Футболна легенда в проекта на Татяна Дончева

Бившият треньор на ЦСКА и на националния отбор по футбол Пламен Марков е сред инициаторите за създаване на "Движение 21" (Д21) на бившата червена депутатка Татяна Дончева, съобщи БЛИЦ.

Обратно в новината

Коментари - Футболна легенда в проекта на Татяна Дончева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господа, помните ли социалистическия бисер "наличие на отсъствие"? Г-жата Дончева не го е забравила. Цитирам: "Имам голям брой симпатизанти, което значи, че има нещо, което липсва и те го свързват с мен". Браво, госпожо! ИМА нещо, което го НЯМА (липсва)! И как се казва туй чудо? Да не е пък социалистическият идеал?

Да взема и Лечков - и той е изявена и "доказана" звезда.

Браво Танче!! Покажи на тези комплесари какво може да направи една умна жена. Нека да ви върви като по вода!!!

Бравос, Танче. Важното е комунягите да се изтрепете помежду си.

Ако Пл. Марков е футболна легенда, аз съм третият метродиаметър.

Може и някой екс "рапър" да си го тури в проекта.

Поразяващата уста,новата мимикрия,барбарон на БСП,да бе поканила и изпршляка ,Гоце,та вкисналата червена чорба,да завони още по-противно.

Дончева си има твърди подръжници. Да не забравяме, че тя внесе в Народното събрание закона "Ванко 1". Така че всички сутеньори и наркомани са нейни. Или по-точно тя е тяхната СВЕТИЦА.

Ами тя не е единствената луда. Краставите магарета - през девет баира се намират, камо ли като се срещнат на улицата да не се спрат!

Пак ли тая мечка-червена ? Спира ли я хората по улиците, дрън-дрън, нещастница пълна,пак ще яде нашите пари за това движение, ебах ти Държавата! :(

Не виждам кой нормален човек ще тръгне след това плямпало дончева.....

о боже туй беззъбо куче що не си намери някой мъж да я чука и да си гледа домакинската работа ами се захванала с мъжката работа....

Да здраствует поредното отроче на КПСС! Как не свършиха тези червенократунести генно- модифицирани клонинги на тавариш Ленин и Со.?

Privetstvam Vi s rechenieto za sqzdavane na tova dvigenie. Bich gelala da se vklucha i tqi kato sqm ot Stara Zagora,daite mi niakakvi koordinati.

които обществото познава като сериозни и задълбочени и като такива, които не говорят празни приказки", обяви още в началото на годината ексдепутатът. Тогава обаче тя .....az q pomnq kato vanko1 sigoren sam 4e 6te ima mnogo prostitutki privarjeni4ki na tazi partiq,za6toto 6te vadqt svodnicite im na svoboda !

Каква "легенда" е този Пламен Марков бе, докога ще се излагате с подобни квалификации?! Той е толкова "легенда" колкото Ирина Флорин "икона" - според градацията на вашите ценности.Я,по-добре елате да ви ходатайствам за работа в махленския "Плод и зеленчук"...то явно някой е сбъркал като ви е пуснал да пишете статии по сайта.Заглавията си поне оправете,ако не друго!Какви са тия "легенди" "икони" "красавици" "респонденти" и прочие изгъзици ? Вие начално училище посещавали ли сте някога ?

Каква "легенда" е този Пламен Марков бе, докога ще се излагате с подобни квалификации?! Той е толкова "легенда" колкото Ирина Флорин "икона" - според градацията на вашите ценности.Я,по-добре елате да ви ходатайствам за работа в махленския "Плод и зеленчук"...то явно някой е сбъркал като ви е пуснал да пишете статии по сайта.Заглавията си поне оправете,ако не друго!Какви са тия "легенди" "икони" "красавици" "респонденти" и прочие изгъзици ? Вие начално училище посещавали ли сте някога ?

Какво разбира един футболист от политика и дипломация? Вместо да се избират кадърни специалисти се търси СИИРА! Очаквам Дончева да привлече и някоя поп-фолк звезда... Освен това г-жа Дончева, какво е мнението на Европа за Вашия проект, понеже в България (и Слава Богу) мнението и санкцията на ЕС са жизненоважни за всеки един нов проект. Без благословията на ЕС нито един проект няма бъдеще, а е обречен на изолация! Какво мисли ЕС за футболистите в политиката?

А така, атака. Видяхме до къде води "отлюспването" к роенето на бившето величие СДС. Дай Боже и с тая гнусна партия на крадци БСП да се получи същото. Пожелавам им от все сърце сбора на всички техни партии и креатури като РЗС да не е повече от 3-4%

Много вожд,малко индианец...

Поредната мощна партия от седемнадесет човека-две купета и половина във влака за Габрово!Тази алчна за власт и пари дама,която един мъж не се намери да я хареса,та и тя ли ще става някаква нова комунистическа изгъзица!Аман от новоизлюпени политрук-овци!

Нямам нищо против футболиста и треньора Пламен Марков, но нека оставим политиката за политиците. Стига със социалистическата практика, когато в Народното Събрание влизаха ударниците и бяха само статисти, даващи легитимност на шепата управляващи. Днес не е по-различно. Помним и политическата кариера в началото на прехода на спортисти, певци, артисти, музиканти, адвокати и какви ли още не популярни лица, както и жалките посланическите напъни на някои от тях. Не мисля, че някой друг освен издигналите ги партии е спечелил от присъствието им в политиката. Хората са го казали - камъка си тежи на мястото.

А сега какви тикви дойдоха в политиката? По една щуротия на ден.

Тая мърла поне да бе сложила две тухлички през живота си! А устата й като на махленка, не спира да плямпа. Да се хвани като адвокатка, да си изкарва сама хляба, тогава да урежда държавната ясла...

Великден мина, Татянчето събира агнешките кожи да облече прегладнелите за власт и изява вълци в униформите на "Агънца 21" и да ги поведе към нови ловни полета под мощното бе-е-е на овчата масовка!

Тия взеха да се роят!