Коментари - Забраната за продажба на MS Word в САЩ влезе в сила | dnes.dir.bg
назад

Забраната за продажба на MS Word в САЩ влезе в сила

От 11 януари 2010 г. Microsoft временно преустановя разпространението на пакетите Office 2003 и Office 2007 на територията на САЩ, съобщава IDG BG.

Обратно в новината

Коментари - Забраната за продажба на MS Word в САЩ влезе в сила | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ako znaete pak kolko im puka na Microsoft ot tova. Te ako poiskat ne avtorskite prava, ami zelite kompanii deto gi sadiat mogat da kupiat. Viva Microsoft. Tova e strahotna kompania, za koiato da rabotish....

Ipozlvaite Open Office!

За да сме точни - и Apple и Microsoft окрадоха Xerox - лабораторията в Palo Alto (който поради глупост не беше патентирал мишката и графичната среда). Когато са видели прототипа за пръв път Гейтс и Джобс са мислели че мишката движи курсора по екрана по хардуерен способ а не чрез софтуерни драйвери.

под слънцето. Великата фирма майкрософт си краде каквото поиска , после ч съдят и си плаща. През това време е натрупала огромни печалби и и дреме на ... прозореца. има и една камара плащания без съд но мие чудно що не си спести главоболията и не откупува права ами си гепи. Сигурно разликата в кинтите е солидна.

Нищо ново под слънцето. Microsoft започна бурното си развитие с кражба на ядрото на CP/M за да направи максимално бързо MS-DOS. За следващата си стъпка (Windows) поокраде Apple (по-точно операционната система на Mac). трудно е да се събере целия списък на платените от тях санкции и суми по извънсъдебни споразумения за нарушаване на авторски права. Плащат си и продължават. Но ако на тях им нарушиш авторските права просто ти събуват гащите.

Софтуерните патенти са адвокатско изнудване. И като ги нарушиш, колкото си по-голям, толкова повече хиени се събират.