Как да разпознаем вируса A(H1N1) - свински грип

Европейската комисия прие официално определение за свинския грип, в което се посочва как трябва да се информира в Европейския съюз за заразни болести. Утвърденото определение е "нов грипен вирус A(H1N1)".

Обратно в новината

Коментари - Как да разпознаем вируса A(H1N1) - свински грип | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За сегашния грип може да се използва честотен генератор с 663Hz (square wave). Достатъчно е 11-12V за 7 min, може да се повтори след 20 min. Вижте и frex16

m i az ve4e sum s H1N1

не ви знам точно кои сте,но и вас вие грабнал вече страха

Ми то прее...то си е целенасочена работа. Освен при Киркор и Гарабед, ама и там случайността еминимална.

Съвсем закономерно е да се пускат лабораторно създадени вируси в гъсто населени с джагали райони.Когато е погазен основният закон на природата за естествения подбор, трябва някой да ускори нещата, съвсем нормално е. Лошото е само, че когато се провежда кампания-експеримент освен прочистване на слабите се постига и огромна миграционна вълна, която разпръсква джагали, като тичинков прашец из цял свят. Предлагам провеждането на такъв и у Факултето.

Теб май здраво те тресе вирусът! Няма страшно, това е нормално, често се случва... пандемия. Общо взето това е поуката от коментара ти. Нещо не си у ред...

Чесън! Чесън му е профилактиката! И червено вино - ока и малко на ядене, и люта чушка :))).

И кво, американците създават вируса и го пускат точно до границите на САЩ. Нещо не виждам логиката. Сигурно и чумата преди векове е пусната от некой начинаещ доктор алхимик... Не мога да разбера що ние българите все търсим конспирации и мислим че някой умишлено иска да ни прееебе

Абе ти голям специалист се извъди. Най-често това се случва - цитирам ти собствените ти глупости. Как така се случва най-често - нали този вирус беше уникален уж и за първи път се срещаше такав комбинация? И вече беше казано че вирусът не се предава от свине на хора и затова било неправилно да се нарича свински. Откъде тя измисли тая заразна свиня? Май или плямпаш без да мислиш или нарочно лъжеш.

Според Европейската комисия в новия грипен вирус са открити гени на свински, птичи и човешки грипни вируси, като тази комбинация не е била наблюдавана никога и никъде в света досега - Някой съмнява ли се че този вирус е създаден, а не се е получил сам. Според мен или нарочно са го пуснали или са го изпуснали. Сега обаче заради нечии опити ще страдат целия свят.

prochitam gornite konstatazi i iskasvam saglasie i sega i as:Hora sabudete se ochkvat ni shtrasni dni.Sled svetovnata finansova krisa idva drugata koiato moze i da ni pomogne savinagi.No do kraia vse pak ispolsuvaite po-platna hartia ednokratno.ismivaite razete s topla voda i nosete maski.Ne se sramuvaite te sa po 10 zenta ima gi v magasinite .Mnogo se rodihme na tasi semja

много големи смешниц тия от ЕК що мисля че и нашта фитка Меглена много допринася...

Прочетете статията СВЕТОВНАТА КОНСПИРАЦИЯ СРЕЩУ ЗДРАВЕТО на д-р Атанас Гълъбов.Има я в нета.Нещата си застават на местата и въпросителните падат.

Животът и смъртта са само епизод от едно голямо представление - а не начало и край. По-важното е следващото действие да ни заварва в достойна поза, и по възможност с красива чаша в ръка , пълна с нещо хубаво, пр. 30 год. коняк.,

mnogo stranno kriza- svinski grip

Животът и смъртта са само епизод от едно голямо представление - а не начало и край. По-важното е следващото действие да ни заварва в достойна поза, и по възможност с красива чаша в ръка , пълна с нещо хубаво, пр. 30 год. коняк.

Аз също бих искал да задам въпрос към европейската комисия или към световната заразна организация - Кой и защо е събрал на едно място щамове от птичи, свински и човешки вируси? Ако има и други които се чудят същото, нека си зададат въпроса - може пък някой да ни чуе...

Спрете с тая простотия бе. Никой не вярва вече.

ИМА ЛИ ИНФОРМАЦИЯ Агенцията по туризъм за броя на напусналите и пътуващи лица за МЕКСИКО ОТ РАЗЛИЧНИТЕ ТУР АГЕНЦИИ ЗА ПРАЗНИЦИТЕ 1-6 МАЙ ,И ОТ 23 АПРИЛ ?Изискала ли е такава информация ИЗВЪНРЕДНО и каква ще бъде здравната процедура при завръщането на тези лица след празниците !? застрахователите могат ли да информират АГЕНЦИЯТА ПО ТУРИЗЪМ ЗА БРОЯ НА ИЗДАДЕНИТЕ ЗАСТРАХОВАТЕЛНИ ПОЛИЦИ И ИМЕНАТА НА ПЪТУВАЩИТЕ ЗА МЕКСИКО! СЪГЛАСУВАН ЛИ РАБОТИ МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО И АГЕНЦИЯТА ПО ТУРИЗЪМ И ТРАНСПОРТНИТЕ ФИРМИ ИЗВОЗВАЩИ ЛИЦА ЗА ЗАРАЗЕНИ В МЕКСИКО РАЙОНИ?

Няма нужда да ни тресе перманентно параноята. Рекомбинация на гени от различни грипни вируси (птичи, човешки, свински) протича в естествени условия. Най-често това се случва в организма на свинята. Така се появяват новите подтипове на грипен вирус А, срещу които населението няма имунитет. Резултатът е - уви, пандемия. Да сме благодарни (въпреки всичко!) на фармацевтиката затова, че има ремантадин и тамифлу и не сме оставени единствено на собствената си имунна защита. И, естествено, необходимо е да се съобразяваме с гореописаните противоепидемични мерки, за да допринесем за ограничаване разпространението на вируса.

Според Европейската комисия в новия грипен вирус са открити гени на свински, птичи и човешки грипни вируси, като тази комбинация не е била наблюдавана никога и никъде в света досега Nashite gospodari zapochvat da ni unishtojavat. Nqkoq laboratoriika se e postarala da si zaburka vesel kokteil s ptichi, svinski i choveshki virus. Sega druga farmaceftichna kompania shte napravi vaksina. Vse na pechalba! Da jivee kapitalizma !

новия грипен вирус са открити гени на свински, птичи и човешки грипни вируси. А Европейската комисия ще ни каже ли, кой и защо ги е поставил заедно?

Единствената сигурна защита е здравата имунна система, която се поддържа чрез правилно хранене, чист въздух и физически упражнения. Фармаце бизнес (Ф.) не е заинтересован от евтини и ефикасни лекарства, водещи до трайно излекуване. Научнит открития за евтина и неограничена енергия се крият от човечеството. Медии непрекъснато говорят за епидемии и внушават глобална болестност. Изклани крави в Англия са резултат от безсрамна манипулация. Повече епидемии (слухове) са безсърдечен търговски заговор. (Медиите са в ръцете на финансово-индустриал олигархия.) Вместо повишаване на стандарта на живота фокусът се измества в погрешна посока и на хората им се дават решения за несъществуващи проблеми. М. е мафия - създава болести и убива за пари и власт. Тя не дава решение на проблема, напротив - именно тя го фабрикува. Тя не цели създаването на независимо мислещи човешки същества. Нас ни учат не как, а какво да мислим. Насажда се чувството, че непрекъснато сме жертва на външни обстоятелства (а в същност живота си го сътворяваме самите ние) и ни подтикват да оставим отговорността за собствения си живот в чужди ръце. Така ни контролират.

Вие да се посъветвате с ветеринаря!

gonqt va prasetata mnogo qko vsi4kite :D

Как може такова нещо ,такава паника.Свинският грип е най-обикновен Н1N1.Испански грип,който отне жовота на милиони началото на 20 век,защото нямаше ефективни лекарства.Той е причинител на първата пандемия.Втората ако не се лъжа средата на 20 век беше от H3N2.По епидеомиология учихме ,че в момента върлува пак H1N1 от около 20 години.Птичият грип е H5N1.чудя се как са направили чутовното откритие за общи гени между тези видове грип при положение,че те всички имат един общ антигенен скелет така или иначе и се различават само хемаглутинина(H) неврамнидазата(N) и по тях се разделят.Според мен някоя фармацевтична компания е открила ваксина срещу H1N1 и сега се създава паника,за да се изкупуват ваксините.Помнете ми думата.Скоро изведнъж ще се гръмне по медиите,че е открита ваксина,ама съвсем скоро !

Mdaaa...porednoto skalapeno virus4e,dotsa jalka istorija

http://en.wikipedia.

Да не запразнихте??

Познава се като кихащият не казва при кихане АБЧИХУЙ А ГРУХ , ГРУХ , ГРУХ.

за оня шопар областният на София!

Ako zabelejite niakoi sus simptomite na svinski grip nai-dobre go zastreliaite za da ne se mu4i..4e na6eto zdraveopazvane si e e..lo mamata.