Гости на хотел се оплакаха от провалена почивка

Граждани сигнализираха за провалена почивка в 4-звезден велинградски хотел.

Обратно в новината

Коментари - Гости на хотел се оплакаха от провалена почивка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди няколко дни се върнах от почивка там и не останах никак доволна. Първо стаята ми беше много малка и нямаше осветление освен две ношни лампи не знам дали навсякъде е така. Кухнята е еднообразна почти еднакво всеки ден. Не отговаря на 4* хотел

Най-хубавото е когато си тръгнеш. Аз го направих веднага след като пристигнах. Не бях виждал по-голяма МИЗЕРИЯ!!!!

Заради едни претенциозни клиенти се опитвате да опетните името на хотела!Миналата година бях на Нова година там и всичко беше прекрасно,като се започне от стаята, новогодишната програма,храната и обслужването.А басейнът е перфектен!Аз пък бих го препоръчал хотел Селект за почивка.Българинът само знае да критикува и да се води по чуждото мнение...

И за да се успокоите, да Ви каже че хотела не е по-различен от останали му събратя в региона, всички поддържат това "високо" ниво. Сякаш в Сандански, Банско, Слънчев бряг е много по-различно, а ако се опиташ да направиш някаква забележка ти казват "а ти какво очакваш, за толкова пари, толкова пее петела"

СПА ХОТЕЛ СЕЛЕКТ се казва, да знаете

А коя е гнъсната бърлога, моля, че да не стъпим никога там ?

Не знам за този хотел, но Велинград като цяло стана едно гето на цигани. Когато теснолинейката не работеше гарата я бяха обърнали на катун. В паркчето до гарата лично съм виждал по сред бял ден как цигани извадили най-демонтсративно пикала и публично уринират без да се прикриват дори. А РПУ-то е срещу гарата. Ако съм чуждестранен турист и стана свидетел на това никога не бих стъпил в България повече! Така че хотела си върви по стъпките на града...

Точно снощи се върнах от една такава къща за гости където стаята ми беше всъщност трапезарията на етажа с разпънат за спане диван, а банята и тоалетната беше на коридора на етажа, но види те ли само моя - другите стаи са им били вътре. А каква баня може да е това където душа ти е на тоалетната незнам. Е верно всичко беше чисто, но само чисто не ми трябва. Ай мерси от тея къщи за гости. Това е някакава хотелиеска обстановка в домашни условия.

боли ма

това е то, хотела е сибственост на американски инвеститор...няма нижда да се каже повече

Цялата ни държавица прилича на този 4-ри звезден хотел!

Коментарите за този хотел Селект са отвратителни от години! Не е вярно че хората са с претенции!Коментирате без да сте наясно!Хотела е за зарваряне, без значение цената и звездите!

ЗНАЕШ ЛИ КОИ СА СОБСТВЕНИЦИТЕ, ХОТЕЛА ВИНАГИ Е ПРЕПЪЛНЕН И ДЪНИ МАНГИЗИ, ГАДНО Е , МРЪСНО Е, ЯДЕНЕТО ИДВА С ПО 2 ЦАСА ЗАКЪСНЕНИЕ ОТНЯКЪДЕ СИ, РАКИЯТА ОТРОВА, БАСЕЙНА ЧАК Е МАТОВО БЯЛ КАТО ПЕКНЕ СЛЪНЦЕТО, ОТ РАЗКИСНАТИТЕ КОЖИ...ПЕЧЕЛИ МАНГИЗИ ЯКО

Ухапвания от дървеници, тежки обриви и хранително отравяне - за това сигнализират клиенти на 4-звезден хотел във Велинград. Какво се крие зад бляскавите реклами на хотела? Павлина Николова резервирала двойна стая в хотела преди десетина дни. Направила го онлайн с ваучер на промоция. На снимките всичко изглеждало много добре. Влизайки в хотела обаче, Павлина вижда, че той далеч не е за 4 звезди. Хигиената е под всякаква критика. Примерно кухнята, басейните, коридорите. Все едно не е чистено никога, разказва Павлина. Жената попада и на нежелани гости в стаята си животинки в леглото. Събудила се цялата в обриви. Първо си помислила, че е хранително натравяне, но на сутринта видяла, че по чаршафите има смачкани буболечки и разбрала, че нещо я е полазило.

бях там вече преди 2 години. сменяне на стаи падна, нищо не работи, бани, електричество, издънени до решетките диванчета, оплаквах се, изслушваха ме, УПРАВИТЕЛКАТА КАЗА ЧЕ Е ТЪМНИТЕ СИЛИ , АКО ЩЕШ, ДАЖЕ И МЕСТА НЯМА. БАСЕИНА Е ПЪЛЕН С КОЖА И ПИКНЯ ОТ ХОРАТА.

... как иначе да... влезеш в кожата на известните?!.

"БАСЕИНА Е ПЪЛЕН С КОЖА И ПИКНЯ ОТ ХОРАТА." Явно и "хората" са високо интелигентни и изискани т.е. от отбраното общество.

Тия какво си мислят, че като си платят с намаление ол инклузив и си спестят една-две звезди, ще им постелем червен килим пред входа ли? Като са искали обслужване и качество, да са отпрашили където трябва! Тука у нашенско е така! Първо мангизите и одирането на кожата, пък после ще видим кое-що! Всъщност сами сме си виновни - простаци и тарикати ни играят на "струната суета" и винаги печелят от балъци.

кво скате бе хора - чаршафите и хавлиите ги сменям всеки ден - от една стая на друга , на закуска - на корем салам камчия и крамвирши без месо и сирене от палма , кафето е разредено за да не вдигате кравно , водата в басеинa е минерализирана с уринa - и пак недоволни еиииии-няма угаждане!

Да проверят кой и как им дал звездите на тоя хотел пък и на всички хотели май трябва да се проверят на ново

Нещата в държавата ще се оправят когато започнем да се оплаваме и да си търсим праавата. Иначе до тогава положението ще е "Бай Ганьо прави бизнес"

трябва да си олигофрен за да почиваш у нас . само в чужбина!! там си бял човек.

да перефразирам... "трябва да си олигофрен за да живееш у вас" да ти кажа, като работиш в топлите страни, веднъж в годината да се върнеш у вас си е разтоварващо. Знаеш че е мръсно, мизерно, пълно с мутри и намусени мрачни хора... но: родинка какво да правиш. Всичко друго можеш да избереш в живота, но обстоятелствата около раждането - НЕ. Такъв късмета, такава родинката.

Хотелиерите не са свикнали ние, БЪЛГАРИТЕ, да протестираме. Време е да свикнете, ние не сме по-различни от чуждите туристи. Никой не ни подарява нищо, плащаме си.

По-различни сте, от опит го казвам. Най-лошият контингент туристи с които съм работила са гърци, турци и българи. Не разбраха, че цената отговаря на услугата, плащат като за 2 звезди, а искат да получат услуги за 5.

Джулия

По-тъп коментар скоро не бях чела. Звездите на хотела символизират условията и екстрите. Но обслужването винаги трябва да е на ниво 5 звезди, независимо от това какви условия се предлагат. Щом не знаеш тази простичка истина, махай се от бранша. Не ставаш.

по снимката не разпознавам хотела -някой да подскаже

Действителността в БГ туризма е много зле, ниски заплати, неквалифициран персонал, оттук идва и некачественото обслужване...Taka, че не се учудвам и да е истина това, което пишат туристите. Работя в сверата на туризма от доста години, но извън България. Тук "звездите" на хотелите се придобиват с много показатели и за дълго време. За 4 хотел в БГ заплатите трябва да са не по-малко от 1000 лв.(тук при нас е толкова, но в евро). Който смята, че може да обори твърдението ми - да заповяда...

Няколко пъти съм бил на косъм да се настаня в Селект, но съм се разминавал на косъм. Явно съдбата ме пази. Като безкомпромисен СПА хотел мога да посоча Велина. От другите има добри, но е на късмет къде ще попаднеш и кога ще се издънят.

Златна минерална вода, златна ! Особено с още 50 други ценители в басейна. Много отморяващо. При такава мания какво качество искате?

В БГ няма 4-тири звездни хотели. Пириод! Набутали са се в някаква скъпотия, собственост на мутри, и сега се чудят как да се измъкнат. Каквото повикало, такова се обадило.

Вижда се, че "клиентите" са добре обучени. Стоят 3-4 дена на хотел, сменят си стаите, щото не им харесват, а накрая искат не само да им върнат парите ами и да им платят обезщетение за безплатното спане. Така някои хора си правят безплатни ексурзии и пътувания със самолети по цял свят. Номера е добре известен. Welcome in the Western Society - обществото на извратеняците !

Ти явно си собственика. Пожелавам ти от тук нататък само английски туристи. Луд ще те направят. А фактът, че персоналът е изчезнал, говори само едно - не си им плащал от доста време. Най-добре и един одит да ти направят, селски тарикат!

Познах хотела по снимката. Преди 10 дена почивах там за 2-ри път. Сигналът явно е дело на техни конкуренти. Този хотел е много посещаван, с отлична хигиена, вкусна храна, чист басейн с минерална вода, има огромно джакузи с топла минерална вода. И в двете има непрекъснато оттичане и вливане на чиста вода. Спомена центъра също е добър.

бях там вече преди 2 години. бя сменяне на стаи падна, нищо не работи, бани, електричество, издънени до решетките диванчета, оплаквах се, изслушваха ме, НЯМА ПРОМЯНА, НА МУТРИТЕ Е , АКО ЩЕШ, ДАЖЕ И МЕСТА НЯМА. БАСЕИНА Е ПЪЛЕН С КОЖА ОТ ХОРАТА.

Chefo77

Хахаха Боже, колко жалък опит за защита. Кажи колко е хубав, кажи и какъв "хотел за кучета" предлагате ...

Във Велинград има множество добри хотели. За почти всички хотели в които съм бил имам много добри впечатления. Бил съм и в този хотел. Този хотел се упралява от деца. За трите дни които бях там, скандалите следваха един след друг. Имаше проблеми с настаняването в ресторанта, проблеми с изхранването. Имаше преждевременно напуснали хотела. Хигиената му е лоша. Лично аз не бих стъпил повече в него. Изключително занемарен. Но за Велиград не бива да се съди по този хотел или някой друг. Има съвсем нови хотели, някои от които си струват да се повтори. Някои от хотелите въпреки високите си цени за месец напред трябва да се правят резервации.

А ти удивителния, кога ще си призтнаеш честно, откъде редовно крадеш пари, за да ги харчиш редовно във Велинград и други СПА дестинации, топли морета вероятно. Вас софийската началническо чиновническо-бюрократична каста ви е необходимо яко разтърсване и отръскване на банкови сметки и имоти, с пирзнания откъде сте крали. Вие сте най-крадливата пасмина в тая държава. От вашите орди през уикенди и празници няма и едно свободно място по курортите и Вилинград в частност!

Не съм от София. От Пловдив съм. Ще се удивиш, ако ти кажа че две три седмици през зимния период дори и къщите за гости, които имат басейни с топла вода нямат места. И това е валидно не само за Велинград. С удоволствие бих ти се представил, но това няма да ти свърши работа. А по повод дали си плащам данъците - плащам ги. И причината е че всичко ми се заплаща по банка и няма как да укрия доходи. Осигурявам се на максимум и посещавам СПА хотели 4-5 пъти годишно - предимно зимен сезон

готин бизнес план! почиваш четири дни, оплакваш се и си искаш парите дето си платил, и ако изкопчиш и компенсация си покриваш и транспорта и пиячката!

Какви хотелиери са тия селяндури бе. Откраднаха за без паристанцията на соц.предприятието Траснстрой - Пловдив! Мръсни крадливи гниди! Нищо не са подновили, само лапат!

При такъв герберски кмет... Динко шматарока.

Що, той ли обслужва клиентите.

Е, след тази новина, няма как да изпратя сина си на зелено училище в хотел Селект. МОН, ХЕИ и прочие институции да не спят, а да вземат мерки!!!!

Не го пускай. Аз лично не след това което видях там не бих го направил. В района на хотела се извършваше строителна дейност. Инструменти и материали имаше навсякъде. Забележката ми, че децата си играят с кирка да разбиват тухли с нея, остана без реакция на рецепцията.

Миналата година бях гост на хотела,за две нощувки със закуска обяд и вечеря плтих 136 бг.лв.за двойна стая.Не знам тези селяндури с претенции какво чак толкова са очаквали за тези пари?

В момента Велингран е един голям КЕНЕФ. Отбягвайте го.

Това е някаква тенденция в туризма на българските граждани, коментира собственикът на хотела Рашо Григоров. Да точно така. Българските граждани вече ходят и навън, виждали са как изглеждат и какви са условията в чуждите и български хотели. Нито 3,нито 4,нито 5 звездните ни хотели отговарят на категоризацията. По тази причина г-н ганьо собственик тенденцията ще бъде да изискваме това за което сме платили. Ако не можете да го осигурите, ще трябва да се научите и да започнете да го предлагате. В противен случай отивате на бунището и ще имаме поредния хотел обявил фалит. Гостите имат избор, избирайки между много хотели. Вие нямате избор, така че решението си е ваше!

качеството пада с всяка изминала година, това лято храната беше под всякаква критика, сервитьорите говорят на диалект, паяжини на терасата. Единствено басейните си заслужаваха.

Нямам впечатления от конкретния хотел, но като цяло мнението ми за Велинград е за като една отвратителна клоака!!! Много "талант" се изисква да превърнеш едно такова целунато от бога като природа и ресурси място в разочароващо, гнусно и отблъскващо място за "Релакс". Справка - хотел "Камена". Господата-другари са го "наследили " от соц-а. Уникална вода и басейни... И най-ужасяващото стопанисване. Мръсотия, занемара... И на високи цени!!! Закуска - соц-лелки с намусени физиономии сервират 1-2 часа пържени филийки + измит "чай". Кафето - "башка" се плаща. 100 лв за мръсна стая. Записването за джакузи се прави 2-3 дни напред! НЯМА сешоари!!! Попитахме на рецепцията дали може да заемем такъв с/у депозит. Отговор: "Ти к'во искаш, ма, да ходя да ти купя сУшоар от джоба си, ли?" Да изброявам ли още? И не е само този хотел! В центъра на "града" с гооолеми букви се мъдри едно "изискано" заведение. Прехвалено! Явно си намират солидни клакьори в интернет! Опитайте се да хапнете там. Поръчахме 3 вида салати. Дойдоха след 1 час. И всички бяха еднакви!!! "Специалитетът" нЕкаква наденица, трябваше да се пече 2 часа. А беше купена от съседния магазин - Кучешка радост!! НЕ ХОДЕТЕ ТАМ! Май се казваше "Том и Нези". Страхотни отзиви!! (Кой ли ги пише???!!) Няма нищо общо с едновремешните ни детски спомена за "Клептуза", теснолинейката и др...Жалко, много жалко!! Въпреки всичко, има места, където частният бизнес наистина държи на качество и уважава клиентите си. Моето впечатление е, че това не се случва във Велинград. Дори и заклетите македонски клиенти няма повече да стъпят там.

След 1989-та станахме държавата на меринджеите.

Основен виновник за мизерното състояние на Селект е неговият собственик - Рашко Григоров. Григоров е създал перфектния хаос в своя хотел и няма нищо читаво, като се почне от базата и се стигне до персонала. Заплатите естествено са мизерни и се бавят с месеци!

Тези какво искат, някой баница ли да им меси ? За тези пари толкоз, тук е така. На който не му изнася да се чупира у време.

Е, как се казва хотела???

с лицевата част на хотела, за да знаят евентуалните бъдещи "жертви" и да бягат надалече. Най-гнусния хотел, в който за мое огромно съжаление съм нощувал преди години.И миналата година имаше оплаквания.Защо не е затворен завинаги???

ти му виж на тоя името и си направи заключения!

Не че защитавам хотелиерите ама и клиентите са стояли 3 или 5 дни и накрая си искат пари и обезщетение, трябвало е ако са недоволни да кажат още първия ден.

Ами, като от хотела се крият и не могат да върнат ключовете и да си вземат документи, удостоверяващи престоя, за да си искат после парите обратно?

Да ама ги връщат последния ден, скрили са се кат са докарали ТВ. Нормално е в началото още да претендират.

Какви документи да си вземат? Лични карти не се оставят при престой в хотел. Ключа се оставя на рецепцията и си тръгваш.

в този хотел повече от една нощувка е голям риск за здравето.Който иска да не вярва.

Нагла селяния. Чалга.

Ами, да свикват хотелиерите! Да се научат, че като рекламираш, че предлагаш нещо, трябва и реално да го предлагаш.

/deal/38505-spa-hotel-select-velingrad