Разследват баба, простреляла 7-месечното си внуче

Досъдебно производство е образувано срещу 42-годишна жена от разградското с. Кривица, простреляла по невнимание 7-месечно бебе, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Разследват баба, простреляла 7-месечното си внуче | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ало, КОС!Нещо подобно със случая с микрофона?Да?Слу ли е?Ами мините в р.Върбица?

нема лошо бабата да има пушка ама поне да знае че това пуца да се беше гръмнала поне и тя. или е побвала дали памперса може да е като бронижилетките...циг работа..

Мойта дъщеря пък я научихме да прескача противопехотни мини :) Само дето Мините бяха без взривател, ама тва не е проблем щот тя от малка си жонглира със ръчни гранати (докато прескача мините), нали иска да е циркова ктриса :)

Ако според агенция за закрила на детето да гърмиш по бебета с пушка е битов скандал, то тогава няма как да очакваме те да си свършат работата. И убийството и изнасилването на деца и бебета при тях е в графа Битов скандал. В такъв случай защо данъкоплатците да издържат такива структури? Нали идеята е да се предотвратят такива битови скандали? Повечето престъпления стават вследствие на битови скандали. Горките родители! Като ги слушаш и да ги ожалиш! Излиза, че бебето е лошото в случая. Как може да реве и да ги предизвика по този начин? Но ако имаха страх, че една агенция за закрила на детето може реално да им го вземе щяха мнооого да се замислят преди да го гърмят.

Още един турски сериал...

Драги приятелю, за съжаление тяхното изхранване няма да спре. Пари за тях ще намерят и ако няма ще ги вземат от такива като нас с теб!

Журналистите само чакат да стане нещо лошо-и веднага първа новина.Толкова ли е важна тая новина за България?

не само че е имало съчма в цевта но и въздуха е бил нагнетен

Щом памперса помага срещу въздушна пушка, предлагам бизнесмените да си купуват вече памперси за възрастни вместо бронежилетки

Циганска работа!!

Прав е Дарвин за естествения подбор! Да, ама наще се множат - бацилът намира комфортен приемник и смуче, смуче...

Циганска работа.Писна ми да ги гледаме тази сган.Радвам се че е криза и най-после ще се спре с тяхното изхранване на наш гръб.Не заради друго,ами просто няма от къде да се взимат пари вече.Няма как да излезе сметката с толкова материал.В БГ хората които произвеждат са има-няма един милион.Е няма как този милион да носи на гърба си останалите шест.