Пропрезидентска коалиция ще управлява в Украйна

В парламента на Украйна е създадена нова управляваща коалиция депутати, която се очаква да назове кандидатурата на нов министър-председател на мястото на Юлия Тимошенко.

Обратно в новината

Коментари - Пропрезидентска коалиция ще управлява в Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Na Rusia i izleze po_eftino da smeni upravlenieto v Ukraina,otkolkoto da si napravi IUjen potok.

Украйна има шанс да поправи стратегическата грешка на България по отношение на Русия.Кой дърпаше Костов Разрушителя за езика, без повод,където седне,където стане да крещи (образно казано): Не щем Русия,долу Русия,стига Русия... и темподобни.Резултатъ не закъсня-България изчезна от полезрението на Русия.За Русия такава страна вече няма.Погледнете руските СМИ,сайтове и пр.-за България нищо,ни добро ни лошо.Страната ни за тях е вече само едно географско понятие,една територия,през която могат да минат само някакви си комуникации-тръби и пр.,като разговорът (от руска страна) за тях е:Тук може да прекараме тръбопроводи,за което предлагаме такава и такава цена.Отговорете с ДА или НЕ,без да се пазарите!Абе,като не можеш да хвърчиш,защо плюеш...помните ли този виц?

Пропрезидентска тройна коалициял. Познато, мноооого познато.

що, по-добре ли бяха при хамериканските палаши?ти от там ли идваш и защо тогава изгубиха изборите а,тарикат?!

Тежко и горко на бедната Украйна...

Това което пишеш би било прекалено хубаво за да е истина. Изобщо не ми пука какво мислят дивите азиатски олигофрени за България. Крайно време е да разберете, че нашата държава никога не е видяла нищо добро от така наречената Русия - азиатска империя с авторитарно управление и големи ресурси, която още не е излязла от средновековието.