Густав връхлита Ню Орлиънс след Катрина

Кметът на Ню Орлиънс Рей Нейгин нареди пълна евакуация на града заради приближаването на урагана Густав.

Обратно в новината

Коментари - Густав връхлита Ню Орлиънс след Катрина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти най - добре ще направиш да се научиш да пишеш правилно!Не се разбира къде завършва едно изречение,къде започва другото!Ясно е обаче,че те боли за комунизма!

Подкрепям Отговор. Има защо!

Gadni zavistlivi kopeleta.Za vas samo ruskia botush i glad,kreteni.

Такива глупости и тъпашка злоба не съм чел и в наръчниците за агитатори от времето на социализма. Наистина, българското общество е изродено.

за съжаление е точно обратното хората по цял свят където е имала нулева пропаганда и нулев комунизъм са много по надъхана срещу американците а в страните където е имало комунизъм американците намират много по голяма подкрепа, като цяло истинските цивлизовани европейски народи по някакви причини са против америка и то масово, само по оизостналите народи които още се лашкат между политиката и реалнсота говорят за комунизъм и намесват комузнизма в всяко явление по света и около живота им нещо като да си обесяваш изгрева на слънцето с разни религиозни притчи от преди 9000 години. а за ню орлеанс трябва да знаем на кой да се сърдим имаше не е едно предвания в които се обесняваше колко малко е трябвало да бъде платено за укрепване е и подобряване на дигите но властите в америка не са го направили , било е на 100% предотвратимо, дано да им се размине на хорица , а и да няма друг вид бури като пустиня буря които нанесоха не по малко щети от природата , дано хората по земята да почнат да живеят по добре

Прочетете нещо за ХААРП и някой неща ще ви се прояснят. И гледайте кой има полза от събитията;) Гледайте цената на петрола, и че по новините няма да дават за поредната фалирала американска банка а за урагана;) Според вас защо още преди 20-30 години по време на олимпиадата в СССР , руснаците спряха дъждовете за 2 седмици(както направиха и китайците сега) а най-мощната държава страда от бури и урагани...На ураганите се влияе лесно и без ХААРП-чрез разпръскването на определени химикали могат да бъдат намалявани с 2 степени докато утихнат, може да се променя и посоката им, ако някой има интерес от това де ;)

Deteto mi e na studentska brigada v New Orleans..Blagodaria ot sarce na negovia rabotodatel-AMERICAN v4era mu e dal edna ot lekite si koli i mu e rezerviral staia v hotel v saseden 6tat..BOG da mu pomaga i na vsi4ki dobri hora kato nego bez zna4enie nacionalnosta im...

Какво се оплакваш че ще загубиш района в който си, ако е така, си е потенциялно опасен ,знае го всеки ,то е все едно в България някой да си посторои къща август до сами Дунава и после май да крещи че го наводнило

В България има поговорка:''Покрай Илия и Свети Илия.''Хората по света не могат да си обяснят как можете да сте добри и човечни у вас,а навсякъде да носите само войни смърт и разрушения.

Скъпа ,не се очудвайте на това което четете.Хората са надъхани срещу една страна и народа и без дори да знаят нещо за тях.Още по врвмето на комунизма в главите на хората се набиваше ,че те са гадни и мръсни империалисти.За съжаление трябва поне 2 поколения да се сменят за да се смени мисленето на голяма част от българите,а с това и да се оправи държавата,тъй като съшите тези хора непрекъснато тъпо и упорито гласуват на избори против себе си и против бъдешето на децата и внуците си с надеждата,че един ден руският ботуш отново ще стъпи на Балканите и всичко старо ще се върне.Аз искрено Ви съчувствам и моля Бог да бъде с Вас в това тежко изпитание!С.Б.

Хората тука злорадстват защото господарите им са в САЩ. Колото повече бедствия се случат там, толкова по-бързо ще свърши новото българско робство олицетворявано от Международния валутен фонд и Световната банка. А Вие мила сънародничке, след като САЩ започнат да потъват, като някогашната Атлантида идвайте си на родна земя. Тук милеем за всеки наш сънародник, син или дъщеря прокудени от международен заговор в тази проклета чужбина.

Хората тука злорадстват защото господарите им са в САЩ. Колото повече бедствия се случат там, толкова по-бързо ще свърши новото българско робство олицетворявано от Международния валутен фонд и Световната банка. А Вие мила сънародничке, след като САЩ започнат да потъват, като някогашната Атлантида идвайте си на родна земя. Тук милеем за всеки наш сънародник, син или дъщеря прокудени от международен заговор в тази проклета чужбина.

На останалите да живеят в БГ им стига и 1/2 ГУСТАВ за да млъкнат завинаги...След БСП/ДПС тайфуна помел доходите им.

Вие сте малоумници.Заслужава си мизерията и се надявам да пропаднете още повече.Няма по-скапан народ от вешия.

Хората тука злорадстват защото господарите им са в САЩ. Колото повече бедствия се случат там, толкова по-бързо ще свърши новото българско робство олицетворявано от Международния валутен фонд и Световната банка. А Вие мила сънародничке, след като САЩ започнат да потъват, като някогашната Атлантида идвайте си на родна земя. Тук милеем за всеки наш сънародник, син или дъщеря прокудени от международен заговор в тази проклета чужбина.

Мисисипи е права, хуманизма не трябва да е обвързан с политически или икономически пристрастия, симпатии или критики. Дано спасението и късмета да е с тези хора.

Iavno Bulgaria niama nuzhda ot uragan, tia se razpada ot horata koito zhiveiat tam.

Вие сте болни бе! На вас ви трябва психиатър!

taka im se pada na americanzite-deto si wrat nosa nawsjakade

Чета отговорите тук и се опитвам да проумея, що за хора са тези които са ги писали? Аз живея на залива и след няколко часа трябва да напусна дома си, подготвена че ще трябва да го построя, отново. Хората тук ще исзгубят всичко за което са работили цял живот и вие се радвате? Що за хора сте, ако природно бедствие като това се случи в България тук ще започнат да събират помощи някои даже ще напуснат семействата си и работата си за да дойдат да помагат. Радвам се почти никой не чете овратителната помия която изсипвате тук, защото ще ме е срам да призная че съм ваша сънародница. Какво става там, незнам що за хора сте...

Eh kolko e sladko vseki da se izjiviava kato Gospod i da sudi drugite ! Da pazi Gospod da ne se vrushta na zloradstvashtite, no dokolkoto znam vsichko se plashta i nai-veche tezi koito se prismivat na neshtastieto na obiknovenite horica ! I te rabotiat i se gurchat, tova ne gi pravi loshi ! Tuka ako ni udari zemetrus ot 9ta stepen, koeto si e neshto napulno realno, kolko li sme greshni nie togava ?

nie gi predupredihme(beloko ste gi stigne prokliatieto na PARDIASTIA BISON,a te ne ni hvanaha viara.e te sa tova vreme PRADNIATA stana uragan

А кубинците защо си го отнесоха бе умници?

Дека са Усилията на човечеството? Хората режат клона на който стоят, УБИВАТ ЗЕМЯТА. Начело със САЩ. И Земята трябва ли стоически да понася издевателствата ни?! Отровната плесен(егоизмът и алчността) е поразила най-вече САЩ. И техните управници знаят оти се случват тези беди на Ню Орлеанс само, за сега.

наскоро гледах един американски филм,в който се насочваха урагани от океана към дадена точка от сушата или пък към нефтените платформи и всичко това беше режисирано от ЦРУи беше с цел за контрол върху добива и цената на нефта.макар че звучималко фантастично нищо чудно и да е възможно,просто ние да не знаем.

Айде Густав, ние сме с теб. Бяхме и с Катрина.

Държавата им да продължава да цапа въздуха по същия начин и кой знае какво още ще си случи през идните години...

Това на нищо не прилича... Явно цената на петрола падна твърде много...

просто Ню Орлиънс трябва да го закрият явно че там няма да се живее

Има защо.

Когато Бог наказва някой след като го е предупредил, а той не се е поправил, как тогава човешки усилия ще спасяват същият грешник? Америка е предупредена прди 10-тина години за това, което сега се случва не само като природни стихии, а и изобщо - скоро ще започне отделяне на някои щати от империята в опит за спасяване поединично, казано е!

Стефчо, ти сериозно ли мислиш, че има връзка?

Усилията на човечеството трябва да са насочени срещу тези природни бедствия,до минимизирането им и намиране изход от тях,а не срещу непрестанни кръвопролитни войни!Бог да им помага!

Че защо ли тазидемократична държаватърпи такива несгоди?

Az jiveia v Texas i triabva da vi kaja,4e e ujasno da gledash ujasa v o4ite na horata,koito se evakuirat ot Lousianna.Taka,che dano da im se razmine s minimalni shteti i bez jertvi.

JALKI IZCHADIA! Po-skoro neshtastnici - da se radvat na chujdite nevoli! Zatova i ste v tova okaiano sastoianie...

Zaradi tazi pomiya koyato cheta sramuvam se che sum bulgarin.

bace znae6 li 4e vsqka sekunda kato di6a6 zamyrsqva6 vyzduha sy6to taka go trovi6 i s toka koito polzva6 za kompa i za sqkvi dr ne6ta q idi na nqkoi most i se metni 4e da ne reje6 klona na koito stoi6

Г-жо от Мисисипи те не са хора ....те са ИЗРОДИ !

В България има поговорка:''Покрай Илия и Свети Илия.''Мисисипи,хо по света не могат да повярват,че там, у вас можете да бъдете толкова добри и човечни ,а по цял свят да носите война ,смърт и разрушения.

Kakvi li shaxa da sa vshite reaktsii ako vsi4ko tova se slu4va v BG?

И какво ви е виновна Америка? Или това е отново сързано с прословутата сентенция Не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле?