Коментари - БСП пита Конституционния съд за лустрацията в парламента | dnes.dir.bg
назад

БСП пита Конституционния съд за лустрацията в парламента

ПГ на Коалиция за България събира подписи за внасяне на питане до Конституционния съд във връзка с лустрационните текстове в правилника на Народното събрание.

Обратно в новината

Коментари - БСП пита Конституционния съд за лустрацията в парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Целия този мандат на парламентарната група на БСП ще е мандат на саботиране и бламиране на нормалната работа на парламента, поне докато Първанов все още е президент, защото комунистите си знаят, че ако Борисов и ГЕРБ не им ходят по свирката, президентът би могъл да изнамери повод за разпускане на парламента и назначаване на служебно правителство. ДПС си играят както винаги на обидени миротворци, но и тяхната е лесна - ще се покриват, докато почти изтече мандата на Първанов и после ще натискат яко за организиране на избирането на нов по-удобен им дори и от него президент. Ако си спомняте, почти 4 пъти имаше ОСНОВАТЕЛНИ причини мандатът на управляващата тройна коалиция да бъде заменен предсрочно със служебно правителство, но...Гоце не посмя да го поеме такъв голям държавническия риск, защото беше зает да си прочиства досието в Перник до привеждането му в демократично-асимили вид.

Копелета долни, пак ли ще ни занимавате с глупости както винаги до сега. Ситуацията на държавата иска градивна работа. много работа. А не долнопробни саботажи и отклоняване работата на НС и загуба на време в мръсни интрижки. За нищо не ставате БСП, жалко че успяхте да се набутате в парламента. Дано нямате следващ път, до като се научите как да работите. Интриги, кражби, гласувания с чужди карти, разчистване на лични сметки в НС. Това ви е скапаното управление.

само се погледни бе ямболски лайновоз-виж се на снимката и веднъж прояви естетичност към себе си -отиди си в кукерландия и пърди да осмърдиш тунджа и околностите -освободи ни от присъствието си ,заедно с партията си!Нагли боклуци-мястото ви е във вашите концентационни лагери,при вашите надзиратели,да видите как могат и какво могат,а не да се правите ,че нищо не е било!!!

НЯМАТЕ И НЯМА ДА ИМАТЕ ДУМАТА. САМО НА КОЛЕНЕ И С МОЛБА И СЪЛЗИ ЗА ПРОШКА. НО СЛЕД КАТО ВЪРНЕТЕ МИЛИАРДИТЕ БЕЗ ФБР _тъй и тъй ще ги вземеме!

Мното си отбирателна бе, чадо ? Защо забравяш СеДеСарите и Герберарите -по какво те се различават от БСПарите и ДПСарите. Аман от платени драскачи!

БСП можеха поне малко да понаучат и от македонците,и те изритаха вече бившите си ченгета от властта.То май ние останахме последни от бившите соц,затова сме на това дередже.

Лустрация у нас няма. Няма и да има. Просто всеки ще си плати за лапачката, в интерес на своята партия, на жена си, или камарилата от близки, да не говорим за корпаротивните мафиоти, които се нароиха за 20 годи. Това е задачата. Друго няма. Нищо лично, както се казва. Дали ще е Бойко, Гойко или който и да е друг - това е повелята на българския избирател. Ще връщат краденото. Я, се вижте, до кокала е опряло и сме станали мангалите на Европа. Прочее от адвокатската колегия трябва да се почна и т.нар. ВСС.

Тия пък какво ги засяга точно лустрацията? Те да се стягат за сваляне на имунитети и за следствието, а за парламентарните комисии има кой да се погрижи! Бесепари и депесари - на съд!!! И конфискация на заграбеното!!!

Абе на тия кои им иска мнението?

Много са ми е смешна играта на опозиция и управляващи между Геребрите и БСП в Парламента- по незначителни въпроси, без главното- кой краде и как-това е табу и за двете страни. Само си мерят аршините кои е по дълъг и кой може да краде повече. А иначе са като сиямските близнаци. Смешно и жалко...

Ами така си е. Гузен негонен бяга :)))

рита се рита се и то как....

със сълективност по бат бойковистки ,ха ха ха

Пак наши и ваши. Стига бе, стига с различни аршини. И едните, и другите са избрани от народа и би трябвало да имат същите права и задължения. Срещу закон не се рита, а срещу народ рита ли се?

Комунистите може дая си отварят устата само пред кожения микрофон!