Сайтовете за електроника заблуждавали

Над половината от европейските уебсайтове за продажба на потребителска електроника заблуждават или мамят онлайн купувачите, заяви регулаторен орган на ЕС за защита на потребителите.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТЯ имала и електронна поща. Ммм че каква хубава новинаааа. Така се е заблудила от електронните сайтове, че дори си мисли, че прави нещо. Ето това вече е лечение, чрез внушение. Почти като нормална.

Само не разбрах какво общо има електронната поща която получава и интернет магазините. Май не ги различаваме Куно а ?

Да ти кажа - никога няма да ядеш истинско сирене, защото крави няма и като гледам скоро няма и да има. Те братята европейци да не са луди да си дадат сиренцето на нас дето нищо не произвеждаме а пък много работи ни се искат да са от истинските?! Надявам се да се сещаш там за съответната басня за животни и сирене. Можеби ако опиташ да кажеш на г-жата Кунева нещо от рода кажи гааа, поне да успееш да усетиш вкуса на истинското сиренце, щото колкото и да изпусне, едвали ще стигне за наяждане!!! :)))

снахата на партизанина Пръмов от село Войнягово е време да си ходи

А кога ще ядем сирене от мляко и салам от месо Кога ще се разбият картелите на бензина в България Имитаторка на дейност както цялата и измислена партия.

idiotka

Важи и за България, много от артикулите, които са на изгодни цени обявени на сайта на продавача не са налични и не могат да бъдат доставени, въпреки че вече си направил он лайн поръчка. Пример : plesio.bg

Мисис Йес, сър много ни омръзна вече с тия кухи баналности, дето ги ръси - винаги последна! Всички знаем, че ни лъжат по тези сайтове, то кой ли купува нещо от тях? Да се скрие с глупостите си и да не се мярка повече в публичното пространство. Само фалш и криви усмивчици, по които си падат някакви извратеняци у нас, които гласуваха за нея - но ги измами, както и всички останали! хайде, разкарайте я вече!

Не знам за твоя специалист, но на мен като ми се скапа монитора от метро ми го смениха за три дена и сега новия бачка вече две години без НИКАКВИ проблеми, а ВЕЛИКИТЕ специализирани магазини ме подмятаха 14 месеца по сервизи, през което време телефона ми - уж фирмен от известна марка, стоя при мен през това време сборно около 2 месеца, и след 11-те престоя в сервизите на ФИРМЕНИЯ магазин отиде в коша защото за нищо не ставаше, а никой не ми даваше документ за престоя в сервиза и защита на потребителите ми отказаха съдействие защото не може да се докаже престоя там.

я коя маймуна изпълзя от мен

И не само МЕТРО! Какво ще кажеш за Кауфланд? Всичко е с минал срок. Поръчва се на производителите да произведат продукти с най-лоши суровини за да са по-евтини. Внос на отпадък от Турция, Китай и Африка. Всичко е отрова особено за болни и малки деца. А за Куневица , какво да кажа? Тази мухла би трябвало да се изрита от новите управляващи.

Che Kuneva li triabva da podava signali za neloialni tyrgovci i proizvoditeli ili ti !? V EK syzdavat instrumentite za zashtita na potrebitelite, a samite potrebiteli triabva da se nauchat da gi polzvat. Az imah problem s edna dostavka, obadih se tam kydeto triabvashe i mi obiasniha kak triabva da procediram, i problemyt beshe reshen ....

mnoo si zle ...

Като ми се прееба компютъра купен от Метро, сервизния техник ми каза: -Сиренето и хляба си купувам от кварталната бакалница. Битовата техника от специализирания за това магазин.Части за колата от съответния сервиз. Мебелите от мебелния магазин... От Метро купувам само прах за пране на жената и храна за кучето. Та така и за интернет купувачите! Ходете в съответния магазин. Там даже може да пофлиртуваш и с продавач- консултанта.

Добро утро. А и не е само това.

Вече ми писна от тъпите и изявления,с които нищо не допринася за подобряване на потребителите в България.Баба ти Куна от интернет не разбира,ама сиренето в магазина пълно с вода и палмови мазнини..

Кукунева е пълен шит. Боклук неземен. Толкова заблудена дришла..

Луд умора няма! Заради тази оФца ще скочат банковите кредити, тя измисли да можел да се връща заема след 14 дни мислене + още 14 за самото връщане. Егаси, мозъчето и е колкото на пиле...

Куно ма, оти не вкараш и зарядните за вибраторите на единен куплонг. Личи си, че ти липсва нещо. Да не си си загубила зарядното за вибратора ?