Трима в ареста за подкуп на граничен полицай

Задържани са трима души, опитали се да подкупят граничен полицай, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Трима в ареста за подкуп на граничен полицай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички бандити,които пусна независимият сьдще си играят на котка и мишка по границите! Какво означава, че не може да напуска страната? Означава, че е престьпник, който трябва да изчака в ареста насрочването на делото! Това е ясно за всички, но не и за сьда!!! Това е за назидание на всички, които предлагат толкова малко!!! Много ми е интересно на хилядарка как щеше да ги сгъне парите!!! 22 годишният Д.Д, предложил 200 лева... Млад и зелен е още, и глупав... Ще предлага някакви си мижави 200 лева?! Абе, младежо, с трици маймуни не се ловят! Ако беше предложил поне 500, може би щяхте да минете гранцата!...

Всички бандити,които пусна "независимият сьд"ще си играят на котка и мишка по границите;Какво означава,че не може да напуска страната,означава че е престьпник,който трябва да изчака в ареста насрочвчне на делото!Това е ясно за всички,но не за сьда!

това е за назидание на всички които предлагат толкова малко!!! много ми е интересно на хилядарка как щеше да ги згъни кинтите !!! хахаха

"22 годишният ДД" предложил 200 лева.... Млад и зелен е още,и глупав.Ще предлага някакви си мижави 200 лева? Абе,младежо,с трици маймуни не се ловят.Ако беше предложил поне 500, може би щяхте да минете гранцата.

Mnogo malko e predlojil..Az patuvam ot mnogo godini i vi uveriavam che nikoga ne otkazvat, i v povecheto sluchai sami si iskat.

Развалили сте на хората купона. Бре какви строги гранични контрольори сме имали. Ами онези тирове и тях ли така контролирате?

ДА СЕ КОНФИСКУВА И КОЛАТА