Детективи предлагат награда за изчезналия Веско

Преценката на професионалисти е, че изчезналото 7-годишно момче от София е умишлено укривано.

Обратно в новината

Коментари - Детективи предлагат награда за изчезналия Веско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пожелавам на всички ,които се занимават с издирването успех и дано да открият живо и здраво детенцето. А по повод наказанието за тези,които се занимават с отвличания просто до момента няма наказани.Само има приказки.

този детектив е мутра безподобна, като повечето частни детективи.Преди години човечецът, който застреля Карамански беше почерпил и този изрод с 2-3 куршума, но животното оцеля, вероятно защото като карамански беше пиян като дъска.Сега се кипри като пазител на доброто.Асоциация създал.Бандит.

До: AZ Наистина, имай предвид че и родителите на детето може да четат коментарите тук. Освен това, бъркаш случая. Сигурно имаш предвид изчезналото момиченце Маделин МакКан, която е изчезнала не в Испания а в Португалия. Родителите и бяха сред заподозрените но вече не са. Със сигурност нямат никаква вина за изчезването на детето, освен може би че не са го наблюдавали достатъчно в момента на изчезването му.

трафикат на хора и по-спецялно деца от бг не е от вчера. цяла европа го знае. защо бг полицята не се заеме сериозно с това. защо това не се случва ва страни като скандинавските например?...защото престапниците се чувстват удобно сред маршави даряви като нашата, няма кои да ги гони за нищо...

СПРЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ПО ФОРУМИТЕ - ВИЕ СТЕ НЕГРАМОТЕН!

.. Център за издирване на изчезнали деца..До къде сме я докарали.

Стадото в парламента промени НК по такъв начин, че наказанията за умъртвен отвлечен и за върнат жив отвлечен са еднакви. Още тогава Бисеров им казваше, че този популизъм е безумие, но понеже е от ДПС значи не е казвал правилно. Само, че човешките драми са без цвят и религия

МНОГО СИ ЖАЛЪК....И П ...Т.

Така ме наказа Господ, че познавах много простаци. Щом ги уволнеха (съвсем справедливо) те правеха партия, или фондация, или "движение". Майката на 7-годишния аутист Веско иска да създаде център за издирване на изчезнали деца.... браво!! Повечето майки на нейния зор искат само да се намери детето им! Не коментирам....

Не знам каква е съдбата на това дете,но има хора,които са готови да продадът и децата си,за да се сдобият с пари.Вече бяхме свидетели как баща проиграваше на хазарт парите, събрани от дарения ,за лечение на пострадалата му при катастрофа дъщеря.

"...Маринов съобщи, че ще бъде обявена награда, ако хората, които го укриват, целят облага. Ще гледаме да им предложим повече пари, каза детективът, но не уточни каква ще е сумата...". БИ МАААМА МУ - ТЕ ТОВА Е ПРИНОС В КРИМИНАЛИСТИКАТА. В повечито цивилизовани страни им казват, че с тях е свършено и единствино опазването на детето може да смекчи присъдата им....но ние не сме такава...знаете

дано намерят детенцето.... и накрая всичко завърши.... дано повече хора четат и са запознати със случая... стискам палци.

Пази Боже! В такива моменти да не си майка. Не искам да си мисля тези хора как заспиват и как се събуждат.

Къде са в момента Борисов и Цветанов???Знаят само да задържат хората, които бяха с тях и познават!!!

ДАНО ГОСПОД Е С НЕГО И МУ ПОМОГНЕ ДА СЕ ВЪРНЕ ЖИВ И ЗДРАВ ПРИ РОДИТЕЛИТЕ СИ

Дано да не са го отвлекли за органи в посока МАКЕДОНИЯ, КОСОВО.......ТАМ СА СПЕЦИАЛИСТИ по расфасоване на хора и изпращане на органи по целия свят....Албанската мафия...колко проститутки от източна европа са разфасовани през последните 20 години...никой не знае. Дай Боже да се намери детето тук у нас......

АЗ СИ МИСЛЯ ЗА ТРАНСПЛАНТАЦИЯ С ОРГАНИ - ДЕТЕ НА КОЕТО СА ПРАВЕНИ МНОГО ИЗСЛЕДВАНИЯ ПРЕДПОЛАГАМ И ВИДИМО ФИЗИЧЕСКИ ЗДРАВО..... ВСИЧКО СЕ ЗНАЕ И КРЪВНА ГРУПА И Т. Н. ТРЯБВА ПО-ПЪРГАВА РАБОТА А ПРИКАЗКИ СЛЕД СВЪРШЕНА РАБОТА.

Дано да го намерите.А когато го намерите, моят съвет е да се махнете от България, ако трябва подайте документи като бежанци, в някоя нормална държава, където държавата дори ще ви подкрепи финансово за да можете да се грижите за детето, защото е аутист.

неискам да сам лош пророк но защо не се огледат родителите около тях кадето живеят дали не живее някои педофил или престапник които го е подлагал поиграл си е с детето и после да се е случило наи лошото исвинявам се за написаното но и този случаи не е невазможен като се има впредвид че се е случвало подобно нещо на други деца ипак казвам дано не сам права ада е живо издраво детето *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

дано е живо и здраво

Публикували сте две снимки, но едната е на майката.... нямам думи! Нея ли търсим? За какво ни е нейната снимка? Не можахте ли да подходите ЧОВЕШКИ ?! Ако вашето дете изчезне снимка на майката ли ще сложите??? А можехте да помогнете... Можеше и клипчето, което родителите разпространяват да сложите, не по-малко сърцераздирателно е от това на поп-изпълнители, които тук се радват на такава чест...

Дано поне с отвличанията се справят, и без друго всичо останало е измама и пиар.

Напоследък много лица изчезват мистериозно, вчера това момче от София, гледах баща му, направо да ти се скъса сърцето от мъка, да не би да има някаква мафия за органи?! Да, наистина, защо не стане търсенето на Веско приоритет за полицията? Защото никой не се интересува от това дете! Защото е по-важен акцизът на цигарите и гонките с мутри! Или защото родителите му не са паралии или известни личности?! Виж за тузарите как бързо разплетоха схемата, хванаха извършителите и дори закон приеха по спешност! А обикновените хора - кучета ги яли - и в преносния и в прекия смисъл!... Наистина къде са ония всички ясновидци дето уж печелиха състезания и които са едва ли върхът?!Къде е полицията и въобще прави ли нещо за намирането на стотиците изчезнали безследно?!? На хората им писна от гръмки акции, които завършват знаете как - пуснати на свобода престъпници или отпратени под домашен арест! Колко има в затвора? Нула! Колко бивши министри ще търкат наровете в панделата? Мисля, че знаете отговора1 Дано това дете да има късмет и да бъде намерено и върнато на родителите си! Дано се намери детенцето живо и здраво! Не мога и не искам да си представям какво изживяват родителите му! Това че детето е аутист, не го прави неадекватно - даже са много умни и весели деца! Гадно е, направо ми се къса сърцето - не може така - все изчезват деца и после удавени! Как стават тия работи?! Надявам се това мъниче да се открие и да се прибере в къщи. Да, много намирисва на мафия за органи или на разчистване на сметки (но какво им е виновно детето - независимо кое и на кого е, това е една невръстна душичка!).

Благодаря на частните детективи за това, че безвъзмездно поемат тази отговорност пред родителите и пред обществото! Добри хора, моля се да намерите детенцето! Ако има и ясновидци, които са съгласни да помогнат с идеи, използвайте и тях!

дано намерят скоро детенцето живо и здраво

tuka trqbva da se namesi zakona a ne parite...no nie poneje nqmame takav zakon i zatova do sega ne sa go namerili....gorko mu na lapeto dano se pribere jivo i zdravo i bog da go pazi.....bravo na mvr i na ostanalite BUNACI taka nare4enite detektivi....ot mene edin sreden prust...za ni6to ne struvate...

Наистина къде са ония всички ясновидци уж дето печелиха състезания и които са едва ли върхът.Къде е полицията и въобще прави ли нещо за намирането на стотиците изчезнали безследно????На нас хората ни писна от гръмки акции които завършват знаете как-пуснати на свобода престъпници или отпратени под домашен арест.Колко има в затвора?Нула.Колко бивши министри ще търкат наровете в панделата?Мисля знаете отговора.Дано това дете да има късмет и да бъде намерено и върнато на родителите си.

БОЖЕ, КАКВО СТАВА С ТОЯ НАРОД. ВЕЧЕ ГРАБЯТ И ДЕЦАТА БЪЛГАРСКИ ПОСРЕД БЯЛ ДЕН.

Стова описание на детенцето, не става ясно за какво би го държал някой - ако иска да си краде дете, ще открадне някое нормално.

Най-вероятно за търговия с органи или други подобни "красиви" дествия. въпросът Ви е много ноивен и обиден. Да не навлизаме в безсмилени дебати какво значи "нормално" и каво представлява аутизма.

Абе, човече ти изнаеш ли какво е аутизъм? Не Детето е ненормално, а ти си ограничен и тъпомислещ. Съжелявам хора като теб, които като видят някой различен да му лепват етикет "ненормален". Важното е да помогнем на тези родители. Никой не е застрахован да не попадне на тяхното място/опазил Бог/

Защо не помогнат и ясновидците?!Нали много от тях претендират ,че откриват изчезнали хора.Моля се Бог да запази живо и здраво детенцето и да се върне при мама и татко.

при толкова много ясновидци в България.как пък никой не се сети да помогне на родителите да намерят детето си.Може би се страхуват че няма да им се плати или че ще изразходват енергията си на ЯСНОВИДЦИ.

Защо ли веднага се сещам за цигани...

Да бе да само циганите крадат, при циганите дацата са в излишък и повечето са създадени от дивотия . Не се заяждам , но има и 62 годишни жени ...

Дано се намери детенце живо и здраво! Не искам да си представя какво изживяват родителите му !

Това че детето е аутист не го прави неадекватно даже са много умни и весели деца. Гадно е направо ми се къса сърцето- неможе така все изчезват деца и после удавени как стават тия работи. Надявам се това мъниче да се открие и да се прибере в къщи. Да много намирисва на мафия за органи или на разчистване на сметки (но какво им е виновно детето независимо кое и на кого това е една невръсна душичка).

Марин егати ченгето

Незнам за вас, ама на мен този случай започва да ми прилича много на случая от Испания с английското семейство, накрая се оказа, че те са го убили, а междувременно направиха една купчина пари като издадоха книга. Силно се надявам да не е така, но все повече ми заприличва на този случай.

Ужасно е да съдиш без да е доказано престъпление! Ужасно е да мислиш и да изречеш убийство на дете от родителите му без да имаш причина за това! Всеки е невинен до доказване на противното, останалото е грях!

Ти май много филми гледаш!!!

Кой ти каза на тебе, че са го убили бе загубенак? Маделин е все още в неизвестност и родителите й продължават да търсят... Идиот с идиот, чул недочул...

Не знам каква е съдбата на това дете,но има хора,които са готови да продадът и децата си,за да се сдобият с пари.Вече бяхме свидетели как баща проиграваше на хазарт парите, събрани от дарения ,за лечение на пострадалата му при катастрофа дъщеря.

Това беше една от версиите,по които полицията работеше, но не се потвърди.В багажника на наетата от родителите кола,бяха намерили кръв,но ДНК теста показа че не е от момиченцето.Преди 5-6-7 години в Германия бяха изчезнали брат и сестра.Момчето на 10,а момичето на 8 години.Няколко дена след това откриха момчето задушено с найлонова торбичка в гората,а около 2 седмици по-късно и момиченцето.С момиченцето се бяха гаврили около седмица преди да го убият.И в този случай разследваха родителите,докато не хванаха двама педофила(единият от които болен от рак, дано да го е боляло много).Представяте ли си какво е да се случи нещо подобно с децата ви, а всички да ви сочат с пръст,че вие сте извършителите.Дано на никой не му идва на главата.Имам 2 деца,големият е на 7,вече иска да излиза да играе сам,но не го пускам.Как да го пусна,знам ли с кого ще му се пресече пътя.Дано намерят Веско жив!

Напоследък много лица изчезват мистериозно, вчера това момче от София, гледах баща му, направо да ти се скъса сърцето от мъка, да не би да има някаква мафия за органи

Да, наистина, защо не стане търсенето на Веско приоритет за полицията? Защото никой не се интересува от това дете. Под никой разбирам ББ и ЦЦ

Ти пък какъв въпрос задаваш....Ами защото родителите му не са паралии или известни личности. Виж за тузарите как бързо разплетоха схемата, хванаха извършителите и дори закон приеха по спешност. А обикновенните хора кучета ги яли и в преносния и в прекия смисъл.

ББ не се интересува от такива случаи. Друго си е да открие показно я детска градина, я училище - предварително през нощта в 03.00 часа ще започнат да мият улицата, ще приберат боклука (заедно с кофите), ще вдигнат колите на мирно спящите граждани, масирано присъствие на полицията (това се случи през нощта преди откриването на детската градина на ул. Тулча в Стрелбище миналата седмица). Кога да им остане време да търсят детето???? Да ви прилича на един малко позабравен сценарий отпреди 23 години ....

бог да ви пази и детето също успех дано го намерите