Дело за имот в Банкя се е точило 15 години

Дело за собственост върху поземлен имот в Банкя се е точило 15 години, 10 месеца и 10 дни на две инстанции.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Синът ми на 2 инстаци осъди МОБО която е към АИКО, наново се обжалва от АИКО на трета инстонция ивече 4 год. няма решение. За какво плащаме данъци, да храниме корумпираните съди, но ние сме си виновни да ги изметем с голямата бухалка без съд.

Нищо ново под слънцето!

В тези 15 години влиза и мандата на приятелското обкръжение на Цв.Цв. които забъркаха много каши но няма да носят никаква отговорност.

Е все пак това е дело за делба,а това са 2 дела в едно. Времето е сравнително нормално за делбените дела. Изглежда, че само инспекторите не го знаят такива дела на по над 10г. има стотици как ли не са ги видели и другите или се работи само когато си платиш............

да бе, нормално, докато разделят имота и наследниците на настоящите ищци ще трябва да завеждат нови дела...

Е то ако беше само това дело 15 години щеше да е чудо. Аз бях потърпевш при обир 1998 и за мое нещастие хванах крадеца на местопрестъплението. Делото се влачи 15 години само на първа инстанция. На няколко пъти се опитваха да ме накарат да се откажа от обвиненията си ама нейсе аз инат. Подсъдимия беше забегнал в Испания веднага след като му изтече 24 часовия период за задържане и накрая го осъдиха задочно на 6 месеца условно. Та за българското кривораздаване може да се говори много. Иначе със съдийката си станахме нещо като роднини - всяка година се виждахме редовно поне по 2 пъти в съдебната зала.

И делото за един имот в Драгоман (или Сливница) се точеше, докато кмета не го отчужди, а после не го гепи за себе си. По-късно потърпевшия наръга кмета в един влак за София. Познайте коя е дъщерята на кмета! (да видя има ли паметливи)

Добре е направил човекут!