Тръгна нова фериботна линия по Дунав

Министър-председателят Бойко Борисов и румънският му колега Емил Бок прерязаха лентата на новата фериботна линия по река Дунав при Никопол-Турну Мъгуреле.

Обратно в новината

Коментари - Тръгна нова фериботна линия по Дунав | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На този ферибот се събира едно малко камионче. Продължавате да ни го навирате този елементарен (да не употребявам по-обидна дума) ББ в очите, престанете най-после! Всичко, което той е подхванал е пълен провал. Писна ми от неговите и вашите лъжи! Той вече и за пожарникар не става, най-добре е за нас и за него и Дянков медиците ни да ги освиделстват и да ги сложат на подходящото им място.

ТОЗИ ФЕРИБОТ НЯМА БЪДЕЩЕ!!ИЗГРАЖДАНЕТО МУ БЕШЕ НЕОБХОДИМО НЯКОИ ДА ПРИБЕРАТ ПАРИЧКИТЕ ОТ ФАР!!КАКЪВ ТРАНСПОРТЕН КОРИДОР ОБСЛУЖВА ,ОТ КЪДЕ И ЗА КЪДЕ?! ЗАПЛАНУВАН ОТ ЦЕРОВСКИ,ИЗГРАДЕН ОТ ЧЕРЕПА ОТКРИТ ОТ БОКО-ОТКРИВАТЕЛА! Б И РУМ.МУ КОЛЕГА ОТКРИВАТ ФЕРИБОТ,ГОВОРЯТ ЗА МОСТОВЕ,ПРОЕКТИ КОИТО СЕ ПРОТИВОПОСТОВЯТ И ПРИ КОЕТО ЕДИНИЯТ Е ИЗЛИШЕН!ПОКАЗВА НЕЗНАНИЕ И ЛИПСА НА КАКВАТО И ДА Е СТРАТЕГИЯ,ХАРАКТЕРНО ЗА СЕГАШНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ!!

не става:):)а вчера какво щеше да прави?всеки ден трябва да открива по нещо.един ден открива,един ден разкрива нещо за тройната коалиция ,,,,и така 4 години ще минат като за един ден

Ползвам този път за да ходя на Черквица за риба.Проверете фирмата която е правила целият път.Уж нов, но се разбра, че от двете страни е с пестен асфалт с по 10 см.Това за този участък от 60-70 км са милиони.Етем го правеше!!То да беше само този път!!

Браво! Голямо постижение! Сега можем да вървим по стъпките на бай Ганьо, дето казва в книгата: Ии, ами аз що свят съм изръшнал! Ц.. ц.. ц.. Ти остави Едрене, Цариград, ами във Влашко! Ти вярваш ли? Туй Гюргево, Турну Мъгуреле ... И в Турну Мъгуреле е бил бай ви Ганьо! А сега сериозно - в Будапеща само като бях имаше не знам колко моста! И цялата река нощем е осветена като ден, минават увеселителни корабчета, свири музика, кипи живот. Е вярно че е столица, ама все пак по цялата ни граница имаме градове, и навсякъде е тъмница. Да не говорим че мостът все още ни е само един, какво ни грее един ферибот???

Този феробот го откриват вече втори път. Първия път беше преди година.Ферибота работи два дена и спря поради желаещи да пътуват.Б.Борисов можеше да направи откриването преди два дена когато бе в Белене/Белене -Никопол е 10 км./Така щеше да спести поне някой лев на данъкоплатеца.

Абе какво стана с коментара ми, че не излиза?! Вместо фериботи исках Дунав мост 2 - толкова ли е много?

Абе дайде си ни Дунав-мост 2, майната им на фериботите....

Сравнение: между континенталния бряг на Гърция и остров Тасос ферибота пътува около 40 мин. и за лека кола струва 16 евра. ТАМ Е КРИЗА С КОЯТО МНОГО НИ ПЛАШАТ.

И днес обходиха страната,за да се хвалят колко са велики!

пак ония ушатия престъпник, наречен бизнесмен е лапнал баницата.