Али Агджа иска да напише ”Шифърът на Ватикана”

Мехмет Али Агджа, който през 1981 г. стреля срещу папа Йоан Павел Втори, има намерение да сключи договори за написване на книга и създаване на филм след излизането си от затвора, което предизвиква бурни реакции, пише лондонският вестник "Синди таймс".

Обратно в новината

Коментари - Али Агджа иска да напише ”Шифърът на Ватикана” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво да кажем за съдбата на българина, обвинен несправедливо и съсипал щелия си живот? Сергей Антонов, вероятно е бил разпитван по най-модерни начини и после беше негоден за нормален семеен живот. накрая той почина като отшелник от света. Кой ще плати за травмите на всички чесни българи по света, когато трябваше да казват народността си в чужбина? Защо трябва да четем, гледаме и сушаме убиец? Достатъчно екрана е пълен с насилие и убийства по възможни възможни начина.

като има кой да дава пари за издаване и балъци да му четат измислиците,защо да не си направи врътката.

Що тоя мусилманин не пише за МЮФТИЯТА.

този е циркажия.......... ако 10 % от нещата които твърдеше, че знае бяха истина досега да беше при Аллах..........

V Turcia tozi ne go chaka nishto hubavo na svoboda nay mnogo tri mesetsa mu davam ...no toy niama da se zastoi vednaga shte duhne na zapad

АА си изпя всичко което знаеше преди много години. Никакъв КГБ, никаква България. Всичко си беше постановка на западните и турската тайни служби като част от студената война и прелюдия към последващите провокации довели до Възродителния процес.

АА си изпя всичко което знаеше преди много години. Никакъв КГБ, никаква България. Всичко си беше постановка на западните и турската тайни служби като част от студената война и прелюдия към последващите провокации довели до Възродителния процес.

Само той може да ОБЪРНЕ братята си към ПРАВАТА вяра.Ще им каже ИСТИНАТА

Явно се очертажа нов бизнес - гърмиш Папа, дават то 20-30 години да обмислиш сюжета и бизнеса за милиони потръгва! Иначе за 30 години с 500 лефа месечно 30x12x500180000 да не говорим за разходите.

да се поднови делото, господа управляващи и независими

Що бе, да не би да те притеснява това, което се готви да напише?! На мен ми е по-интересно дали КГБ ще го остави да напише и един ред.

Най-правилно би било този да се подхлъзне на сапуна в банята и да ри удари слепоочието в ръба на мивката. Ама вече българските секретни служби не могат да му спретнат този номер. Няма кой. Само не ми е ясно как ЦРУ ще си гарантира този наистина да не вземе да наприказва истината за атентата срещу папата. И при тях май вече няма кой.

Какво очаквате от терорист- убиец, само лъжи и словоблудство.

А каква е истината ...... А Ватикана, че е една манипулативна върхушка, която винаги е изопачавала истината едва ли някой се съмнява. Факта, че се крият толкова много източници и се допускат само отбрани говори достатъчно красноречиво. Така, че правото както и истината са много относителни понятия. А правилата написани от хората се променят във времето в зависимост от това на кого и как трябва да служат. За мен единствено и само убийството не се оправдава с нищо!

Shtom tolkova go haresvat i mu predlagat dori i milioni da si go priberat togava v shtatite ili evropa nie v Turcia ne go iskame

Той няма да напише книгата, вервайте ми.

От това, което е казал, ясно си личи, че има психическо разстройство- просто е един по-известен ненормалник от всички други неизвестни, разхождащи се из този свят...особено в последно време...

Ali mai prekalqva

Много грехове има да изплаща Агджа. Едва ли трябва да му се предоставя голяма трибуна. Още по-малко заслужава парични бонуси. Светът е пълен с лъжци и убийци.Срам за човешкия род, ако бъдат поощрявани такива като него!

Но на който му е интересно-ще си я купи. Аз лично смятам да прочета резюмето в пресата.

Щял да провъзгласява евангелие. Глупости.

Тъп арабин, въобще не трябва да ни занимават с него. Не стига, че не трябва да го пускат въобще, но глупавите западняци сигурно ще почнат да купуват книгите на един убиец и да черпят вдъхновение от него.

Айдеее, още един маниак на свобода! Сега пък прехваления запад ще му плаща за глупостите. Коллото, както казваше един първи, пак се завъртя.

Edna ot tragediite na syvremenniq svqt - da pozlatish ubiec i mu dadesh tolkova pari, kolkoto cial jivot s chesten trud ne bi napravil e ujasno

този убиец няма ли кой да го отстреля?

съветски заговор? пълни глупости! всеки знае що тоя стреля срещу папата и защо натопи БГ, и защо после ни паднаха приходите от търговията с оръжие и наркотици.

Както каза дъщерята на убития турски журналист Агджа е СРАМ ЗА ТУРЦИЯ...Бог да прости Сергей Антонов!

Западните служби пък и самата Турция не са имали мотив да пращат убиеца Агджа да убива папата, редакторите се боят да публикуват истината, че КГБ се опита чрез БГ спец. служби да премахнат папата от социалистическа Полша, защото наближаваше краят на комунистическата ера, което по късно се потвърди.Публикувайт ако смятате че в БГ има свобода на словото и ако не се боите от ченгетата които са на власт.

Абе по принцип не ми се коментира многократно предъвквана тема, но ми става смешно че някои във форума го мислят за арабин, докато той всъщност е турчин :-) Лично аз си мисля за Али Агджа че е леко куку - подобно на Муамар Кадафи.