800 души в спешното на ”Св. Анна” за 4 дни

Над 800 пациенти са преминали през спешния център на болница „Света Анна“ във Варна през четирите почивни празнични дни по Великден.

Обратно в новината

Коментари - 800 души в спешното на ”Св. Анна” за 4 дни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко от тези хора минават през спешния център за да влязат на прием в отделенията, така изследванията се поемат от спешния център, за отделенията остават чист приход от здравна каса. Това мнение е от лицен опит - възрастен пациент със сепсис, доведен на ръце от семейството си, едва оцеля след като чака в приемната на спешния център от 06,00 ч до 13,30 ч. докато минаха 40-50 пациенти "на ход" за операция в урология с бележки от доц. Ганев. Господ всичко вижда!

Бог вижда, ама здравната каса не вижда

Пред кабинетите за заразни и паразитни болести целодневно и целоседмично дежурят тумби от цигани. Лекарка ми е казвала, че им носят почти умрели циганетата и те ги спасяват. В благото на "нацията". Пред отделението има контейнери за боклук за всичко....плюс медициниските отпадъци. Там 24 дежури глутница от помияри. Лекарките не смеят да се приберат от нощно дежурство. През лятото тревата наоколо достига половин метър и гъмжи от насекоми и влечуги. Стари, никога не рязани дървета направо натискат прозорците на горните етажи, готови при всяка буря да се стоварят на покрива от гредоред. Паразитите спокойно посещават болните по тези магистрали от земята направо в болничните стаи. В тези условия работят лекари и правят невъзможното - спасяват животи.