Европейската десница: Инквизираха Желева

Европейската народна партия (ЕНП) застава зад Румяна Желева, затова подкрепяме нейната кандидатура за комисар.

Обратно в новината

Коментари - Европейската десница: Инквизираха Желева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

инквизира евр..йската десница! И всички да си знаят: когато срещнат партиец от Евр..ейската народна партия, веднага да му се покланят до земи! Ай, мекерета, на инквизитори и терористи ще си играят!

Всички онези, които плюеха по Бокова, когато я избраха за Генерален директор на ЮНЕСКО, изведнаж станаха голями патриоти и защитават един непрофесионалист, какъвто се оказа Желева.

Дръпнете си от замунда господари на ефира от 14 поне ще се посмеете на желева .

Комунистите са безотечественици. Те не милеят за родното. Затова стана така. Ама то и иначе не може да бъде, след като Павлик Морозов е един от героите, на които те подражават. Тези не са българи!!!

Явно не сте гледали изслушването. Нито ти, нито Шпигел. Декларациите на български ги раздаваха сътрудниците на Желева, а не Първанова.

Четох в Шпигел какво пише по темата - там на първо място си правят майтап с техния кандидат, Йотингер, които разтягал локуми от сорта другари, дайте да дадем и те не виждат какво друго е можело да се каже, понеже цялата организация е такава, че не е уместно да кажеш нещо конкретно... За Желева също пишеше че са я разпитвали доста по-дълго отколкото някои други кандидати, как иначе след като с нея или без нея, БГ си дамгосана като бедна, корумпирана и мафиотска държава - следователно няма начин техния представител да не е свързан с мафията... в интерес на истината, с доста ирония се коментират напъните на Първанова да натопи Желева - пише как е раздавала данъчни декларации, от които уж трябвало да се види конфликта на интереси, но никoй не разбрал дали е така, защото били на български - явно неслучайно... дори и да не е супер квалифицирана Желева, мисля че тия жалки изцепки с компроматите направени именно от друга българка ни показват в лоша светлина пред ЕС...

Европейската народна партия (ЕНП) винаги е стояла зад декадентната и корумпирана мафия. Защо не се захванат с Хелмут Кол и с подкупите, които той е получавал?

Да я питат за някакво си Конго и Сомалия- това си е инквизиция отвсякъде.Тя е учила за комсомола и пионерската организация,не е учила география.Една румба да бяха поискали да им врътне поне.

тук гледам ядрото на насраните ГЕРБ се е активизирало...всуе се морите ...тя вече е истрия вашта крокодилка...)))

тъпни тип Ники инч хай не са ни нужни...той също е компетентен колкото Желева ...)))

Ние ще одобрим цялостния състав на комисията, обаче това много зависи от самото поведение на Желева, - даа ама тя е тъпа кранта и има още по тъп бос от Банкя и хич и не се надявайте...мноооого е обещала да снася в ГЕРБ от кражбите в ЕК така , че има да чакате...

абе боко да я бе6е пратил с един пластмасов, та на изслушването да си го пъхне в устата като близалка и да мучи, така резила щеше да е по-малък и щеше да остане съмнение, че е глупава и некомпетентна. Тя обаче си отвори устата и разсея всякакви съмнения, при това на африкански английски

Не съм селянин. Иникога няма да бъда! В момента мозъците от село управляват България, те ще управляват и Европа, след като изпращаме такива експерти там. Горката Европа. А на господата антикомунисти искам да припомня, че социалистите и либералите в Европа не са били никога комунисти. За разлика от Бойко Борисов. Но дори и да не му знаехте биографията, която така удобно забравяте, би следвало да го познаете по поведението му, ако имате спомени от преди 10. ноември. Ако ви стиска.

Нямаше да има проблем, ако ББ беше събрал партийните вождове на ливадата в Банкя и бяха избрали една консенсусна личност. Но не. АЗ всичко мога, АЗ знам, АЗ съм говорил с човека, АЗ плащам, АЗ пращам, АЗАЗАЗАЗ........

Циркът беше триумф на комунистическата простотия и злоба в интернационален мащаб.Наивните европейци се хванаха на въдицата.Ето защо всички леваци трябва да бъдат изритани в дън гори телилейски,та да спрат интригите и клеветите.

Бой между партии в ЕП - заради хубавата ни Елена /пардон Рррр...../!!!

Нека си спомним от къде започна всичко.Още преди изборите Бойко Борисов заяви категорично че няма да включи комунистите във власта.Спомняте ли си.Даже се подписа при Коритаров.Оттам започнаха на отхвърлените срещу него.Първата им акция мисля беше сагата със софийският боклук.Продължи години наред.Обиждаха го по всякакъв възможен начин и ето ,че стигнаха и до европейската комисия.Има ли още някой да се заблуждава относно това кой предизвиква всички тези неща!?

Сега се сетих за трагедията в Охридското езеро , тогава Борисов прати самолета да прибере оцелелите българи, а тя като като външен министър демонстрира че проблема не я засяга. За Спаска да не говоря , ако нещо зависише от Желева още шеше да е в затвора.Други гафове - питайте сегашния - все още външен министър и да я пита защо стачниците в Гърция са блокирали българската граница. Слагам 50 лева че Желева ще викне да не я занимават с глупоссти.

Българските социалисти заразиха Евопейския Парламент с гнусни политически интриги.

явно жестокостта и злобата към по слабите е общо човешка черта,защо господата мълчаха и бяха снизходителни към свободните съчинения на някаква титулована особа,къде ви е демокрацията европейци.

За да обвинят някой, че не е комунист - трябва да произхожда от семейство, в което бащата не е служител на репресивния апарат какъвто е бащата на Джелева - военен по времето на комунизма. За да не си комунист, образованието ти е необходимо да е друго, а не дружинна ръководителка в поинерската или комсолоската организация. За да не си комунист е необходимо да не си работел при Кръстьо - известен тарикат, който се прави/правише на порофесор и профсъюзен лидер...

Инквизирали,но тя се е справила блестящо-според Цецка,имало и по-трагични-според премиера,но е трябвало да обърне по-голямо внимание на подготовката си-според Костов.Крайна оценка според изпитващите-слаб.И тази оценка важи и за оценителката Цецка и за ината изпращач-ББ.Как само за няколко дни се доказа една теза:най-големия противник на ГЕРБ е ...Ама защо премиера не помисли,че резултата се лепи и на България?

Ако беше само Желева, с мед да я нахраниш, а то целият ни елит такъв (не само политическия) - тъпи, но със самочувствие. Самият Бойко е ярък представител...

Това е така! В България политиката е на заден план. Движеща сила, по Ботевски, е силната любов и силната омраза. Всичко, което се случва е безпринципно, на лична основа. Заради голямата лична неприязън, (даже по-точната дума е омраза), между Б. Борисов и С. Станишев се води една абсолютно безпринципна битка, от която потърпевши сме всички. Жалко, че европарламента се поддаде на същите страсти. Явно е заразително...

Некадърен кандидат, но НАШ некадърен кандидат.

Всъщност част от този заговор е, нощта предзи изслушването да и махнат 80 % от мозъка, за да се държи така неадекватно и да демонстрира подобна некомпетентност и необразованост ! И винаги друг е виновен - всъщност тя се представи блестящо, всички и станаха на крака и ръкопляскаха на брилянтните отговори, възхищаваха и се открито на поведението, нямаше запъване, говореше на перфектен английски, не мънкаше - държеше се като истински Европеец от най-висока класа !!! Защото е човек на бойко борисов - тези хора нямат нужда от образование, от знаене на чужд език, от интелект и опит - те са съвършени, само защото са избрани от борисов и всеки който се съмнява в това е мръсен комунист !!! Така по-добре ли е ? Жалка картинка ...

Защо ЕНП не се пооглеза дали някои от нейните членове-българи не са в основата на този путч, например, да се види ролята на новоизлюпената г-жа Нейнски?

съществува ли още инквизицията,ако е да нещо в демокрацията куца.

Зам.-председателят на групата на социалистите в ЕП Ханес Свобода заяви на свой ред, че не смята, че има заговор срещу Желева. Според него трябва са разгледа и възможността за повторно изслушване на Желева, а има и други кандидати, които могат да бъдат представени от България. Да бе, кривоустата компетентна чака, да закопа България с нещо друго, че атомната централа не и стигна...

Всички комунисти от всички държави трябва да изчезнат веднъж завинаги ... ТРябва да бъде обявена битка и да бъдат подложени на геноцид всички комунисти и социалисти ..

Господи, беше като Жана Д Арк на кладата.

ЕНП-много ще сьжелявяте, не си заслужава този кон!!!!!!!!!!!

Побългаряване на Европа чрез ЕП. Това е нашият принос към европейското и световно развитие. Желева сама си подля вода, като първа е посочила името на Първанката. Второ, не знае английски - което е недопустимо за това ниво и за тази работа, трето - е некомпетентна по ресора, 4 - не е в състояние да овладява критични ситуации, това се доказа. Писна ми от тъпи патки навсякъде, налагани по партийни, шуробаджанашки и прочие принципи. За сведенеие - гласувах за ГЕРБ, против БСП и ко.

МРЪСНИ, ДОЛНИ, ГАДНИ КОМУНИСТИ !