Нанев погазил закона заради грипната истерия

Министър-председателят Бойко Борисов е приел оставката на здравния министър Божидар Нанев.

Обратно в новината

Коментари - Нанев погазил закона заради грипната истерия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Действително ли Нанев ли е най-големия престъпник сред управлявашите?!? Той ли най-много е ощетил държавата?!? Или той е бил най-лесната изкупителна жертва?!... Как може никой да не си задава въпроса, защо прокуратурата действува толкова експедитивно и скорострелно за това престъпление"?!? А междувременно се покриват по този начин колосални осирания на съд и прокуратура, като пускането на свобода на престъпници като онзи Стойков, дето е обрал не знам си колко милиона, но е невинен!... Или Масларова, дето съвсем явно е крала, но и тя не е осъдена!... Всичко е много внимателно обмислено, за да се отклони общественото внимание от наистина големите престъпления, като се вдига пушилка за неща, които нямат нищо общо със злоупотреби!... Не мога да разбера кога е прав - когато ревахте като камили, че закъсняваме с доставките на ваксина и Тамифлу за свинския грип или сега, когато се твърди, че министър Нанев е сключил сделка извън реда на ЗОП. Ами то ЗОП е за неща, които могат да се планират и е неприложим при извънредни ситуации! При обявената високорискова ПАНДЕМИЯ, ако не беше постъпил така, наистина щеше да е за връзване! Сега разбирам, че когато някой започне да изпълнява както трябва служебните си задължения, се отличава от другите министри - далаверисти и трябва да бъде отстранен!... Точно в този случай министърът е действувал както трябва! А ако беше се разразила епидемия в пълна сила, щяхме да го уволним, защото не е доставил ваксината навреме ли?! Значи и в двата случая е виновен, така ли?! Когато един човек покаже готовност да работи, без да е овълчен от власт - веднага с пръта в колелото!... Ами върнете разследването и по-назад, какво купи предния екип и за какво?!... Да се търсят истинските виновници, а не да правят от министъра изкупителна жертва! Достойно поведние показа той, браво!!! Това със свинския грип и тези ваксини беше най-голямата световна конспирация. Но простия народ вярва на всичко!... Хиляди специалисти се обадиха в медийното пространство, че Тамифлу не помага, но фармацевтичните компании нарочно намалиха производството с цел да се направят огромни поръчки, за да се налапат с пари!... Целта на това правителство не е да увеличи пенсиите на комунистическите пенсионери до небето, нито да направи заплатите като в Германия! Това правителство трябва да изчисти държавата от комунягите и организираната престъпност, която Костов, Станишев и Доган създаваха последните 20 години!...

Хайде да видим какво е казал Нанев на 30.11.2009: "Според министъра на здравеопазването Божидар Нанев тепърва ще има втора вълна на разболели се от свински грип. " "Ваксините срещу свинския грип са нежелани в повечето страни от Западна Европоа, заради несигурността от резултати, които ще дадат, Божидар Нанев. Той допълни, че Полша е страната от Източна Европа, която съвсем официално е отказала да купува и използва ваксините срещу свински грип. Останалите страни не коментират факта, просто не ги купуват, каза още Божидар Нанев." Значи, ЕВропа не ги купува, щото няма смисъл, а пък Нанев истеризира обстановката и поръчва ли, поръчва... По рано, на 29.10.2009 Нанев: "Здравният министър заяви, че случаите на носители на вируса са много повече от регистрираните в момента. Той не изключи възможността до месец да се стигне до епидемия в страната."

Когато един човек покаже готовност да работи,без да е овълчен от власт - веднага с пръта в колелото. Ами върнене разследването и по-назад, какво купиха предния екип и за какво... Да се търсят истинските виновници, а не да правят министъра жертва! Достойно поведние показа той, браво!!!

Това със свинският грип, и тез ваксини бе най-голямата световна конспирация. Но простия народ вярва на всичко. Хиляди специалисти се обадиха в медийното пространство че тамифлу не помага, но фармацевтичните компании нарочно намалиха производството с цел да се направят огроми поръчки, за да се налапат с пари.

Цитираме, за да не си измисляме: "Правилата са за всички, убеден съм, че мотивите на Нанев бързо да се вкарат ваксини са вследствие на страхотната истерия в страната заради свинския грип, припомни Борисов. По това време новините бълваха, че свършват лекарствата по аптеките и в желанието си проблемът да се реши, те са погазили закона, добави премиерът...." ИЗВОДИ: 1.Горканчо Нанев, милеейки за целокупното българско население, особено за неговото здраве, защото, ако беше министър на транспорта - щеше да милее за ДВГ-тата на хорицата, в пристъп на паника, нощно изпотяване и др. стресови симптоми рано една сутрин поръчал ваксини. Пък и видният икономист, челникът в топ 100 на любителите-счетоводители, майсторът на рецепти за пици и манджи с грозде, георят от Ало-Ало, Г-н Хер Флик взел да отпуснал парите, може би и той под паника. 2. Мамицата им журналистическа дето писаха за свинския грип, които даже по едно време мореше и говедата, но не и депутати, защото те се разграничиха от представителите на тоз вид фауна навреме, въпреки очевадните прилики с изброените видове. 3. Бе де*ба тая крива нива - вкараате ваксините, поне да ги бяхте раздали, ама нейсе - може да ги препродадем на Конго Бразавил като ваксини с/у косопад при бременните и мазоли на краката. Пу, мамицата ви недооклатена крадлива!

и готово оправдание си има този кух поярникар,веднага да каже че е било заради истерята *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Голам зор си беше да създадеш истерия от която да завъртиш такава далавера. Това всеки не го може. Стават и грешки обаче. Не трябва да им се разминава.

Мисля,че въобще не трябва да обвиняват министъра.Истерията по свинския грип беше жестока.Моето семейство се разболя от този грип.По това време едва намерихме Тамифлу.Имам близка,която е педиатър и ми каза,че 90% от болните са били със свински грип и на всички са изписвали от това лекарство.В пика на болеста въобще не са взимали проби,а са лекували по симптоми.Представете си,че беше закъсняла доставката,щеше да настъпи мор.Човешкия живот няма цена.

НЕ ГО ЗАЩИТАВАЙТЕ,ЧЕ ТОЙ ГОРКИЯ СЕ ИЗПЛАШИЛ ЗА ХОРАТА И ОТ БЪРЗАНЕ СИ СЛОЖИЛ В ДЖОБА 2,5 МИЛИОНА,НО ГЕРОЙСКИ ОСИГУРИЛ ЛЕК ПРОТИВ "ИЗВЪНЗЕМЕН ГРИП"-МАЙ ЗАБРАВЯТЕ КОЙ УМИШЛЕНО ЧРЕЗ ВРЪТКИ(срокове и изисквания),ЗАТВАРЯ 120 БОЛНИЦИ-БИЛИ НЕНУЖНИ,НО ЗАБЕЛЕЖЕТЕ---ЩЕ БЪДАТ ПРИВАТИЗИРАНИ(той ли ги е строил?)-ТОЕСТ ЧАСТИ,ТОЕСТ В ПЪТИ ПО-СКЪПИ,ТОЕС ВСЯКА ГОДИНА ПО-СКЪПИ И ПО-СКЪПИ.........!!!

това си е чиста далавера на Бойко-сега се прави на луд и прецаква министъра...При всяка далавера на 1 милион Бойко има участие-за по малко не му се занимава защото отдавна е милиардер...

Горкия!Знаех си че е невинен и всичко е от добри чувства.Защо тогава не сключи договор с англичаните,тогава ваксината щеше да дойде по-рано.Сега предлагам да се внесе ВИРУС та да може да се използва ваксината.

С това СМЕШНО правителство Виросите ще се пуснат и по аптеките вече, за сметка на безлатната ваксина !!! :)))))

negramotnik!vij v re4nika kak se pi6e"viros"

аве смотаняк за каква оставка говориш бе смешник, кой ще дойде след ГЕРБ БКП/БСП - потомците на убийци на българи, те ли да ни управляват пак,а? или Костов може би? Целта на това правителство не е да увеличи на комунистическите пенсионери пенсиите до небето нито да направи заплатите като в Германия. Това правотелство трябва да изчисти държавата от комунягите и организираната престъпност, която Костов, Станишев и Доган създаваха последните 20 години. Така че наври се в колибата от която си се зимъкнал и не си показват празната кратуна....

Голям смях !!! Точно в този случай Министъра е действал както трябва ! А , ако беше се разразила епидемия в пълна сила , щяхме да го уволним , че не е доставил ваксината на време ли ? Значи и в двата случая е виновен , така ли ?

Аз утре ще подам материал до ДАНС за недоказани доходи на Цветелина. Айде да видим написано "да" отгоре

Не мога да разбера кога е прав-когато ревахте като камили че закъсняваме с доставките на ваксина и Тамифлу за свинския грип иле сега когато се твърди че Министър Нанев е сключил сделка извън реда на ЗОП. Ами то ЗОП е за неща които могат да се планират и е неприложим при извънредни ситуации.При обявената високорискова ПАНДЕМИЯ око не беше постъпил така наистина щеше да е за връзване.АААА сега разбирам че ако някой започне да си изпълнява служебните задължения се отличава от другите министри-далаверисти и трябва да бъде отстранен.

Брависимо и от мен!Вестникарите, които са писали и създавали паника и истерия,та подплашили гусин министра, немедленно в затвора!Те са виновни +триадата.

Много ми е чудно, Нанев ли е най-големия престъпник сред управлявашите??????? Той ли най-много е ощетил държавата???? Или той е бил най-лесната изкупителна жертва...Как може никой да не си задава въпроса, защо прокуратурата действа толкова експедитивно и скорострелно за това "престъпление"??? А междувременно се покриват по този начин колосални осирания на съд и прокуратура като пускането на свобода на престъпници като онзи Стойков, дето е обрал не знам си колко милиона, но е невинен...Или Масларова дето съвсем явно е крала, но и тя не е осъдена...Ами Станишев, дето си е слагал златна тоалетна чиния???? Всичко е много внимателно обмислено, за да се отклони общественото внимание от наистина големи престъпления като се вдига пушилка за неща, които нямат нищо общо със злоупотреби....

"...Ами Станишев, дето си е слагал златна тоалетна чиния???? ". Можеш ли да обясниш как изглежда,че съм любопитен?

Boiko naznachi za Zam Minister hora, koitro niamat kachestva. Greshka golema. Udar tejak za GERB. BSP podkrepianata navsiakade bivsha BKP sekretarka uspia-vnedrena da podvede Nanev. Toi ne razbira ot lekarstva i vaksini-toi e vavlechen hitro (samo komunist moje taka da oplete chovek) v celostniat proces na osiguriavane na vaksinite. Horata v Ministerstvo na zdraveto se strahuvat ot Vlaskovska i iskat istinata da izleze. Vlaskovska otgovaria za lekarstvata (znae se che tia ne e ekspert, a uslujlivata dama na socialistite-te dori ia vnedriavaha v komisii pri Stanishev). Kak taka shte strada Nanev-podmamen e ot chovek, natresen ot "gvardiata doktori s nechisti klinichni izpitvaniq", koito Vlaskovska im osiguiri.

Браво Бойко!

Браво Борисов!!!

Браво, Борисов!!! А, сега извади от джоба си и ОСТАВКАТА НА ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТО, за да приклоючи трагикомедията, която разиграваш!