Варна с награда за охранителните канали в Аспарухово

Община Варна получи награда за проекта "Възстановяване на водопроводимостта на двата охранителни канала в кв. Аспарухово".

Обратно в новината

Коментари - Варна с награда за охранителните канали в Аспарухово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези тьй наречени канали, въобще не са съобразени да поемат по голям дебит при по силен дъжд и освен това на няколко места са поставени направо смешни тръби под бетонирани участъщи. Явно не се очакват в бъдеще поройни дъждове и всичко е наред. Как въобще може да се даде подобна награда - заради градинките над каналите ли... добре е като идея, че могат да влизат малки багери за почистване на каналите, но всичко с добрите идеи свършва там... оттам насетне всичко е тотално недомислено... дано не скоро не вали поройно... и Бог да пази хората там, защото не очаквайте това от държавата/общината/кмета

Затворници в собствената си псевдо-държава, сме! Подигравките с личността и живота ни са ежеминутни а ние продължаваме да си трем в черупката си. Това ще заслужаваме и очакваме ако продължим в тази посока!!!

Хубаво, за свършената работа наградени, а за несвършената работа кво правим?

"Варна с награда за охранителните канали в Аспарухово" Вярно, че повечето загинали при наводнението 2014 бяха мургави, но дори и за мен, привърженик на черният хумор, това с наградата ми идва малко като подигравка с мъртвите...

Звучи нелепо: "възстановяване на водопроводимостта на двата канала"! Значи някога каналите ги е имало, но лошият стопанин - кметът, не ги е опазил, а сега го награждават. За какво: за безстопанствеността или че е изхарчил добре поредните наши пари? Някой няма ли да потърси някога отговорност от някого в този град?

След дъжд качулка!

По-точно "след дъжд канал .."