Български фолклор звучи в хитова компютърна игра

Българска фолклорна музика звучи в саундтрака към една от най-популярните компютърни игри на 2008 година - “Сам в тъмното“.

Обратно в новината

Коментари - Български фолклор звучи в хитова компютърна игра | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Новата Alone in the Dark въобще не е толкова популярна, колкото се тръби из българските медии. Има българска музика - това ок. Но инак е постредствена игра - имаше доста оплаквания от потребителите, когато излезе на пазара. А и броя на продажбите (за справка NPD и т.н.) показват, че е далеч от пазарен успех ...

gadno! misteriite pone biaha niakakv simvol ne beshe nujno da se prodavat po tozi nachin

Пак тъмно.Режисьорът на Хари Потър в едно интервю каза за София,че е чудесен естествен декор за филм на ужасите.Скоро гледах част от италиански филм за иранския шах Пахлави.Филмът беше сниман в София и естествените декори на ужасните къщи в стария център пасваха на беднотията показана в Иран във филма.

А ето и музиката: http://ww от песните звучат добре, но инструменталната част не е много добра.. за съжаление

Страшна новина няма що! От месеци се знае, че за играта ще записват български фолклор. Иначе приветствам идеята Мистерията да припява на хорър игрица. Похвално! Ето и трейлъра на играта: http://www.

има начин. Най-вероятно не пеят 'чисти' фолкорни песни.

Francia ima specialna politika za syzdavane na sobstveni kulturni produkti - filmi, videoigri i prochie, v otchajan opit da se protivopostavi na amerikanskoto vlijanie! V tazi posoka vsichko e dobre doshlo, vkljuchitelno glasove ot strana, za kojato verojatno 1-2 % ot samovljubenite fransenva znajat kyde e.

За Alone in the Dark ли става дума?Играл съм единицата,много яка игра.Но нещо не ми се връзва с фолклора.Представям си как трепя неописуеми гнусни същества и Мистериозните гласове припяват Малка мома китка вие...очари хоро тропаха и нещо от сорта.

БРАВО!!!!!!!!!!

Да се надяваме, че музиката е българска и изразява чувства, които да са музикален фон не само за сам в тъмното, а един сред многото в светлината. Българс гласове или българска музика, това не се разбира. И в двата случая е важен мотивът: не вярвам във Франция да няма подходящи гласове особено за сам в тъмното.

Браво!

Браво ! Мистерията са голяма работа, големи сладурани и това не е първата или последната им НАМЕСА в нещо голямо и важно..:)Успехи!

браво!

http://www.myspace.c

http://www.myspace.c

Щастлива съм , че познавам една Мистерияот Ансамбъла!Невероятни са с техните гласове и изпълнения!Успехи!!!

Велики Българки!!! Това е стрехотна реклама сред младежите ,които по цял ден джиткат на ком.и идея си намат какво става около тях ,поне ще из се набие в зомбираните глави нещо положително !!!!

Няма нищо случайно-Българска музика и гласове срещу чудовищата в света-Световната МИСИЯ НА БЪЛГАРИТЕ!

да ви имам новината музиката я имаше на рекламното клипче на играта

няма такава медия като дир.бг ... просто .... без думи ... ми земете напишете в кавички поне как се казва играта на английски ... от къде може се прочете повече инфо ... нещо бутонче ала бала ... или земете вие преведете малко .... аман от copy / paste .... линк към информация за играта http://www.obektiv.i

hehehehe, 4e to tova e tolkova stara informacija....

все пак сте се сетили да напишете тази статия, нищо че играта излезе преди три месеца - по-добре късно отколкото никога.