Шок след самоубийство отърва от ареста 2 данъчни

С постановление на Окръжната прокуратура във Велико Търново двете данъчни служителки, които бяха арестувани за афера с източване на ДДС, са освободени от ареста, след като задържана заедно с тях се самоуби в ареста.

Обратно в новината

Коментари - Шок след самоубийство отърва от ареста 2 данъчни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали се е самоубила сама Милкова? В ареста има камери, но те са насочени в коридорите, не в килиите. Слледят служителите. А не би ли трябвало да следят задържаните. Но и това е нещо все пак- ще докажат,че никой не е влизал в килията на Милкова. Ако камератабеше в килията щеше да се види какво е замислила и щеше да се предотврати. А така 1 служител не може да обхване наведнъж всички килии. Пък и който си е намислил да се самоубива НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГО СПРЕ

стадния синдром проработи и отново осъдихте хора , които още не са влезли в съда . нали човек се смята за невинен до доказване на противното ? или вече в българия си виновен по презумция ? защо не си помисли някой , че ареста им е политическа репресия ? или просто ще ги уволнят за да назначат роднините си . мислете и не се оставяйте да ви водят за носа .

ами нормално.. то по принцип всички престъпници се водят болни, а тук в бълхария болните не ги вкарват в затвора...

Това дело ще се води по документи, така че е необходимо да се харчат пари за арести. В домашния арест ще се самоизхранват, но когато се касае за грабители, нападащи хора е необходимо задържането им. А самубита ли е Милкова, разследването ще покаже.

Агати откачалките!Прокурат няма доказателства ,срещу тях и затова иска промяна на мярката. Подведена от МВР,действа бързо,но после -Европейски съд и тогава ние плащаме!

Да се задържа при неоспорими доказателства !! След това бързо дело и т н !! Сега- задържат по половин година , рухваш психически и признаваш и това , което ти искат !! Така си правят разкритията Няма доказателства , но те задържат !!

Незабавна отмяна на правата/достъпа и смяна на всички работещите в/за НАП !! По трудово-здравословни причини и под строга карантина до пълно изясняване на заразата (от независим консилиум) ! (и казвали, казват, че доказано най-лесно се преминавало към онзи по-добрия свят именно у нас ; по документи де, не наистина)

Съжалявам трябваше така да започна ! Честит празнинк на теб и на всички жени - пожелания за здраве и щастие от мен !

Любим писател ми е Алеко Константинов любима книга се досещаш ... служителите са ми подбрани и те на този принцип . Е как да не си измися този ник събирателен е като от книгата на Алеко ... Когато стане дума до чикаго и назад за какво ти изниква първо мазовирщината , простотията и т.н дори и предприемчивостта . Като ми четеш ника какво ти изниква същото : черен,гаден мръсен, миришеш, пишещ навярно от някои контейнер . Да се подиграеш сам със себе си това е и начина да се промениш . Такава е идеята на Алеко , ако ли не идеята може да я разгледаш и от друг ъгъл да пробереш от вскичките тези лица и да си направиш екип полезен и за теб полезен и за тях .Огледай се такива хора има навсякъде . Защо според теб Алеко е написал с такава насоченост тази книга . Да се подиграеш сам със себе си не е срамно наротив дори полезно това равносметка и преусмисляне . Погледни нещата и от моя ъгъл и аз дадох насоченост и въпрос на мислене .

Е! Хубава работа! Крадлите се разстроили!...Сега не стига, че са ме физически окрали, ами и психически да ме измъчват! АЗ НЕ СЪМ ЛИ ПСИХИЧЕСКИ РАЗСТРОЕНА, че няма правосъдие?!

лелеле (08.03.2010 г. 12:14ч.) Като вършат престъпления са в цветущо здраве, а като ги арестуват видите ли изпадали в шок-ХАХАХА, много интересно бе. Ами че да вземем да се махаме всички от тая държава дето не крадем/ особено по много/, че да не си влошават здравето престъпниците!!! Май нормалните трябва да се махат- това е извода, не ни е тук мястото определено, само че после да не вземат да се жалват, че нямало кой да им работи, че от него да крадат- това пак ли ще им влоши здравето????

Ако си съдия и прочетеш форума можеш да забележиш че няма нито една писанка в защита. Какво ще кажеш че хората не разбират и пасат трева. Просто Вие горите душите на хората а не на престъпниците. В САЩ за едно откраднато златно синджирче задържат крадеца в ареста до гледане на делото.

Отново прокурорски хватки.Днес под дома- шен арест,утре кандидатки за депутатки. Такава е правосъдната система в БГ.

TAP i PROZ TCIGANIN::: G-N PROZ TCIGANIN,AS MI e 4udnu kak taka sa samuubijdati i samuuniziavati po toz na4in--As mi e iasnu 4i vie sti idin irudiran 4uvek i pirsona..

pri podobna situaciq se sudi zdravo...poneje tiq otvorkovci ot policiqta ne si vur6at rabotata kakto trqbva....ahh za6to na mene ne mi se slu4i takova ne6to da vidite kak 6te vi vzema napravo i aktovete za rajdane....mamicata vi smotana i tupa..

А сега им опростете и това което са откраднали че,след това видите ли вземат че,се разстроят още повече...така де....за какво са се трудили толкова много а след това да не могат да си ги оползотворят на спокойствие...И те,и вие/магистратите/ сте за затвора...Писна ни вече!!!!!!!

Е това вече минава границите на поносимостта! Да започваме и ние останалите да крадем, пък после ще се правим на болни, безнаказано!!! Плащ данъци, плащайте осигуровки, ДДС-та, винетки.... и продължавайте да си траете! Честито!

Без знанието на шефа на това подразделение не е възможно да са крали толкова ДДС. Но те са изкупителните жертви . Вервайте ми !

sazdaden samo da se griji za prestapnicite.Vsichk milozlivci_v manasrir,a sada chte sadi!

Задържани съгласно закона. Как така ги освободихте по същия закон. Какви са тези простотии. Реформи, разследвания, задържания и други маневри без никаква полза.

Милков беше единствената пречка на фирмата на ТИМ - Октопод като арендатор в Северна България там е началото на поръчката срещу Милкови

ОСТАВЕТЕ ТЕЗИ СМУКАЛА НА НАРОДНА КРЪВ ДА СЕ ПОБЪРКВАТ ПО ЗАНДАНИТЕ . НАЛИ АКО ИМ БЕ МИНАЛ НОМЕРА ЩЯХА ДА СЕ ПЪЧАТ И ДА СЕ ПРАВЯТ НА ТИХА ВОДА НЕНАПИТА . А НИЕ БАЧКАТОРИТЕ ДА ОПЪВАМЕ КАИША ???!!!

В настоящата действителност вече предположенията са доказателства.Това разбирам всеки ден от пресата и изключително компетентните мнения по форумите.Да се чуди човек при толкова кадърни хора по форумите,как само простаци ни управляват

Мда Д.С. номера самоубиха я горката! Кога ядоха кифтетата не им беше лошо състоянието! Да си понесат последиците като им е лошо психичното състояние да ги тикнат в Карлуково! Стига с тез домашни арести - писна ни !!!!!!!!

Освободете и шефа на съда и съдийте и заместниците им и по -добре закрийте съда във Велико Търново . Освободени са не само двете крадли а и родата им . ДОКОГА ПОПОВА ЩЕ ЗАРАВЯТЕ ГЛАВА В ПЯСЪКА ,СРАМОТА Е ДА МЪЛЧИТЕ ,БИЕ СТЕ ИМ ШЕФ ! Прибетере ги обратно , не се е самоубила пареди кражбата а след това , приберете ги всички с този мотив , че има КРАЖБА .

не ги тревожете повече,те са чувствителни хора,с ранима психика...по-добре прекратете делото

Нима законите не са за ВСИЧКИ.Още повече че тези хора са от ИНСТИТУЦИЯ, която трябва да дава пример , а то крали ,крали та се насрали..Психиката сигур е била доста ОТЛИЧНА кат са крали от поданиците на майка България.Законите са за това,за да се прилагат.

АААБЕЕЕ Я ВЪТРЕ

Haide, zashto pokriha kradenoto DDS vav Varna? Da ne bi da ima amnistia?

ne rasbiram kak v aresta moje da se samoubie jenata nali vsimat vsitschko predi da te natikat v aresta nescho ne e jasno moje bi e imalo pomoschnik sa smarta na jenata jalko e sa neja bog.da ja prosti

Защо ги пускате да ни товарят нас психически ли

Остава да кажат, че данъчните и самоубитата са били в една килия...

А дали не е поръчана от мъжлето си ?

Ще освободите ли и Алексей Петров дори и всички задържани в арестите и затворите защото и те са в шок от този случай . Колко повече крадеш толко повече може да дадеш и да те освободят с убийствено-смешни доводи това го знаем . ПРИБЕРЕТЕ ГИ ОБРАТНО ИЛИ ОСВОБОДЕТЕ - СМЕШНО Е ! СТАВА ДУМА ЗА ,ЧЕ ЩЕ ВИ ДАДАТ ПАРИ !

mamka im kravosmu4e6ti!na dravnika 4e da ne se razbolejt!

Като вършат престъпления са в цветущо здраве, а като ги арестуват видите ли изпадали в шок-ХАХАХА, много интересно бе. Ами че да вземем да се махаме всички от тая държава дето не крадем/ особено по много/, че да не си влошават здравето престъпниците!!! Май нормалните трябва да се махат- това е извода, не ни е тук мястото определено, само че после да не вземат да се жалват, че нямало кой да им работи, че от него да крадат- това пак ли ще им влоши здравето????

kogato kradoha s anelia ne im be zle aaaa?a sega ...da si ponesat zaslujenoto .horata niamat pari za hliab.a te milioni okradoha ot darjavata da sa mislili po rano

Я ми елате тука в мината да копаете въглища с мен!!! Ама с кирки ще копаете, та да видите как се изкарват пари с честен труд!!! А сега тия бастуни от работещата съдебна система ше ви изкарат невменяеми и болни....... Другар Първанов, ти кога ще се махнеш и ще спреш да контролираш цялата държава и ключовите постове по възлови учреждения ?????????????? Изче ти си най-голямото мекере в тая държава, ама теб никой не смее да те пипне, защото знае какво го чака....

Дайте им по една извънредна великденска заплата!

Веднага да ги изпратите на почивка да не се натоварват психически. Даже ги върнете на работа да са по-спокйни, ако е възможно. Така де защо да се стерсират хората ... крали крали голяма работа, душевния мир е най-важното нещо на света .

Га ядоха кифтетата, не риваха... Както се казва в онзи лаф.

Добре ги пуснахте Га краднаха им беше ДОБРЕ сега са зле.АМА НИЕ ДОБРЕ ЛИ СМЕ?Вие сте по хуманни от лекари към пациент с осигуровки.Извинете им се.

И сега за всичко ще натопят самоубилата се - щото тя затова се е самоубила ...

когато крадоха, не бяха във влошено психическо състояние. Никаква милост- зад решетките!

Вай завалиите...

Ами нали затова ги вкарвате в ареста . Когато са лапали нашите пари да са си мислели, че ще има след това натоварване на психиката. А нашата психика като е натоварена от глад от такива като тях ние какво да правим. Ами изпратети ги на почивка в БАХАМИТЕ.

Там още за арестуване!

УБИЙСТВО НА ВАЖЕН СВИДЕТЕЛ В БЪЛГАРИЯ СЕ НАРИЧА- САМОУБИЙСТВО.СТАРИ ИЗТЪРКАНИ Д.С. НОМЕРА.

Dali ne sa i samoybili?

Да се задържа при неоспорими доказателства !! След това бързо дело и т н !! Сега- задържат по половин година , рухваш психически и признаваш и това , което ти искат !! Така си правят разкритията Няма доказателства , но те задържат !!