Коментари - 380 млн. лв. крият българи в швейцарски банки | Днес.dir.bg

380 млн. лв. крият българи в швейцарски банки

Над 380 млн. лв. имат български граждани по сметки в швейцарски банки, съобщиха от Централното управление на Национална агенция за приходите.

Обратно в новината

Коментари - 380 млн. лв. крият българи в швейцарски банки | Днес.dir.bg

Коментари

това е в официалната част,а по въпроса за изнесеното в офшорните зони от кого ще искаме да си купим диска,май НАП и ДАНС напразно трошат нарони пари.

Този наш съселянин from Germany е толкова в Germany, колкото аз съм селянин.

знайте,че никой не вярва само това да е откраднатото и изнесено навън.То не бяха фалити на банки/умишлени/,кред милионери,масова приватизация/и такава за нашите хора/,крадене от еврофондове и още куп чудесии на измислената им демокрация.При таз лабава съдебна система и с неадекватна прокуратура щеше да е чудо накои наши тарикатбизнесмени да не се облажат яко и след това да търсят къде да скътат ограбеното.

Данните са откраднати от банков служител, а не от безмозъчни хакери.

Какво значи КРИЯТ?Всеки европеец може да държи парите си в банка в Швейцария.Друг е въпроса дали може да се докаже произхода им.Откога взе да е порок да държиш спестяванията си в банка?А познайте колко от парите ще са без доказан произход? Отговор:с добър адвокат-николко.Изоб това е четиво за наивници.И за бедни злорадстващи комунисти.

Съпартийците ти станаха капиталисти, докато ти припяваш Интернационла по форумите...не се ли чувстваш използван?

Много разтревожен изглежда в това си посещение г-н Стефанов. Разбрахме , че става въпрос за една част от изнесените навън български мръсни капитали.От официални данни на европейската преса ние знаем, че в България има 5 олигарха и 10 000 милионери и сме страната в Европа с най-много милионери на глава от населението.Същеврем сме и най-бедната страна с най-нисък жизнен стандарт. Ни пък си знаем, че няма богатство у нас над 1 милион, което да има честно начало, че води началото си от извършените приватизации у нас, най грабителски направени в Европа и в България се получи най голямото разграбване на държавна собственост. От там се родиха нашите милионери. Не без известно е, че откак ЕС започна да получава информация от швейцарските банки, български мръсни капитали се изнесоха по американските райски банкови райски кътчета и лондонски банки. Сега правителствата на САЩ и Лондон са и най ревностните пазители на тези наши капитали и на техните нови притежатели, защото се оказаха много нужни за тях в този момент на криза. Интересно е защо г-н Стефанов не отправи такава молба до Вашингтон и Лондон, а само до Германия? Известно е също, че Брюксел( ЕС) няма единна финансова политика и всяка страна я решава сама своята финансова политика. Де да бяха и Белгия и Австрия такива като Германия, като страни единствени НЕподписали общото споразумение на ЕС за борба с мръсните пари? Г-н Стефанов, да не излезе накрая ,че Германия ще ви предостави данни от тайния диск и те да изчезнат по същия начин както изчезна папката със събраните 500 000 подписа за референдум за АЕЦКозлодуй ? Бъдете сигурен, че тези милионери ще окажат при проверката изрядни данъкоплатци, но и дори да платят някое милионни данъци, никоя няма да ги търси за престъпно придобитото имущество със заграбване на държавна собственост.Понеже в България не са приети закони за инкриминиране на приватизацията и закон за проверка на произхода на капиталите( каквито има във всяка развита европейска страна) и тези хора ще продължават да живеят легално и охолно със своите богатства, а народа да мре в геноцид и нисък жизнен страдат далеч под европейския екзистенц- минимум. ideyazabulgaria.or

Окей. Предалите се да чешвъртък бяха 6408, но с доуточнение че още много се стичат към прокуратурата защото обществеността иска да се премахне възможността от амнистия на тези които сами декларират сметките си. Освен това във в-ка от четвъртък (FTD) на първа страница най-отдолу има сладък коментар под заглавие SCHWARZES MEHR.Естествено не е грешка че Черно море е изписано като ПОВЕЧЕ. Прочетете го и пинете нещо после.

големи смешници са тези.Та това са само 1/3 от парите само на Дарина Павлова дето крадливия й съпруг си присвои.Да не говорим за десетките други дето изнесоха България.Кога ще има разследване на парите на Дарина Павлова например?Май никога,нали?

Светвам ти веднага! В НАП-а дето ти е устата.

да ми дадат само 1% от сумата като дарение..

На някои хора тук (4о4о е само един пример) им се иска само да лаят по форумите и да си гледат кефа а после да се възползват от това което други са спечелили (не е задължително да бъде с кражби). Ами няма такова нещо хем лежане хем богат.

толкова глупав човек като теб е рядкост !

поредната партенка. Акко се хване някой добре. Ако не забрави.

в чужд банки се държат депозите в лева.

Много шум се вдига бе копелета.Имах 2-3 млн.в Швейцария и кво.Сметката ми не е блокирана.Вече не са в Швейцария.

Ot tezi 380 miliona,moite tam sa 7 miliona,ama nanaici shte vi kaja koi sam

Ега ти тъпите коментари.Ако не бяха направили нищо при условие че цяла Европа се заинтересува от въпросния диск щеше да е вой до небесата,че не си мърдат пръста.Сега пък-не били всички пари в Швейцария,малко били,що не били взели на Мургина и пр. и пр.Повечето писали си нямат и хал хабер как се прави проверка на много милиони,а дават акъл.Не че аз имам.Но поне се отнасям с уважение към намеренията,труда и усилията на хората които работят.Хайде мрънкайте със здраве.

Да чуем имената, имената, иначе дограмата ми хлопа, хлопа.....

Изобщо не са толкова предалите се. Освен това умните хора ползват Nummernkonto в малка банка, а не в мастодонти като UBS, където се навъртат агенти на днешното гестапо под благовидното име хакери. А тия от НАП да не бързат да се радват - данъците за частни лица в Швейцария са по-високи от тукашните и печалбата от лихви или борсови операции с тези 380млн вече е обложена там, така че в БГ нищо няма да видят. Все пак има споразумение за избягване на двойното данъчно облагане.

Г-н Стефанов, може ли така да Ви клеветят разни началници в несъвсем добре функциониращи дирекции и за благодарност - 7х.к. дмс. Изглежда идва време за смяната им и без друго нищо не правят, само охолен живот и екскурзии...Че и неблагодарни, мали какво нахалство......

Това е капка в морето.Другите милиони и милиарди са другаде. Да се разследват имотите, яхтите и колите и доходите и пълна конфискация на имотите и национализация. Тако поне малко, малко ще видим, че има справедливодт. Да се разследват милионите за предизборната кампания на агент Гоце.Гергов да го обърнат с хастара навън.Всички титуловани като олигарси се знаят- да не се помайват НОИ и Цветанов- няма време- почвайте и ги окашарвайте!

А взехте ли данни за сметки на наши бандити в Германия. Знам за един мошеник Стефко Колев се казва, който източи сума ти фирми и завлече още 100-тина за да си къта милионите им в Германия в собствена сметка.

КЪДЕ СА ПАРИТЕ НА ИВАН КОСТОВ ????,НА ПЪРВАНОВ , НА Б.Б.

та да ме светнеш къде пише че не мога д аимам сметка по -голяма от 13 000 в Швейцария?? в болния ти мозък що ли ???

Из цял свят има влогове на богати българи-те имаха време и да се сдобият с тях и да ги скрият.Никой не ги гони и никой не им иска сметка.Ограбеният и изстрадал народ чака да стане хубавото.А то все не идва...Защото безкръвна революция НЯМА.

гладен смешник клоун сънува))))

Простаци ! Кризата вБГ сезадълбочава !ББ губи влияниеипопулярност . Икономическимеханизм за справяне с апокалипсиса липсват . БГ не е Гърция да фалира... БГ фалира отвътре ...Така че единственият ход на ББ да сезадържи е терористична разправа с престъпниците , милионерите , показни акции от типа на конфискации и т.н. така че този милиард ще им излезе през носа на българските хитреци . Германия наскорокупиинформаци , никой не сеинтересува крадена ли е , просто ше ги шибат , за да се радва оскотелия народ и дасезадържът на власт . Ако беше жив Христо Калчев щеше да каже голямотое...не почва ! Наздраве !

Айде, де! Да чуем имена!... Аз все още нямам отговор - откъде, например, Евгений Бакърджиев има толкова много злато и пари в къщи? Декларирани ли са в данъчното? На тоя въпрос може да отговори Бойко, обаче Бойко упорито мълчи. Що ли?

тези са супер улигофрени! с такива евтини милиционерски номера могат само някой беден човечец да изплашат! някой на тях ше им обяснява кой какво има! палячовци!!! и от каде е измислиха тази смешна цифра! само маджо има повече от 380 милиона в Швейцария

Това е само в 2-3 банки, и част от тия копелета има чужди паспорти, така че може и да не фигурират като българи в базата данни. Отделен въпроса че ще ги попитат туй-онуй, и ще ги пуснат, както пускат всеки бандит.

ами тази сума е сумата по сметката само на един митничар, има още много поименно да се публикуват

Агент Гоце,Заю Баю,и останалият червен боклук отдавна е надушил опасността!Парите са на сигурно място при тези на съветските другари!

Брех! Хванали са парите на ДВАМА българи :))))) И чак пък диск сме си купили! Бахти смеха!!!!! Тва са само кражбите на двама висши държавни служители за година!!! Правителството пуска поредната ДЕЗИНФОРМАЦИОННА завеса..........

БОГ да пази правителството на Република България, бъдете живи и здрави.

Ааааа,Костов не си ги държи в Швейцария....

И къде ще важи като доказателство този диск че не се сещам. Първо в Европа не се приемат доказателства получени по незаконен начин (диска е откраднат). После нито собствениците на сметките нито банките ще потвърдят тяхното съществуване. И тези 380 млн. са си направо смешна сума на фона на демонстрираното от някои персонажи в България

I KAKVO SHTE STANE AKO NAMERIAT CHE TEZI PARI SA V CHUZHBINA? SHTE IM GI VZEMAT? NE VIARVAM IZOBSHTO.

г-н Стефанов, да попитаме Вас -сега ли се сетихте да търсите милионерите и хората които не са внесли ДДС- а Вас кой да пита когато бяхте заместник на г-жа Мургина, кой нарушаваше законите и източваше ДДС- и не само вас двамата, да не говорим и за някои останали дребни служители ,които ги прикривате,въпреки техните нарушения и доноси- си стоят в системата на НАП и си живота живеят- а малките бедни фирми се чудим как да кретаме- хайде вече стига с Вашите уж истински разкрития

А бе тия малоумници от НАП нещо много се разработиха, па и с гордост пго показват. Вкараха пари от митниците, повишиха акцизите, вкараха доп.средства от здравни осигуровки със задна дата 3 години, глобиха звездите и пр. Но АЗ, ИСТИНАТА питам: след този неимоверен поток от огромни капитали, защо няма пари за: заплати на медици, за детски добавки, за социални плащания, за пътища, за пенсии , за ... за ... Защо непрекъснато се налага геноцид под всякаква форма над хората - спират издръжки на болници, затварят ги и училищата - това означава нови налични средства от ненаправени плащания / икономии?!?/ от унищоженото човешко право на ум и съществуване. Отново се оказва, че и тези са бандити, крадци и нагли лъжци, както предшествениците си. Нищо по-различно, дори по-лошо, понеже предните / без никак да ги защитавам,ни най-малко харесвам/ се оправяха някак си с онези, намалените в сравнение сега постъпления, я тия , новите престъпници, начело с човека на снимката по-горе, с повече влезли пари дават в пъти по-малко!!! Сметката от никъде не излиза; значи се краде, и то в колосални мащаби. Крадецът вика дръжте оня, предния крадец, но ние не сме такива, нали? - това е Истината, не се заблуждавайте по евтините шоута на Дянков и Ко. Убиха и последната капчица вяра и надежда в хората. Впрочем, това е и целта - бедният народ без проблем се управлява чрез зависимостта си от правото на живот, отпускан му троха по троха когато слушка. Виж, ако са му останали някакви средства, па вземе, та ги осъди за отнетото право на живот. Какво стана с прозрачността, с информирането за какво се харчат нашите пари? Тишина...само тя ни остана. Мисля, че е време да обвиним цялата Борисовска клика в поредния експеримент с живота ни. Иначе отново след време следващият Месия пак ще каже предишното правителство....

Другарю Дянкофф, най-интересното българско предприятие в чужбина е фирма Арсенал в Лас Вегас. Тия се спукват да продават български Калашници и Сайги в Америка (полуавтоматичните варианти). Даже мериканците поставят нашите Калашници на второ място след руските и казват че всички основни части на полу-автоматите са директен внос от Арсенал Казанлък.В същото време Арсенал Казанлук искат да го продават на евреите. Ей тоя номер можи ли кат на прост човек да ми го убиясните?

ami na komunistite kolko sa??? za6to izkarvat samo na bednicite!?

Тия па баровци си държартпарите в Швейцарията. Има толкова други хубави места - Кипър , Африка (тука са няколко държави), Островите по Карибите, Лихтенщайн :)

До: Поп Спиртоско (05.03.2010 г. 19:41ч.) Да, наистина ти е спиртосан мозъкът.

IMAX PRIATEL V BANKA KIPAR TOI MI KAZA 4E TAM IMA MILIONI OT BALGARI

имам само един, кога ще се гръмнеш? може ли да си толкова тъп.

те ако не са 20 пъти повече,та на...380 млн са сигурно спестяванията на 1-2ма

Че те-другарите били много бедни,бе!

Коментари - 380 млн. лв. крият българи в швейцарски банки | Днес.dir.bg

380 млн. лв. крият българи в швейцарски банки

Над 380 млн. лв. имат български граждани по сметки в швейцарски банки, съобщиха от Централното управление на Национална агенция за приходите.

Обратно в новината

Коментари - 380 млн. лв. крият българи в швейцарски банки | Днес.dir.bg

Коментари

това е в официалната част,а по въпроса за изнесеното в офшорните зони от кого ще искаме да си купим диска,май НАП и ДАНС напразно трошат нарони пари.

Този наш съселянин from Germany е толкова в Germany, колкото аз съм селянин.

знайте,че никой не вярва само това да е откраднатото и изнесено навън.То не бяха фалити на банки/умишлени/,кред милионери,масова приватизация/и такава за нашите хора/,крадене от еврофондове и още куп чудесии на измислената им демокрация.При таз лабава съдебна система и с неадекватна прокуратура щеше да е чудо накои наши тарикатбизнесмени да не се облажат яко и след това да търсят къде да скътат ограбеното.

Данните са откраднати от банков служител, а не от безмозъчни хакери.

Какво значи КРИЯТ?Всеки европеец може да държи парите си в банка в Швейцария.Друг е въпроса дали може да се докаже произхода им.Откога взе да е порок да държиш спестяванията си в банка?А познайте колко от парите ще са без доказан произход? Отговор:с добър адвокат-николко.Изоб това е четиво за наивници.И за бедни злорадстващи комунисти.

Съпартийците ти станаха капиталисти, докато ти припяваш Интернационла по форумите...не се ли чувстваш използван?

Много разтревожен изглежда в това си посещение г-н Стефанов. Разбрахме , че става въпрос за една част от изнесените навън български мръсни капитали.От официални данни на европейската преса ние знаем, че в България има 5 олигарха и 10 000 милионери и сме страната в Европа с най-много милионери на глава от населението.Същеврем сме и най-бедната страна с най-нисък жизнен стандарт. Ни пък си знаем, че няма богатство у нас над 1 милион, което да има честно начало, че води началото си от извършените приватизации у нас, най грабителски направени в Европа и в България се получи най голямото разграбване на държавна собственост. От там се родиха нашите милионери. Не без известно е, че откак ЕС започна да получава информация от швейцарските банки, български мръсни капитали се изнесоха по американските райски банкови райски кътчета и лондонски банки. Сега правителствата на САЩ и Лондон са и най ревностните пазители на тези наши капитали и на техните нови притежатели, защото се оказаха много нужни за тях в този момент на криза. Интересно е защо г-н Стефанов не отправи такава молба до Вашингтон и Лондон, а само до Германия? Известно е също, че Брюксел( ЕС) няма единна финансова политика и всяка страна я решава сама своята финансова политика. Де да бяха и Белгия и Австрия такива като Германия, като страни единствени НЕподписали общото споразумение на ЕС за борба с мръсните пари? Г-н Стефанов, да не излезе накрая ,че Германия ще ви предостави данни от тайния диск и те да изчезнат по същия начин както изчезна папката със събраните 500 000 подписа за референдум за АЕЦКозлодуй ? Бъдете сигурен, че тези милионери ще окажат при проверката изрядни данъкоплатци, но и дори да платят някое милионни данъци, никоя няма да ги търси за престъпно придобитото имущество със заграбване на държавна собственост.Понеже в България не са приети закони за инкриминиране на приватизацията и закон за проверка на произхода на капиталите( каквито има във всяка развита европейска страна) и тези хора ще продължават да живеят легално и охолно със своите богатства, а народа да мре в геноцид и нисък жизнен страдат далеч под европейския екзистенц- минимум. ideyazabulgaria.or

Окей. Предалите се да чешвъртък бяха 6408, но с доуточнение че още много се стичат към прокуратурата защото обществеността иска да се премахне възможността от амнистия на тези които сами декларират сметките си. Освен това във в-ка от четвъртък (FTD) на първа страница най-отдолу има сладък коментар под заглавие SCHWARZES MEHR.Естествено не е грешка че Черно море е изписано като ПОВЕЧЕ. Прочетете го и пинете нещо после.

големи смешници са тези.Та това са само 1/3 от парите само на Дарина Павлова дето крадливия й съпруг си присвои.Да не говорим за десетките други дето изнесоха България.Кога ще има разследване на парите на Дарина Павлова например?Май никога,нали?

Светвам ти веднага! В НАП-а дето ти е устата.

да ми дадат само 1% от сумата като дарение..

На някои хора тук (4о4о е само един пример) им се иска само да лаят по форумите и да си гледат кефа а после да се възползват от това което други са спечелили (не е задължително да бъде с кражби). Ами няма такова нещо хем лежане хем богат.

толкова глупав човек като теб е рядкост !

поредната партенка. Акко се хване някой добре. Ако не забрави.

в чужд банки се държат депозите в лева.

Много шум се вдига бе копелета.Имах 2-3 млн.в Швейцария и кво.Сметката ми не е блокирана.Вече не са в Швейцария.

Ot tezi 380 miliona,moite tam sa 7 miliona,ama nanaici shte vi kaja koi sam

Ега ти тъпите коментари.Ако не бяха направили нищо при условие че цяла Европа се заинтересува от въпросния диск щеше да е вой до небесата,че не си мърдат пръста.Сега пък-не били всички пари в Швейцария,малко били,що не били взели на Мургина и пр. и пр.Повечето писали си нямат и хал хабер как се прави проверка на много милиони,а дават акъл.Не че аз имам.Но поне се отнасям с уважение към намеренията,труда и усилията на хората които работят.Хайде мрънкайте със здраве.

Да чуем имената, имената, иначе дограмата ми хлопа, хлопа.....

Изобщо не са толкова предалите се. Освен това умните хора ползват Nummernkonto в малка банка, а не в мастодонти като UBS, където се навъртат агенти на днешното гестапо под благовидното име хакери. А тия от НАП да не бързат да се радват - данъците за частни лица в Швейцария са по-високи от тукашните и печалбата от лихви или борсови операции с тези 380млн вече е обложена там, така че в БГ нищо няма да видят. Все пак има споразумение за избягване на двойното данъчно облагане.

Г-н Стефанов, може ли така да Ви клеветят разни началници в несъвсем добре функциониращи дирекции и за благодарност - 7х.к. дмс. Изглежда идва време за смяната им и без друго нищо не правят, само охолен живот и екскурзии...Че и неблагодарни, мали какво нахалство......

Това е капка в морето.Другите милиони и милиарди са другаде. Да се разследват имотите, яхтите и колите и доходите и пълна конфискация на имотите и национализация. Тако поне малко, малко ще видим, че има справедливодт. Да се разследват милионите за предизборната кампания на агент Гоце.Гергов да го обърнат с хастара навън.Всички титуловани като олигарси се знаят- да не се помайват НОИ и Цветанов- няма време- почвайте и ги окашарвайте!

А взехте ли данни за сметки на наши бандити в Германия. Знам за един мошеник Стефко Колев се казва, който източи сума ти фирми и завлече още 100-тина за да си къта милионите им в Германия в собствена сметка.

КЪДЕ СА ПАРИТЕ НА ИВАН КОСТОВ ????,НА ПЪРВАНОВ , НА Б.Б.

та да ме светнеш къде пише че не мога д аимам сметка по -голяма от 13 000 в Швейцария?? в болния ти мозък що ли ???

Из цял свят има влогове на богати българи-те имаха време и да се сдобият с тях и да ги скрият.Никой не ги гони и никой не им иска сметка.Ограбеният и изстрадал народ чака да стане хубавото.А то все не идва...Защото безкръвна революция НЯМА.

гладен смешник клоун сънува))))

Простаци ! Кризата вБГ сезадълбочава !ББ губи влияниеипопулярност . Икономическимеханизм за справяне с апокалипсиса липсват . БГ не е Гърция да фалира... БГ фалира отвътре ...Така че единственият ход на ББ да сезадържи е терористична разправа с престъпниците , милионерите , показни акции от типа на конфискации и т.н. така че този милиард ще им излезе през носа на българските хитреци . Германия наскорокупиинформаци , никой не сеинтересува крадена ли е , просто ше ги шибат , за да се радва оскотелия народ и дасезадържът на власт . Ако беше жив Христо Калчев щеше да каже голямотое...не почва ! Наздраве !

Айде, де! Да чуем имена!... Аз все още нямам отговор - откъде, например, Евгений Бакърджиев има толкова много злато и пари в къщи? Декларирани ли са в данъчното? На тоя въпрос може да отговори Бойко, обаче Бойко упорито мълчи. Що ли?

тези са супер улигофрени! с такива евтини милиционерски номера могат само някой беден човечец да изплашат! някой на тях ше им обяснява кой какво има! палячовци!!! и от каде е измислиха тази смешна цифра! само маджо има повече от 380 милиона в Швейцария

Това е само в 2-3 банки, и част от тия копелета има чужди паспорти, така че може и да не фигурират като българи в базата данни. Отделен въпроса че ще ги попитат туй-онуй, и ще ги пуснат, както пускат всеки бандит.

ами тази сума е сумата по сметката само на един митничар, има още много поименно да се публикуват

Агент Гоце,Заю Баю,и останалият червен боклук отдавна е надушил опасността!Парите са на сигурно място при тези на съветските другари!

Брех! Хванали са парите на ДВАМА българи :))))) И чак пък диск сме си купили! Бахти смеха!!!!! Тва са само кражбите на двама висши държавни служители за година!!! Правителството пуска поредната ДЕЗИНФОРМАЦИОННА завеса..........

БОГ да пази правителството на Република България, бъдете живи и здрави.

Ааааа,Костов не си ги държи в Швейцария....

И къде ще важи като доказателство този диск че не се сещам. Първо в Европа не се приемат доказателства получени по незаконен начин (диска е откраднат). После нито собствениците на сметките нито банките ще потвърдят тяхното съществуване. И тези 380 млн. са си направо смешна сума на фона на демонстрираното от някои персонажи в България

I KAKVO SHTE STANE AKO NAMERIAT CHE TEZI PARI SA V CHUZHBINA? SHTE IM GI VZEMAT? NE VIARVAM IZOBSHTO.

г-н Стефанов, да попитаме Вас -сега ли се сетихте да търсите милионерите и хората които не са внесли ДДС- а Вас кой да пита когато бяхте заместник на г-жа Мургина, кой нарушаваше законите и източваше ДДС- и не само вас двамата, да не говорим и за някои останали дребни служители ,които ги прикривате,въпреки техните нарушения и доноси- си стоят в системата на НАП и си живота живеят- а малките бедни фирми се чудим как да кретаме- хайде вече стига с Вашите уж истински разкрития

А бе тия малоумници от НАП нещо много се разработиха, па и с гордост пго показват. Вкараха пари от митниците, повишиха акцизите, вкараха доп.средства от здравни осигуровки със задна дата 3 години, глобиха звездите и пр. Но АЗ, ИСТИНАТА питам: след този неимоверен поток от огромни капитали, защо няма пари за: заплати на медици, за детски добавки, за социални плащания, за пътища, за пенсии , за ... за ... Защо непрекъснато се налага геноцид под всякаква форма над хората - спират издръжки на болници, затварят ги и училищата - това означава нови налични средства от ненаправени плащания / икономии?!?/ от унищоженото човешко право на ум и съществуване. Отново се оказва, че и тези са бандити, крадци и нагли лъжци, както предшествениците си. Нищо по-различно, дори по-лошо, понеже предните / без никак да ги защитавам,ни най-малко харесвам/ се оправяха някак си с онези, намалените в сравнение сега постъпления, я тия , новите престъпници, начело с човека на снимката по-горе, с повече влезли пари дават в пъти по-малко!!! Сметката от никъде не излиза; значи се краде, и то в колосални мащаби. Крадецът вика дръжте оня, предния крадец, но ние не сме такива, нали? - това е Истината, не се заблуждавайте по евтините шоута на Дянков и Ко. Убиха и последната капчица вяра и надежда в хората. Впрочем, това е и целта - бедният народ без проблем се управлява чрез зависимостта си от правото на живот, отпускан му троха по троха когато слушка. Виж, ако са му останали някакви средства, па вземе, та ги осъди за отнетото право на живот. Какво стана с прозрачността, с информирането за какво се харчат нашите пари? Тишина...само тя ни остана. Мисля, че е време да обвиним цялата Борисовска клика в поредния експеримент с живота ни. Иначе отново след време следващият Месия пак ще каже предишното правителство....

Другарю Дянкофф, най-интересното българско предприятие в чужбина е фирма Арсенал в Лас Вегас. Тия се спукват да продават български Калашници и Сайги в Америка (полуавтоматичните варианти). Даже мериканците поставят нашите Калашници на второ място след руските и казват че всички основни части на полу-автоматите са директен внос от Арсенал Казанлък.В същото време Арсенал Казанлук искат да го продават на евреите. Ей тоя номер можи ли кат на прост човек да ми го убиясните?

ami na komunistite kolko sa??? za6to izkarvat samo na bednicite!?

Тия па баровци си държартпарите в Швейцарията. Има толкова други хубави места - Кипър , Африка (тука са няколко държави), Островите по Карибите, Лихтенщайн :)

До: Поп Спиртоско (05.03.2010 г. 19:41ч.) Да, наистина ти е спиртосан мозъкът.

IMAX PRIATEL V BANKA KIPAR TOI MI KAZA 4E TAM IMA MILIONI OT BALGARI

имам само един, кога ще се гръмнеш? може ли да си толкова тъп.

те ако не са 20 пъти повече,та на...380 млн са сигурно спестяванията на 1-2ма

Че те-другарите били много бедни,бе!