Лошо заварен панел се срути от 6-ия етаж

Причината за падането на лицев панел на блок в Стара Загора е, че стената не е била добре заварена и не е защитена от корозия връзката на панелите, съобщи БТА по информация от Министерството на извънредните ситуации (МИС).

Обратно в новината

Коментари - Лошо заварен панел се срути от 6-ия етаж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и кво от това тя държавата ни откачена

Днешните строителни безумия си имат достоен предтеча .Тогава поне бяха на възможни цени .За нас обикновените хора с години чакана мечта на живота ни .На някои така и не им дойде реда да получат срещу парите си собствен дом. Инфлацията изяде парите.Сега тези некадърно проектирани и безобразно построени чудовища започват да се рушат,заплашвайки както живота ни, така и обричайки ни на бездомие поради безумните цени на новите.А какви цени искат само за тези гробници...

Още един пример за качествена работа и бърза помощ на пострадалото семейство. Добре,че се имат роднини.

Скоро видях паднала външна топлоизолация от 4-5 етаж.Най-добре го е писал коко.

Защо плащаме данък сгради? Къде отиват тези пари?

Колко панелки има и колко до сега са имали подобна участ? Сметнете процентчето. После направете същото проучване за така нареченото ново строителство. Ще се учудите от резултатите. Новото е пъти по-зле от старото.

еиии страшна работа бре еи еи еи късмет му викам аз

И аз искам така да си направя панелката,лято идва все пак.

почнаха да падат панелните блокове.

Това не са сгради, а гълъбарници. Хората трябва да се върнат да живеят в къщи

много по-разумно е да се съборят панелките и на тяхно място да се построят къщи(къши-билизнак или тач къщи), всяка една от тях да е с дворно и парко място...както е в Англия, Германия и другаде. Тябва наистина да се върнем да живеем на земята, за да водим целесъобразен начин на живот.....

Хм, какъв коментар може да се даде за такова нещо?! Айде ще се въздържа че не ми се пише роман сега. Само ще кажа хората да си държат децата у тях, щото не се знае кога ще го намерат размазано до блока докато си е играело без да знае в каква държава расте горкото.

Цените на апартаментите скочиха с още нови 7%. Честито! В бели държави за тези пари се купува в пъти по-качествено, но кой казва, че сме бедни? Не сме никак бедни, щом като с лека ръка даваме толкова много пари за некачествени неща!

Pak padnal sled 30 godini mi na tiia novite im padat stenite ot viatura panelite pone sa bili za kusi pari pak tiia modernite sa za 1000 evro kvadrata

Тя-държавицата се срутва... Вие за един панел църкате. Явно са си пиинали хората или са икономисали аз вилата на някой авер:)

Голяма част от жителите на гр. Разград си разбиват панела и си иазграждат по-голяма стая. Това став в ЖКОрел.

Dobre, che nqma postradali....

Егати измислената държава !!

Na vsi4ki plue6ti po panelite 6te kaja, 4e te sa dva pati po izdrajlivi ot monolita i novite kooperacii. Dano ne stava, no pri edno po silno zemetresenie 6te vidite. Samo v Sofia sa padnali 2 steni na novi kooperacii za poslednite 2 meseca, no tova e skrito.

Спешно продавайте панелките ,кой колко даде!!!!!!!!!!!!!! След някоя и друга година ще ги подарявате.

Семейството било настанено при близки. Семейството само се е настанило при своите близки. Да не би да е настанено при близки на Емел Етем?

и това е от времето,когато все пак имаше някакъв контрол,а сега дето няма съвсем никакъв какво да очакваме??????ипотеч собственици да му мислят.......

Голям смях!:)

Не е трябвало да сменя старите тапети! Кой да го държи тогава панела?

Това очаква всички нови сгради построени през последните 10 години. Дано няма скоро заметресение в България, че ще стане както в Турция.

Това очаква всички панелки. Но в България ситуацията със жилищата е уникум! За панелка в София искат 80000 евро!?!? А някои ново строителство стигат 200-300 000 евро! В Германия къща е толкова!!!

това е в резултат на великите комунистически архитекти

еиии страшна работа бре еи еи еи късмет му викам аз

ebasi mamata

оти ме цензурирате бре?