Коментари - ”Атака” освирка президента на честването на Ботев | Днес.dir.bg

”Атака” освирка президента на честването на Ботев

Привърженици на партия „Атака" прекъснаха словото на президента Георги Първанов по повод честването на 134-годишнината от гибелта на Христо Ботев и неговата чета.

Обратно в новината

Коментари - ”Атака” освирка президента на честването на Ботев | Днес.dir.bg

Коментари

Тези хора-Комунистите не разбраха ли,че на хората им призлява вече от техните нагли лъжи!Точно те пък какво право имат да се прекланят пред Ботев и другите загинали!Те само тероризират българския народ от повече от 20г. насам!Да празнуват на 09.септември!Деня на БКП и Хитлер!Малко са го освиркали-Още ще има!

Изключително просташки маниери от страна на Атака. Като се почне от лидера им и се стигне до онова недоносче (внука на Р.Ралин), което говореше глупости в предишния европарламент, както и феновете им - всички са от един дол дренки. Постъпката на Атака е изключително долна, но кой да ти прецени - като и мозъците им такива.

Вижте какво, граждани, 2 юни е Ден за отдаване на почит към паметта на загиналите за Свободата на България, а не за политически мероприятия. "Атака" няма никакъв принос към дата 2 юни. С какво право тогава се възползва по толкова груб и материален начин от тази дата? Границата между каузата и демагогията понякога може да бъде и много тънка и е жалко, че част от пишещите тук не могат да го разберат.

АЙДЕ СТИГА СТЕ СЕ ПРЕВЗЕМАЛИ,ЧЕ БОЛЕН СИДЕРОВ И ШАЙКАТА МУ СА БОЛНИ МОЗЪЦИ ТОВА Е ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО,НО ПЪК КЪДЕ ДА ВИДИШ ПРЕЗИДЕНТА ,ЗА ДА МУ ГО "РЕКНЕШ" БАШ КАКВО СЕ Е НАТРУПАЛО В НАРОДА.ГОЦЕ СЕ КРИЕ САМО ПО ЕЛИТНИТЕ САЛОНИ И ПРАЗНИТЕ СЕЛА.

По-кротко, другари лумпени, първо помислете, след това плюйте! Мислите ли, че великият Ботев даде живота си само на 28 години, за да преживее обичаният от него народ 20-годишния криминален преход, да бъде мачкан, краден и убиван? Ами нали точно срещу това тръгна да се бори и си даде живота? Мислите ли, че лицемери като Първанов, Станишев, Костов, и цялата останала пасмина, която ни "управлява" последните 20 години /за Доган и Сакса да не говорим/, са достойни да произнасят името на великия Ботев? Сигурен съм, че ако Ботев беше жив, щеше да ги посече всички със сабята си, като види на какво направиха собствения си народ и собствената си държава. Тези хора нямат моралното право да говорят за Ботев, в техните усти всяка дума в прослава на Ботев се превръща в празно бръщолевене. Не Ботев са освиквали от "Атака", а Първанов. Няма нищо общо между Първанов и Ботев, както няма нищо общо между злото и доброто. Проблемът на Първанов не е толкова, че е сътрудничил на ДС, проблемът му е, че 4 години не взе никакво отношение към чудовищните кражби, пълната криминализация на държавата, пълната мафиотизация и съсипването на държавата по време най-вече на съставената от самия него тройна коалиция. Да не забравяме, че "Атака" хвърли камъка в застиналото блато на безхаберното крадене. Тя първа назова истинското положение и истинските имена на крадците и лъжците, в чиито редици е и президента Първанов. Така че "Атака" няма да изчезне, в нея ще бъдат хората, които са на страната на истината и справедливостта. И това ще продължи до тогава, докато тя стане като другите крадливи и лъжливи партии, които ни управляваха до преди 1 година. Но това едва ли ще стане. Не може хората, които обичат България и мразят БСП и нейните производни, да допуснат това да стане. Колкото до освиркването, това е нещо нормално, когато това става в другите страни, но само в нашата не е нормално, така ли, другари "демократи". То си личи от пръв поглед, че сте лумпени и малоумници, щом като подкрепяте партии като БСП, ДПС, НДСВ, ДСБ и СДС, а сте ревнали против "Атака", но чак толкова - не е истина. Да ви бяха поокрали или лъгали поне мъъъничко, тогава можеше да се опитам да ви разбера, но сега - в никакъв случай не ви разбирам, нещастници! Освен да ви дразни това, че не са лъжци, крадци и родоотстъпници като вашите лидери, друго обяснение няма.

Бог да пази България от такива като теб дето си чакате отсега манифестацията на 9-ти септември.

По-кротко, другари лумпени, първо помислете, след това плюйте! Мислите ли, че великият Ботев даде живота си само на 28 години, за да преживее обичаният от него народ 20-годишния криминален преход, да бъде мачкан, краден и убиван? Ами нали точно срещу това тръгна да се бори и си даде живота? Мислите ли, че лицемери като Първанов, Станишев, Костов, и цялата останала пасмина, която ни "управлява" последните 20 години /за Доган и Сакса да не говорим/, са достойни да произнасят името на великия Ботев? Сигурен съм, че ако Ботев беше жив, щеше да ги посече всички със сабята си, като види на какво направиха собствения си народ и собствената си държава. Тези хора нямат моралното право да говорят за Ботев, в техните усти всяка дума в прослава на Ботев се превръща в празно бръщолевене. Не Ботев са освиквали от "Атака", а Първанов. Няма нищо общо между Първанов и Ботев, както няма нищо общо злото и доброто. Проблемът на Първанов не е толкова, че е сътрудничил на ДС, проблемът му е, че 4 години не взе никакво отношение към чудовищните кражби, пълната криминализация на държавата, пълната мафиотизация и съсипването на държавата по време най-вече на съставената от самия него тройна коалиция. Да не забравяме, че "Атака" хвърли камъка в застиналото блато на безхаберното крадене. Тя първа назова истинското положение и истинските имена на крадците и лъжците, в чиито редици е и президента Първанов. Така че "Атака" няма да изчезне, в нея ще бъдат хората, които са на страната на истината и справедливостта. И това ще продължи до тогава, докато тя стане като другите крадливи и лъжливи партии, които ни управляваха до преди 1 година. Но това едва ли ще стане. Не може хората, които обичат България и мразят БСП и нейните производни, да допуснат това да стане. Колкото до освиркването, това е нещо нормално, когато това става в другите страни, но само в нашата не е нормално, така ли, другари "демократи". То си личи от пръв поглед, че сте лумпени и малоумници, щом като подкрепяте партии като БСП, ДПС, НДСВ, ДСБ и СДС, а сте ревнали против "Атака", но чак толкова - не е истина. Да ви бяха поокрали или лъгали поне мъъъничко, тогава можеше да се опитам да ви разбера, но сега - в никакъв случай не ви разбирам, нещастници! Освен да ви дразни това, че не са лъжци, крадци и родоотстъпници като вашите лидери, друго обяснение няма.

Въх, АТАКА назова нещата с КРАДЕНИ ИДЕИ от други, без да ги разбира. Като влезе в Народното събрание ГИ ЗАБРАВИ и по този начин излъга избирателите си. Поведението на АТАКА се вижда в НС- след като се съюзиха с ББ и почнаха да гонят интересите на бизнес елита си начело със Слави Бинев! Така, че тук не прави тънка пропаганда, а се виж отстрани, защото народът ВЕЧЕ НЕ Е СЛЯП И ГЛЕДА! ideyazabulgaria.org

.Не се гаврете с памета на Великият Ботев.Как може да подкрепяте този пигмей В. Сидеров.Срамувах се ,че съм българин като гледах зарята.Що за хора сме.Поне веднаж в годината да сме единни,но олигофрени като сидеров(нарочно с малко с )са готови на всичко само да бъдат забелязани.Защо ?

Въпрос на елементарно семейно и гражданско възпитание. Или по скоро на липсата му! Едно нещо все пак е сигурно - Волен Сидеров никога и при никакви условия не може да бъде президент на България! Може би подобни мероприятия са един от малкото шансове да си избие комплексите. Именно в такива случа полицията би трябвало да се намесва решително, а не да бие студенти, песионери и майки с деца пред народното събрание по време на официален протест. Или може би и тази просташка провокация е била официално организирана!?

президентът има много провинения, но на деня на Ботев?пред сyбралите се да почетат паметта му. егати и патриотите..по- скоро ярки политически боклуци! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

От простаци, друго не може да се очаква.

ПРЕЗИДЕНТЪТ НА БЪЛГАРИЯ Е ИЗБРАН ОТ 2 200 000 БЪЛГАРИ. БОЙКО Е ИЗБРАН ЗА ПРЕМИЕР С ГЛАСОВЕТЕ НА 800 000 БЪЛГАРИ, А КОЛКО ГЛАСУВАХА ЗА СИДЕРОВ. ТОВА Е БЪЛГАРИЯ. И СЕГА ДА СЕ ЯВИ НА ИЗБОРИ ПЪРВАНОВ ПАК ЩЕ СПЕЧЕЛИ ОТ РАЗ.

Горния АНОНИМЕН, Първанов има шанс да спечели, само ако избирателната система остава пак политизирана и ЦИК се избира от политическите партии. При това положение партиите вече няколко избора последователно( и лесно за доказване) са си нагласяли изкуствено цифрите в полза на "своите хора" и са подменяли вота на избирателите. Никъде в развита и демократична Европа няма избори, които да се ръководят от партии, там избирателната система се води като част от законодателната власт и е отделена от политичната ЯСНО и категорично- това значи на прост език ДЕполитизирана. Подобна избирателна система като тази в България в развита Европа се счита за КРИМИНАЛНА. Само ако гражданското общество не се намеси да промени избирателната система и тя се запази, Първанов може да спечели пак.ideyazabulgaria.org

Малко уточнение - ББ е избран за премиер от неговите депутати а не от народа. Доколкото си спомням го нямаше в листите.

Те и за царя бяха гласували много, ама после какво стана? В момента Първанов има по-малка електорална подкрепа и от Бойко и от Сидеров

НА ТОЗИ ДЕН Е НЕДОПУСТИМО ДА ИМА ПОЛИТИЧЕСКИ ДРАЗГИ. НЖ КОКВЖ СИ ЖЧУДВАМЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, КОЙТО ЗА ТЕЗИ ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ НЕ МОЖА ДА ПРОУМЕЕ, ЧЕ НИКОЙ НЯМА ДА МИСЛИ ЗА НЕГО, А Е НЕОБХОДИМО ВСИЧКИ НИЕ ДА СЕ ОБЕДИНИМ И ДА РАБОТИМ ЗА НАШЕТО ДОБРО. НЕ СТЕ ЛИ РАЗБРАЛИ ОТ ЗАКОНИТЕ, КОИТО ГЛАСУВАТ, ЧЕ ТЕ ДОРИ НЕ СА ЧЕЛИ КОНСТИТУЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ. КАКВО МОЖЕ ДА ОЧАКВАШ ОТ ТАКИВА ХОРА.

Първанов е там, където трябва и прави това, каето трябва да прави един български Президент! Има други хора, които не са си на мястото и които гледат само себе си, като Ирис и нищо друго не ги интересува. Много е паднала културата ни през последните 20 години. Така ли беше преди?! ДА ПИКАЕМ НА ДЕМОКРАЦИЯТА НА ТЕЗИ ЛУМПЕНИ!

Нивото на демокрацията и нивото на обществената култура се вижда от лицето и нивото на политическия елит, който(е избран от този народ) да управлява. Не виждам разлика между Сидеров и Президента- еднакво нисък политически елит с много негативи и натрупани пасиви в двете страни, чийто място е в боклука на историята. Въпросът е друг, защо трябваше да се осмива и плюе Ботев с такова мероприятие? ТОВА Е ПОЗОР!ideyazabulgaria.org

Абе човече, айде спри се с тази нискочела самореклама на сайтчета. Не бил виждал разлика между нивото на президента и Сидеров. Ми то от едно ниско ниво не се виждат по-високите (няма се предвид това на Сидеров, щото него може и да го виждаш).

Всеки гражданин има право да протестира. Но в случая имаме титаничен двубой между жалки креатури. Националния предател доносник и агент на ДС и КГБ Гоце от една страна и приятеля на Жириновски и агент на ФСБ Болен Сидеров от друга.

Българин си колкото негър в Алабама.

Българин, не може да си представиш колко си ПРАВ! поздрави!

Грозна работа - та днес почитаме Ботев!Не президента,не премиера,а най-малко пък Атака! Засрамете се бе хора.Така няма да я докараме доникъде. Да уважим героите си и поне днес да замълчим!!!

Простаци и нищо друго.Срам и позор щом на този ден се допускат подобни простотий от страна на Атака.Ние не зачитаме сами нашите герой подобаващо въобще това власта е сладко нещо само и само да се добере някой може да потъпква всичко по пътя си срамота.На този ден трябва да сведем глава пред всички дали животаси за тази държава

Простотията е навсякъде. Атакистите защо си мислят че могат да "присвояват" празници,чествания и като видят събран народ да се "изявяват" защото на организирано от тях мероприятие няма кой да отиде и ще бъдат съвсем забравени. Това е честване за падналите за нашата свобода а не на ЛУМПЕНИТЕ

Как му се събира Ботев в устата на този предател Първанов. Той се продаде за няколкостотин хиляди гласа на турската партия. И за награда върчи орден "Стара планина" на душманина Ахмед Доган.

Ботев си даде живота за България той и още хиляди българи.....но за православна България а не за България в която на разпети петък ходжа ще пее от минарето в Български градове.............кой ни предаде без бой ? посоченто го с пръст - назовете неговото име! България оцеля от многовековният ТУРСКИ ГЕНОЦИД благодарение на едничката православна вяра - комунистите ни отнеха вярата, превърнаха ни в безверници -няма вяра нито в очите ни нито в делата ни ......за това се лутаме 20години като стадо без овчар ....ДОКОГА?

Не познаваш Ботев! "Вярвям в единната обща сила на чоловеческий род на земното кълбо за да твори добро. И в единний комунистически ред на обществото,спасител на сички народи от вековни теглила и мъки чрез братски труд,свобода и равенство. И в светия животворящ дух на разума,укрепляющ сърцата и душите на сички хора за сполуката и тържеството на комунизма. И в единното и неделимо отечество на сички хора и обща собственост върху сички имоти. Изповядвам единний светъл комунизъм,поправител на недъзите на обществото. Чакам събуждането на народите и бъдещий комунистически строй на целия свят."

Само за миг си представете как би реагирал великия Ботев на човек като Първанов!?

зарята беше неповторима

ужас,не ги ли е страм,точно на това честване...

Искам да поздравя всички членове на атака в със стихотворението на великаяни поет революционер Христо БОтев. Стихотворението е "В механата" Много ми допада последната строфа която ви описва детайлно.

Още едно доказателство защо сме на това дередже.... а после други ни били виновни! Нищо подобно - опростачването вчера лъсна с целия си блясък и показа , че не сме народ ...а мърша, която си заслужава....мършавите управници!

Г-н Цветанов, вие там ли бяхте? Какво мислите по въпроса? Затраяхте си, а? Срещу Деня на Ботев. И искате да станете Президент на Република България може би, едва ли не. Първанов поне устиска 8 години без освиркване, а вие няма да я докарате и до президентски избор. Сбогом завинаги! Не сте желани повече.

А верно ли е бил на митинга и милиционерския менистръ... и дали е взел некви мерки... дали не е отворил акция "НЕНОРМАЛНЕТЕ"....

Само ще посъветвам сънародниците си да прочетат новата книга на Имо Инджев "Президент на РБ" - тълкувайте го както си искате......

Няма хужда някой да ми я препоръчва. Като се влвзе в блога му/говоря за по-голям период/ може всеки мислещ да си направи изводите

Няма нужда да четем мислите на ретроградния Костовист-Иво Инджев.Всеки мислещ човек ако огледа делата на Първанов в последните 7 години като прездент, може сам да си направи извода!ideyazabulgaria.org

БОЖЕ НАЛИ БЕШЕБЪЛГАРИН , МОЛЯ ТЕ ОПАЗИ НИ ОТ ВОЛЕН СИДЕРОВ И ТЕЗИ ОКОЛО НЕГО. ТОВА Е ГОЛЯМО ЗЛО . СТРАШНО Е ДА ИМА ТАКИВА ПОЛИТИЦИ.

до дядо йоцо......гледаш но не виждаш.....и най малката защита за гоце те прави слепец,както и многото като теб,които твърдят че гоце е направил нещо хубаво.....той наистина ще направи,когато му изтече мандата и си скрие мазната визиономия

гоце ... говори за родоотстъпници? Че той на каква служба е?

Когато искаш да разбреш какво представлява дадена персона - погледни приятелите и подръжниците му и си направи правилния извод. С "простотия до шия" може да се охарактеризира правителство на Бойко Борисов и най-ревностния му поддръжник психично болния Сидеров. Не слушайте какво ви говорят, гледайте ги какво правят с отрудения български народ.

Четете символ-верую на гениалния ни поет и ако можете го осмисляйте!!!

Прости хора. Не четат. Нито Ботев , нито Вазов. Защото, ако ги бяха чели щяха да знаят че има турско робство, а не османско присъствие, османско владичесътво или други глупости съчинени от дупедавци на ДПС като агента Гоце. На тази заря може да се говори за героите за освобождение от турско робство и героите загинали за независимостта на България. А някакви суеци ми приказват за някакво си османско не знам що си и за тежкото положение на България в момента. Може би от Атака не са прави да правят нещата тиочно по този начин. Но са абсолютно прави да освиркат един екземпляр агент на ДС, който е избран за президент с гласовете ан турци и цигани. Защото Гоце-Снайпериста е такъв тапигьоз и гьонсурат че от друго не разбира. Те партийните активисти на БКП-БСП са си такива - ти ги плюеш, те си мислят че дъждец ръми. Затова трябва да им теглиш една майна, ама яка българска попържня та да те разберат. Не забелязах никого от ДПС. И мюфтията не забелязах. И венци от тяхно име не се поднесоха. Хайде, поне по едно извинение за Ботев и левски да бяха поднесли. Ама не, все едно са представители не на България а на Турция. Което си е така. Това значи че всъщност наистина е имало турско робство. Ето това е притеснително. Когато от чужди столици като Москва и Анкара ти диктуват историята. А от Атака може би действат малко инфантилно, но поне са патриоти. За разлика от Гоце, имам пред вид не Гоце Делчев, пази Боже той е един от най-големите български патриоти, а от агента Гоце, който се води някакъв президент. Ама на България ли, на Турция ли дявол знае.

Ти да не си преподавал в АОНСУ преди 10 ноември. Много ги разбираш тези работи. Най-мразя пребоядисаните партийци! Гнусна работа.

Вярвям в единната обща сила на чоловеческий род на земното кълбо за да твори добро. И в единний комунистически ред на обществото,спасител на сички народи от вековни теглила и мъки чрез братски труд,свобода и равенство. И в светия животворящ дух на разума,укрепляющ сърцата и душите на сички хора за сполуката и тържеството на комунизма. И в единното и неделимо отечество на сички хора и обща собственост върху сички имоти. Изповядвам единний светъл комунизъм,поправител на недъзите на обществото. Чакам събуждането на народите и бъдещий комунистически строй на целия свят. Хр.Ботйов,Галац,20 април 1871

Ти,другарю,който си се кръстил KGB и който с такава злоба плюеш и сипеш помия по ония,на които сигурно години наред си лизал подметките / икономисах нещо по-грозно/, да се беше научил ,че името на Левски се пише с главна буква.

Поредното представление в бг политиката... Демонстрират, викат но като цяло за нищо не стават - и единият и другият (всички днешни политици де). Волен - марионетка, вербувана от руснаците (при работата си в газовата компания, откъдето тръгванеговият "подем") да обере крайните гласове на бг-те срещу циганско-турското управление - кражби, заменки, акцизи, ддс и пр. Първанов - на половина циганин, наполовина пумак, вербуван от същите братушки (още по време на следването там). В края на краищата едните викат много добре, другите се държат величествено, но ефект не се търси, а само сензация и емитиране на дейност

Ходи си бе ,,гоце'' ходи си

А по време на дюдюканията фюрера се беше разкрачил със скръстени ръце и гордо оглеждаше пасмината си от клакьори. Да се смееш ли, да плачеш ли...

Братя българи-Вие, които намирате своята истина в говоренето на Волен Сидеров!Видяхте ли, чухте ли това, което се случи снощи във Враца?Още ли не вярвате, че по "делата им ще ги познаете"

Атака трябва да бъде извън закона.Когато целият български народ се прекланя пред подвига на Ботев, пред очите и ушите на четирима министри от ГЕРБ, правещи се на невиждащи и нечуващи, освиркват Президента и казаното от него, това е кощунство. И тук се вижда какво пишат ненормалните и дрогирани аткисти и гербаджии.

До Гаргамел. Че си с акъла на Гаргамел си личи от далеч.Пиша с болка от един град в Европа на 2000 км от България.Братя ,страшно и болно е да се види от страна каква става у нас.Гаргамелчо,на коко е бил агент нашият Президент бе сополанко.И какво пот това че е ползван като експерт в дадена област.Да не се е отчитал пред ЦРУ.Че ти знаеш ли че цялото наше поколение се пкърнешеп да пазим созиалистическия строй и аз лично съм служил във войските на Вършавския договор на изтребител Миг 23. Да неби да се срамувам от това и да не обичам родинатая си повече от хтеб или от ония лумлпени които снощи викаха като ненормални във Враца.Ама те наистина не са в ред.Господи опази.Волен Президент.Не,не ,не няма да се върна в България.Боли ме ,мъчно ми е но не .В тая дивотия не искам да живеят децата и внуците ми.Тия тъпаци не знаеха ли че предаването от Враца се излъчва и в Европа и хората ви гледат.Който мисли че е качествен човек да бягя.Да бяга от бедността,мизерията и простотията.Гледах и недоумявах.Ако недай боже там беше мое дете,щях да се откажа от него.нека се срамуват родителите на които децата им бяха там.

Атака трябва да бъде извън закона.Когато целият български народ се прекланя пред подвига на Ботев, пред очите и ушите на четирима министри от ГЕРБ, правещи се на невиждащи и нечуващи, освиркват Президента и казаното от него, това е кощунство. И тук се вижда какво пишат ненормалните и дрогирани аткисти и гербаджии.

До Гаргамел. Че си с акъла на Гаргамел си личи от далеч.Пиша с болка от един град в Европа на 2000 км от България.Братя ,страшно и болно е да се види от страна каква става у нас.Гаргамелчо,на коко е бил агент нашият Президент бе сополанко.И какво пот това че е ползван като експерт в дадена област.Да не се е отчитал пред ЦРУ.Че ти знаеш ли че цялото наше поколение се пкърнешеп да пазим созиалистическия строй и аз лично съм служил във войските на Вършавския договор на изтребител Миг 23. Да неби да се срамувам от това и да не обичам родинатая си повече от хтеб или от ония лумлпени които снощи викаха като ненормални във Враца.Ама те наистина не са в ред.Господи опази.Волен Президент.Не,не ,не няма да се върна в България.Боли ме ,мъчно ми е но не .В тая дивотия не искам да живеят децата и внуците ми.Тия тъпаци не знаеха ли че предаването от Враца се излъчва и в Европа и хората ви гледат.Който мисли че е качествен човек да бягя.Да бяга от бедността,мизерията и простотията.Гледах и недоумявах.Ако недай боже там беше мое дете,щях да се откажа от него.нека се срамуват родителите на които децата им бяха там.

мизерен имигрант - гастарбайтер, напуснал родината си и изоставил родителите си за да слугува за по някое евро.

Коментари - ”Атака” освирка президента на честването на Ботев | Днес.dir.bg

”Атака” освирка президента на честването на Ботев

Привърженици на партия „Атака" прекъснаха словото на президента Георги Първанов по повод честването на 134-годишнината от гибелта на Христо Ботев и неговата чета.

Обратно в новината

Коментари - ”Атака” освирка президента на честването на Ботев | Днес.dir.bg

Коментари

Тези хора-Комунистите не разбраха ли,че на хората им призлява вече от техните нагли лъжи!Точно те пък какво право имат да се прекланят пред Ботев и другите загинали!Те само тероризират българския народ от повече от 20г. насам!Да празнуват на 09.септември!Деня на БКП и Хитлер!Малко са го освиркали-Още ще има!

Изключително просташки маниери от страна на Атака. Като се почне от лидера им и се стигне до онова недоносче (внука на Р.Ралин), което говореше глупости в предишния европарламент, както и феновете им - всички са от един дол дренки. Постъпката на Атака е изключително долна, но кой да ти прецени - като и мозъците им такива.

Вижте какво, граждани, 2 юни е Ден за отдаване на почит към паметта на загиналите за Свободата на България, а не за политически мероприятия. "Атака" няма никакъв принос към дата 2 юни. С какво право тогава се възползва по толкова груб и материален начин от тази дата? Границата между каузата и демагогията понякога може да бъде и много тънка и е жалко, че част от пишещите тук не могат да го разберат.

АЙДЕ СТИГА СТЕ СЕ ПРЕВЗЕМАЛИ,ЧЕ БОЛЕН СИДЕРОВ И ШАЙКАТА МУ СА БОЛНИ МОЗЪЦИ ТОВА Е ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО,НО ПЪК КЪДЕ ДА ВИДИШ ПРЕЗИДЕНТА ,ЗА ДА МУ ГО "РЕКНЕШ" БАШ КАКВО СЕ Е НАТРУПАЛО В НАРОДА.ГОЦЕ СЕ КРИЕ САМО ПО ЕЛИТНИТЕ САЛОНИ И ПРАЗНИТЕ СЕЛА.

По-кротко, другари лумпени, първо помислете, след това плюйте! Мислите ли, че великият Ботев даде живота си само на 28 години, за да преживее обичаният от него народ 20-годишния криминален преход, да бъде мачкан, краден и убиван? Ами нали точно срещу това тръгна да се бори и си даде живота? Мислите ли, че лицемери като Първанов, Станишев, Костов, и цялата останала пасмина, която ни "управлява" последните 20 години /за Доган и Сакса да не говорим/, са достойни да произнасят името на великия Ботев? Сигурен съм, че ако Ботев беше жив, щеше да ги посече всички със сабята си, като види на какво направиха собствения си народ и собствената си държава. Тези хора нямат моралното право да говорят за Ботев, в техните усти всяка дума в прослава на Ботев се превръща в празно бръщолевене. Не Ботев са освиквали от "Атака", а Първанов. Няма нищо общо между Първанов и Ботев, както няма нищо общо между злото и доброто. Проблемът на Първанов не е толкова, че е сътрудничил на ДС, проблемът му е, че 4 години не взе никакво отношение към чудовищните кражби, пълната криминализация на държавата, пълната мафиотизация и съсипването на държавата по време най-вече на съставената от самия него тройна коалиция. Да не забравяме, че "Атака" хвърли камъка в застиналото блато на безхаберното крадене. Тя първа назова истинското положение и истинските имена на крадците и лъжците, в чиито редици е и президента Първанов. Така че "Атака" няма да изчезне, в нея ще бъдат хората, които са на страната на истината и справедливостта. И това ще продължи до тогава, докато тя стане като другите крадливи и лъжливи партии, които ни управляваха до преди 1 година. Но това едва ли ще стане. Не може хората, които обичат България и мразят БСП и нейните производни, да допуснат това да стане. Колкото до освиркването, това е нещо нормално, когато това става в другите страни, но само в нашата не е нормално, така ли, другари "демократи". То си личи от пръв поглед, че сте лумпени и малоумници, щом като подкрепяте партии като БСП, ДПС, НДСВ, ДСБ и СДС, а сте ревнали против "Атака", но чак толкова - не е истина. Да ви бяха поокрали или лъгали поне мъъъничко, тогава можеше да се опитам да ви разбера, но сега - в никакъв случай не ви разбирам, нещастници! Освен да ви дразни това, че не са лъжци, крадци и родоотстъпници като вашите лидери, друго обяснение няма.

Бог да пази България от такива като теб дето си чакате отсега манифестацията на 9-ти септември.

По-кротко, другари лумпени, първо помислете, след това плюйте! Мислите ли, че великият Ботев даде живота си само на 28 години, за да преживее обичаният от него народ 20-годишния криминален преход, да бъде мачкан, краден и убиван? Ами нали точно срещу това тръгна да се бори и си даде живота? Мислите ли, че лицемери като Първанов, Станишев, Костов, и цялата останала пасмина, която ни "управлява" последните 20 години /за Доган и Сакса да не говорим/, са достойни да произнасят името на великия Ботев? Сигурен съм, че ако Ботев беше жив, щеше да ги посече всички със сабята си, като види на какво направиха собствения си народ и собствената си държава. Тези хора нямат моралното право да говорят за Ботев, в техните усти всяка дума в прослава на Ботев се превръща в празно бръщолевене. Не Ботев са освиквали от "Атака", а Първанов. Няма нищо общо между Първанов и Ботев, както няма нищо общо злото и доброто. Проблемът на Първанов не е толкова, че е сътрудничил на ДС, проблемът му е, че 4 години не взе никакво отношение към чудовищните кражби, пълната криминализация на държавата, пълната мафиотизация и съсипването на държавата по време най-вече на съставената от самия него тройна коалиция. Да не забравяме, че "Атака" хвърли камъка в застиналото блато на безхаберното крадене. Тя първа назова истинското положение и истинските имена на крадците и лъжците, в чиито редици е и президента Първанов. Така че "Атака" няма да изчезне, в нея ще бъдат хората, които са на страната на истината и справедливостта. И това ще продължи до тогава, докато тя стане като другите крадливи и лъжливи партии, които ни управляваха до преди 1 година. Но това едва ли ще стане. Не може хората, които обичат България и мразят БСП и нейните производни, да допуснат това да стане. Колкото до освиркването, това е нещо нормално, когато това става в другите страни, но само в нашата не е нормално, така ли, другари "демократи". То си личи от пръв поглед, че сте лумпени и малоумници, щом като подкрепяте партии като БСП, ДПС, НДСВ, ДСБ и СДС, а сте ревнали против "Атака", но чак толкова - не е истина. Да ви бяха поокрали или лъгали поне мъъъничко, тогава можеше да се опитам да ви разбера, но сега - в никакъв случай не ви разбирам, нещастници! Освен да ви дразни това, че не са лъжци, крадци и родоотстъпници като вашите лидери, друго обяснение няма.

Въх, АТАКА назова нещата с КРАДЕНИ ИДЕИ от други, без да ги разбира. Като влезе в Народното събрание ГИ ЗАБРАВИ и по този начин излъга избирателите си. Поведението на АТАКА се вижда в НС- след като се съюзиха с ББ и почнаха да гонят интересите на бизнес елита си начело със Слави Бинев! Така, че тук не прави тънка пропаганда, а се виж отстрани, защото народът ВЕЧЕ НЕ Е СЛЯП И ГЛЕДА! ideyazabulgaria.org

.Не се гаврете с памета на Великият Ботев.Как може да подкрепяте този пигмей В. Сидеров.Срамувах се ,че съм българин като гледах зарята.Що за хора сме.Поне веднаж в годината да сме единни,но олигофрени като сидеров(нарочно с малко с )са готови на всичко само да бъдат забелязани.Защо ?

Въпрос на елементарно семейно и гражданско възпитание. Или по скоро на липсата му! Едно нещо все пак е сигурно - Волен Сидеров никога и при никакви условия не може да бъде президент на България! Може би подобни мероприятия са един от малкото шансове да си избие комплексите. Именно в такива случа полицията би трябвало да се намесва решително, а не да бие студенти, песионери и майки с деца пред народното събрание по време на официален протест. Или може би и тази просташка провокация е била официално организирана!?

президентът има много провинения, но на деня на Ботев?пред сyбралите се да почетат паметта му. егати и патриотите..по- скоро ярки политически боклуци! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

От простаци, друго не може да се очаква.

ПРЕЗИДЕНТЪТ НА БЪЛГАРИЯ Е ИЗБРАН ОТ 2 200 000 БЪЛГАРИ. БОЙКО Е ИЗБРАН ЗА ПРЕМИЕР С ГЛАСОВЕТЕ НА 800 000 БЪЛГАРИ, А КОЛКО ГЛАСУВАХА ЗА СИДЕРОВ. ТОВА Е БЪЛГАРИЯ. И СЕГА ДА СЕ ЯВИ НА ИЗБОРИ ПЪРВАНОВ ПАК ЩЕ СПЕЧЕЛИ ОТ РАЗ.

Горния АНОНИМЕН, Първанов има шанс да спечели, само ако избирателната система остава пак политизирана и ЦИК се избира от политическите партии. При това положение партиите вече няколко избора последователно( и лесно за доказване) са си нагласяли изкуствено цифрите в полза на "своите хора" и са подменяли вота на избирателите. Никъде в развита и демократична Европа няма избори, които да се ръководят от партии, там избирателната система се води като част от законодателната власт и е отделена от политичната ЯСНО и категорично- това значи на прост език ДЕполитизирана. Подобна избирателна система като тази в България в развита Европа се счита за КРИМИНАЛНА. Само ако гражданското общество не се намеси да промени избирателната система и тя се запази, Първанов може да спечели пак.ideyazabulgaria.org

Малко уточнение - ББ е избран за премиер от неговите депутати а не от народа. Доколкото си спомням го нямаше в листите.

Те и за царя бяха гласували много, ама после какво стана? В момента Първанов има по-малка електорална подкрепа и от Бойко и от Сидеров

НА ТОЗИ ДЕН Е НЕДОПУСТИМО ДА ИМА ПОЛИТИЧЕСКИ ДРАЗГИ. НЖ КОКВЖ СИ ЖЧУДВАМЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, КОЙТО ЗА ТЕЗИ ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ НЕ МОЖА ДА ПРОУМЕЕ, ЧЕ НИКОЙ НЯМА ДА МИСЛИ ЗА НЕГО, А Е НЕОБХОДИМО ВСИЧКИ НИЕ ДА СЕ ОБЕДИНИМ И ДА РАБОТИМ ЗА НАШЕТО ДОБРО. НЕ СТЕ ЛИ РАЗБРАЛИ ОТ ЗАКОНИТЕ, КОИТО ГЛАСУВАТ, ЧЕ ТЕ ДОРИ НЕ СА ЧЕЛИ КОНСТИТУЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ. КАКВО МОЖЕ ДА ОЧАКВАШ ОТ ТАКИВА ХОРА.

Първанов е там, където трябва и прави това, каето трябва да прави един български Президент! Има други хора, които не са си на мястото и които гледат само себе си, като Ирис и нищо друго не ги интересува. Много е паднала културата ни през последните 20 години. Така ли беше преди?! ДА ПИКАЕМ НА ДЕМОКРАЦИЯТА НА ТЕЗИ ЛУМПЕНИ!

Нивото на демокрацията и нивото на обществената култура се вижда от лицето и нивото на политическия елит, който(е избран от този народ) да управлява. Не виждам разлика между Сидеров и Президента- еднакво нисък политически елит с много негативи и натрупани пасиви в двете страни, чийто място е в боклука на историята. Въпросът е друг, защо трябваше да се осмива и плюе Ботев с такова мероприятие? ТОВА Е ПОЗОР!ideyazabulgaria.org

Абе човече, айде спри се с тази нискочела самореклама на сайтчета. Не бил виждал разлика между нивото на президента и Сидеров. Ми то от едно ниско ниво не се виждат по-високите (няма се предвид това на Сидеров, щото него може и да го виждаш).

Всеки гражданин има право да протестира. Но в случая имаме титаничен двубой между жалки креатури. Националния предател доносник и агент на ДС и КГБ Гоце от една страна и приятеля на Жириновски и агент на ФСБ Болен Сидеров от друга.

Българин си колкото негър в Алабама.

Българин, не може да си представиш колко си ПРАВ! поздрави!

Грозна работа - та днес почитаме Ботев!Не президента,не премиера,а най-малко пък Атака! Засрамете се бе хора.Така няма да я докараме доникъде. Да уважим героите си и поне днес да замълчим!!!

Простаци и нищо друго.Срам и позор щом на този ден се допускат подобни простотий от страна на Атака.Ние не зачитаме сами нашите герой подобаващо въобще това власта е сладко нещо само и само да се добере някой може да потъпква всичко по пътя си срамота.На този ден трябва да сведем глава пред всички дали животаси за тази държава

Простотията е навсякъде. Атакистите защо си мислят че могат да "присвояват" празници,чествания и като видят събран народ да се "изявяват" защото на организирано от тях мероприятие няма кой да отиде и ще бъдат съвсем забравени. Това е честване за падналите за нашата свобода а не на ЛУМПЕНИТЕ

Как му се събира Ботев в устата на този предател Първанов. Той се продаде за няколкостотин хиляди гласа на турската партия. И за награда върчи орден "Стара планина" на душманина Ахмед Доган.

Ботев си даде живота за България той и още хиляди българи.....но за православна България а не за България в която на разпети петък ходжа ще пее от минарето в Български градове.............кой ни предаде без бой ? посоченто го с пръст - назовете неговото име! България оцеля от многовековният ТУРСКИ ГЕНОЦИД благодарение на едничката православна вяра - комунистите ни отнеха вярата, превърнаха ни в безверници -няма вяра нито в очите ни нито в делата ни ......за това се лутаме 20години като стадо без овчар ....ДОКОГА?

Не познаваш Ботев! "Вярвям в единната обща сила на чоловеческий род на земното кълбо за да твори добро. И в единний комунистически ред на обществото,спасител на сички народи от вековни теглила и мъки чрез братски труд,свобода и равенство. И в светия животворящ дух на разума,укрепляющ сърцата и душите на сички хора за сполуката и тържеството на комунизма. И в единното и неделимо отечество на сички хора и обща собственост върху сички имоти. Изповядвам единний светъл комунизъм,поправител на недъзите на обществото. Чакам събуждането на народите и бъдещий комунистически строй на целия свят."

Само за миг си представете как би реагирал великия Ботев на човек като Първанов!?

зарята беше неповторима

ужас,не ги ли е страм,точно на това честване...

Искам да поздравя всички членове на атака в със стихотворението на великаяни поет революционер Христо БОтев. Стихотворението е "В механата" Много ми допада последната строфа която ви описва детайлно.

Още едно доказателство защо сме на това дередже.... а после други ни били виновни! Нищо подобно - опростачването вчера лъсна с целия си блясък и показа , че не сме народ ...а мърша, която си заслужава....мършавите управници!

Г-н Цветанов, вие там ли бяхте? Какво мислите по въпроса? Затраяхте си, а? Срещу Деня на Ботев. И искате да станете Президент на Република България може би, едва ли не. Първанов поне устиска 8 години без освиркване, а вие няма да я докарате и до президентски избор. Сбогом завинаги! Не сте желани повече.

А верно ли е бил на митинга и милиционерския менистръ... и дали е взел некви мерки... дали не е отворил акция "НЕНОРМАЛНЕТЕ"....

Само ще посъветвам сънародниците си да прочетат новата книга на Имо Инджев "Президент на РБ" - тълкувайте го както си искате......

Няма хужда някой да ми я препоръчва. Като се влвзе в блога му/говоря за по-голям период/ може всеки мислещ да си направи изводите

Няма нужда да четем мислите на ретроградния Костовист-Иво Инджев.Всеки мислещ човек ако огледа делата на Първанов в последните 7 години като прездент, може сам да си направи извода!ideyazabulgaria.org

БОЖЕ НАЛИ БЕШЕБЪЛГАРИН , МОЛЯ ТЕ ОПАЗИ НИ ОТ ВОЛЕН СИДЕРОВ И ТЕЗИ ОКОЛО НЕГО. ТОВА Е ГОЛЯМО ЗЛО . СТРАШНО Е ДА ИМА ТАКИВА ПОЛИТИЦИ.

до дядо йоцо......гледаш но не виждаш.....и най малката защита за гоце те прави слепец,както и многото като теб,които твърдят че гоце е направил нещо хубаво.....той наистина ще направи,когато му изтече мандата и си скрие мазната визиономия

гоце ... говори за родоотстъпници? Че той на каква служба е?

Когато искаш да разбреш какво представлява дадена персона - погледни приятелите и подръжниците му и си направи правилния извод. С "простотия до шия" може да се охарактеризира правителство на Бойко Борисов и най-ревностния му поддръжник психично болния Сидеров. Не слушайте какво ви говорят, гледайте ги какво правят с отрудения български народ.

Четете символ-верую на гениалния ни поет и ако можете го осмисляйте!!!

Прости хора. Не четат. Нито Ботев , нито Вазов. Защото, ако ги бяха чели щяха да знаят че има турско робство, а не османско присъствие, османско владичесътво или други глупости съчинени от дупедавци на ДПС като агента Гоце. На тази заря може да се говори за героите за освобождение от турско робство и героите загинали за независимостта на България. А някакви суеци ми приказват за някакво си османско не знам що си и за тежкото положение на България в момента. Може би от Атака не са прави да правят нещата тиочно по този начин. Но са абсолютно прави да освиркат един екземпляр агент на ДС, който е избран за президент с гласовете ан турци и цигани. Защото Гоце-Снайпериста е такъв тапигьоз и гьонсурат че от друго не разбира. Те партийните активисти на БКП-БСП са си такива - ти ги плюеш, те си мислят че дъждец ръми. Затова трябва да им теглиш една майна, ама яка българска попържня та да те разберат. Не забелязах никого от ДПС. И мюфтията не забелязах. И венци от тяхно име не се поднесоха. Хайде, поне по едно извинение за Ботев и левски да бяха поднесли. Ама не, все едно са представители не на България а на Турция. Което си е така. Това значи че всъщност наистина е имало турско робство. Ето това е притеснително. Когато от чужди столици като Москва и Анкара ти диктуват историята. А от Атака може би действат малко инфантилно, но поне са патриоти. За разлика от Гоце, имам пред вид не Гоце Делчев, пази Боже той е един от най-големите български патриоти, а от агента Гоце, който се води някакъв президент. Ама на България ли, на Турция ли дявол знае.

Ти да не си преподавал в АОНСУ преди 10 ноември. Много ги разбираш тези работи. Най-мразя пребоядисаните партийци! Гнусна работа.

Вярвям в единната обща сила на чоловеческий род на земното кълбо за да твори добро. И в единний комунистически ред на обществото,спасител на сички народи от вековни теглила и мъки чрез братски труд,свобода и равенство. И в светия животворящ дух на разума,укрепляющ сърцата и душите на сички хора за сполуката и тържеството на комунизма. И в единното и неделимо отечество на сички хора и обща собственост върху сички имоти. Изповядвам единний светъл комунизъм,поправител на недъзите на обществото. Чакам събуждането на народите и бъдещий комунистически строй на целия свят. Хр.Ботйов,Галац,20 април 1871

Ти,другарю,който си се кръстил KGB и който с такава злоба плюеш и сипеш помия по ония,на които сигурно години наред си лизал подметките / икономисах нещо по-грозно/, да се беше научил ,че името на Левски се пише с главна буква.

Поредното представление в бг политиката... Демонстрират, викат но като цяло за нищо не стават - и единият и другият (всички днешни политици де). Волен - марионетка, вербувана от руснаците (при работата си в газовата компания, откъдето тръгванеговият "подем") да обере крайните гласове на бг-те срещу циганско-турското управление - кражби, заменки, акцизи, ддс и пр. Първанов - на половина циганин, наполовина пумак, вербуван от същите братушки (още по време на следването там). В края на краищата едните викат много добре, другите се държат величествено, но ефект не се търси, а само сензация и емитиране на дейност

Ходи си бе ,,гоце'' ходи си

А по време на дюдюканията фюрера се беше разкрачил със скръстени ръце и гордо оглеждаше пасмината си от клакьори. Да се смееш ли, да плачеш ли...

Братя българи-Вие, които намирате своята истина в говоренето на Волен Сидеров!Видяхте ли, чухте ли това, което се случи снощи във Враца?Още ли не вярвате, че по "делата им ще ги познаете"

Атака трябва да бъде извън закона.Когато целият български народ се прекланя пред подвига на Ботев, пред очите и ушите на четирима министри от ГЕРБ, правещи се на невиждащи и нечуващи, освиркват Президента и казаното от него, това е кощунство. И тук се вижда какво пишат ненормалните и дрогирани аткисти и гербаджии.

До Гаргамел. Че си с акъла на Гаргамел си личи от далеч.Пиша с болка от един град в Европа на 2000 км от България.Братя ,страшно и болно е да се види от страна каква става у нас.Гаргамелчо,на коко е бил агент нашият Президент бе сополанко.И какво пот това че е ползван като експерт в дадена област.Да не се е отчитал пред ЦРУ.Че ти знаеш ли че цялото наше поколение се пкърнешеп да пазим созиалистическия строй и аз лично съм служил във войските на Вършавския договор на изтребител Миг 23. Да неби да се срамувам от това и да не обичам родинатая си повече от хтеб или от ония лумлпени които снощи викаха като ненормални във Враца.Ама те наистина не са в ред.Господи опази.Волен Президент.Не,не ,не няма да се върна в България.Боли ме ,мъчно ми е но не .В тая дивотия не искам да живеят децата и внуците ми.Тия тъпаци не знаеха ли че предаването от Враца се излъчва и в Европа и хората ви гледат.Който мисли че е качествен човек да бягя.Да бяга от бедността,мизерията и простотията.Гледах и недоумявах.Ако недай боже там беше мое дете,щях да се откажа от него.нека се срамуват родителите на които децата им бяха там.

Атака трябва да бъде извън закона.Когато целият български народ се прекланя пред подвига на Ботев, пред очите и ушите на четирима министри от ГЕРБ, правещи се на невиждащи и нечуващи, освиркват Президента и казаното от него, това е кощунство. И тук се вижда какво пишат ненормалните и дрогирани аткисти и гербаджии.

До Гаргамел. Че си с акъла на Гаргамел си личи от далеч.Пиша с болка от един град в Европа на 2000 км от България.Братя ,страшно и болно е да се види от страна каква става у нас.Гаргамелчо,на коко е бил агент нашият Президент бе сополанко.И какво пот това че е ползван като експерт в дадена област.Да не се е отчитал пред ЦРУ.Че ти знаеш ли че цялото наше поколение се пкърнешеп да пазим созиалистическия строй и аз лично съм служил във войските на Вършавския договор на изтребител Миг 23. Да неби да се срамувам от това и да не обичам родинатая си повече от хтеб или от ония лумлпени които снощи викаха като ненормални във Враца.Ама те наистина не са в ред.Господи опази.Волен Президент.Не,не ,не няма да се върна в България.Боли ме ,мъчно ми е но не .В тая дивотия не искам да живеят децата и внуците ми.Тия тъпаци не знаеха ли че предаването от Враца се излъчва и в Европа и хората ви гледат.Който мисли че е качествен човек да бягя.Да бяга от бедността,мизерията и простотията.Гледах и недоумявах.Ако недай боже там беше мое дете,щях да се откажа от него.нека се срамуват родителите на които децата им бяха там.

мизерен имигрант - гастарбайтер, напуснал родината си и изоставил родителите си за да слугува за по някое евро.