Запорираха акции на Ковачки за 13 млн.

Комисията за отнемане на имущество, придобито от престъпна дейност, поиска отнемане на имущество от бизнесмена Христо Ковачки на стойност близо 13 милиона лева.

Обратно в новината

Коментари - Запорираха акции на Ковачки за 13 млн. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе тоя още ли е на свобода!!!

На Ковачки май ще му го наковат...

Ковачки - биснесмен? Да,да!

сигурно си много некачествен човек щом говориш така за Ковачки.няма да го видиш в затвора защото има други хора за там.такива дето не са дали хляб и работа на един човек ,а само са крали и крадат държавата и хората.събери си ума и не дрънкай такива глупости

ЧЕСТЕН БГ БИЗНЕСМЕН - умен, красив и с обноски и най-важнтото притежава бг ЕНЕРГЕТИКА..

Запорирайте не акции, а реални имоти! Акциите днес струват Х лева, като се чуе новината, може да струват и половината. Ако пък фирмата вземе, че скоропостижно фалира, ще струват 0 лева. Затова - земи, сгради, машини, оборудване. Такива работи му запорирайте. Може и пари по сметки, въпреки че и те имат свойството да стават неочаквано на 0.

Лесно се хваща , сега трябва майсторлък да се заковат доказателствата. Там е разковничето.

Явно си бил полицай и си го правил тово или нещо подобно измислено от извратеният ти комунистически ум.Сега или си пенсионер или ако са те пипнали си следствен.

Запорира се за да не го прехвърли на друг. Ако го осъдят му се отнема.

Da ane se zabrawja sachto 4e e sobstwenik na ptizeklaniza w grad MOntana kojato obgazjawa s wonjata si polowin grad.

КОйто е крал трябва да връща. Но 13 млн. са твърде малко, убеден съм, че трябва да му се изземат поне тройно.И в евро.

Айде дано сме живи да видим българските парвенюта в пандиза

Ако бях полицай, щях да си мисля следното: Едни тука ми дават пари за да върша работа. Каква работа? Да хващам бандити. Къде са бандитите? Ами де да знам. Как да си заслужа парите? Ами хвани някого. Кого? Който е пред всички, че го познават поне по физиономия. И ако не е бандит? Карай бе, тия дето ти плащат, нали мислят че е? Или го хващай, или си отивай, че тия дето ти плащат искат представлението. Пък ако ще и да гладуват след това, какво ти пука. Важното е да продължат да ти плащат. И ще хвна, когото ми посочат наивниците...

да точно така. ето какво пише под снимката по горе: Общата стойност на обезпеченото имущество на Христо Ковачки, към настоящия момент, е в размер на 156 349 629,44 лв.

в тоя живот,аз като студент работих с Иво,Мариян,Васко и Никифор (още не му беше зет) при създаване на империята му и накрая завлече най-верните си хора така,че се радвам за всичко което му се стоварва на главата като проблеми,а мисля,че това е само началото на пътят му към АДА........

щом се остави така лесно да му вземат 13 милиона, представям си колко още има. ако не си спомняте от НАП мисля му бяха дали срок да плати няколко милиона данъци, мисля към 2 и всичко щеше да е ок. той нарочно е ги плати. всичко е май за демонстрация за борба с корупцията и олигарсите за пред Европа. може и да греша, но съм останал с това впечаление, макар и не добре запознат със случая.

Казват, че когато т.нар. работодател рецидивира с непристойно поведение - държавата е тази, която прекратява това . Нека отбележим - прекратява ! (а не - козметично ревизира)

И пак адвокат му е принцесата на мафията Ина Лулчева!

Че тъкат тъкат, но децата на активни борци са в пенсия вече, така че помисли кой е

Тоя мазен тъпан още ли го споменават.Отдавна да беше вече в затвора.Крайно време е държавата да вкара всички подобни на тая личност хора и да и вземе имотите.Те не са придобити със пот на челото ,а чрез мошеничество,и рекет.

toq mu6morok/fafle6t/ ne e nikav biznesmen prosto e na6 4ovek kazali sa 4e trqbva da mu se dadat edni pari da si igrae na biznes,no mai 6te opere pi6kira za pred evropata :)

Общата сума, само на имуществото е 157.000.000лв. Без това в банките. Че щяли да му вземет 13.000.000лв, бълха го ухапала.

Не са ми ясни много неща. Че този Ковачки е крак, крае. Защото не може да се натрупа току-така такова богатство, но пък да му запорират имуществото без съдемно решение, това не е май демократично. Дори и да се разледва и да се съберат доказателства, съдът е, който ще реши дали ще има присъда и конфискация. Иначе ще има да плащаме на за неправилно осъдени с постановления от Страсбург.

Браво.... Тоя да му събуят и гащите...И чорапите.... Да остане само по ланец.... Скапаняк.

Да живеят САЩ! Най-могъщата и уредена държава в света!

Много време им трябваше за да запорират имущество.А можеха да обезпечат иска си още в началото.Май нарочно му дадоха време да скрие авоарите си

Крадец от такъв ранг до сега не е попадал в пандиза и тоя няма да лежи. С толкова пари ще си купи и съдии и прокурори. Да не говорим, че сигурно има и подобна сума в брой, която може да му осигури щастливи старини в ЮАР при кака Веска Меджидиева.

Ами да си беше седял на тази част,която служи за седене и да не се меси на шефовете си.Назначили го за собственик,а той взел,че си повярвал и ето ти го резултата!!

Защо само за осъдени?. Та то осъдените са кокошкари с по една гарсониера и доказан произход на парите, дори ако са били и в буркани от родители, а не като на този служител - от инспекцията по труда при обиска са намерени парите му в буркани. Не трябва ли да бъдат на друго място, както се изисква от осъдените.За някои с милиони, но не осъждани не се отнема нищо, а за други и гарсониерата им е много!!!!!!. Няма ли да се промени закона?

БРАВО! САМО ТАКА! Хайде сега и останалите - Баневи, Арабаджиеви, Барбукови и т.н.

vreme e !

Тоя ще го докарат до просешка тояга, направо ще го върнат в 1-ви клас. Язък за хилядите работници, работещи в предприятията му-едва ли ще си видят неизплатените заплати хората...

Да не се забравя и Сторко- Консервен комбинат в Плевен... И той е негов..

първо му поднесоха всичко на тепсия,сега уж му го вземат..........този рефрен вече се изтърка и никой не вярва на сълзи

Какво Химко, това дружество е фалирало, запор на акциите в Общинска банка.

Е ако успеят да се преборят и вкарат в затвора този, нагъл брутален измамник, мутро-бизнесмена Ковачки, това ще е голям успех за държавата.

Това е добре. Но откъде накъде нашите управници са се нагъзурили сами пред Вашингтон относно ПРО?! Когато американците и хабер си нямали от това. И това е защото имаме хора, които на времето Цар Борис спаси от фашистките лагери, а сега тикат България към нова катастрова - НАТО, ИРАК, Авганистан. А тия хора нямаше да знаят дори английски ако техните родители като активни борци против фашизма не бяха станали доценти и преподаватели, а техните деца да влязат в престижни езикови гимназии и сега да въвличат българския народ в авантюри, на които краят им се знае отсега.

Тъпани кухи,попитайте работниците му какви заплати получават и след това плюйте змийската си отрова.Знаете ли колко хора може да останат гладни и на улицата.За вас некадърниците всеки успял в живота е мръсник и мошеник.Мечтайте си за комунизма,който никога няма да се върне,за да станете партийни секретари .Ще си останете завистливи и злобни некадърници.

Аре и присъда стига сте го ЩИПАЛИ.

Да не забравяме кой го лансира този идиот- самият Президент, няма да се учудя, ако има и интереси на президента зад всичките тези компании- той този бизнесмен си е за затвора отдавна, но чадъра на президента си го пазеше като агънце.......е ако го накажат поне по един от многото начини няма да е зле, но да видим....

ЗАКОВЕТЕ КОВАЧКИ!!!

за про евреина търси популярност

Nas,Bugatiti na Ninavijdat,mrazijat, e tas titani4na ijaros i zloba i zavis..Kova4ki,ta Kuva4ki....AS,idva si dukazah i upravdah moiti si 50-60 000 000 ivra prit raznite mo tam kumisii i drugi izednici.....BOGATIA 4UVEK e SHTASTLIVIA 4UVEK,gultatci...Shi mo duhati praha na KUVASHKI...Kvo mo sti sa zaka4ili...MI shto no potfaniti IVAN KOSTOVF,aaa???!!!