Коментари - Путин се спусна на 1400 метра дълбочина | dnes.dir.bg
назад

Путин се спусна на 1400 метра дълбочина

Руските батискафи "Мир-1" и "Мир-2" благополучно изплавахана повърхността на сибирското езеро Байкал. Така приключи днешното над четиричасово спускане на премиера на федерацията Владимир Путин на дълбочина 1400 м в най-дълбокото сладководно езеро в света, предаде ИТАР-ТАСС, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Путин се спусна на 1400 метра дълбочина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали се дупиш на Запад или Изток няма голямо значение.

ЩЕ СЕ ЗАДАВИТЕ ОТ ТОЛКОВА ПЛЮНКИ,БРЕ.КОЛКОТО И ДА ПЛЮЕТЕ ПУТИН ТОЙ СИ Е ПУТИН.ДРЕМЕМУ НА КУРА ЗА НЯКВИ ЖАЛКИ ПОДОБИЯ НА ХОРА,КОЙТО ВИНАГИ СА БИЛИ НА ГОЛЕНЕ И СЪС СВАЛЕНИ ГАЩИ КЪМ АМЕРИКА ЗАРАДИ ЕДНО ПОТУПВАНЕ ПО-РАМОТО. И ДА СЛУШКАТЕ ПОВЕЧЕ,ЧЕ ОТ ПОТУПВАНЕ НА РАМОТО ДА НЕ ВИ ГО ПОДАДЪТ В УСТАТА:)

Evalata na 4oveka--- taka se shivee

Може би, ако Путин го бяха снимали, как убива муха като Обама щяхте повече да го харесвате. Жалки сте! Как нямаме и ние един Путин. Обратното е, като ги гледам нашите управляващи с новия си маниер на поклони с чупка от кръста към всички и за всичко, освен жалко ми става и срамно.

Путин слиза да се увери със очите си че онова нещо дето го откриха на дъното действително е.....повече не казвам ще ме пречукат!

...Одним из самых ярких результатов исследований Байкала стало сенсационное открытие массивных выходов газовых гидратов непосредственно на дне Байкала. Не исключено, что они станут неисчерпаемым резервуаром энергетического сырья, поскольку в одном кубометре гидрата содержится 160 кубометров метана. За тези,които не знаят руски - става дума за откриването на големи източници на газови хидрати,които,не е изключено да станат неизчерпаем резервоар на енергетична суровина,тъй-като в 1 куб. метър газов хидрат се съдържат 160 куб.метра метан.

Вместо да се прави на Рамбо ..да оправи разрухата в икономиката:срам и позор!!! Нали е антипод на американците пък затъна до шия в....!? Но какво може да се очаква от един провален кагебешник .. Този не може да обедини славяните-не е дорасъл.. видя се от сагата: тръби - газ ...

Путин е Велик!

Като са толкова ненадминати тия машинки МИР,да се беше пуснал с тях да извади моряците от КУРСК.Не норвежци да им се мешат.

както вече казах

с изключение на двама-трима - всичко друго са коментари са от прости и завистливи българчета

ГЕОФИЗИКО написа : 4i4e, завършил съм средното си образование в Перник, в Техникума по минна промишленост, специалност геофизика. Тва обяснява всичко.

Чукча, много трябва да са те чукали та да не знаеш, че Пут на руски е Път, а курица е кокошка- Кокошкова - както нашият Свинаров!Е, Чукча, Чукча, дали пък на вашите ширини не замръзват чуковете, та дъската да не се изчуква и да хлапа?

4ERNO MORE E PULNO S OTRWNIQ UVASEN GAS H2S .PUTIN E WELIK 4OWEK,TOI NAPRAWI RUSIQ OTNOWO W E L I K A

До, Геофизик (01.08.2009 г. 14:29ч.), Ми то цялото Черно море под дълбочина 170 метра е пълно с метан. Ти си толкова геофизик колкото пожарникаря е борец против корупцията! Тъпак! Не е метан, сероводород (H2S)е !

Чудя се , как едни от най-известните Руснаци , носят имена ПУТИН и КУРНИКОВА?!

Дедо Йоцо се е взел толкова насериозно, че вече прави препратки към собствените си произведения! За справка виж по-долу - 01.08.2009 г. 14:01ч.

Дедо Йоцо - президент!!! Може и на Русия - след великия Путин!!!

Путин е пич.А Станишев и Борисов са затлъстяващи мехури.Ядат много повече,отколкото вървят пеш.И двамата грешат посоките си поради дефицит на обикновен човешки интелект.За радост на Доган.

Много съжалявам, но трябва да Ви кажа, че или сте завършили много отдавна техникума, или просто не сте чували за т.н. метанов хидрат, който съществува на земята в полярните райони, действително на голяма дълбочина и според някои той се смята, че ще задоволи за много дълъг период от време енергийните нужди на планетата. Ако се интересуваш от този въпрос, напиши в търсачката на интернета си гидраты метана, точно за тях става дума в статията и смятам, че това ще Ви допълни онова, което, вероятно и вашите преподаватели не са знаели. Между впрочем затова, между другото, вмъкнах фразата за малко по-просветените журналисти. Опазил ме Господ, да черпя технически познания от тях.

Владимир Путин- Владее и Света и Правилния Път в Живота! Нека де е жив и здрав за радост на всички ХОРА по Света!

Да считам личе си си писала истинското име ? Щом си го писала,смятай ,че и аз съм го писал...Аз не съм го видял това Татово време и няма как да ме тресе параноята, но явно тебе те тресе и от яко от спомените...при това си рядко тъп...

Прощавай за кирилицата, но ако бях присъствал на изваждането на Курск и аз щях да плача, особено ако знаех, че Путин е спасил света, слънчевата система, Млечния път, всички галактики, и Мегагалактики, вселената и антивселената. Щях да му падна и на колене ако знаех, че именно той е спасил и Бога! Ще направиш много обре ако прочетеш независими руски източници по темата.

Нормалните хора поне си пишат името. От какво те е страх. Или те тресе параноята още от Татово време?

Путин не е путьо!

РостиСлав: че, аз съм стар и умен човек ма, пестя си силите и не ги фърлям за глупости. Какво да пиша под Бузлузжа, виждал съм ги в цялата си младост, от тогава до сега не се различават , все едно и също. И при положение, че за мен БСП е отдавна труп- не се абя да пиша. А на теб кат ти ти липсва моята мъдрост- пиши на аба,твоя си работа?! Чиърз!

Дедо Йоцо, защо те няма в статията за Станишев? Боже, изкара ми акъла, ужасно се притесних! Недей така, ще ми стане нещо, ще ти тежа на съвестта! Изказвай се навсякъде и за всичко, за да поддържаш темпото на капацитет 1, моля те!

Другарю Ого, имаш си диагноза момче, но аз не съм лекар и няма да ти я казвам. Само ще ти кажа, че до сега са коментирали статията предимно червени боклуци и някои, които знаят или не какво е химия и геофизика. Стига с тая русофобия бе, вие с дедо Йоцо да не сте попрекалили днеска с бирата на Бузлуджа?!

Другарю Ого

Рамбо, явно не си наясно що за наука е гоеФИЗИКАта, щом ме пращаш из химията. Прав си за сероводорода, че започва и от дълбочина 60 м., а при някои катаклизми (като земетресение например), излиза на повърхността и се самозапалва. Ставало е и в Черно море по времето на Ташкентското земетресение, мисля че в 1966 г. Но тъй като в статията става въпрос за метан, явно са се опитали товаришите да направят сензация с повишено съдържание на разтворен във водата метан, което не нищо необикновенно. Най-спокойно са могли да напишат, че там има и злато, няма да е лъжа въпреки, че няма да е много вярно. П.С. Мъката на България е и в това, че никой не оставя на знаещите да знаят и на можещите да могат, просто всеки знае как е най-правилно, като в оня виц: Знаеш ли защо децата не се правят на площада? Защото всеки ще те дърпа и ще ти казва: Чакай бе, ти не знаеш, не така!

Понеже ти не вдяваш и си толкова тъпче, не възпиемаш нищо, смяташ и другите за тъпи като теб. Твоята е философията на тъпака бе, тъпак? Чиърз от дядо ти Йоцо гледа

Защо не са снимали с камера гледката, за да я видим и ние? :)

Велик исторически подвиг, който е по силите само на титан като Путин. Прелом в историята на човечеството, звезден миг за руските постболшевики, начало на ново летоброене.

Браво на Путин. Харесва ми. Абе, Геофизик, с тия познания по химия ми е чудно как не си се никвал с д-р. За твое сведение под 170 м, а на места и по-малко, Черно море е бъкано със сероводород (H2S), а не с метан (CH4). 4i4e, ква е тая друга форма на метана? Я ме светни по въпроса, щото твърда, течна или желеподобна форма (ако изобщо има такава) при това налягане (около 140 бара) и температура (3-4 C) едва едва ли е възможна. Или журналистите са открили някакво ново агрегатно състояние на веществата?

Защото обекта на приказки е политик ма мари? Толковали ти е слабо пипето?Елементарно , Уотсън, нали?!

Почети новината от някои по-просветени журналисти, за да разбереш, че става дума за метан, но не в газообразно състояние,а в друга форма, както и за това, че още не съществува технология за експлоатирането на такива находища. Ясно ми е, че не си никакъв геофизик и че псевдонимите си мениш в зависимост от темата, но елементарни познания все пак са неоходими, когато се коментира нещо.

Странно, защо всичко обръщаш на политика? Да не би да избиваш комплекси на неуспял политик? Не те обиждам. Чудя се защо и смешното превръщаш в скучно.

Леле, ама каква русофобска простотия ви тресе, как само си пенявите дзурлиците от яд, че преди ние се смеехме на руснаците, а сега те на нас! Добре се посмях по тая тема.

Милиционерска му работа. Като са толкова напред защо не извадиха Курск а оставиха момчетата да загинат

До(Хена (01.08.2009 г. 13:47ч.) ти ис типичен представител на българинът с капаци.как може да сравняваш Путин с Борисов? Путин има едно много голямо качество което ББ няма. Путин не позволи разпадането на Русия под подривните удари на американците, нито дава политическата власт в ръцете на олигархията си, нито пък позволява олиагрсите да предоставя национални богатства в чужди ръце. Ако има тези качество Борисов- обади ми се.И те съветвам да го направиш следващата пролет

Грозна кучка трябва да е иначе не мое да бъде да е такава злобарка. А Бисмарк казва, че руснакът бавно впряга, но впрегне ли не разпряга. Питайте Хитлер или Наполеон.

Руснаците винаги са били гениални, открили в Байкал метан на дълбочина 1400 метра. Ми то цялото Черно море под дълбочина 170 метра е пълно с метан

Как не можа да се скъса въжето и да си остане там бляда.

putin e pi4

Не знам какво ще спаси Русия, ама теб ако те цопнат там, може да се спаси България от една простакеса!

Ай какой он бащица!