Задържаха начален учител за блудство с деца

Начален учител от Долна Оряховица е арестуван в Пазарджик за блудство с две деца, съобщиха от местната полиция.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха начален учител за блудство с деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

7 години за блудство а колко за убиство? има ли някакви пропорции? учителя е болен-лекуваите го за да не убие невинно дете! а може и като малък да е бил насилван от някого и затова така става. много жалко!

сексуалното насилие е едно от най-травмиращите преживявания, последствията са иключително разрушителни за личността и остават за цял живот. Този вид насилие трябва да се наказва много сериозно, това с което разполага наказателната ни система към момента е крайно не достатъчно

Айде наистина ми разяснете какво ефективна присъда. Да не е да те пратят на езиков курс (включително и най- безсрамно да те накарат ти да си го платиш). Подобни дегенерати мисля, че нямат кой знае какви човешки права. Освен след като разрешат брака между мъже и правото да осиновяват деца (или даже да упражняват родителски права, ако някой от тях си направи), може и да предложат и брак между педофил и дете, зоофил и животно и т.н. (който за каквото се сети). А в затвора на тоя може и да му харесва. Ама ако го пратят в посока към ада не мисля, че ще му е хубаво.

хуманната ефективна присъда е да му праснат една инжекция и никога вече да не му става. по- нормалната е по китаиският метод за скопяване с две тухли и между тях топките му! това е ефективно!!!

МВР снабдява ли Министерството на образованието с данни за осъдените педофили, та когато трябва да бъде назначен учител директорът да влезе в съответния сайт и да провери дали кандидатът има педофилски практики или не? Това е най-важното.

е нали им искат свидетелство за съдимост

Нещо не ми стана ясно в тази статия. След две ефективни присъди за блудство този човек е все още действащ учител? Това звучи трърде абсурдно за да е истина.

Добре Дошъл в Булгаристан!!!По- близо е от азия и по-евтино!!!

Напротив, няма никакъв абсурд. След като на криминалнопроявени са издавали разрешително за оръжие, след като на хора без да са карали курсове са получавали шофьорски книжки, и т.н., и т.н., защо да няма и учители с две ефективни присъди за блудство? Няма едно нещо в нашата държава, което да е наред след 20-годишния криминален преход, в който особено се отличи последното управление на тройната банда. Не им завиждам на сегашното правителство, всичко трябва да се оправя.