Строители протестираха на US-база

Представители на 21 строителни фирми от Югоизточна България с машини и строителна техника протестираха днес на пътен възел "Петолъчката", предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Строители протестираха на US-база | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въпрос: кой заплашва България , и от кого ще ни пазят американските бази.

Лелеее червените чукундури наскачаха. Ей келеши, строителите са начислявали ДДС при условие че сделката по строежа е под специален режим (освободен от ДДС). Няко крадне пък после и пръдне

Yankee go home!

Параванов да проведе референдум. В нашата история няма случай да сме видели нещо добро от Америка, освен безмилостна, безсмислена за развитието на войната и убийствена за софиянци бомбардировка през ПОСЛЕДНАТА СВЕТОВНА ВОЙНА.

Да се проведе допитване до БЪЛГАРИТЕ дали са съгластни с американската база и да се омитат от страната ни. Там където е минал американски войник остават опожарени райони и вечни войни като в близкия и далечен изток.

Хайде по-полека, де, гащници червени, ще им се плати на хората, това да не е руска фирма случайно? Американски бази ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да има в БГ, колкото повече, толкова по-голяма независимост от Голямата мечка. Напук на рубладжийте, дето мира не могат да си намерят!

Я рррр бе, седерастино долен хамерикански! Колкото по-далеч от тия бандити, толкова по-добре за нас. Тази бандитска държава освен да избива хора по света и да мародерства друго не може да прави, а скапаният им долар скоро ще стане по-евтин и от хартията, на която е напечатан.

Не стига , че ви даваме работа ами и пари ще искате. Айде обратно на нивата !

Първо-НЕ на американски военни бази в България. Второ-всички политици взели решение да ги допуснат в България в затвора.

Аз когато върша, нещо дето не искам никой да разбере за него тихомълком си плащам на хората дето ми вършат работата. При това им плащам така, че да не мрънкат. Явно сега Хамериканците са решили, че е време да се разбере всичко или пък им се видяло недалновидно да плащат на аборигените

ББ като вечеря с Барака дали ще спомене за проблема? Или ще се наведе учтиво?

Това е кофти. Дано им платят. Иначе няма лошо, не знам какво пискат червените кратуни. Договори за строеж има отдавна. Да сте следили събитията.

това са "почтените" западняци на които някои хора продължават да им ближат някои части и не разбират, че за тях ние несме друго освен дойни крави, брашнян чувал и т.н. ит.н.

БОРИСОВ,КАКВО СТАВА ,СПИШ ЛИ ИЛИ НЕ СМЕЕШ ДА СЕ ОБАДИШ?!КАКВО СЕ СТРОИ ТОЛКОВА ТАМ?НЕ ТИ ЛИ СПОДЕЛЯТ ТВОЙТЕ ГОСПОДАРИ??!!

Американец разбира само от бой!!!!... Никакви чужди военни бази на българска земя, а американолакеите да пукнат от глад!!!!!

Абе вие не разбрахте ли , че отдавна сме колония на Щатите?От 1989година.Цъфнахме и вързахме, не усещате ли ?

Така се пада на американските подлизурковци!

Хората работят и си търсят парите, а не като теб-да паразитират и да хленчат че все накой друг им е виновен за скапания животец

Тъп селянин с претенции.

Като си нямаш на идея какво става по-добре си мълчи и хич не се обаждай.

Дано една стотинка да не получите.Пожелавам на всички фирми работили по този строеж отрезвителен ФАЛИТ.В краен случай, парите ще ви ги даде родолюбеца Мони Паси.

Гледай как ти да си добре, а не как другите да са зле!!! Глупендер!

Какви бази се строят без наше знание бе? Кой ги упълномщава тези работи?

Нас вече никой не пита.

taka e v BG

Защо по медиите няма никаква информация и снимки на колосалните строежи в УСА базата? Да не се подготвя площадка за ракети, за "щита" ???