Арестуваха общинарка, присвоила 28 000 лева

28-годишна служителка на Община Павел баня е задържана при акция на антимафиоти от Областната дирекция на полицията в Стара Загора за присвояване на 28 000 лева от общината.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха общинарка, присвоила 28 000 лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е как пък не стигнат и до свищов бе как не ги подгонят и тия мухльовци бе

Ха сега да го удряме на съвест-достоен човек бил,съвестен човек бил,пък и две деца имал!Има ги,но дали ги поглежда или само жена му ги оправя и бди над тях.А през това време той си вее байряка с една,с втора,с трета...-с всяка от която има келепир. Та я вижте какво става с къщите на неговите жени-крадливата общинарка М.М. прави такъв ремонт и строеж,че от къде на 28години пари за това?!Високи зидове,за да не се вижда конакът на бат Иса.Ами адвокатката му,председател на Общински съвет?!Такава къща построи,че...и тя е на 35год.От къде пари-не се заблуждавайте,че са от дела-тя не е толкова кадърна с правото,а с...правенето на м... Най-жалко за жената на Исата-тя е човекът за съжаление,така,че... да си отдъхне малко.

ne te e srammmm,da obvini6 maj s dve deca..nekadarna si ti

kak moja da predade6 i obvini6 tozi savesten,4esten i dostoen 4ovek.ne te li e sram.toi e jenen i ima 2 deca kolkoto nego, tolkova li si tapa i nekadarna.....zatvor teb

Mnogo dobre! A sad schte ima li!? MNOGO SE E IZLOZILA!!!

и ред на община Доспат начело с кмета и председателя на Общ съвет лични китки на ДПС

Сега е ред на Община Белица и по точно техния кмет Муса Палев и директорката на обща администрация Иглика / Авушка / Аврамова.От както са на тези постове непрекъснато присвояват пари от на данъкоплатците.

Даааа време е да се появят и репресирани от така наречената ''демокрация''.Т ще е от първите записали се нищо не би била направила пък я хванали.

Брей,че това са пари за 2 години с икономии-по хилядо на месец!!!

ima RAZLIKA mejdu prestuplenieto grabej i prestuprelnieto dlujnostno prisvoqvane!MOLQ, 4ETi POVE4E PO VUPROZA!

Като незнае как се краде, дава възможност на ченгетата да покажат пред Бойко, че работят нещо в тази държава.Първото нещо, което е трябвала да направи, да вземе за съдружник някой от сегашните и миналите властимащи.И никой нямаше да я закачи, но ще трябва да дели със съдружника си.Но и сега , ако има пари, ще си наеме добър адвокат, който веднага ще докаже, че въпросните пари ги е взела за да не ги откраднат от касата и.Просто да ги съхранява.

Разбира се, че тази общинарка трябва да се съди, съгласно законите. Не съм съгласен, обаче с ония, които непрекъснато ни внушават, че само българите са такива мошеници и крадци. Просто като пример ви привеждам съобщението в Дойче Веле, за злоупотребите в Германия с парите, които се отпускат при заменяне на старите коли с нови. За всяка купена нова кола, при предаване за утилизация на коли по-стари от 9 години се отпускат 2500 евро, по точно с толкова се намалява цената за купувача на новата кола, като разликата се плаща от държавата. Но вместо унищожаването (утилизацията) на старите коли, предприемчивите честни немци ги продават в Източна Европа и в Африка. До сега са продадени повече от 50000 (петдесет хиляди) такива коли second hand.

Ха ха присвоила!!!!! Това си е чист грабеж!!! Трябва да се каже ограбила!

Всичко е тръгнало от корумпираното управление на тройната ненаситна лапаща ламя. Радвам се, че се появи управляващия Б. Борисов, който има волята да се справи с кражбите и лъжите в държавата.

На 28 години 28000 лева, добре ,че не е била на 500 години, че тогава става скъпо.

Ясно е , че самото племе си е крадливо по начало.

Миналата седмица бях на почивка в Павел Баня. За половин час бутнаха къщата на същата улица в активен сезон. Изобщо не можеше да се диша. Как е възможно в активен сезон да се разрешават такива строителни дейности. Явно не само в тази служителка е проблема.

Браво , наи после се започнаха наказанията .Когато се занижат серия от излагане на факти , солидни наказания , може би наи сетне българина ще започне да се опомня че нямя ненаказано престъпление, да спре да лъже защото е факт една нова национална черта. Казваха че при социализма се крадеше но с това сега е трохичка .иска се строг контрол от системни едногодишни ревизии на фирмите , институции , В това отношение държавата следва да дава повече капитал за да си събира средствата ,

Hah. Nqkva pikla, ot nqkvo selo si prisvoila pari, koito horata s ponqkoga s godini bachkat. Napravo mi se povrushta veche ot bulgarskata prostotiq i naglost.

Абе ко бяха ваште тези 28000 лв щяхте да я ... да не казвам какво тази госпожица. Ама те тези пари всъщност са си ваши. Сигурно сте много ларш, че не я съдите, ами пак за тройната коалиция...

Кога е закопчаете големите бандити?? Тези, които могат спокойно да влязат в книгата на Гинес за най-бърз и нагъл обир на цяла държава за кратко време?:) Ще доживеем ли да видим поне един /1/????/ Ако е трудно,на стадиона и публичен линч доживотен затвор. Колко са-има-няма 200 000 души:) Съдраха ни и втората кожа от гърба, безсрамници!

Прав си друже,за накакви 28000 да го правим на въпрос Да я изчакаме да открадне 28 милиона и тогава Сега предлагам да я наградим от твоите пари КОЛКО ДА ДАВАШ

Това младите хора 28 хил.лева ги нямат за нищо. Каква е ценностната им система или ще кажете, че цялото екс правителство и министрите им дадоха добър пример. Та те искат всичко и то сега, а все пак живота не свършва на 30 години.

28 000 leva... A troinata koalizia, koiato otkradna miliardi?! Neia kakvo da ia pravim?! Koga nai-posle chte ima razstreli, che dano se postresne tova kradlivo pleme!

Не, Аurora, няма...

разбира се че народа има духовни ценности. как да няма след като толкова години го духаме:(

БРАВО!!!! Само така и трябва на тази паплач.

Добре че не е на 50 години, а само на 28. ГОДИНА ХИЛЯДАРКА.

Кво се кефите бре хващат некви дребни риби хората 2 милиарда лева ддс взеха тука за някви 28 000 лева ,кои знае искат да я сменят герб с някой свой човек и и правят мръсно.Бойко да хване големите риби не кокошкарите....

на 28 години - 28 000

Ами като знаем какъв е кмета на общината,какво остава за общинарите.Всички са подкупни.

Оле полицията и съда ако се метнат здраво да бачкат за отрицателно време ще напълнят хазната и ще цъфне държавата

Какъв е този народ, от който всеки, който има достъп до някакви пари, ги краде и присвоява?! Кой Господ да слезе и да почне да ни оправя, откъде изобщо да се започне? Пълно безумие на всички нива и във всички служби! Министрите бяха или най-големите крадци, или пълни откачалки, или и двете, общинарите - всички подкупни, крадливи, лъжливи, накъде върви тоя народ, има ли изобщо някаква духовна ценност и порядъчност останали някъде, не мога да ръзбера?!

Ще я накажат с глоба от 5000лв. Че да и останат 23 000. И да се почувства ограбена хаххахахха нещастници

За затвора!!!

Малииии всеки взе да иска да краде. Ама то не е като да се навеждаш пред шефа мари. Като не можеш да плуваш що влизаш в реката ?!

Наказателния кодекс трябва да се промени драстично за солидни наказания лишаване от свобода на държавни служители които крадата обществени средства, тоест нашите на данъкоплатците.

xmmm abe kk 28 g. e rakovoditel na obshtinsko zveno qvno e mnogo talantliva !!

тази пишман общенарка да се задържи за постоянно и да бъде осъдена, аман вече нямат ли край подобни новини

герб работи , у мамавидаеба прости комунисти.

Ми тя сега започва бе.След няколко годинки като натрупа полезен опит и усвои добри практики няма да си играе с някакви си хиляди,ами ще граби милиони.Така че какво ревете за малките риби.Всички големи риби някога са били малки и са станали големи ,защото никой не ги е хванал в мрежата докато са били още малки.Така ,че за всяка риба тигана с олиото нека да е силно сгорещен.