Разпитват цялото Министерство на отбраната

Ще бъдат разпитани всички длъжностни лица от Министерство на отбраната, независимо от техния пост, по образуваното досъдебно производство за взривовете в склада за боеприпаси край Челопечене.

Обратно в новината

Коментари - Разпитват цялото Министерство на отбраната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разпитите да започнат от чистачките. Да бъдат разпитвани, докато не си признаят, че те са виновни.

А къде е Главнокомандващия? Или както казва VOTER, да предадем осколките за скрап под патронажа на президента Първанов!

Едно време, преди 40 години, след като оглупявах 2 години в родната казарма, се убедих, че това е единственото място, където по идеален начин се съчетава безполезното с неприятното!

Правилно е да се разследва. Ако обаче разследването го прави Ситнилски, оле-мале! Той играе такива игри, че от него ще научим всичко друго, освен истината. Известни ми са ситните-дребни на Ситнилски!

Искам за фърчат шапки, глави и оставки.Два милиона живота застрашени, новината за безхаберието и непрофесионализъм обиколи целия свят ,това е резултата ...Да се омитат от управлението не само военни ,но и правителството.Този инцидент доказва колко безотговорни,неуки и нагли са управляващите....Вън от управлението нещастници долни.Невиждате ли ,че търпението на бедния българин се е изчерпало отдавна.!!!

Абе какво значи двама-трима да се признаят за виновни и да напуснат креслото си (пакетирани с милиони). ГОСПОДА, СТАВА ДУМА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ КЪМ НАЦИЯТА!!!

Това, което се случи с взривовете в Челопечене е БЕЗОБРАЗИЕ!Живота на почти 2 милиона жители на град София и околностите му бе поставен на карта!Взривоете можеха да изравнят града до основи. За щастие се разминахме без човешки жертви, но здраво нагълтани с коктейл от отрови. Живота на толкова бременни жени, малки деца, младежи, хора в активна възраст и възрастни беше изложен на невероятен риск!И в името на какво? На престъпна небрежност, безхаберие и задкулисни игри и бизнес интереси!!! Един нещастен народ е заложник на алчни, неморални и корумпирани политици!!! Докога???!!!

От ДАНС имало само сигнал за злоупотреби. Така, де! Нали проверките на тези злоупотреби, предизвикаха бързото заличаване на следите! Сега иди, че търси кой, кога, как е злоупотребил! Досъдебно производство, прокурори, съдии, президент... разиграват се театри пред обществото.

Ами разпитват ги , за да разберат как точно да ни излъжат за пореден път

Късно е ,чадо! Ние вече сме се наговорили и разбрали!!! Гарван гарвану око не вади!!!

Наистина защо главнокомндващия все още не се показал пред медиите и да обясни какъв контрол е осъществявал над институцията с най-висок рейтинг ....до сега, а именно армията.

ЩЕ ГИ ПОКАНЯТ , ЩЕ СИ ПОПРИКАЗВАТ НА МАСА И ПОСЛЕ магистратите ЩЕ ЗАЯВЯТ ДЕЖУРНОТО : НЯМА ДАННИ ЗА ИЗВЪРШЕНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ .

Защо се заблужавате бе хора? Нищо не е станало! Това просто беше празнична заря послучаи националния празник на САЩ но нашите отговорни другари объркаха датата и сега не искат да си признаят!

Вода тече,тече и измива...Май че за туй най-много си ни бива!За сестрите Билнейски -веднага вода,и тук веднага вода?!ЗАЩО ЛИ?!!

1-VO I 2-RO GLAVNO SE OPITVAT DA SE RAZPRAVIAT S VOENNOTO RAZUZNAVANE....

Правилно ! Да започнат от чистачките и шофьорите !!!

Има ли друга натовска държава, в която 1500 тона експлозиви да се охраняват от двама пенсионера - бай Пешо и бай Иван! Такова безумие има ли някъде другаде по света!

Сега на челопеченци ще им тръгне като по вода. Дано не се издавят, че няма да има кой да разказва, какво са преживели.

Първанката като главнокомандващ армията де се скри. На лов ли е пак? Онеме нещо, като видя каква я свършиха неговите хора-тримата коалиционни ортаци дето ги курдиса на власт.

сега като ливнат водата да заличи каквито и да са останали следи , неграмотните следователи ще намерят улики на куково лято

Много генерал, малко войник бе бате

А къде се скри Първанката по време на цялата дандания? Бях свикнал всички гръмки събития да стават под патронажа на президента Първанов, а при най-гръмкото (буквално и преносно), Гоце се скри в миша дупка!

Питайте ги откъде ще снабдяват крими контингента с експлозиви!

Каквито и злоупотреби да има, те са на много по-високо ниво от това, което ще ни тикнат в очите! Пак ще си го отнесат малките рибоци, дета са крали на дребно, евентуално, а големите акулки, дето са крали на едро ще се смеят ехидно отгоре и ще продължават да правят каквото си искат и да жертват живота на обикновените хора, за да си прикриват следите!

Не е ли малко късно да ги разпитват. Имаха достатъчно време да си координират версиите.

Къде е главнокомандващия-пр в дън земя!

Да ги питат кой е наредил частна фирма да охранява такива запаси.

ЗАЩО ПЛАЧЕТЕ ЧАК СЕГА? КОГАТО НАСТАНИХА ЗРЪНКОВИ В ДРУГИЯ РАЙОН ТОГАВА ВИКНАХТЕ, АМА НЕ ПЛАЧЕХТЕ МОЖЕ БИ ЗАЩОТО КМЕТА БЕ ОТ СДС! ВИЕ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕТЕ РАЙОНА А НАЙ -ВЕЧЕ БРАТЯТА РОМИ ДЕТО ОБЕКАЛЯТ ОКОЛО РАЙОНА И НА ТОВА ПОДЕЛЕНИЕ! НИЩО, ЧЕ НАЧАЛНИКА НА ГЩ КАЗВА ЗА ПОДЕЛЕНИЕТО АМА ВИЕ ЗНАЕТЕ ДЕЙНОСТТА МУ Е ОТ ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ И НЯКОИ ОТ СЕЛОТО - КВАРТАЛ РАБОТЕХА ТАМ! ЗАЩО ДОКАТО ПРЕДИ 2000 ГОДИНА КОГАТО СЕ ОХРАНЯВАШЕ ОТ СЕРЖАНТИ НА ЩАТ КАТО ОХРАНИТЕЛИ ЦИГАНИТЕ НЕ ПРАВЕХА ОПИТИ ДА ПРОНИКНАТ ? ЯСНО Е , ЧЕ ТОГАВА СЕ СТРЕЛЯШЕ И ТЕ ИМАХА ЕДНО НА УМ, АМИ СЕГА? ПРАВИТЕЛСТВОТО НА КОСТОВ И ПРЕЗИДЕНТ ПЕТЪР СТОЯНОВ ЗАПОЧНАХА ПРЕ У СТРОЙСТВОТО НА АРМИЯТА И СЪКРАТИХА МНОГО НАРОДОТ НЕОБХОДИМИТЕ ЗА ОХРАНА СЕРЖАНТИ НО ...... НЕ ПЛАЧИ СЪРЦЕ? ТОВА МОЖЕ БИ БЕ РАЗДЪРЖАВЯВАНЕТО НА АРМЕЙСКИТЕ СТРУКТУРИ И ПРЕДОСТАВЯНЕ ОХРАНАТА НА ПРИБЛИЖЕНИ ЧРЕЗ КОН КУР С НАШИ ХОРА? НО ТОВА Е СЪЩО ВЕЧЕ ДРУГА ОТМИНАЛА НО ВСЕ ОЩЕ ОПАСНО ДЕЙСТВАЩА СИСТЕМА?

Късно е за разпити вече!!!! Имаха достатъчно време да се наговорят!!!!

и какво от това едно голямо НИЩО ако е вярно, че става въпрос за 90000000 лв. нищо за 100 000 лв. всичко ще се покрие тва е навсякъде и у нас и по света