Албена: А мислехме за семейство...

Преди катастрофата се колебаехме да си вземем кратка почивка, след което да се върнем и продължим до Олимпиадата във Ванкувър 2010. Мислехме за семейство, за деца.

Обратно в новината

Коментари - Албена: А мислехме за семейство... | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уважаеми, не Ви ли прави впечатление, че нашата БГ Темида е строга само в случаите, в които има виновни чужди граждани и отзвук, за да се покаже колко е справедлива ( за външна консумация -такъв беше случая и с английския хулиган Шийлдс ) и да си измие ръцете с един два случая за некомпетентното, несправедливо и корумпирано правораздаване. За вътрешна консумация са в сила други механизми и ние ги знаем и виждаме ежедневно - връзки, телефони,кеш, затваряне на очите пред истината.....За загиналите и пострадалите затвора на Максим не е помощ. Лека им пръст, скорошно оздравяване и съболезнования на близките им....За Максим не е превъзпитаване, за Албена е трагедия. Един нормален човек не може да има спокойна съвест, ако е отнел човешки живот, дори да е излежал ефективна присъда. Това е наказание до живот. Но това е неразбираемо за много от нас, за които съвестта е имагинерно нещо и непонятно словосъчетание, особено в последно време. Не е ли крайно време да спрем да изливаме злобата си навсякъде и да мислим как да оправяме нещата с реална помощ,където е възможно и състрадание, където тя е невъзможна?

Да се качиш пиян на кола и да продължиш да караш като луд, след като тъпите ченгета са те предупредили, вместо да те арестуват, си е преумишлено убийство. А пък да направиш това, след като си се съгласил да бъдеш участник в акция за борба срещу шофирането след употреба на алкохол това си е чиста гавра с хората. И пътят на покаянието минава през затвора- и за изкупление и за пример.

Да се качиш пиян на кола и да продължиш да караш като луд, след като тъпите ченгета са те предупредили, вместо да те арестуват, си е преумишлено убийство. А пък да направиш това, след като си се съгласил да бъдеш участник в акция за борба срещу шофирането след употреба на алкохол това си е чиста гавра с хората. И пътят на покаянието минава през затвора- и за изкупление и за пример.

Да се качиш пиян на кола и да продължиш да караш като луд, след като тъпите ченгета са те предупредили, вместо да те арестуват, си е преумишлено убийство. А пък да направиш това, след като си се съгласил да бъдеш участник в акция за борба срещу шофирането след употреба на алкохол това си е чиста гавра с хората. И пътят на покаянието минава през затвора- и за изкупление и за пример.

Живея далеч от България,и затова винаги с гордост и салзи на очи съм гледала представянията на Максим и Албена,те завинаги ще останат нашите шампиони.Обичам Ви и се надявам ,че раума ще наделее и Максим няма да лежи в затвора,и ще помогне на Мануела.Желая Ви здраве,а вие сте млади има време и за свадба и деца които да станат шампиони като Вас. С любов Цвета Санаа Йемен

Нищо няма да върне сина на майката. Едва ли на нея би й станало по-добре ако Максим влезе в затвора. Горсов дори не го споменавайте. Той се изгаври при това съвсем съзнателно с всички хора, жертавали пари за детето му. Когато вкарат в затвора убийците причинили трагедията на десетки семейства в случая Индиго, преобърнатите автобуси с деца, виновниците за всички загинали по пътищата, политиците и банкерите източили банките през 1996-97, когато влезе в затвора убиецът на Ахмед Емин, на Проф.Раданов и на сестрите Белнейски, ТОГАВА ГОСПОДА ПРОКУРОРИ искайте ефективна присъда и за Максим Стависки. Защото за разлика от останалите долни, нагли и коравосърдечни престъпници, този човек се разкайва, признава вината си, помага на пострадалите с всичко което може и не на последно място Господ му е дал невероятна гениалност и талант, на които светът трябва да продължава да се удивлява! Ако работи Максим ще може да даде 500000 за лечението на Мануела. иначе тя остава без средства.Максим, Албена, ГОРЕ ГЛАВИТЕ! Има много хора, които все още ви обичат и ще продължават да го правят!

parvo triabva da si naisno s niakoi neshta i sled tova da komentira6.Po tozi pat se dvijat i tovarni kamioni,zatova ne govori bez da znae6.

Щастливи сме че Ви има Албена и Максим Да сте живи и здрави да ни радвате и ви пожелавам от цялото си сърце много любов и много деца а на злобните и примитивни хорица изпитвам само съжаление Горките гномчета те търсят само мъст ако не беше ти Максим оня алкохолик как щеше да играе по казината На никого не пожелавам това, което се случи с Петър и Мануела, благодарение на абсолютната безотговорност на един герой, но все пак се опитай да се поставиш на мястото на тези майки и дали щеще да мислиш така, ако това се беше случило с твоето дете???? И щеще ли пък като майка на Максим да го оправдаеш за това, че за две ракии е отнел 2 човешки живота. Изумително е наистина, аз също харесвах двойката фигуристи и като такива са безупречни, но има човешки и морални закони, които ако не спазваш, значи не си човек, а отнемайки живот/не по невнимание, има огромна разлика/ ти си убец, просто друга дума нямя и няма значение дали си шампион или най-обикновен човек. Колкото до правосъдието и това, че има и други неосъдени...това е друга тема, не може това да е причина и Максим да не получи присъдата, която заслужава. Освен всичко аз лично не видях у него нито грам искрено покаяние....толкова жалък и малък се оказа...

napravo ne moga da vi razbera kakvo zna4i te sa super davaite,obi4ame vi i bla bla bla kakvi sa tiq gluposti nikoi ne govori za must ili zloba zakonut sam go e kazal-zatvor i tova e i shtom vsichki sa leko piinali kato karat,mi da promenqt razreshenite promili kakvo pozitivno namirate v maxim i albena?? staviiski sam si e nparavil izbora,ne e kato da e lo6 kusmet ili nqkakvo nashtastie da go vruhleti i oshte pove4e az bqh tam malko po-kusno sled katastrofata-mi te vsichki s hubavi koli minavaha v otsreshtnoto dvijenie-te si mislqt che gospod gi pazi golemite terikati,ama posle kato stane belqta-oh,boli

Твоето съждение беше едно от реалните неща, които прочетох във форума. С една малка корекция - не политически оттенък, а изцяло изфабрикувано политическо престъпление, насочено срещу българите, славяните ... и най-вече качествените хора, защото, ако не сте прочели в предни форуми воплите на истинските потърпевши, то там пишеше: На въпросния 5 август 2007г. катастрофа предизвикаха автомобилите на Ахмед Доган! Аз доста се чудих защо талкова плътно беше охраняван той от горилите на Румен Петков след този случай, но след тези редове разбрах - човек, като е гузен, се страхува и от сянката си. Но понеже така наречения български народ не вижда по-далеч от чашата пред себе си, въобще не се поинтересува виновен ли е Максим или не - той си намери един достоен работлив човек да го плюе и да излива завистта си върху него. Дерзайте, братя българи - все в тоя дух и утре ще бъдете пометени от някои велики българи като Доган, неговите мутри ще ви запушат устата и никой няма да разбере, че сте имали проблеми - и той, както винаги, ще бъде чист, а вие - доволни, защото най-големия КИЛЪР, както доста животни от вас си позволиха да нарекат Ставийски, ще бъде прибран на топло.

Като не живееш в България нямаш право да нападаш България. Аре изчезвай от тук - нямаме нужда от тъпи рускини както ти сама се определяш. Щом казваш, че си такава значи си такава. Съгласни сме. А сега ходи да защитаваш достойна кауза, а не кауза на човек потъпкал закона със свои постъпки.

Как не ви е срам вас да защитавате убиец?В Библията е казано - Не убивай. Всеки, който защитава и укрива убиец му е съучастник.Има и човешки, има и Божи закони. Стависки е нарушил и човешките, и Божите закони, а вие го зашитавате. Как не ви е срам!

В Библията пише, че трябва да се спазват законите и че са за всички. И още да не взимаме съучастие в грешни дела. Защитите на убиец са съучастие в делата му.

Жалко, че не заслужаваш името си. Аз съм тъпата рускиня, ако трябва да се придържаме към установените клишета. Не живея в България и никога няма да живея там. Не се чуди, просто съм любознателна и затова знам български.

Глупав ли си или се правиш? Как не те е срам, да пишеш тези неща? Кажи колко пъти си шофирал леко пийнал? Почти всички го правят и никой не е застрахован от подобен инцидент. Няма нужда да кълнеш. Максим поне се опитва да изкупи вината си. Знаеш ли колко неизвестни пияници са убили хора поради неспазване на ЗДП и нито плащат, нито са осъдени?

Явно си четеш избирателно както ти изнася. В Библията също пише: И прости нам дълговете ни, КАКТО И НИЕ ПРОСТИХМЕ НА НАШИТЕ ДЛЪЖНИЦИ

Галя и Знаещия, що не плеснете с ръце па да се прегърнете и да ви видим гърбовете, как не ви писна да ломотите за Ставийски, а не погледнете и оня дебил бащата на Мануела, който профукваше парите за лечение на детето си по ротативки... Особено тая фукла Галя, дето като знае подробности относно разни джипове и си мисли, че е хванала Господ за 6лифера.

В Библията е казано - който убие човек кръвта на убития да падне върху него и съучастниците му. Някои тук стават съучастници в убийство, защитавайки Стависки и плюейки българите.

Ей, ужасената, я марш от България, като ругаеш българите нямаш място тук!

Пацо, никой насрещен не би могъл да смаже джипа Хамър, а по пътя Приморско Дюни през Ропотамо големи камиони не се движат - забранено е, защото пътят е много тясен. Така, че Максим Стависки е знаел, че е в безопасност. Това прави престъплението му още по-сериозно.Не може да управляваш огромен джип по тесен път пиян с много висока скорост и да мислиш, че това няма да доведе до нещо страшно за насрещните.

Джипът , който е шофирал Максим е огромен. И много , много тежък. Тази огромна маса задвижена от скорост 150 км в час по тесния път е била истиснко носещо смърт оръжие и не е възможно Стависки да не е разбирал това. Шофьорът на такива джипове обаче е максимално защитен. Той е знаел и това. Е какво е тогава неговото поведение за действие с това страшно оръжие, което е представлявала колата му - джип Хамър? Пиян той се качва и подкарва този изключително огромен джип по доста тесния път Приморско Дюни. Насрещните не са имали абсолютно никакъв вшанс. Такава безотговорност от страна на Стависки е незбежна причина за катастрофата и смъртта. Това е все едно да пуснеш гладен питбул да тича в градинка с бебета - не е ли ясно какво ще се случи?Страшното тук е , че Стависки не може да не си е давал сметка какво може да се случи, но не му е пукало.

Като чета коментарите само едно нещо си мисля-Да ,ако искаме да имаме всепак по-добро Правосъдие трябва законите да важат за всички в България!Няма значение Министър,циганин,рус и пр.!Щом е останал в Б-я е приел да спазва нашите закони!Друг е въпроса дали въобще се спазват и как съдят корумпираните съдий на Б-я!Наистина е добре да изкарва пари за да се оправи Мануела!По тази логика всички убили на пътя хора трябва да работят след това!Не трябва да се оправдава ,а е трябвало да мисли преди да се качи на колата пиян!За какво са тогава тези закони-Обявете ги за невалидни!

kato vie tolkoz zor na vsi4ki da vleze Maksim v zatvora-neka vleze,ama pove4e edna stotinka da ne dava na semeistvata i bez tova baia e dal.Ili ako go osudiat na o6te da ne si dava puk toi zor da gi izpla6ta na kup,a razsro4eno primerno za blizkite 20god.Iasno 4e kato vleze v zatvora s karierata my e svur6eno-a kato niama kariera niama i kinti.

Браво на Миро. Точно това е и моето мнение. Нима всички виновни за смъртта на хора при катастрофи са осъдени, независимо какви са известни или не? Само за месец ноември са загинали над 100 човека и за всички тези катастрофи има някой виновен, някой, който е нарушил правилата и да не би някой да изправен пред съда, камо ли осъден??? Не казвам, че не е виновен Максим, но толкова пък злоба не бива. Поне да съдим с еднакъв аршин. Ако така се вълнувахте от всички престъпления, щеше да сме вече идеална държава!

Vseki greshi, vajnoto e da se osuznae sled tova. Vreme e za proshka.

А сега мислим за пострадалите семейства...

Какво и пречи да си създадат семейство, дори и Стависки да е в затвора. Малко ли са затворниците, които са семейни. А Албена, след като й дадоха и държавна служба, как и кога й остава време за нея. Та тя все в Москва, и сега се върна само заради делото и както казва контузила се била. А тяхната спортна кариера се видя, че беше вече свършила преди катастрофата. Съдиите им дадоха каквото може и се видя на следващите състезания, където участваха, че свършиха за тях класиранията в тройката. Албена вече и остаря за спорта, а този спорт е като всеки друг, където класирането не става според достижението. Едно е да се изправиш срещу съперник в двубой, да преодолееш височина, дължина. Та стига съм се отвличала, исках да кажа: Щом се обичате, нищо не е в състояние да ви спре. Женете се, плодете се. Затворът не е пречка.

Дано Мануела се оправи, доколкото е възможно. На Максим и Албена желая още много кураж и търпение. Дано създадат семейство и им се родят деца. Мъртвите никой не може да ги върне, но живите трябва да продължат да живеят.

Наречи го българин и повече не го обиждай !!!!

Господи, колко простотия има на този свят !!! Вие българите си заслужавате и политиците, и духовната нищета в която тънете. Една рускиня, която се гордее с това, че е от този народ. Дано да го вкарат този мръсен руснак в затвора, че да получите няколко минутки щастие в празния ви живот.

Много интересно, ами Максим се беше набил челно в огромен камион а не лека кола и беше загина? Тогава какво ли щяхте да пишете ? А може би щяхте да скочите срещу шофьора на камиона що си кара в лентата :)))))

Емо, наистина ли вярваш, че ако Максим излежи присъдата , всички останали престъпници ще си посипят главите с пепел, ще се откажат от адвокати и вкупом ще отидат да излежават присъдите си ефективно.Пълен абсурд!!!! Напълно съм съгласна с българка и се моля Господ да даде разум на българите, да ги освободи от злобата, завистта и алчността , за да имат шанс поне следващите поколения да живеят и се чувстват по достойно.В момента обществото ни като цяло е помийна яма,в която сами се набутахме и даже и да излезем от нея ще смърдим още дълго време , колкото и дезодоранти да ползваме.

Maxim e zertva na ruskia alkoholen porok, koito se nasazda ot vekove i veche e stanal geneticheska osobenost na muzicite. Oshte po vremeto na Petar Veliki, muzicite sa se nalivali do smart i sa se tarkaliali kato snopi po palankite. Daze i bolyarite sa se tarkaliali kato svine sled zapoi. Schitalo se e, che maz, koito ne pie ne e maz. Malkoto trezvenici sa bili unizavani i prenebregvani, kato nenormalni hora. Komunistite zasiliha pristrastenostta na naroda kam alkohola. Vav vsiaka ruska hata zastolieto, zapochva i zavarshva s vodka i trupove pod masata. Za pianstvo godishno v Rusia se harchat po 50 miliarda dolara. Otdelno shtetite ot pianstvoto sa mnogokratno po golemi: kas zivor, razhodi za lechenie, ikonomicheski zagubi ot neyaviavane na rabota ili losha rabota, ubiistva, iznasilvania, krazbi,....

Щастливи сме че Ви има Албена и Максим Да сте живи и здрави да ни радвате и ви пожелавам от цялото си сърце много любов и много деца а на злобните и примитивни хорица изпитвам само съжаление Горките гномчета те търсят само мъст ако не беше ти Максим оня алкохолик как щеше да играе по казината

много простотия и злоба се сипят от редовете на пишещите. какво ви е виновна Русия и руснаците, нищо ли не сте чели или учили в училище ? един съвет към Максим , иди си в родината ,не си този който трябва да изкупва греховете на всички сгрешили мутри в България. знам че ще ме съдите ,но вашите злобни редове ме карат да мисля така.

Аз самата преживях загубата на близък човек при катастрофа,но заставам зад Максим . Нещо не ни е наред в народопсихологията , не можем да живеем без да мразим ,просто жертва ни дай. Опитвам се да отида и от другата страна на бариерата , а аз съм потърпевша и си представям как се чувства човек причинил , преживял и видял катастрофа , а адът е в нас самите .... Оставете Максим намира.

Не трябва да се гледа назад,а напред.Само Бог вижда всичко и едновременно.Хората имаме само един ход и той е сега и напред.В случая има един жив човек, за когото може все още да се направи нещо-Мануела.И един ден тя ще ни е брагодарна, ако лечението и помогне, в което вярвам.Много е силна енергията и молитвите на майка и и на Максим и Албена,както и на подкрепящите ги.Затова вярвам в подобрението на Мануела.Позитивизмьт не може да не даде плод.Стига да не му се пречи. Кой си позволява да сьди?Сьди само Господ.Другото са спекулации.Освен човешката воля има и Божия.За да стане нещо сьдбоностно,то има причини в духовния свят.Нали точно Исус е казал:нека хвьрли камьк онзи,който няма грехове. А ние само камьни хвьрляме.По цял ден и по всеки. Нека си изпьлним човешкия дьлг кьм Мануела, да се поучим от грешките си и да помогнем на Максим да бьде за пример в нещата ,за които има талант.Защото не всички сме равни, еднакво надарени и за пример.А колкото по-нагоре отива в кариерата си, той толкова по-дьлбоко ще осьзнава, че е почти невьзможно вече да бьде щастлив както преди.И това е най-голямото му наказание.А не някакьв келяв затвор.

Не трябва да се гледа назад,а напред.Само Бог вижда всичко и едновременно.Хората имаме само един ход и той е сега и напред.В случая има един жив човек, за когото може все още да се направи нещо-Мануела.И един ден тя ще ни е брагодарна, ако лечението и помогне, в което вярвам.Много е силна енергията и молитвите на майка и и на Максим и Албена,както и на подкрепящите ги.Затова вярвам в подобрението на Мануела.Позитивизмьт не може да не даде плод.Стига да не му се пречи. Кой си позволява да сьди?Сьди само Господ.Другото са спекулации.Освен човешката воля има и Божия.За да стане нещо сьдбоностно,то има причини в духовния свят.Нали точно Исус е казал:нека хвьрли камьк онзи,който няма грехове. А ние само камьни хвьрляме.По цял ден и по всеки. Нека си изпьлним човешкия дьлг кьм Мануела, да се поучим от грешките си и да помогнем на Максим да бьде за пример в нещата ,за които има талант.Защото не всички сме равни, еднакво надарени и за пример.А колкото по-нагоре отива в кариерата си, той толкова по-дьлбоко ще осьзнава, че е почти невьзможно вече да бьде щастлив както преди.И това е най-голямото му наказание.А не някакьв келяв затвор.

много простотия и злоба се сипят от редовете на пишещите. какво ви е виновна Русия и руснаците, нищо ли не сте чели или учили в училище ? един съвет към Максим , иди си в родината ,не си този който трябва да изкупва греховете на всички сгрешили мутри в България. знам че ще ме съдите ,но вашите злобни редове ме карат да мисля така.

ostavete horata kd mira! Samo Staviski li e prestapnik? Toi pone si plasta , a drugite- nisto.

Тази катастрофа е една голяма трагедия за всички, замесени в нея по един или друг начин. Понеже за Бай Ганьо в пълна сила важи максимата: Аз не сакам аз да съм добре, а на Вуте да му е зле! За това всички са толкова ревностни за мъст. Нищо няма да върне сина на майката. Едва ли на нея би й станало по-добре ако Максим влезе в затвора. Горсов дори не го споменавайте. Той се изгаври при това съвсем съзнателно с всички хора, жертавали пари за детето му. Когато вкарат в затвора убийците причинили трагедията на десетки семейства в случая Индиго, преобърнатите автобуси с деца, виновниците за всички загинали по пътищата, политиците и банкерите източили банките през 1996-97, когато влезе в затвора убиецът на Ахмед Емин, на Проф.Раданов и на сестрите Белнейски, ТОГАВА ГОСПОДА ПРОКУРОРИ искайте ефективна присъда и за Максим Стависки. Защото за разлика от останалите долни, нагли и коравосърдечни престъпници, този човек се разкайва, признава вината си, помага на пострадалите с всичко което може и не на последно място Господ му е дал невероятна гениалност и талант, на които светът трябва да продължава да се удивлява! Максим, Албена, ГОРЕ ГЛАВИТЕ! Има много хора, които все още ви обичат и ще продължават да го правят!

ЛЪЖЦИ, СПРЕТЕ ДА ОБИЖДАТЕ БЪЛГАРСКИЯ СЪД!ПРИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ОТ ПОДОБЕН ХАРАКТЕР ШОФИРАНЕ В НЕТРЕЗВО СЪСТОЯНИЕ И КАТАСТРОФА С ОТНЕМАНЕ НА ЧОВЕШКИ ЖИВОТ - ПРИСЪДАТА ВИНАГИ Е ЗАТВОР.

Малко или много, доста от мненията тук, колкото и различни, са с по нещо прави. Аз искам само да кажа, че за съжаление това, което виждаме по медиите, отговаря в много малка степен на реалността. Журналистите много неща изваждат извън контекст, за да направят сензация. Тук се показва една минимална част от нещата, които Максим и Албена са казали. Не че следя съвсем отблизо случая, но досега съм останала с впечатление, че Максим и Албена са едно хора като вас и мен, които правят грешки- вярно че грешката тук е непоправима. Някой да е чул някога изказване на човек причинил катастрофа и смърт? Аз лично не съм. Тези двамата показват човешко лице, показват че осъзнават какво се е случило. разбира се, това не помага на родителите, които са загубили детето си. Но става дума за нас като зрители, за нас като хора, които всеки ден сме свидетели на ненаказана престъпност. В нашата държава като че ли човешкия живот няма стойност. За това не ни е виновен Максим. Какво се учудвате че за него условна присъда! Та у нас престъпниците получават важни държавни постове! А той поне се е разкаял хиляда пъти! Затворите са за хора без съвест. За тези, които я имат- съвестта е най-тежкия затвор.

АЛБЕНКА И МАКСИМ, ОБИЧАМЕ ВИ! Не си мислете, че всички ви мразят и никога няма да ви простят! Има много, много хора, които продължават да ви обичат въпреки нелепата грешка и катастрофата! ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ НАПРЕД! Макс, отиди да поискаш прошка от двете майки! До всички вас, които плюете против тези, които смятат, че Максим заслужава да продължи да живее! Той също има майка, както и Албена. Молете се на вашите деца да не им се случи да убият човек при катастрофа. Ако хипотетично приемем, че това се случи, ще се отречете ли от децата си? По-малко ли ще ги обичате?

да се пита Мануела какво искапари за лечението или Максим в затвора?

АЛБЕНКА И МАКСИМ, ОБИЧАМЕ ВИ! Не си мислете, че всички ви мразят и никога няма да ви простят! Има много, много хора, които продължават да ви обичат въпреки нелепата грешка и катастрофата! ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ НАПРЕД! Макс, отиди да поискаш прошка от двете майки! До всички вас, които плюете против тези, които смятат, че Максим заслужава да продължи да живее! Той също има майка, както и Албена. Молете се на вашите деца да не им се случи да убият човек при катастрофа. Ако хипотетично приемем, че това се случи, ще се отречете ли от децата си? По-малко ли ще ги обичате?

АЛБЕНКА И МАКСИМ, ОБИЧАМЕ ВИ! Не си мислете, че всички ви мразят и никога няма да ви простят! Има много, много хора, които продължават да ви обичат въпреки нелепата грешка и катастрофата! ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ НАПРЕД! Макс, отиди да поискаш прошка от двете майки! До всички вас, които плюете против тези, които смятат, че Максим заслужава да продължи да живее! Той също има майка, както и Албена. Молете се на вашите деца да не им се случи да убият човек при катастрофа. Ако хипотетично приемем, че това се случи, ще се отречете ли от децата си? По-малко ли ще ги обичате?

И РОДИТЕЛИТЕ НА УБИТОТО МОМЧЕ И ОСАКАТЕНОТО МОМИЧЕ СА ИМАЛИ ПЛАНОВЕ ЗА ДЕЦАТА СИ.КАК ЩЕ ВЗЕМАТ ПРИЛИЧНО ОБРАЗОВАНИЕ,КАК ЩЕ ГИ ДАРЯТ С ВНУЦИ... МАКАР ПОСТЪПКАТА НА БАЩАТА НА МОМИЧЕТО ДА Е ШОКИРАЩА И НЕПРОСТИМА,ТО НЕ Е ВИНОВНО ЗА ТОВА И ТОВА НЕ Е ОПРАВДАНИЕ ЗА ФИРКАНИЯ РУСНАК.

Браво това е умен човек, аз наистина нямам дете, но един ден когато имам дете , ще си остана на същото мнение, а то е или всички в затвора или ако ще има двоен стандарт, то той да важи и за Максим . Не мисля, че друго можем повече да кажем , който и да е от нас.