Кои ще са неохраняемите плажове във Варненско това лято

Неохраняемите плажове във Варненско за този летен сезон вече са поместени в списък със заповед на Министерството на туризма.

Обратно в новината

Коментари - Кои ще са неохраняемите плажове във Варненско това лято | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е ами нали точно там е заровено кучето,в цената на концесията.Държи се умишлено висока,за да откаже всички желаещи.Пример е Камчия.

Поредната година без концесионери!Ами намалете цените или потърсете доброволни организации или разрешете направата на къмпинги или направете държавни такива!До кога ще минавате с елементарното оправдание за липса на концесионери!Атези ,които са концесионери знаете ли какви наеми искат от заведенията по морето ...идиоти ...

Колко удобно държавата,респективно общините си измиват ръцете с табелките "къпането забранено"-нямат ангажимент нито за осигуряване на спасители,нито за почистването им.Но пък ще събират туристическа такса за всеки посетител.И къде точно я влага в курорта Камчия ,община Аврен,например? Защото Законът за туризма ги задължава...Много жалко,защото ,точно тези плажове са с прекрасни природни дадености,но липсата на елементарна грижа отблъсква ,вместо да увеличава посетителите им.

повърнеш на варненските плажове. Опикани, осрани, непочестени, строени още през 50-те и непипнати до днес, с обилно изтичаща река с фекалии точно през парка в морето, с минерален източник пръскащ зарази от палави пенсионери. Ако това е морска столица на европейска държава, то Гърция и Турция трябва да са райски градини на светлинни години по чистота, красота, достъп и обслужване.

Това е вярно за един-единствен плаж - Офицерския. Никъде другаде няма помията, която си описал, освен в главата ти, селяко! Офицерския плаж се надяваме тая година да го оправят. А такива тъпи парчета тука не ни трябват! Хубаво си се насочил да се изхождаш другаде! Хайде у лево, у лево!

Офицерския не е ли в Варна ...ГРАЖДАНИНО???