това са били тримата братя които са искали да спасят златната ябълка от ламята цеца.

Или за него. 50/50. Познавам много сериозни момчета - охранители, както и много "надути лекета", на които им липсват основни рефлекси. И да ти кажа, сериозните бойци обикновено се държат по-учтиво.

Във време на криза,мизерия и глад,какво прави Цецка в 5 звезден хотел и какво ще струва това на хазната??????? Ако Цецка не беше провокирала този скандал,всичко това щеше ли да се случи???? Когато българските полицаи се отнасят зле с чужди граждани,знаете ли какво ни се случва на нас българите,когато пътуваме с автомобилите си в чужбина ???? Това са все въпроси,които трябва да бъдат зададени на политиците!!! Българи,наближават избори. БДЕТЕ и накажете онези политици,които вече са ви излъгали !?

Аз лично съм виждал какво представлява наперено румънско лно. Мислят си че са голяма работа и тук в БГ ме някакви селяци, които трябва да умираме от радост че тъпите румънци ни посещават....Добре са ги тикнали в дранголника - да им дойде акъла! А тези които плюят за това че полицията си е свършила работа - да идат в която и да е съседна държава и да се издуят на някой тамошен полицай - да идим какво ще им се случи..... но да си носят вазелин за всеки случай....

Като съдят румънците д осъдят и царицата Цецка или да я призоват заедно с компанията за свидетели ,че са отцепили половинта Арабанаси заради нея

Затвор за наглите румънци!

румънските туристи са ясни...може да са пияни, а може и просто да са невъзпитани и с високо самочувствие... по интересното е поведението на полицията на НСО и какво по-дяволите е правила Цецка там и защо като отиде нейде трябва да се забранява достъпа до обществено място или пак сме в демокрация, в която някои са наши хора, а други не чак толкова??

Що тия цигани румънците не отидат в САЩ или Германия само да докоснат с пръст местен полицай без да им е разрешил. Правилата са да се спазват от всички! Какво е това?! Трябва да има респект към полицията, но за това пък тя трябва наистина да ни пази. Не само Цеца...

Нищо не се е променило за последните 60 години, другари! Отново охрани, кортежи, бенкети, откриване на паметници, зтворени улици и ресторанти, за да не безпокоим другарите, другараи!

Това не променя факта, че за да има ред и държава изобщо трябва да се изпълняват разпорежданията на органите на властта. А и точно румънци да ни се правят на безсмъртни ...

голямо пазене на Цецка.... все едно е незаменима красавица и някой ще я поиска...ха...ха...ха...

а защо никой не се занимава да пита какво прави държавното лице там - след като е частно посещението защо си забранява достъпа до обществено место- не честно даже и американскят президент не си го позволява това, когато пътува частно ..... как може да не стане скандал не знам..... за пример една неделя началникът на градската полиция в Рим беше паркирал на место за инвалиди до един ресторант..... в понеделник сутрин кмета му разписа заповед за уволнение.....

сега какво следва - пълна ревизия на Ромпетрол и аут от пазара

То е ясно, че държавата вече е полицейска......

Май е ясно,че нищо не ти е ясно. Ама нали си комуне,ши си одиш с ясното неясно

По мое време, тези гамени нямаше да говорят толкова. И не само говоренето щеше да им е трудно.....

Нека не политизираме всяка случка. Истината е че и аз не мога да понасям някои от сегашния кабинет и на изборите не съм гласувал за тях и на следващите няма да гласувам, но това не ми дава основание да ги виня за случилото се с наглите румънци. Сега тях трябва да ги осъдят по на 5 години и да ги тикнат в затвора. Ако не го сторим, никога няма да имаме себеуважение и бизнесмените ни от Русе и другите северни градове, които работят и в Румъния ще възвеличават съседите ни. Така е защото там се спазват законите и ако само мръднеш, някой пъпчив и хилав влах ще ти скъса шортичките от глоби и санкции. А ние басма ще им цепим на тези мамалигари. Неса се качили стига че сме ги пуснали да си правят бизнеса тук, ами и на главите ни

+1 браво .....

Милиционерите на ГЕРБ как не са набили румънците, какво си позволяват. Царица Цецка се забавлява, мирно! Туристи нещастни...

ммммда, когато господарите се забавляват, ние простолюдието е най-добре да се приберем по домовете и да не им се мяркаме, за да не им разваляме рахатлъка. И какво всеки път като на някой властимащ му се пие кафе или му се ходи до тоалетната, ние като простолюдие е добре да се измитаме

Добре поне, че не е валяло дъжд, щото пак щяха да бъдат виновни "комунистите" и "настоящите представители на власта". Защо търсите някаква политическа нотка? Това е чисто технически проблем. Изпълнението на мероприятието и отношението на полицията, няма да коментирам, най-вероятно има какво още да се иска. Не вярвам, че полиция и НСО специално са търсили наоколо румънци, с които да се сбият. Като цяло охранителите в българия, било то и румънци (явно е заразно) се държат отвратително. Интересен е факта, че дребните (за нищо не ставащи) екземпляри са приели похватите и стойките на по-едрите малоумни такива. И другия аспект - българи в чужбина и чужденци в България, каквото и да се напише, все ще е вярно, лощото е, че почти никога не е нещо хубаво.

Бре полицаий,че глупости се изписаха тук. Аз ,живея в Русе и знам каква стока са богатите румънци-също български борчета. Нагли и високомерни.Незачитащи бг законите.Защо мислите вкараха румънски полицаи заедно с българските да пазят румънците в Русе. Айде на отворковците-дето ругаят нашите полицаи-пожелавам да отидат в Румъние и да се сдърпат с румънски полицай и да му поискат да се легитимира.Па после да реват,че им са нарушени правата,щот не са натупали полицая.

Аз също живея в Русе и съм свидетел на простотията и циганията на румънците, заляли града.Големите търговски вериги са пълнни с тях.Държат се шумно и високомерно, от позициите на хора с по-висок жизнен стандарт.Те и за това идват да пазаруват в Б-я. Правилно казваш,че не случайно в Русе има румънски полицаи да помагат на нашите.

Според мен стратезите на опозицията си вършат своята работа. Създават интриги, конфликти и мероприятия с цел уронване авторитета на ГЕРБ. Днес ще атакуваме ББ, утре - Дянков, след това министъра на отбраната, след това вътрешния министър, сега председателя на НС. Имат си пари хората и си плащат. Платените писачи по форумите си знаят работата. Почват да плюят и да настройват хората един срещу друг- българи срещу турци, цигани или румънци и т.н. и т.н.

не можеш да урониш това, което го няма

да не забравиш за хонорара

Ние и без това затрихме туризма, но като разберат хората че у нас бият заради нарушаване на табиетите на властимащи-заради яденето и пиенето на бившата комунистическа номенклатура/сега преоблякла се в герберска, няма кой да дойде. Затрита държава и с много лъжи. Как може да отцепвате по начина на Живковите хора цял район за леля Цецка-как е допуснато това. И къде гледа и ГЕРБ и Бойко-как бившите комуняги пак развяват знамето. То май е червено-не герберско. Това отвращава хората които гласуваха за ГЕРБ-на нищо не прилича да удряте туристи заради една БКП секретарка-шеф ан парламента станала заради нас гласувалите за Бойко. Да, Бойко не ни каза че БКП ще управлява парламента. После като лалугери започаха давъзкръсват БКП секреарки/секретари и деца на номенклатурата-кой Министер, Зам Министър, кой Директор на агенция, кой нов шеф и т.н. Това е поредната гавра с нас гласоподаватели за ГЕРБ-да бият туристи и не ги допускат до къде-богатата софра на гербери???? Но Цецка не е грбер-обратно. Лошо е за имиджа на Бойко и някой други почтенни от управлението.

И аз вярвам на румънската версия,о тколкото на полицейската, особенн о след случая със семейството във Кърджали

Абе що някой не отиде в румъния и да пробва да се сбие с полицай....следващите 10 години слънце няма да види. Дане говорим че в румънско се спазват всички ограничения на скороста ,а като дойдат тук карат с 200...

Ами щото в Румъния няма Булгарпетрол,няма и да има.Щото в Румъния няма бивши и настоящи партийни секретари на власт които отиват на кьорсофра с народни пари и на всичкото отгоре отцепват района с полиция и НСО за да не ги безпокои простолюдието.

като не те пускат не влизаш.И не е нужно да се обяснява на друг език.Официалния език в България е български.В Испания на български ли ви говорят?Само на испански.До такава степен че аз се принудих да понауча малко испански като разговарям да се разбираме.Говоря английски,френски идеално.да ама испанците не им пука.Така трябва да е и в България.А като замахнеш да удряш полицай си понасяш последствията:защо не нападнете или се опитате да ударите полицай в друга държава например Франция и вижте какво ще ви се случи.Правилен е ареста независимо че българските полицаи се държат грубо и невъзпитано по принцип-специално за тези не знам но не мисля че са по различни.

Ама кой не те пуска? Неква мутра? Аз ако не те пускам, пак ли нямаш право да влезеш? Да се легитимират пъновете.

а защо да не ги пуснат??? от какво я пазят - нали е "избранник" на народа. какво и защо трябва да й се случва нещо ако си върши работата.

защо ли си мисля, че версията на румънците е по-вярна...

Тя Цецка Цачев е от комунистическото котило на БКП секретарите. Била е много аругантна като БКП секретарка-вижте й поведението сега-100% от комунист. Те такива бяха-за младите да знаят, да им кажем, че те не са били гонени от върли БКП секретарки. Ние бяхме много гонени. Ние не бяхме техни. Имат ли нещо в ресторант или пиене и ядене спираха и пеперудите да не прелитат камо ли човек. Биеха, да ако нарушиш табиетите им. Биеха, ако решиш да кажеш и нещо срещу тях. Цецка е комунистически изваян вожд-не ще те спират и бият, но и съд и затвор. За тези от номенклатурата (от нейното котило) изнесли парите ни през 1990 -1993 г. няма съд, но за нещастните неразбиращи що е КОМУНИСТ румънци-съд веднага. Това е България-не е Европа-тук заради веселието на бивши/настоящи вождове бият. Но такова време дойде-възкръснаха комунистичвеските вождове. Ех, демокрацио българска-би възкликнал дядо Вазов. Кой е Вазов-ще питат децата, лишени да изучават много изтински български романи, защото и образователният и културният и още плеяда от управляващи и параментаристи са от това КОТИЛО, нанесло най-страшните бедствия на българите. Да децата учат историите на Хари Потинс, но не четат Под игото или Мамино детенце. Защо, защото в Мамино детенце ще припознаят образи на вчерашни и днешни вождове и техните мамини издигани във власта децица. А с Под игото ще нарушат табиетите на цялата гвардия про-турски водеща България. Не без помощта на хора като леля Цецка от парламента. Ех, демокрацио-до къде ни доведе.

Само не разбрах какво е направила Цачева на румънците. Доколкото разбрах, тя е била някъде в комплекса, а ченгетата са били в контакт с румънците. Анализите ти не са на място, брат ми!

виж, не се и опитвай да разбереш нещо тук...нито мисълта му мисъл, нито някакъв намек за грамотност, само самочувствие и разпилян опит за овча мисъл.....а да и преди всичко критикарство ........зарежи, не се хаби.......

Всезнайковци бъдете по критични:фалшивите свидетели се наричат кошеревски свидетели, а не чирпански!

То ако беше случката за някоя мутра , затворила ресторанта , проблема щеше да е решен на мястп. Ако беше затворен ресторанта за свадба или друго мероприятие - щяха да бъдат изхвърлени навън. Но бедата им е че са случили на държавен глава. Ама 5-6 години затвор за това деяние ха ха ха смях в залата, Смешници. Те за убийство ги оправдават ха ха ха , падам от стола , не мога да продължа.....

Повече вярвам на румънците, отколкото на Цачева. Цачева се изявява за някакъв господар нещо. Не знам с какво право тя ще блокира каквото и да било!

Нормално е за настоящите управляващи - всичко им е позволено, всичко им е бащиния! И сега и "чирпански свидетели" ще докарат, та пак невинни да са нашите мили божествени владетели!

аз пък не. и имам повече аргументи, от колкото медийната ти войничка.

Aбе братя българи погледнете се само колко сте цинични само ревете тоя това тая това ами станете на протест стани и направи нещо бе терикат ревлйофци така се не оправият нещата за това сме на тоя хал

Жалко че мамлигарчета не са били в Гърция, там със сигурност щяха да полежат 10-15 годиники и никой нямаше да занимава хорицата с поведението им

и вината им е, че са "осветили" мероприятието на леля Цецка и сега е интересно кой е платил кьорсофрата на височийшите люде

Мне вината им е, че са се съпротивлявали на полицай и на служител на НСО ..... само си представи някой да отиде и да се зъби на охраната на Обама примерно ....... така ще го бушонират, че в огледалото не може се позна :) Ама ние българите сме си виновни понеже сме си подай гъз .... всички почнахте румънцит еда защитавате !

Не съм била свидетел, за да кажа, кой крив и кой прав. Факт е обаче, че от години насам ние и румънците се състезаваме, кой е по-голям гъзар. Резултатът е налице - подобни грозни инциденти и ненужни скандали от простотия.

ЕЛА ТУК ДА ЖИВЕЕШ ТАРИКАТ С 200ЕВРО НА МЕСЕЦ И ЩЕ ТЕ ВИДЯ ДАЛИ ЩЕ БЪДЕШ НЕЖЕН И ВЪЗПИТАН С УПРАВЛЯВАЩИТЕ В БЪЛГАРИЯ-СХВАЩАШ? 200 ЕВРА!!

Хммм, странно каква държавна работа е вършила Цецка по кръчмите в 1:30 през нощта???

ПРЕДСТАВЯШ ЛИ СИ САМО КАК ЦУЦКА ВЪРТИ ТЕЛЕСА ОКОЛО КОЛА?... ТИЯ РУМЪНЦИ ТРЯДВА ДА СА БИЛИ ЛУДИ ДА ИСКАТ ДА ВЛЯЗАТ ТАМ ПО ТОВА ВРЕМЕ! НАШАТА ПОЛИЦИЯ ГИ ПАЗИ!...

да ви кажа един виц от баи тошово време: хасан вижда шефа на милицията рано сутринта да влиза в управлението, а тои целят подпухнал и син.пита го началника какво става, а хасан му отговаря:много ма биха бе шефе! шефът отговаря:днешната милиця не бие хасане! -днешната може и да не бие началник,ама сношната как биеше.... е повече коментарии нима да правя.били са били, или са ги били...милиция или полиция...румънци или други...не може да е на посещение прецедателят на парламента и да няма камери за сигурност-защо не ги покажат-отговорът е ясен като бял ден.а и какво от това че е била там-защо друг да не влезе-в испания кралете си ходят на ресторанти и никои не спира посетителите да не влизат там където са те, но цецка е повече от принцеса и от кралица, нали е наща магарица, дето си прави купони на гърба на бедните и изтормозени българи.че после румънците им виновни.

разбира се,че ще бъдат осъдени, ама не може да отсядат там където е старшината на ротата, не са ли ходили в казармата,че не знаят елементарни правила - където е ЦЦ - пиле да минава, за да не й прекъсват творческото мислене....айде бе, румънци да съвместяват с нея един хотел.. срам и половина

Големи яйца. Излишен шум за дребна работа. Че българските охранители са груби, прости и невъзпитани всички го знаят.А власята не им носи много пиене. Но какво толкова е станало? Банално произшествие. Ако е имало камера на мястото всичко щеше да е ясно.

weas ( нерегистриран ) 01.08.2010 17:14 Не мога да разбера защо повечето коментари в тая дискусия се целят не там, където трябва.Леля Цецка къде била, с кой била ,кво пила , яла , с чии пари. Да , ама в случая не е важното тва и с тъпите си коментари наистина омаловажавате действителната картинка... -Как да не е най-важното бе пич, това че тая нечистоплътна, тлъста, грозна подлога си позволява масраф по тоя арогантен начин и с наши(народни) пари...Аз съм от Плевен и я знам тая ква стока е!!! Страшно съм ИЗУМЕН, като разбрах, че Б.Борисов слага тоя миндил начело на нар. събрание..! Просто нямам думи....

тези румънски "петли"след малко ще могат да снасят яйца без да се напъват!!

Ако неуважението към държавните институции продължи в същите темпове, то до няколко години държавата България ще престане да съществува.Тия румънци заслужават поне 3 години затвор,но както знаем Ромпетрол внася милиони левове в държавния ни бюджет и очаквам до часове мамалигарите да бъдат пуснати на свобода.

Нашите гъзари не са се легитимирали, т.е. у тях си е вината. Аз отде да знам дали някакви борци не са запречили входа. Да не говорим за визуалното сходство между БГ охранител и борец.

Че няма да лежат в затвора е ясно, но според мен няма нищо по-нормално от това да видим румънците да чистят софийските стълбове и спирке от плакати - две седмици общественополезен труд. Няма значение дали са от Ромпетрол, Овергаз или Чингиздизел - това е България, това е Европа и имаме закони...

Не мога да разбера защо повечето коментари в тая дискусия се целят не там, където трябва.Леля Цецка къде била, с кой била ,кво пила , яла , с чии пари. Да , ама в случая не е важното тва и с тъпите си коментари наистина омаловажавате действителната картинка - а тя е - някви пияни мръсни румънски боклуци , бидейки по няква случайност шеф/ове на Ромпетрол си позволяват в Бг поведение , които просто не е допустимо.Не съм имала удоволствието да си разменям "любезности " с румънци , но пък имайки предвид наглите им изпълнения по пътищата на милата ни родина , явно определено им е вменена безнаказаността във всякакви случаи и ситуации.Така , че сега прокуратурата и съдът трябва наистина да си свършат работата и да покажат , че в България има закони и те важат и за Шефове на различни чужди корпорации.Ае, със здраве!!

Сега, като имаш толкова много акъл, та да го и раздаваш, замисли се какво да уважаваме - красотата и ерудицията на Цецка ли?

имам рздавам го, комплексар ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.