”Виваком” съди БНТ, не си плащала ефира

Компанията "Виваком" внесе в съда иск срещу Българската национална телевизия (БНТ), съобщиха от телекома.

Обратно в новината

Коментари - ”Виваком” съди БНТ, не си плащала ефира | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поисках да узная, чия собственост е ефирът на България. Кой ни казва какво да гледаме. Зад фирмата Виваком стоят БТК и Вивател. В управителния съвет са един куп чужденци, на които им е през ... за България. За пореден път се убеждавам кой има полза от т.нар. реформи, промени, демокрация. Не и аз. Водата, която пия, вече не е българска. Токът, който ползвам - също. ТВ ефирът - на практика също. Нямам фирма/фирми, возя се в обществения транспорт. Не летувам на море. За здравеопазване, работа и други глезотии и дума да не става. Значи, за 20 години време трябваше да се разбере, че крадците си образуваха демокрация, за да могат по-лесно да ме крадат. Бойко гони Станишев, а за Костовите и Филип Димитровите продажбо-кражби на България си мълчи. Нали са ортаци с Костов. Аз поставям под съмнение Желювите действия - ако наистина неговата партия имаше намерение да направи нещо за България, ползвайки се с постоянната подкрепа на западна Европа за тия 20 години, вече щеше да е направила нещо. Имаха предостатъчно време и власт, за да го сторят. Излиза, че вдъхновените сини митинги са били добре обмислена манипулация над балъците. Също като в пословицата: юнак вино пие, балък лозе копае. И не е лошо, че грешно сме се доверили. Лошото е, че не си признаваме грешката.

Сделката по продажбата на БТК е една от световните сензации на 21 век, ако щете вярвайте! В най общи линии продаденото: стотици сгради, имоти и друга движима и недвижима собственост, хиляди километри подземна канална мрежа, хиляди километри оптични и медни кабели, шкафове техника и други, радио и телевизионни станции и всичко това на територията на цялата страна. Допълнително: 90% от населението като готови съществуващи абонати, лиценз за мобилен оператор, монопол. Сумата, за която е продадена е смешна само няколко от сградите струват повече... И всичко това е без въобще да мислим в перспектива какви са възможностите за развитие и загубите от тази компания. Е кажете сега тази сделка няма ли да се даде на прокурор? Писна ми от медиен пиар и празни приказки, а в същото време се случват такива меко казано ощетяващи народа и държавата сделки! Всичко в България е създадено от нашите предци и родители и ние не може да си позволим това, което се случва.

Да пратят сметката на Н.Василев и М.Велчев. Това ще е по-тънката от двете сметки, които имат да плащат тези "българи".

Не е сериозно Национална телевизия да се налага да плаща на частник, за да се разпространява. Вече всичко стана частно. Да приватизират и парламента и да се приключи....

F.. btk TEQ DETO Q PRIVATIZIRAHA DA PLA6TAT ;)

Да се закрие БНТ - най-тъпата телевизия, която смуче отгоре на всичко от бюджета. Ама нали обслужва управляващите...

Крайно време беше.

Бахти и златната кокошка е БТК! Продадоха я с подземните кабелни канали, вместо да си останат общинска собственост, също така и с лиценз за мобилен оператор. Сега научавам, че притежава и някакъв монопол по отношение на радиоразпръскването и всяка национална медия и дължи пари за радиоразпръскване!